Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το "πειραματόζωο" δίνει καλά λεφτά... Άρχισε η απόβαση

Text Ελεύθερος ο Εφραίμ με 300.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους. Ο Θεός είναι μεγάλος, large θα έλεγα.
Και ο Σωτήρης Χατζηγάκης θα μας στερήσει από την συμμετοχή του στις εκλογες
Μέχρι το Σάββατο το ΠΑΣΟΚ δέχεται υποψηφιότητες. Κάτι σαν την Λεγεώνα των Ξένων που έψαχνε τους γενναίους, τους παράνομους και τους απελπισμένους.
Συγγνώμη, αλλά αν ο υπάλληλος έχει όλα τα προσόντα που απαιτεί η αξιολόγηση, νομίζω ότι δεν θα πήγαινε στο δημόσιο.
Yπάλληλος των ΕΛΤΑ μπήκε σε ταχυδρομείο στον Πειραιά, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ μία συνάδελφο του. Είμαστε κομπάρσοι σε ταινία, εντάξει;
Το Άρμα Πολιτών δεν θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ευτυχώς. Γιατί κάποιοι από εκεί μέσα θα ήθελαν να του προσθέσουν κανόνι και ερπύστριες.
Η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου διεκδικεί την είσοδο της στη Βουλή με τον ΛΑΟΣ. Θα είναι το πρώτο μέλος του Κοινοβουλίου που δεν θα χρειάζεται να πει πολλά, θα μιλάνε τα μάτια.
Πέθανε ο Γιάννης Μπανιάς. Ήταν 73 ετών, κομμάτι από την ιστορία της Αριστεράς.
Mεγάλες στιγμές. Επέστρεψε στη Ν.Δ ο Μαργαρίτης Τζίμας. Ένας Θεός ξέρει τι ρεύμα θα πληρώσουν στη Συγγρού με τη φωταγώγηση.
O Ολυμπιακός είναι ένα βήμα από το final four. Έτσι και περάσει και ο ΠΑΟ, μετά την Άλωση της Πόλης θα έρθει και η Κατεδάφιση.
.
Σε «Ελ Ντοράντο» για πάσης φύσεως τεχνοκράτες αναδεικνύεται η Ελλάδα που, ωσάν «πειραματόζωο», προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων στελεχών που υπηρετούν σε Βρυξέλλες, Ουάσιγκτον αλλά και από ολόκληρη την ΕΕ.
Πού οφείλεται αυτή η ξαφνική «αγάπη» των ξένων τεχνοκρατών που εγκαταλείπουν τις ...
πατρικές εστίες τους και τις θέσεις όπου υπηρετούσαν, για να «μεταναστεύσουν» στην Ελλάδα –από λίγες ημέρες έως και για χρόνια ολόκληρα; Ελάχιστοι, προφανώς, ενδιαφέρονται για την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» ή για την επαγγελματική τους καταξίωση.
Το μεγαλύτερο δέλεαρ, όπως επισημαίνουν σε συζητήσεις τους στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, είναι το κονδύλι-μαμούθ που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστεί η «πολυεθνική δύναμη» των τεχνοκρατών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μόνο η ΕΕ θα τους χρηματοδοτήσει με συνολικά 90 εκατομμύρια ευρώ, ενώ «χρυσές αμοιβές» εισπράττουν επίσης οι απεσταλμένοι και τα μόνιμα κλιμάκια του ΔΝΤ.
Όπως αποκάλυψε το protothema.gr (διαβάστε εδώ) ο κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, οργανώνει έναν ολόκληρο «στρατό» τεχνοκρατών που συγκροτείται, όχι μόνο από 160 γερμανούς εφοριακούς, αλλά από στελέχη από 12 κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Τους τελευταίους 3 μήνες κατέφτασαν στην Ελλάδα αποστολές εμπειρογνωμόνων από το Βέλγιο και τη Γαλλία, που ειδικεύονται στο αντικείμενο της είσπραξης οφειλών και των φορολογικών ελέγχων.

Την ίδια στιγμή, άλλα στελέχη εκπαιδεύουν (αλλά και εκπαιδεύονται) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο Κτηματολόγιο (σ.σ: για τους περισσότερους φαντάζει «εξωτικό» το οθωμανικό κατάλοιπο των υποθηκοφυλακείων που μόνο στη χώρα-"μουσείο" της Ευρώπης υφίσταται πλέον), στα εργασιακά κλπ.


Εκτός από Γερμανούς, Γάλλους, Δανούς. Αμερικανούς, στους αθηναϊκούς δρόμους συνωστίζονται επίσης «εθελοντές» από Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, ακόμα όμως και από αφρικανικές χώρες –χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως το επίπεδο κατάρτισής τους είναι χαμηλό αφού,αντιθέτως, είναι εφάμιλλο ή και καλύτερο ορισμένες φορές των Ελλήνων συνομιλητών τους.
ProtoThema

3 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ29/3/12 15:14

    Ε ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΕΛΕΟΣ .ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ;ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/12 15:38

    nai, o kolokotronis den ithele Germanous Galous klp alla Egglezous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/12 15:55

    ANTE PARATA MAS RE ANISTORHTE ROSOFILOS HTAN ALLA DEN KALESE POTE KJENOYS STH XORA.ANTI8ETA EIPE FOTIA KAI TSEKOYRI STOYS PROSKYNHMENOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.