Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Financial Times: «Οι Έλληνες παρέδωσαν την διακυβέρνησή τους»

Για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα που ισοδυναμούν με παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας στους δανειστές κάνουν λόγο σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.
Η εφημερίδα επικαλείται έγγραφα που έχει στα χέρια της, σύμφωνα με τα οποία απαιτούνται μέσα σε λίγες ημέρες ανέφικτα πολλές δράσεις με αποτέλεσμα να εκχωρείται επι της ουσίας η κυριαρχία της χώρας στους δανειστές μας.
Οι απαιτήσεις της τρόικας ξεπερνούν τις 38 αλλαγές, αφορούν όλο το οικονομικό φάσμα και περιλαμβάνουν:
σαρωτικές αλλαγές στις δικαστικές διαδικασίες
συγκέντρωση της ασφάλισης υγείας
ολοκλήρωση ακριβούς κτηματολογίου
εξαγορά νέου ηλεκτρονικού συστήματος για την φοροείσπραξη
αλλαγή του τρόπου συνταγολόγησης φαρμάκων
καθορισμό ελάχιστων αποθεμάτων αργού πετρελαίου
«Το πρόγραμμα είναι πολύ, πολύ πιο φιλόδοξο από μια οικονομική μεταρρύθμιση. Πρόκειται για ίδρυση κράτους, όπως το εννοούμε κατά κανόνα σε παραδοσιακές χαμηλού εισοδήματος περιπτώσεις» δήλωσε ο κ. Μουτάμπα Ραχμάν, ευρωπαϊκός αναλυτής της Eurasia Group.
Στις πιο επείγουσες κινήσεις περιλαμβάνεται σε 10σέλιδη λίστα με «προκαταβολικές κινήσεις» που πρέπει να ολοκληρωθούν ως την Τετάρτη προκειμένου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να δώσουν το τελικό «πράσινο φως» στην έκτακτη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Αυτά τα 38 μέτρα επηρρεάζουν όλο το δίχτυ της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας και επεκτείνονται πέρα από τη μείωση των συντάξεων στις περικοπές δαπανών, τις τραπεζικές ρυθμίσεις και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Η εφημερίδα τονίζει πως «πολλά από τα διαρθρωτικά μέτρα είχαν συμφωνηθεί το 2010 στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης, αλλά είχαν μπλοκαριστεί από ομάδες συμφερόντων με επιρροή, εργατικά σωματεία και ορισμένους υφυπουργούς στα οικονομικά υπουργεία», σχολιάζει η εφημερίδα.
«Ακόμη κι αν κατανοήσουμε την επιτακτική πολιτική ανάγκη, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτύχει, γιατί πολλοί από τους στόχους είναι αδύνατον να επιτευχθούν,» συμπεραίνει ο κ. Ράχμαν ο οποίος τονίζει ότι η κλίμακα και η ταχύτητα των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται, δημιουργεί το ερώτημα μήπως οι δύσπιστοι ηγέτες της ευρωζώνης ετοιμάζουν την Ελλάδα για να καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

14 σχόλια :

  1. Ανώνυμος25/2/12 00:02

    Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011
    Ειναι η καθηγήτρια Νίνα Γεωργιάδου εκπροσώπος της Β΄ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
    "Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων.


    Πατρίδα μας είναι ο τόπος μας
    και τα παιδιά μας, το ψωμί τους , η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται. "


    Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι των τοκογλύφων, ξεπουλητάδες, αγοραίοι πολιτικάντηδες, δωσίλογοι, μεταποιητές ελπίδων και αγώνων, κηφήνες, πλασιέ λεσχών, οίκων και άλλων συναφών επεξεργαστηρίων δουλείας, κουτοπόνηροι μεγαλοσυνδικαλιστικαράδες,καλοταϊσμένοι μεσάζοντες,μπουκωμένοι μικροδιαννοητές, μισθωμένοι δημοσιογραφούντες, ντοπαρισμένοι μισθοφόροι, παλαμακιστές οπαδοί με το αζημίωτο, θρασσίμια κουκουλοφόροι, κρανοφόροι σαδομαζοχιτές, μια μπάσταρδη γενιά φιδιού, εθνικοί σκουπιδιαραίοι , όπως τους ονόμαζε ο Ντίκενς.


    Αυτοί μας κυβερνούν, αυτοί ξεπουλάνε τον τόπο, αυτοί ορίζουν σήμερα την ...
    εξαθλίωση των ανθρώπων του μόχθου, αυτοί τσακίζουν τα φτερά και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, αυτοί επιβάλλουν την βαθιά θλίψη των απόμαχων της δουλειάς.


    Δική τους πατρίδα τα φουαγιέ της Ντόϊτσε Μπανκ, τα πεζοδρόμια της Γουώλ Στρήτ, ο προθάλαμος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η αίθουσα αναμονής της Γκόλτμαν Σακς, οι διάδρομοι του οίκου Μούντυς, τα στούντιο των καναλιών, τα ακριβά φαγάδικα, οι εξώστες του Μεγάρου Μουσικής και παρεμπιπτόντως ο καφενές του Όθωνα που στην κάλπικη δημοκρατία τους το βάφτισαν "Κοινοβούλιο".

    Ακόμα κι αυτά υποθήκευσαν στο όνομα ενός χρέους, που από το 1990 έχει αποπληρωθεί μιάμιση φορά.


    Η χώρα μας ξεπουλήθηκε, το μνημόνιο , η δανειακή σύμβαση, το μεσοπρόθεσμο, και η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, αποτελούν ντροπιαστικά σύμφωνα παράδοσης.


    Οι εργαζόμενοι γίναμε πειραματόζωα εξαθλίωσης των εργασιακών σχέσεων, ισοπέδωσης του κόστους της δουλειάς μας, θύματα μιας φορομπηχτικής υστερίας και σάκκοι του μπόξ για τον κατασταλτικό μηχανισμό, με απλά λόγια: φτώχεια , ξύλο και απόγνωση.


    Από όλα αυτά κρατείστε την καταγγελία των δασκάλων στο 7ο διαμέρισμα Αττικής:

    "Οι μικροί μαθητές λιποθυμούν στο σχολείο απ΄την πείνα, γιατί ο πατέρας απολύθηκε η μάννα είναι άνεργη και το ψυγείο άδειο.'Ενα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο γιατρός διέγνωσε, με όση ντροπή μπορεί να διαθέτει σήμερα ένας άνθρωπος, υποσιτισμό!"

    Την ίδια στιγμή που το λίπος γουργουρίζει ακόμα και στη φωνή του αντιπροέδρου και του ειδικού επί των οικονομικών.


    Όμως εμείς, τα εκατομμύρια των εργαζόμενων, των άνεργων, των παιδιών, των απόμαχων της δουλειάς, δεν είμαστε υπήκοοι της Τρόϊκας, ούτε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα, δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε ανδρείκελα και δωσίλογους,δεν οφείλουμε καμία νομιμοφροσύνη σε αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου και αφήνουν το φοροφυγά να πλουτίζει.

    Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και τα παιδιά μας, το ψωμί τους ,η ελπίδα τους και το δικαίωμά τους να ονειρεύονται.


    Εμπρός για παλλαϊκό ξεσηκωμό, εμπρός τώρα για τη μεγάλη ανατροπή.

    ΑΠΟ ΒΑΡΤ ΤΑ ΑΛΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ25/2/12 08:21

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ.ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΟΓΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ Μ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/12 15:12

    Καλά τόσο δύσκολη είναι η ερώτηση αν τα τσόκαρα γίνονται γόβες?????

    Θέλω ελληνοπρεπή απάντηση από ελληναράδες, όχι ότι κι ότι...και ειδικά όχι από ....κατίνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/12 15:26

    Α, ξέχασα


    χψ

    Υ/Γ και όσο θα γίνεστε κατίνες βρίζοντας και διαβάλοντας πατριώτες, που αν μη τι άλλο, πέρασαν τη βάσανο της εκλογής, τόσο θα βρίσκεται κάποιος να σας ...¨ξεβρακώνει¨ ζουδάκια......(Νις, γι' τέτοια ζουδάκια μίλαγε ο μακαρίτης ο κόλλιας και όχι για ΄κεινους που έχουν ¨τη λεβεντιά του φονιά¨και τα χώνουν σε τιποτένιους πεμπτοφαλαγγίτες, που δε ντρέπονται ν' αφήνουν αιχμές για τον βουλευτή των δύο ετών, ενώ έχουν γλίψει κατουρημένες ποδιές χρόνια και χρόνια, παραταξεις και παρατάξεις, αλλά μιλάνε γενικά και αόριστα για το πολιτικό σύστημα, ποτέ όμως για άλλους πολιτικούς του τόπου μας ονομαστικά, ΠΟΤΕ!!!!

    όταν πρόκειται όμως να καρφώσουν το ΄Δυσσέα ξεθάβουν, μέχρι και τον παππού του. Γι' αυτά τα σκύβαλα μίλαγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/12 16:26

    ΠΟΛΥ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΦΤΗΣ.............ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/12 16:30

    ΡΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΣ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ !ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕ.ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΧΨ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/12 21:18

    Γαβ, γαβ γαβ.

    αφρίζεις κιόλας??? Εγώ απολοιφάδι θα σε κάνω πάντως......

    Επειδή ήμουν καυστικός σε απόψεις, ποτέ σε βρισιές προσώπων μην το θεωρείς αδυναμία αυτό. Αγωγή έχω και δεν κυλιέμαι στη λάσπη....

    Εγώ όπου πετυχαίνω τις ηλιθιες φασίζουσες απόψεις σου (που τολμάς να τις λες και πατριωτικές) (είδες δε λέω εσένα ηλίθιο, εσύ είσαι έξυπνος και γραμματιζούμενος) θα σε λούζω πολιτικά και όχι κατινέ. Αυτά σου ανήκουν και τόχεις αδερφούλη μου καπαρώσειειει, τι να σου πω.

    Τώρα γιατί θίγεσαι εσύ μονάχα???? Μπας και είσαι εκείνος ο πατριώτης που έχεις βάλει εναντίον του ΄Δυσσέα, επανειλημμένως???
    Τράβα ρε στα μνημόσυνα που συχνάζει ο μέγας πολιτικός ανήρ της Αρκαδίας,ως σφογκοκολάριος του, για να ....σώσετε την Ελλάδα. Ο ΄Δυσσέας σου άλλαξε τη ζωή???? Δε ντρέπεσαι να το πιστεύεις???? Κανένα δεξιό καθίκι δεν σε έχει ενοχλήσει μέχρι σήμερα παρά μόνο το στόμα σου είναι βόθρος για το ΄Δυσσέα??? Κανένας???? Βρίζεις τάχα μου όλο το πολιτικό σύστημα, για να μας πεις τί???? η εθνοσωτήριος είναι η λύσις..... Δε βρήκες τίποτα για άλλους πατριώτες μας πολιτικούς??? μόνον το ΄Δυσσέα σε προτάσεις του άσχετες με την κατάσταση που βιώνουμε????

    Εδώ ζουγρίμια πήγατε να βγάλετε εμένα ότι χαίρομαι για τις απολύσεις στον ΟΕΚ και ΕΣΤΙΑ. τέρμα ρε η πέμπτη φάλαγγα, τέρμα η γουρουνόλασπη. Ευτυχώς που το διαδίκτυο είναι ακόμα ένα κοινωνικό όπλο και δεν πιάνει η μαύρη προπαγάνδα.

    Σόρυ ομορφάντρα μου, αλλά απόψεις τύπου Βελόπουλου και ...συνελλήνων εγώ θα τις ...φτύνω και αν σ' αρέσει. Βλέπω τα σκληρά δεν τα αντέχεις και φεύγεις από τις γραμμές......ρετάρεις....γκέκε????

    Πάντως γουστάρω να τσιμπάς, γιατί βλέπω ότι δεν κάνω λάθος. Μάθε ότι έχω ένα βίτσιο, να μη θέλω να χάνω ποτέ......(αν τόπιασες έχει καλώς, διαφορετικά εκτονώσου όπως γουστάρεις, εγώ έχω μεγάλο στομάχι, είμαι βλέπεις υπέρβαρος....παγκαλιστής ων.)

    Για να καταλάβεις πόσο κατινέ παίζεις, δε γράφεις τ' όνομά σου (το καλλιτεχνικό) γιατί κρύβεσαι???? Ούλοι σε ξέρουμε πια, γνωστός και μη εξαιρετέος πατριώτης που γράφει μόνο και μόνο να προωθήσει (εκ του πλαγίου ) φαιές απόψεις με κάλυμα αριστερίστικης φρασεολογίας. Είσαι ο μοναδικός που έχεις στραφεί εναντίον του ΄Δυσσέα και είσαι κότα (μου ήθελες κάποτε και το μεγαλοπρεπές αετός) γιατί δε βγαίνεις ανοιχτά να πεις είμαι ο τάδε, επειδή αναφέρεσαι σε πρόσωπο πια (τον ΄Δυσσέα) Έγώ δεν φανερώνω το πρόσωπό μου γιατί μόνο τις απόψεις σου σχολιάζω, ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όπως επανειλημμένα κάνεις. Είδες παρ'ότι προκλήθηκα από τη Γιάννα (για τις απόψεις μου μίλαγε δίνοντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς, να ντρέπομαι κλπ) δεν της απάντησα το αντιπαρήλθα με όση ευγένεια μπορούσα και καλά έκανα, μόνο και μόνο γιατί βγήκε με το πρόσωπό της σε έναν άγνωστο (εμένα) Κόψτο λοιπόν το ....γάβγισμα, δεν σε σκιαζόμαστε, ειδικά στη Γλανιτσιά.


    χψ

    Υ/Γ Κρίνετε τις απόψεις, καυτηριάστε τις θέσεις, απαξιώστε τις κρίσεις, διαφωνείστε, ξεμπροστιαστείτε πολιτικά, ποτέ όμως μην γίνεστε υβριστικοί σε πρόσωπα και ειδικά όταν αυτοί βγαίνουν με το πραγματικό τους όνομα. Μη γίνεστε κότες. Κρίνετε τις θέσεις του ΄Δυσσέα, πολιτικός είναι, σε δημόσια βάσανο θέτει τις θέσεις του.

    Ποιος όμως σας έδωσε το δικαίωμα να πιάσετε στο βρωμοστομό σας τον παπούλη του???? Νομίζετε ότι έτσι δικαιώνονται οι απόψεις σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/2/12 21:30

    Και για να καταλάβαιτε πατριώτες την οργή ενός παλιού γλανιτσιώτη, γιατί είμαι τόσο επιθετικός, θα σας πω τι σχόλιο τόλμησε ένα τιποτένιο ανθρωπάκι για το νεκρό ΄Δυσσέα. (παππού του βουλευτή)

    ¨.....και αυτός γιαλατζί αριστερός θα ήταν....¨

    Μιλά γαι το νεκρό παππού έτσι, Τον αντάρτη Δυσσέα...

    Γι' αυτό και μόνον γι' αυτό δε βρέθηκε ένας ρε γλανιτσιώτης να του πει κάτι??? να του πει:

    Στοπ ρεντίκολο φεύγεις από τις ράγες, ως εδώ...

    Βάσει αυτής της ανίερης φράσης του έγραψα τα παραπάνω. Τώρα μπορείτε να με κρίνετε ολοκληρωμένα.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/2/12 22:18

    ΧΨ ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥς ΝΕΚΡΟΥς ΜΑς ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟς ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/12 01:08

    εισαι πανιβλακας.αλλος μιλησε και γω του ειπα οτι επεσε για την πατριδα.αλλα εισαι τοσο τσανακογλυφτης και διαστροφεας της αληθειας που δεν παιζεσαι.ο βουλευτης εχει τη δικια του ευθυνη γι αυτα που γινονται.ομως ρε ανοητε τι στο διαολο ,κυπατζης εισαι ρε και δεν ντρεπεσαι γι αυτα που λες αφου βλεπεις κανεις δε συμφωνει μαζι σου παρα μοναχα εσυ που χαλας τα γραμματα σου εχεις και μαθητη τρομαρα σου τον εαυτο σου και θα του το κλεισεις του νις σκοταδιστη του κερατα πουχασες ανθρωπο στον εμφυλιο οπως λες και μιλας ετσι. αντε να ταν παπους σου και γι αυτο δεν εισαι καν αριστερος.βασικα τρελλος εισαι η φασιστας.μονο αυτοι εχουν τις εμμονες σου.που θα μας πεις εσυ ποιος εχει ευθυνες και ποιος δεν εχει.εσενα καρτερηγαμε για κριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/2/12 09:43

    Καλά εσύ ποιος είσαι???/ αφού δεν έγραψες τη βρισιά στον αντάρτη ΄Δυσσέα, γιατί εκνευρίζεσαι για τις βρισιές που απευθύνω στον άλλο που τον έβρισε???? Το ¨...γιαλαντζί αριστερός θα ήταν...¨ το είπες εσύ ναι ή όχι???? Αν το έγραψες εσύ ισχύουν στο έπακρο, αν όχι, άδειασε τη γωνιά να γευτεί όλη την κατακραυγή το σίχαμα που το είπε.

    Πάντως σήμερα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να σου λέμε όχι......

    τι να σου πω αυτογελοιοποιήθηκες από την προπέτειά σου ή αυτοκαρφώθηκες.....

    Πάντως για σένα ισχύει το αυτοερώτημα. Γίνονται τα τσόκαρα γόβες????

    Τώρα αν πρόκειται να ηρεμήσεις συνέχισε να βρίζεις, αλλά ούτε και αυτό το κάνεις καλά, ούτε να βρίσεις δεν ξέρεις.....

    Τι μπαίνεις εκεί που δε σε σπέρνουν???? γιατί μυγιάστηκες ενώ απευθυνόμουν στον ιερόσυλο υβριστή του αντάρτη ΄Δυσσέα????? Είδες πουθενά τον εαυτούλη σου????

    Ποιος απευθύνθηκε σε σένα.....άγνωστε???????

    Πραγματικά δε θέλω να μου απαντήσεις,αλλά αναρωτήσου.....

    χψ

    Υ/Γ Οι γιαλαντζοί αριστεροί είναι εδώ και εκπροσωπούν μια κλίκα που διαχειρίζεται την κρατική επιχορήγηση, οι πραγματικοί αριστεροί φυλάνε τα ρέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/2/12 10:01

    Α!!!!.... ξέχασα να σου γράψω ότι σήμερα το πρωί ο εικαστικός Τσόκλης,στο Mega, συμφώνησε μαζί μου (άλλος ένας μετά τον Πάγκαλο).

    Και όταν γράφεις τη σαχλαμαρίτσα σου, όπως όλοι μας, υιοθέτησέ την με ένα ονοματάκι (όποιο και νάναι αυτό) Πολλά έχεις αλλάξει, ένα ακόμα δεν πειράζει.....

    Πάντως όχι δε θα σου πω ξανά..... ότι πεις......

    Πατριώτες, δεν του λέμε όχι.....υπάρχει λόγος.....τον αντιληφθήκατε......

    Λοιπόν κόψε τη φόρα σου και να απολογείσαι αποκλειστικά για τα δικά σου, το κατάλαβες????? για τα δικά σου και μόνον γι' αυτά.

    Αφού δεν είσαι ο υβριστής, γιατί αλογομυγιάστηκες???????? ΓΙΑΤΙ???????

    ΧΨ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/2/12 12:37

    γιατι δε διευκρινιζεις να πει συ ωρα ταδε ειπες αυτο,τ αφηνεις να το λουστει ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/2/12 13:09

    /link{http://www.youtube.com/watch?v=4cYc2uHWEmY, εδώ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.