Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έχω θυμό και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω

Έχω θυμό και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω. Έχω βάρη και δεν ξέρω πού να τα ξεφορτώσω. Έχω πικρή σκέψη μέσα μου και δεν ξέρω πώς να τη γλυκάνω. Μετράω τα κλειστά μαγαζιά και μου βγαίνουν περισσότερα από τα ανοιχτά. Στρίβω από τις γωνίες και βλέπω κουστουμαρισμένους τριαντάρηδες να ψάχνουν στα σκουπίδια. Ξεκινάω συζητήσεις που πάντα καταλήγουν στο «..κατοχή ζούμε, κατοχή». Ακούω
ανθρώπους να βρίζουν όσους και όσα ψήφιζαν τόσα χρόνια να μην μπαίνουν σε διαδικασία αντίδρασης, πρότασης, ενεργητικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να γράψω. Τίποτα δεν μπορώ να γράψω. Τίποτα που να αποπνέει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη σε ένα μέλλον που θέλω να είναι καλύτερο.

Τα διόδια αυξάνονται σε μια χώρα που μετράει τις λακκούβες της πολιτικής μια-μια. Όσο οι τρύπες δεν κλείνουν, τόσο τα κόμιστρα θα παίρνουν την ανηφόρα. Η κατάσταση στις πολυκατοικίες θυμίζει ό,τι ζούμε εδώ και 2 -3 χρόνια. Τα μισά διαμερίσματα δεν έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο κι έτσι κρυώνουν όλοι. Οι νομιμόφρονες εξισώνονται με όσους νομιμοποιούν αυθαίρετα σε, πολύ, βολικές, χαμηλές τιμές. Κοψοχρονιά, το λένε στο χωριό μου. Η λέξη «κορόιδο» μου δίνει απανωτές φάπες στον σβέρκο.

Άλλες τόσες μου δίνει η εικόνα των γιαγιάδων και των παππούδων που, με συνέπεια, δέχονταν τις πολλές κρατήσεις στον μισθό τους για μια τιμημένη σύνταξη στα ύστερά τους. Και ύστερα ήρθε η κρίση και τους σάρωσε κι αυτούς. Τους ζάρωσε. Πολύ.

Οι ατέλειωτες προσφορές των μαγαζιών μου σφυρίζουν μια ιδέα του κέρδους που είχαν «προ κρίσης». Μου έλεγε ένας φίλος προχτές ότι η Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να πουλάει 9.5€ το κιλό τη γαλοπούλα την ώρα που η γαλλική πουλάδα εισαγωγής έχει 3.5€ και η ολλανδική 2.5€. Τι τρώει στη Σαλονίκη αυτό το πουλί, Θεέ μου; Ό,τι κι εμείς, θα μου πεις. Όχι, ρε φίλε. Μας πήρε λίγο παραπάνω αλλά ξυπνήσαμε. Και τις τιμές κοιτάμε και τα έξοδα μαζέψαμε όσο δεν παίρνει και τις εξόδους κόψαμε. Ένα πράγμα, ένα αγαθό κερδίσαμε αυτό το διάστημα. Την πίστη στο «μαζί», στους φίλους που ξαναβρήκαμε, στους ώμους που μπορούμε να ξανακουμπήσουμε. Οι ρεφενέ συναντήσεις των ανθρώπων έχουν αρχίσει να ζεσταίνουν τις καρδιές στον πιο κρύο χειμώνα των τελευταίων χρόνων. Κρύο στην ψυχή όσο και στο σώμα.

Πιστεύω βαθιά πως κάθε ομάδα του «εμείς» είναι ανίκητη. Τώρα, στην πράξη, ίσως το καταλάβουμε. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Και δεν αφορά τους Ευρωπαίους, τα μνημόνια και τις τράπεζες όλο αυτό. Αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί. Η δύναμή μας είναι η ένωσή μας. Η ένωση της σκέψης και των πράξεών μας, η συνολική απαξίωση όσων μας έχουν κοροιδέψει κατάμουτρα, οι ομαδικές προτάσεις και στάσεις από ‘δω και πέρα. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Για να με έχεις πρέπει να με κερδίσεις. Με ιδρώτα και αλήθεια. Και κόπο. Μόνο.

πηγή

16 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/2/12 22:54

    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Όταν ο πολυμήχανος Οδυσσέας έφθασε τελικά στην ΙΘΑΚΗ, τότε η θεά της Σοφίας τον μεταμόρφωσε σε έναν γέρο ζητιάνο...
    Ο Οδυσσέας ως ζητιάνος πλησίασε διακριτικά και φανερώθηκε στα πρόσωπα που τον αγαπούσαν...
    Και όλα αυτά γιατί;
    Διότι στο παλάτι του Οδυσσέα υπήρχαν οι μνηστήρες, που έτρωγαν την περιουσία του και ήθελαν την γυναίκα του. Οι μνηστήρες πίστευαν πως ο Οδυσσέας ήταν νεκρός μετά απο τόσα χρόνια που έλειπε.
    Ο Ήρωας δέχθηκε όλους τους εξευτελισμούς παριστάνοντας τον ζητιάνο. Ωστόσο γνώρισε από κοντά τους μνηστήρες και, μελέτησε τ' αδύνατα σημεία τους. Έπειτα οργάνωσε σε συνεργασία με τον γιό του Τηλέμαχο το σχέδιο εξόντωσης των μνηστήρων.
    Ο γιός του ακολούθησε το σχέδιο πιστά. Ο τελικός σκοπος τους ήταν να παγιδέψουν σε συγκεκριμένο χώρο του παλατιού τους μνηστήρες και, αφού τους εγκλωβίσουν να τους θανατώσουν αιφνιδιαστικά, όπως και έγινε τελικά.
    Αν λοιπόν αποσυμβολίσουμε όλα τα παραπάνω και τα τοποθετήσουμε στο σήμερα θα διαπιστώσουμε ότι:
    1. Ο γέρος ζητιάνος είναι ο Ελληνικός λαός, που τον νομίζουν πεθαμένο...
    2. Ο Τηλέμαχος είναι τα παιδιά της Ελλάδας που διψάνε για ελευθερία και δικαιοσύνη.
    3. Η Ιθάκη είναι η ΕΛΛΑΣ, η μήτρα των Ηρώων...
    Οι μνηστήρες είναι προφανές το ποιοι είναι....
    Αν πραγματικά θέλουμε την λύση ας ανατρέξουμε πίσω... Διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται...
    Και όπως μας δίδαξε ο Μ. Αλέξανδρος: "ότι δεν λύνεται κόβεται"...
    ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/12 00:10

    Οι ελληναράδες παραγωγοί γεωργικών προϊόντων της Θήβας μοίρασαν ΔΩΡΕΑΝ τρόφιμα στο Σύνταγμα, για να δείξουν ότι το εξασθενές χλώριο δεν ακουμπά τα αγαθά που παράγουν και δικαίως απαιτούν εις τας λαϊκάς αγοράς 3 ευρώ σχεδόν το μπρόκολο, 2 ευρώ το κουνουπίδι, 1 ευρώ το κρεμμύδι και τιμές φωτιά....

    Εζήλωσαν δόξαν πολυεθνικών που μοιράζουν κάτι πιτσιρίκες (με το βρακί φούστα) δωρεάν προϊόντα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ....


    ΞΕΥΤΊΛΗΣΑΝ ανθρώπους άστεγους, άπορους, άεργους και άνεργους που στάθηκαν στην ουρά για ένα κιλό καρότα και 2 κιλά πατάτα.

    Κύριοι, τα χρήματα τα δανεικά μπήκαν εδώ στην ψωροκώσταινα και τα φάγανε, τα φάγαμε, όσοι δεν μπορέσαμε........

    Θα εξαιρέσω, όπως και άλλη φορά το έχω κάνει, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους (που η πολιτική σαπίλα μόνον αυτούς κυνηγάει)

    Ας μην επανέλθω σε παλιά αναμασημένα σχόλια. Εν συντομία....Ο ανήθικος, άπλειστος ιδιωτικός τομέας, σε αγαστή συνεργασία με τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο είναι οι φονιάδες της χώρας μας.


    ΕΡΩΤΗΣΗ. Αυτός ο λακές του ΔΝΤ που το παίζει υπουργός, αυτός ο εγωπαθής νάρκισσος ( προσέξτε πόσα ΕΓΩ λέει σε κάθε του συνέντευξη) δεν ωχριά μπροστά στο μέγα σκάνδαλο όπου όλες οι φαρμακοβιομηχανίες (μέσω των ενδο-ομιλικών συναλλαγών, βλέπε υπερ/υπο-τιμολογήσεις) βγάλαν όλους, μα όλους του ισολογισμούς τους ελλειματικούς?????

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Πριν κάμποσες μέρες οι φαρμακοποιοί δεν δίνανε φάρμακα χωρίς πληρωμή,γιατί λέει δεν τους πλήρωναν τα ταμεία μας και εμείς οι μαλάκες αντί να πάμε και να τους τουλουμιάζουμε στο ξύλο (γιατί παίζανε τα καθίκια με την υγεία μας) διαμαρτυριόμαστε για την κυβέρνηση (μη μου πείτε ότι υπερασπίζω την κυβέρνηση γιατί θα με απογοητεύσετε, επειδή δε με πιανετε).

    Δεν πήρατε χαμπάρι ελληναράδες ότι το κύκλωμα φαρμακοβιομηχανιών, φαρμακοποιών και γιατρών μέσω της υπερσυνταγογράφησης ότι 5πλασίασε τη φαρμακευτική δαπάνη και κατάκλεψαν τα ταμεία μας και ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να μην πουλάνε φάρμακα και μεις το παίζουμε νομοταγείς πολίτες?????

    Ας μη λαϊκίζω όμως,

    Οι μνηστήρες ήθελαν την ΠΗΝΕΛΟΠΗ (βλέπε εξουσία και όχι την κωλόγρια) Μετά τον τρωϊκό πόλεμο έγινε μεταβίβαση από το φυλετικό βασιλικό κράτος στο ολιγαρχικό (ζήτησαν μερίδιο και οι νέοι πλούσιοι του χρήματος, έμποροι, πλοιοκτήτες κλπ και έγινε η σύγκρουση)

    Τα άλλα και τα παραπάνω ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ είναι παραμυθάκια για να νανουρίζουν παιδάκια το βράδυ που πάνε για ύπνο.

    Ο ανήθικος δεν εξεγείρεται, ο κλεφτάκος δεν μιλάει.

    Άκου και τούτο.

    Ο οικογενειακός δεσμός είναι ισχυρός, ο φιλικός και αυτός ισχυρός,ο ερωτικός δεσμός πανίσχυρος, ΟΜΩΣ ο δεσμός συνομοσίας (μάφια,καμόρα κλπ) δεν σπάει εύκολα και μεις σαν λαός είμαστε σαπισμένοι και σφιχταγκαλισμένοι, άλλος λίγο άλλος πολύ, με τη σαπίλα μας, με τις μικροκλεψιές μας, με τους διορισμούς μας, με τα μέσα μας, με τα νταβατζιλίκια μας και ήρθε καιρός να γίνει λογαριασμός. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???????

    Το πρόβλημά μας δεν είναι οικονομικό, είναι πρωτίστως ηθικό και πρόβλημα αρχών.

    Λύσεις υπάρχουν, απλές και σταράτες. Άμα σα λαός βρούμε το ηθικό ανάστημα να τις αποζητήσουμε (δεν ξέρω όμως πως θα εξαγνηστούμε για να το κάνουμε) τότε η ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ και να είστε σίγουροι ότι η ζωή δεν σταματά ακόμα, γι' αυτό όσοι πραγματικά νομίζετε τον εαυτό σας βλάκα (που δεν κλέψατε ή δεν μπορέσατε) καρπαζώστε κάθε λαμόγιο δίπλα σας που γκλαφουνάει και ας είναι ο αδερφός σας, το παιδί σας, ο συγγενής σας, ο φίλος σας, ο πατριώτης, ο ο ο ο,που έκλεψε φόρους, που κερδοσκόπισε, που αδίκησε, που παράβηκε τη σειρά, που έγλειψε , που , που που και να είστε σίγουροι ότι ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ να κράζετε.


    (ο χωρίς ψευδώνυμο)


    Υ/Γ Όσα δεν έγραψα ούλο τον προηγούμενο καιρό, τάγραψα τώρα......

    Τρίχες θα πει ο ρεντεζέλας, τρίχες ξετρίχες ούλοι σ' αυτά που σας έγραψα από την αρχή θα καταλήξετε να πιστεύετε,αλλά θάναι αργά, ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....(και η ώρα είναι αργά)


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/2/12 01:46

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΧΨ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/12 00:15

    που είσαι ρε χψ γιατί χάνεσαι? έχεις πολύ υλικό αυτές τις ημέρες.
    πχ εκείνο το φιλί του Λοβέρδου Βενιζέλου θέλω να σχολιάσεις
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/12 00:57

    αυτο το διαβασατε γλανιτσιωτες?
    -Άγιε Βασίλη, τι θα έχει το 2012?

    -Τι θα έχει? Τη μάνα του και τον πατέρα του θα χει ρε φίλε.. ΔEH,OTE, EYΔAΠ, χαράτσι, σήμα, ασφάλεια, τέλη..

    -Καλοπέραση άμα υπάρχουν λεφτά, φυλακή άμα δεν υπάρχουν.. Και σε κόβω να μην υπάρχουν.. ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, δεν πειράζει! Θα σου βάλω και βαζελίνη.. Για να γλιστράει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/2/12 08:23

    Δηλαδή να πληρώσουν οι κλέφτες, να τιμωρηθούν οι επίορκοι, να επικρατήσει στοιχειωδώς κράτος δικαίου, να απαιτήσεις την ευνομία, να επιπλήξεις (κράξιμο) τον κομπιναδόρο κλπ κλπ είναι ΕΜΦΥΛΙΟΣ.

    Σηκώνω τα χέρια ψηλά......ΑΔΥΝΑΤΩ!!!

    Το πρόβλημα είναι ποιος θα το κάνει, γιατί οι παραπάνω ΕΙΜΑΣΤΕ μέχρι και εκατομμύρια......Εσύ μάλλον δεν είσαι μέσα, λόγω παραγραφής διορισμού παλαιόθεν?????? ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!


    Νις, χάθηκα είναι η αλήθεια γιατί δεν αντέχω το αχούγιασμα.....(όπως καλλιώρας) ¨...μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λες¨ με μάλωσε ο πατριώτης.

    Σχολίασα το εγωπαθές ανθρωπάριο το οποίο μάλλον με το πρώτο μνημόνιο, σαν καλός μαθητής, υπόγραψε τα πάντα με τον άλλο υπαλλιλίσκο που σήμερα το παίζει υπουργός εργασίας.

    Υπόγραψε την εγγυημένη σύνταξη των 360 ευρώ. (εκεί τους είπε θα πάνε οι συντάξεις, ναι ναι αυτός ο επί του συνταγματικού)

    Υπόγραψε τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, μέσω της διακοπής της κρατικής επιχορήγησης. Θυμάστε το σάλιο δεν υπάρχει και άμα έχουν τα ταμεία θα πληρώνουν, αν όχι θα περικοπούν κλπ κλπ

    Το κουκουέ κάπου τον στρίμωξε,λόγω ΝΑΤ και από τότε,ο αιμοβόρος, δρομολόγησε τη μη επιχορήγηση του ΝΑΤ και τη φτώχια στους ασφαλισμένους του.

    ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ, ΡΕΜΑΛΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ?????

    Υπόγραψε τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και συλλογικών συμβάσεων. Οι τροϊκανοί ζητούν να εφαρμόσουμε τα υπογεγραμμένα. Αλήθεια ποιος υπόγραψε????? Θα θυμάστε την περίπτωση της Λούκας με το άρθρο 37 που έλεγε στους δου-νου-τουδες δεν υπογράφω τέτοια και της έλεγαν, ο προκάτοχός σας τα υπόγραψε να τα νομοθετήσετε θέλουμε. Και έφυγε από υπουργός. Αλήθεια ο ομορφάντρας τα υπόγραψε, ή ο Πανάγος του Λαμπίτσα???


    Τώρα ο βουλιμικός Ευάγγελος ησπάσθει το ζούδιον. (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα). Δόλιο το φίλημά του, πιστεύει ο νάρκισσος ότι είναι νέος και έχει διαδοχή....αργότερα.

    Σχόλιον. Ο ηλίθιος ελληνικός λαός ελπίζω να μην έχει βάλει βαζελίνη στο βούνευρον που τους ετοιμάζει...

    Και κάτι για τον δικό μας τον Μητσιάρα (τσελιγκο-ρήτορα)

    Αυτά τα διόδια νομοθέτησες να πληρώνουμε ΜΗΗΗΗΗΗΤΣΙΟΟΟΟΟ!!!!!

    Τη μη πληρωμή στους μεγαλοεργολάβους, σε ανύπαρκτους δρόμους την έκανες αυτόφωρο ΜΗΤΣΙΑΑΑΡΑΑΑΑΑ, σχεδόν ΙΔΙΩΝΥΜΟ,ρήτοραααα

    Τώρα καταλαβαίνεις γιατί το παιδάκι από τη Γλανιτσιά σε πέρασε σε ψήφους (ναι, ναι σε πέρασε) εσένα για τόσα χρόνια υπουργό και με τόσα και τόσα ρουσφέτια, με τόσες και τόσες προβολές και με τέτοια αναγνωρισιμότητα????

    Μη σκιάζεται, τέως μουστακαλή μου (ξέρετε τόκοψε τότε που αγόρασε στο ψυχικό σπίτι....και βρήκε άλλοθι ότι τάχα μου έχασε στοίχημα) θα περισσέψει και για σένα ...και θάναι όχι μόνο Γλανιτσιώτικο, αλλά παναρκαδικό....Θάχει και σως....

    Και φυσικά δεν θα πάνε πίσω Λυκουρέντζοι, Μιχελάκηδες, Μητσοτακαίοι, κλπ ζουγρίμια....

    Θυμάστε για την αριστερά που σας έλεγα ¨12 Παλουμπαίοι 13 καπεταναίοι και με βρίζατε....Αλήθεια πόσα κόμματα και κομματίδια είναι???? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????/ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ????? Σε πόλεμο ρε βρισκόμαστε και δεν μπορεί ο Αλέξης να δει την Αλέκα??? και ο Κουβέλης να συνομιλήσει με τον....Μπάμπη τον Αγγουράκη???? Καλά με τον Μπογιόπουλο πρέπει να είσαι από Νομπέλ λογοτεχνίας και πάνω.....

    ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΜΑ (επιτρέψτε μου)

    Παρατηρείστε τη χωρίστρα του Καρατζαφέρη, βάλτε εικονικά στη φάτσα το μουστακάκι και ......και......

    Παρατηρείστε τη φάτσα του Μπογιόπουλου, φέρτε την Οκταβριανή στο νου σας και .....και ......


    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ.

    Αποτέλεσμα?????

    Αυτό που σας έγραψα πέρσυ. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/12 08:32

    kαλημερα......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/2/12 08:40

    ΧΨ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.ΤΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΞΑΝΑ ΔΕΣ ΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/2/12 08:42

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟΛΥΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/2/12 08:45

    ναι ρε.......πρωτα συμφωνεις με τον χψ...και με αφηνεις μοναχο μου....και μετα καλημερα.....χαχαχαχα...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/2/12 08:48

    βλεπω 6 πρωι πρωι μεσα και μιλια........gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/2/12 10:19

    ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.Α ΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ.ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1 Η 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/2/12 10:55

    Στο gerolyko στον χψ και στον ρεντεζέλα να ξεσπάσεις
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/2/12 14:46

    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ Ε ΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/2/12 15:42

    Στα καλάμια πολλές κλοστιες και μπουνιές μέχρι εκεί που φτάνει.
    Είδες τι γεροδεμένος είναι?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/2/12 15:45

    Είναι φιλαράκι μου .Θα τον στείλω να πλακώσει τους τροικανούς
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.