Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΣΑΜΕ


Εγώ πληρώνω τα μάτια που αγαπώ.
Η «επιχειρηματική αυτονομία» των τραπεζών που διασφαλίστηκε απόψε μετά τη σκληρή διαπραγμάτευση των πατριωτών - μαχητών - πολιτικών - αρχηγών μας, είναι το είδος εκείνο της αυτονομίας που αυτονομείται από τη συνήθη σημασία που έχει στη γλώσσα, ώστε να σημάνει την αυτονομία στα υπερκέρδη και την ετερονομία στην επανειλημμένη χρεοκοπία.
Έλα μωρή ελεύθερη αγορά με τη συνέπειά σου, τα σέα σου, τα μέα σου και όλα τα ωραία σου.
.


Όποιοι κι αν είμαστε εμείς, όποιους κι αν χωράει ο πρώτος πληθυντικός, κι όποια κι αν είναι η βραχυπρόθεσμη εξέλιξη, το σίγουρο είναι ότι χάσαμε.
Και όχι, το χειρότερο δεν είναι ότι χάσαμε αμαχητί, το χειρότερο είναι ότι χάσαμε χωρίς να έχουμε επίγνωση πως διεξαγόταν όλες αυτές τις δεκαετίες -όπως παντού και πάντα διεξάγεται- μια μάχη.
Ίσως το ακόμα χειρότερο είναι πως και τώρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εκατό τοις εκατό αποκρυπτογράφηση της μάχης. Ίσως επειδή η εκατό τοις εκατό αποκρυπτογράφηση δεν χωράει σε ένα και μόνο οικονομικό δόγμα, σε μία και μόνο συστημική θεώρηση και -δίπλα σε αυτές και επικουρικά σε αυτές- σε μία και μόνο ανάγνωση των νοοτροπιών της ελληνικής κοινωνίας.
Χάσαμε.
Αυτό είναι, το καταρρακτώδες απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου 2012, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα. Όλα τα υπόλοιπα -από τους φόβους για το απώτατο βάθος των συνεπειών της ήττας ως τις προσδοκίες για την πολιτική και αξιακή ανανοηματοδότηση του κόσμου στον οποίο ζούμε- εκκρεμούν.
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Νοιάξιμο
... ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης θεωρήθηκε από βουλευτές η εξής φράση του κ. Παπαδήμου: «Οι άνεργοι δεν έχουν ούτε 13ο ούτε 14ο μισθό και πρέπει να νοιαστούμε και γι' αυτούς».
Πρέπει να νοιαστούμε και για τους γείτονές σας που έχει ψοφήσει η κατσίκα τους. Θα σκοτώσουμε και τη δική σας.
Πρέπει να νοιαστούμε και για τους τυφλούς συμπατριώτες σας. Θα βγάλουμε και τα δικά σας μάτια.
Και πάει λέγοντας.
Τόσο καιρό τους σκανδάλιζε ο δημόσιος τομέας και σε κάθε περικοπή έκλαιγαν υπέρ του ιδιωτικού. Τώρα τους σκανδαλίζει και ο ιδιωτικός τομέας και κλαίνε υπέρ των ανέργων.
Ύστερα θα τους σκανδαλίζουν οι σκέτα άνεργοι και θα κλαίνε υπέρ των αστέγων.
«Οι άστεγοι δεν έχουν κεραμίδι να κοιμηθούν και πρέπει να νοιαστούμε και γι΄αυτούς. Θα σας πάρουμε τα σπίτια».
Mετά μπορεί να τους σκανδαλίζει ένα έθνος προνομιούχων αστέγων με 350 μέρες το χρόνο ήλιο.
«Πρέπει να νοιαστούμε για τους άστεγους σε άλλες χώρες που τον δαγκώνουν ασταμάτητα. Θα σας διώξουμε».
Μετά μπορεί να τους σκανδαλίζει η ίδια η έρημη πλέον χώρα, γιατί έζησε τόσο καιρό πάνω από τις δυνάμεις της, καταναλώνοντας περισσότερα από όσα παρήγαγε.
«Πρέπει να νοιαστούμε για τα άλλα κράτη που δεν έκαναν το δικό σας το πάρτι. Θα σας ρίξουμε πυρηνικά».
Μετά την πτώση των πυρηνικών θα έχει ολοκληρωθεί η εσωτερική υποτίμηση και η οικονομία θα είναι έτοιμη για να ξαναπάρει τα πάνω της, πάνω σε γόνιμο αυτή τη φορά έδαφος.

πηγή

30 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/2/12 22:33

    gerolyke εσύ τι λές?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/12 23:12

    Κυβέρνηση όλα είναι προσυμφωνημένα... Κάνουν πως συζητάνε για να κοροϊδεύουν τον λαό ότι δήθεν αντιστέκονται!



    Όλα είναι προσυμφωνημένα δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους νοιάζει τι μέτρα θα πάρουν εναντίον του λαού.
    Αλλού είναι το θέμα τους το πώς θα το σερβίρουν στον λαό, μην τσιμπάτε αυτοί ποτέ δεν ενδιαφερθήκαν για τον λαό
    Ότι μέτρα παίρνουν σήμερα δεν είναι ιδέες της τρόικας, αυτοί δεν ξέρουν τι γίνεται στην χώρα μας ούτε τους ενδιαφέρει να μάθουν, αυτοί είναι τοκογλύφοι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα λεφτά τους.
    Ότι μέτρα λένε ότι τα ζητά η τρόικα είναι δίκες τους ιδέες και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν βάζουν την τρόικα να κάνει την βρώμικη δουλειά και μετά να κάνουν αυτοί ότι δήθεν αντιστέκονται. Το θέμα δεν είναι αύτοι το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε
    . Το έργο που παίζετε σήμερα το έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία δυο χρόνια και θα το δούμε και στην συνέχεια. Αυτοί είναι αμείλικτοι ανθέλληνες και μισάνθρωποι και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ τους ξένους αλλά τους δικούς μας εδω.
    Τους ξένους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για σκληρότητα, αυτοί κάνουν την δουλειά τους και την κάνουν όσο πιο καλύτερα μπορούν για την πάρτι τους .
    Την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα μπορεί να την ανατρέψει μόνο ο λαός. Τα μέτρα τα σημερινά θα περάσουν και μετά θα έρθουν τα επόμενα και ούτω καθ εξής .
    Το φρένο προς την κατηφόρα την εξαθλιωση και τον αφανισμό των Ελλήνων μπορεί να το πατήσει μόνο ο λαός.
    Μην περιμένετε έλεος από αυτούς μόνο εμείς μπορούμε να πούμε τέρμα ως εδω και μη παρέκει.
    Μην περιμένετε να το κάνει ο διπλανός σας και εσείς να παραμένετε θεατές όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.
    Τους είδατε αυτούς πως παραμέρισαν τις δήθεν διαφορές τους και ενώθηκαν μπροστά στον κοινό εχθρό που για αυτούς είναι ο λαός, εάν δεν είχαν ενωθεί τώρα θα είχαν συντριβεί.
    Έτσι και εμείς πρέπει να παραμερίσουμε τΙς μικροδιαφορές μας και να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει στο διάολο .
    ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟΠΕΤΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 09:42

      θαχουμε την ευκαιρια πολλυ συντομα να τους στειλουμε αρκει να το θυμηθουμε......gerolykos

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/12 08:34

    Καλό μου φαίνεται και μου ακούγεται.

    Οι διαπιστώσεις κοινές και μη σου πω καθολικές, όμως εγώ σαν αιρετικός της κουβέντας (και αλλού το έχω ζητήσει) θέλω προτάσεις.

    Λες ο λαός να μην παραμείνει θεατής κλπ. Τι να κάνει δηλαδή???

    Μια καθολική απεργία διαρκείας με αίτημα τι????? Να πάνε στο διάολο οι ντόπιοι λακέδες και προδότες. Ωραία και μετά τί????

    Ποιον, με τι θέσεις με τι κατεύθυνση??? Κάποιοι θα πάροουν κεφάλι και θα διεκδικήσουν την παρθενογένεση και θα γίνουν χαλίφηδες στη θέλει των τωρινών χαλίφηδων. Και αν και αυτοί σε προδόσουν, όπως και τούτοι???? Είδες τώρα στην αναμπουμπούλα τι μποτσαραίοι, κολοκοτρωναίοι πετάγονται σα μανιτάρια???/ Ο κάθε πικραμένος (και αγνός, δε λέω) βουτάει το μαρκούτσι και τύφλα νάχει ο μπιν λάντεν. Και που ήσουνα ρε μεγάλε πανεπιστημιακέ δάσκαλε όταν το σύστημα ήταν καβάλα??? Μήπως παχνιζόσουνα και συ σε κανα προγραμματάκι ευρωπαϊκό, σε τίποτα επιδοτούμενες επιμορφώσεις, σε τίποτα ΔΣ, σε τίποτα νομικές υπηρεσίες ΔΕΚΟ??

    Πού ήσαν όλοι αυτοί οι επαναστάτες όταν το σύστημα ήταν κραταιό και δυνατό και δεν του κουνιότανε φύλλο??? Τότε θέλω την κόντρα, τότε θέλω την επανάστασή του. Θα μου πεις ότι θα τον τρώγανε λάχανο, θα τον ξευτίλιζαν, θα τον περιγελούσε το κάθε εξάμλωμα τηλεπερσόνα, θα τον φίμωναν, θα θα θα.... Ωραία, έχεις κανένα πρόσωπο τέτοιο να μου το πεις και να πάμε μαζί του.

    Βλέπεις λοιπόν ότι με τη διαδικασία της εναλλαγής των κομμάτων στην εξουσία, μια από τα ίδια θα είναι.

    Τα προβλήματα είναι τεράστια και απαιτούν γρήγορες και ριζικές λύσεις. (το έκανε και ο καποδίστριας που ανέστειλε το σύνταγμα της τροιζήνας και κυβέρνησε σχεδόν απολυταρχικά, συγκεντρώνοντας όλη την εξουσία στα χέρια του). Σήμερα μπορεί να εφαρμοστεί μια τέτοια λύση?????? Εγώ από άποψη την απορρίπτω μετά βδελυγμίας, την απολυταρχική διακυβέρνηση δηλαδή. Κάποιοι με το πρόσχημα των σάπιων πολιτικών και της ιερής αγανάκτησης του λαού, κλώθουν το αυγό του φιδιού. Αυτές οι εποχές είναι κατάλληλες γι' αυτούς και γι' αυτό υπάρχει σε τέτοιες καταστάσεις συντηρητική στροφή. Από τα γραφόμενά σου μου φαίνεται ότι δεν προτείνεις κάτι τέτοιο.

    Μπορεί να κάνει επανάσταση ο λαός θα μου πεις (και ίσως αυτό λες). Τι ωραία που ακούγεται, αλλά πες μου ποιος θα ξεκινήσει??/

    Είναι ενωμένος ο λαός???? Εδώ έχουμε φροντίσει όλοι μας να είμαστε πολυδιασπασμένοι. βλέπεις με τέτοια λαίλαπα και ούτε μια απεργία που να ακουστεί δεν κάνουμε.

    Είμαστε φοβισμένοι???? είμαστε κουρασμένοι???? είμαστε αδιάφοροι???? Δεν ξέρω.


    Ας ψάξουμε λοιπόν λύσεις πρακτικές, ριζικές και ας σταματήσουμε να αυτο-ντοπαριζόμαστε, γιατί έτσι και γίνει το ντου, σκιάζομαι την επόμενη μέρα......σκιάζουμαι το μπάχαλο και όχι τον εξαγνισμό μας.....Ιστορικά κύλησε πολύ αίμα σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε διατεθιμένοι???? ήηηηηηη ....να το κάνουν οι άλλοι???

    Η κατάσταση μοιάζει αδιέξοδη, αλλά υπάρχουν τρόποι να μας λάβουν υπόψιν τους.

    Θες ένα μικρό δείγμα της ηλιθιότητάς μας????

    Χθες τέσσερις διαφορετικές συγκεντρώσεις αριστερών κομμάτων (καλά που δεν πλακώθηκαν και μεταξύ τους) Για ποιο λαό μιλάμε λοιπόν????

    Το μεγάλο βήμα είναι η αυτογνωσία και αυτοκριτική του καθενός μας, ακολουθούν μαζικές ειρηνικές και πρωτόγνωρες διαδηλώσεις.
    Το σύστημα το ευρωπαϊκό δεν μπορεί να αντέξει μια πολυήμερη, μαζική διαδήλωση πχ 1 εκατομμυρίου ανθρώπων γύρω από τη βουλή. Τα αιτήματα?????? Δε με νοιάζει. Δεν τους ενδιαφέρουν. Άμα δουν ότι το σύστημά τους δεν κινδυνεύει (από επανάσταση εννοώ) αλλά υπάρχει καθολική αντίδραση, είναι έτσι δομημένο που θα αλλάξει θέσεις (μέσα στο σύστημα πάντα) την άλλη ώρα.

    Άμα καταλάβουν ότι το σύστημά τους κινδυνεύει ή απλώνουν κορμιά ή αποχωρούν εγκαταλείποντας μας στην τύχη μας.

    Δηλάδη, θα παίζεις στο γήπεδο των αστικών καθεστώτων, εκτός και αν θες κάτι άλλο. .....

    Εμείς φωνάζουμε μόνο για τους άλλους. Όποιος έχει το λόγο του φταίνε οι άλλοι και αυτός είναι οσία μαρία......

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 20:06

      Σωστές οι απόψεις σου.
      Δυστυχώς αυτοί που φωνάζουν περισσότερο σήμερα και σηκώνουν τις επαναστατικές παντιέρες, είναι "βολεμένοι" και μικροαπατεώνες που φοβούνται μη χάσουν τη βολή τους και τα κεκτημένα τους.
      Ο υπόλοιπος κόσμος είναι ζαλισμένος και προβληματισμένος μην ξέροντας τι του ξημερώνει και ειδικά που όπως φαίνεται ο πέλεκυς θα πεσει πιο βαρύς στους νέους και στους υπόλοιπους απροστάτευτους βλ. Ιδ. Υπ., αφού οιυπόλοιποι έχουν τους συνδικαλισταράδες (βλ. ΔΕΚΟ) τους και τους πολιτικούς τους πατρώνες που για να τους προστατέψουν δεν θα διστάσουν να γυρίσουν τη χώρα στη δραχμή.
      Εγώ παντως είμαι αισιόδοξος. Η ανάγκη αποτελεί τη μαμμή της Ιστορίας. Είμαι σίγουρος πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα ξεφύγει απο τη στείρα άρνηση και την μετάθεση ευθυνών (φταίει η Τροϊκα, η καπιταλιστική Ευρώπη και άλλα τέτοια ωραία), θα ανασκουμπωθεί και θα ανταπεξέλθει λαμπρά στα νέα δεδομένα. Ίσως στο μέλλον η κρίση που βιώνουμε να είναι το "ξύπνημα του ζώου" και αυτό που νιώθουμε σήμερα στο πετσί μας σαν καυτό λάδι να αποδειχθεί παφωμένο νερό, απαραίτητη και αναζωογονητική ψυχρολουσία.
      ένας κοντοχωριανός

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/12 09:20

    δεν μπορουμε να ψαχνουμε ποιος φταιει.....δεν υπαρχει χρονος.εχει πιασει φωτια ο τοπος και εμεις ψαχνουμε το πως επιασε...πρωτα την σβεινουμε.....και μετα εδω ειμαστε.ειπα την προταση μου, η οποια με το φτωχο μου μυαλο ειναι η μοναδικη να ξανα ξεκινησει η ελλαδα να ζει...[κατηγορηθηκα οτι χρωσταω και την κανω να σωθω λες και χεστηκε η φοραδα σταλωνι αμα φτωχυνω εγω κιαλλο, ετσι και αλλιως μια ζωη φτωχος ειμαι]νομιζω οτι ειναι η μοναδικη λυση για να μην χασουμε την επομενη γενια.....μην ξεχνατε ποσα χρονια εχασε η ελλαδα με μια αλλη ανακατωσουρα [εμφυλιος]ας τραβηξουμε μια μολυβια στο παρελθον και παμε μπροστα ...τοχουμε υποχρεωση στα παιδια μας.εχουμε νομιζω την δυνατοτητα να τοκανουμε μονοι μας αρκει να σκεφτουμε ο ενας τον αλλον.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://youtu.be/kEodqpLw2wY

    Αφερωμένο εξαιρετικά στην κ. ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/2/12 09:32

    ξεχασες το εδωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/12 09:33

    αφιερωσε εσυ που ξερεις πως γινεται το τραγουδι εγω πληρωνω τα ματια που αγαπωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω

    Αφιερωμένο στην Παλιοκατάασταση, είπαμε. Να μη το ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/12 09:39

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ7/2/12 09:44

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΚΙ ΟΧΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/2/12 09:57

    οι δημαρχοι ειναι ισως..μια πρωτη λυση gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 11:26

      Καλημέρα. Γερόλυκε , ως σοφός, που έχεις χαρακτηριστεί και απ' τη Γιώτα, σωστά ομιλείς.
      Θάθελα να δω και τη θέση του Αβαδαίου επί της Παλιοκατάστασης.
      Σ'αυτή τη χρονική στιγμή δεν αρμόζουν " αφιερώσεις".
      Γιάννα

      Διαγραφή
  12. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ7/2/12 12:48

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΩΣΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΓΑΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Σ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΝΟΜΑ7/2/12 13:57

    7.2.12
    Και περιμένοντας τη συμφωνία των τριών δικών μας με την τρόικα, υψώνω εις τον κύβο το πικρό τούτο ποτήρι και μεθώ με τρεις τρισδιάστατες παροιμίες:
    α) Με τον ήλιο τα μπάζαμε, με τον ήλιο τα βγάζαμε, τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν ;
    β) Του διακονιάρη πες του για ψωμιά, το δρόμο για την εκκλησιά την ξέρει.
    γ) Κι εμείς κακά χερόβολα και σεις κακά δεμάτια,Ευρωπαίοι.
    ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον γερμανό σκληροπυρηνικό Σόιμπλε, η παροιμία : « Εμ γ... γάτος, έμ σκούζει ».
    **************************
    --Αυτά που λες, θεια.
    --Αυτά, μάτι μου.
    --Ε, τι να πούμε τώρα...
    --Τίποτα να μην πούμε, τα έχουμε ειπωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουκξ7/2/12 14:39

      καλα αβαδαιε αυτος ο.....μπιπ σκουζει αυτοι εδω μεσα υπαρχει τροπος να μας αδειασουν τη γωνια και βαλε μου τα ευγενεστατα τραγουδακια τη ζουλα μ ανακαλυψαν,προυσσα και το παπορι απ την περσια.και μην κολωνεις επειδη μαλωνει η γιαννα.αγωνας χωρις τραγουδι δε γινεται..........

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/2/12 15:45

    γιαννα........χανεσαι!!!!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/2/12 15:46

    ....και η γιωτα. gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/12 18:11

    και χάσαμε καί την Τούλα του Κουρή η οποία έκανε μόνο μία ενθουσιώδη εμφάνιση.Και μετά μην την είδατε...
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/2/12 18:12

    κι αλλη ξεχνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/2/12 18:21

    Νόμιζα ότι διαθέτεις και χιούμορ και ....άντερα. Καλύτερα να με ειρωνευόσουνα (όπως πάντα κάνεις) παρά να πάρεις στα σοβαρά τη ρητορική μου ερώτηση, για το κείμενο που έγραφα.

    Πού να ξέρω αν χρωστάς?? Μάλλον δε χρωστάς, ομορφάντρα μουυυυουουυ.

    Αν ήξερα ότι χρώσταγες, από ευγένεια (διαθέτοντας και αγωγή και καταγωγή) δε θα στόλεγα.

    Όσο κυνικός και να δείχνω, διαθέτω το απαραίτητο τακτ....


    Με αγάπη χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/2/12 18:33

    Α, ξέχασα.

    Αρχή είναι να μην κατηγορεί ο ένας τον άλλο για προσωπικά θέματα και αν μη τι άλλο εγώ έχω καυτηριάσει από δω μέσα τέτοιες συμπεριφορές.

    Εγώ διαφωνώ και κατηγορώ πρακτικές ομάδων, τακτικές και απόψεις. Ποτέ πρόσωπα, άλλωστε δεν τα ξέρω, γι' αυτό μη....γυρνοβολάς τα ....σχόλια και λες ότι κατηγορήθηκες από μερκελιστές....στο τσακ το είχες, αλλά εκείνη την ώρα ασχολιόσουνα με σοβαρότερα θέματα, δηλαδή σβου όλα (σαν το σφουγγάρι του Αντωνάκη) και φτου από την αρχή. Τι τακτική!!!!!! Σβου τα αυθαίρετα και πάμε από την αρχή, σβου οι οφειλές στην εφορία και δώσε μια περαιωσούλα, σβου οι παράνομες προσλήψεις (ορισμένου χρόνου) κάντους όλους αορίστου, σβου μέχρι και οι κλήσεις της τροχαίας (επιστροφή πινακίδων) ενόψει Πάσχα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θεματοφύλακα του νόμου......Ρε που πάμε ρεεεεεεεεεε.

    Όλοι κάποιο σβου περιμέναμε και κάναμε ότι γουστάραμε. Στο DNA μας μπήκε γερόλυκεεεεεε!!!!!

    Τέλος πάντων, η καταλαγή, η συχώρεση, η μεγαλοκαρδία, το υπεράνω καλό είναι αρκεί ο άλλος να έχει μετανιώσει πραγματικά και έμπρακτα. Εδώ σου είπα ακόμα και σ' αυτές τις δύσκολες ώρες κλέβουν ασύδοτα και ξετσίπωτα. εντάξει λοιπόν εσύ συχωρεσέ τους, δεν νομίζω όμως ότι το κουτσουλόπετρο, ο κοντοχωριανός και ακόμα και ο ρεντεζέλας θα τους συχωρέσουν.....


    χψ

    Υ/Γ για το χρέος, σοβαρολογώ, κακώς το κράτησες, ήταν μα τω θεώ ρητορικό ερώτημα, για αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Δεν είχα σκοπό να σε θίξω και πιστεύω να δεχτείς την εξήγηση που σου δίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/2/12 18:45

    Το ότι όμως είσαι .....¨αιμοβόρος¨ δεν το παίρνω πίσω με τίποτα, μέχρι να μου εξηγήσεις τι είναι το καούνι. Τόσο πολύ πια δεν καταδέχεσαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/2/12 21:31

    παιξε τεννις που ξερεις .......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εδω

    Παρακαλείται ο Κούκος , συμφώνως τω αγράφω νόμω, να φέρει μια στροφή προς χάριν ημών. Έστω και "ρητορική"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουκος η κουκξ8/2/12 02:33

      αβαδαιε εισαι και πρωτος ,βαρια σεκλετια εχω αποψε.αλλα δε θα συναντησω τους σωτηρακηδες........εχω να τους πω πολλα τραγουδια τετοια στις ραχες

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος8/2/12 07:45

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΕΜΠΟ ΣΤΟΝ Π[ΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εδω

    Στον Κούκο, για να κάνει πέρα τα σεκλέτια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.