Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η επικαιρότητα με τις φώτο τού διαδυκτίου


και άλλες φωτο στην επόμενη σελίδα















6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/2/12 16:35

    ο μικρος γραφει............gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκος2/2/12 16:43

    μπραβο νις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουκος2/2/12 16:45

    γλανιτσιωτακι πρεπει ναναι γερολυκε!!!!!!! εξυπνο παιδι και φανατιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/12 23:35

      θα διαβαζει το μνημονιο των φιλλεληνων γερμανων. και αδημονει για το ποτε θα ρθει ο αντιβασιλιας...σορρυ επιτροπος....gerolykos

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/2/12 20:34

    ΔΕΛΦΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

    Γράφει η Μαρία Ψαράκη
    Αγαπητό Fimotro,
    Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στον τόπο μας και οι δελφίνοι το χαβά τους. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ο Βαγγέλης συνάντησε τον Ανδρέα, ο Ανδρέας συναντήθηκε με τον Φλωρίδη, μίλησε τηλεφωνικά ο Παπανδρέου με το Λοβέρδο, αλλά...
    μάλλον δεν μίλησε με τον Βαγγέλη και τι να σημαίνει αυτό σημειολογικά άραγε. Και από την άλλη η Αννούλα κάνει τα γλυκά πικρά και θα συνταχθεί μάλλον με τα δύο φιλαράκια που χθες συμμάχησαν. Και τα κανάλια, οι εφημερίδες έχουν πάρει φωτιά. Είπε άραγε ο Παπανδρέου την τελευταία του λέξη ; Κρατάει μήπως κάποιο κρυφό άσσο στο μανίκι, έχουμε εξετάσει όλες τις πιθανότητες; Και πάει λέγοντας.
    Αυτά τα φαιδρά και παντελώς ανούσια γίνονται τη στιγμή που οι ανισόρροποι και ανάλγητοι ανευθυνουπεύθυνοι της ΔΕΗ κόβουν το ρεύμα στις Σέρρες με θερμοκρασίες πολικού ψύχους, τη στιγμή που ένας ολόκληρος λαός βουλιάζει στην ανέχεια και τη φτώχεια του, τη στιγμή που οι ψυχικά ασθενείς αρμόδιοι υποτίθεται στα δημοσιονομικά, θεωρούν ότι με ταχυδακτυλουργικά κόλπα θα πρέπει με τους μισθούς πείνας Κίνας που ονειρεύονται και σχεδιάζουν για μας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και τα χαράτσια τους, σα να μην άλλαξε τίποτα, ακριβώς σα να βρισκόμασταν στην Ελβετία. Και οι άστεγοι παγώνουν, οι άνεργοι λιώνουν μέσα στην απραξία, οι τοκογλύφοι που έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γειτονιά διαφημίζουν ξεδιάντροπα τις υπηρεσίες τους και μέσω τηλεόρασης ακόμα, ενώ τα πάντα ξεπουλιούνται κοψοχρονιά από τη δημόσια περιουσία ως τις βέρες και τα οικογενειακά κειμήλια για λίγο γάλα και φυσικά για το περίφημο χαράτσι που οι νοσηροί εγκέφαλοι του Υπουργείου Οικονομικών το ενσωμάτωσαν στην τιμή ενός κοινωνικού αγαθού.
    Και μέσα σε όλα αυτά οι ΠΑΣόκοι ονειρεύονται ένα νέο ΠΑΣΟΚ, επιθυμούν να δώσουν πνοή σε ένα πτώμα που έχει αρχίσει και σαπίζει εδώ και καιρό, χωρίς ιδεολογία, χωρίς πολιτική κατεύθυνση και κυρίως χωρίς όραμα. Και όλοι αυτοί προσπαθώντας να κρατηθούν στη επιφάνεια και να μη βουλιάξουν μοιράζουν μεταξύ τους καρέκλες, πόστα, ρόλους και αρμοδιότητες. Χωρίς ντροπή, χωρίς φραγμούς. Διαπράττοντας πολιτική αλητεία.ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ ΜΠΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/12 07:06

    ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.