Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Κακός χαμός στο διαδίκτυο για τις δηλώσεις Πάγκαλου ...

. ΔΗΜΑΡικα, η νέα διάλεκτος...
Παραθετώ την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τα αποτελέσματα του Eurogroup:
Οι αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup αποτέλεσαν δρομολογημένες εξελίξεις στη βάση των αποφάσεων τις 26ης Οκτωβρίου.Παρά τη μείωση του... ελληνικού χρέους με την ανταλλαγή των ομολόγων, το ύψος της νέας δανειακής σύμβασης, οι όροι και οι τομείς διάθεσης της χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τα βάναυσα μέτρα που έχουν ληφθεί πριν......τη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια των τριών μηνών καθώς και με τις νέες προαπαιτούμενες δράσεις, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε μη βιώσιμο χρέος το 2020.Το μείζον όμως ζήτημα είναι ότι τα πρωτογενή ελλείμματα και η ύφεση θα συνεχίσουν να χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία με την αύξηση της ανεργίας, με το μαζικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, με την αποδιάρθρωση της κοινωνίας όσο δεν θα αναζητείται η ανάπτυξη, όχι στα λόγια, αλλά μέσα από εξεύρεση και διάθεση πόρων.
Σχόλιο: Έχουμε μαζευτεί εδώ καμια 10αρια νοματαίοι, έχουμε ανοίξει λεξικά, πήρα και τη δασκάλα μου στο Δημοτικό αλλά δεν κατάφερε τίποτα ούτε αυτή.
Η ανακοίνωση μπορεί φαινομενικά να είναι γραμμένη στα ελληνικά αλλά 11 στους 10 Έλληνες δεν κατάλαβαν λέξη. Εσείς; Βγάζετε άκρη για το τι θέλει να πει η Δημοκρατική Αριστερά; Είναι υπέρ της απόφασης του Eurogroup; Είναι κατά; Έχει κάτι να αντιπροτείνει;.
Όπως ήταν επόμενο, θύελλα αντιδράσεων ακολούθησε τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου στο Europe 1, στο οποίο ευθαρσώς τόνισε ότι ''δεν διαφωνεί με την απώλεια της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας!'', σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Τα σχόλια σε Twitter και Facebook ήταν ... καταιγιστικά και με ιδιαίτερα επιθετικό ύφος απέναντι στον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης...
Διαβάστε μερικά απ'αυτά:
-Έδεσε τον γαϊδαρό του. 50 σπίτια, δεν ξέρει όμως όλα εδώ πληρώνονται

- ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ .......!!!!!!!

- Αυτόν τον άνθρωπο ποιός τον ψηφίζει κάθε φορά; Σοβαρευτείτε!

- Αν εισαι φεντεραλιστής Θόδωρε να παραδώσεις την κυριαρχία των ακινήτων σου, όχι της χώρας μας

- Να θυμίσω ότι ο Πάγκαλος πριν λίγους μήνες μας χαρακτήρισε [όσους ήμασταν στο Σύνταγμα] "μ......ς" και "φασίστες".

- Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Πάγκαλος λέει ό,τι λέει διότι δεν έχει καμία κύρωση, έχει πλήρη ασυλία [όπως όλοι άλλωστε].

-Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν» Θ.Πάγκαλος. Δικό σας.

-Ο Θ.Παγκαλος είναι κατά της εθνικής κυριαρχίας, εντός ΕΕ... Δεν θα τον κλάψει καμιά πατρίδα...

-Όταν όλοι οι υπόλοιποι είναι Έλληνες ο Πάγκαλος είναι Ευρωπαίος

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

μεταλλαγμένοι αριστεροί, με μεταλλαγμένα μυαλά και μεταλλαγμένο λεξιλόγιο......
gianna zafeiropoulou

Ανώνυμος είπε...

ανάλατος τελείως
πκ

Ανώνυμος είπε...

χαμος στο διαδικτυο ,τσιμουδια τα κομματα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΑ ΜΜΕ!!!