Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ωχ και πάλι ωχ!

. Σώθηκε η χώρα!! 
Συγκλονιστική φωτό που κάνει τον γύρο του κόσμου και καταγράφει την στιγμή ακριβώς που σώζεται η χώρα για 7η φορά ενώ ένας μαθητής σπάει τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εισβάλει στο άντρο των διαπραγματεύσεων.. Η επόμενη σωτηρία της χώρας αναμένεται σε ένα μήνα περίπου.. αναζητούνται μαθητές για να σώσουν την αξιοπρέπεια των γονιών τους που παρακολουθούν την σωτηρία τους από την τηλεόραση… Η χώρα δεν έχει ανάγκη γιατί θα συνεχίζει να σώζεται για πολλά χρόνια

.

Τι γκαντέμης λαός που είμαστε… δεν φτάνει που μας σκότωσαν, έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και ο δρόμος για τον Άγιο Πέτρο.
Πάλι στην κόλαση θα την βγάλουμε.
Ο Αντώνης Σφουγγαράκης ήταν αντίθετος με το μνημόνιο 1 επειδή δεν ήταν τόσο σκληρό όσο το μνημόνιο 2 το οποίο και δέχθηκε.
Από τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή το περίμενε κανείς. Ως αντιεξουσιαστής θέλει να βάλει βόμβα στις λαϊκές μάζες μπας και καταλάβουν και γίνει επιτέλους εκείνη η πολυπόθητη επανάσταση.
Ο αστός Αντωνάκης ο σφουγγαράκης γιατί αποδέχεται τα... μέτρα καταστροφής του λαού; Γιατί ως μεγαλομανής είναι υπέρ των μεγαλοαστών… οι μεγαλοαστοί, οι πολυεθνικές και οι τράπεζες να σωθούν και όλοι οι άλλοι ας πάνε να γ@μηθούν.

Όσο για τον Τσε Καρατζαφέρ… απ΄ έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση. Ο άτιμος έκανε νέο ρεκόρ κωλοτούμπας. Ενώ μέχρι τώρα χρειάζονταν δύο προτάσεις για την κωλοτούμπα τώρα το κάνει με μια πρόταση.

Είπε ο τρισμέγιστος: εγώ δεν δέχθηκα τα μέτρα αν δεν έχω διαβεβαιώσεις κλπ αλλά κάθισα μέσα για συμπαράσταση στον Σαμαρά και τους είπα ότι στηρίζω την κυβέρνηση, δηλαδή τα μέτρα.

Χάσαμε το δάσος. Αλλά σώσαμε το δέντρο. Το οποίο θα το κόψουμε σε δυο τρεις μήνες με τον ωραίο τίτλο «ασφαλιστική μεταρρύθμιση».

Έχει ήδη επιβληθεί. Τρόικα υπεράνω κόκκινων γραμμών… αφού θα μειωθούν οι εισφορές και με δεδομένο την αύξηση της ανεργίας δεν θα μπορούν τα ταμεία να δίνουν συντάξεις και επικουρικές. Άρα, τι να κάνει και το τρίο καμπαλέρος; Θα κάνει μια μεταρρύθμιση που θα είναι όλη δική μας.

Δεν είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που μας λένε σε άσχετους χρόνους. Δεν έχουμε εκπαιδευτεί πολιτικώς. Ο Τσε Καρατζαφέρ πριν από 1,5 χρόνο είχε πει ότι οι μισθοί θα φτάσουν στα 300 ευρώ. Να τον ακούτε τον λαγό.

Τσούζουν τα νέα μέτρα; Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτά είναι απλά «ενδιάμεσα μέτρα». Που να έρθουν και τα κανονικά.

Τι είπε ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης; Ότι έλεγε και ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής. Αλλά χωρίς σαρδάμ.

Η Ελλάδα είναι σε δύσκολη θέση, θα χρεοκοπήσουμε, κάνει το εθνικό του καθήκον και άλλα τέτοια όμορφα.

Το είπε η Ντόρα. Το είπε ο Τσε Καρατζαφέρ. Το είπε βολευτής του ΠΑΣΟΚ. Οι Έλληνες θα δεχθούν όλα τα μέτρα αλλά δεν θα δεχθούν την ταπείνωση.

Αυτό το λένε άνθρωποι που δεν έχουν το άγχος για το αν θα έχουν γάλα για τα παιδιά τους, που δεν κινδυνεύουν να τους κοπεί το ρεύμα, που η επιβίωση είναι κενό γράμμα καθώς όχι μόνο το ζειν αλλά και το ευ ζειν είναι εξασφαλισμένο.

Αυτό σε απλά ελληνικά λέγεται πλύση εγκεφάλου.

Η γελοιότητα έχει και κάποια όρια. Μία διαπραγμάτευση και μια απόφαση θα είχε νόημα. Αυτή που θα έδινε σωτηρία στους πολίτες αυτής της χώρας. Προς το παρών (και στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον) η όλη προσπάθεια είναι να σωθούν οι χρεοκοπημένες τράπεζες.

Σαν πολύ ακριβά δεν τις πληρώνουμε;

Νιώθω πολύ άβολα αλλά πριν από δυο χρόνια έγραφα ότι οι περικοπές στο δημόσιο είναι απλά μια αρχή. Και ο ιδιωτικός τομέας ας μην χαίρεται που οι τεμπελχανάδες δημόσιοι θα χάσουν μέρος των κεκτημένων τους. Δεν υπήρχε περίπτωση να την πλήρωναν μόνο οι δημόσιοι.

Το επιχείρημα αυτών που είχαν πέσει στην παγίδα της παραπληροφόρησης και του κοινωνικού αυτοματισμού ήταν πως δεν θα πείραζαν τον ιδιωτικό τομέα γιατί δεν έχει σχέση με τα δημοσιονομικά.

Μπορεί να μην έχει σχέση με τα δημοσιονομικά αλλά έχει σχέση με τα σχέδια τους για την βουλγαροποίηση της χώρας.

Και σε συνδυασμό με τις οικονομικές ζώνες άνευ φορολόγησης να κάνουν πάρτι.

Το αφεντικό τρελάθηκε. Ξεπουλάει όσο – όσο. ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ότι πάρεις ένα τάλιρο…

Ένας στους τρεις κάτω από τα όρια της φτώχιας, πάνω από 21% οι άνεργοι, μισθοί 300 ευρώ… σώθηκε η χώρα βρε!

Η Γιαννακά θα περιμένει να της εξηγήσει ο Γιωργάκης για το νέο μνημόνιο και μετά θα πάει να το ψηφίσει.

Η ίδια δεν καταλαβαίνει… περιμένει να της εξηγήσει ο Γιωργάκης. Με βουλευτές που δεν μπορούν να κάνουν μια απλή πρόσθεση και μια απλή αφαίρεση για να καταλάβουν ότι τα νούμερα για να γίνει βιώσιμο το χρέος δεν βγαίνουν και θέλουν εξηγήσεις από τους Γιωργάκη, Αντωνάκη και Τσε Καρατζαφέρ καταλαβαίνει κανείς γιατί ο λαός δεν έχει καμιά ελπίδα.

Ο Τσε Καρατζαφέρ θα καταθέσει λεφτά στην Εθνική. Να ποιοι έχουν λεφτά…

Μιας και σωθήκαμε πάλι ας θυμηθούμε ότι με την πρώτη σωτηρία τώρα θα είχαμε ανάπτυξη και θα δανειζόμασταν από τις αγορές.

Θα είχαμε βγει από το τούνελ και οι θυσίες του ελληνικού λαού θα είχαν πιάσει τόπο.

Ο Σαμαράς πήγε να χώσει μπουνιά στον Μπένι. Αλλά ακόμα και εκεί χρησιμοποίησε το σφουγγάρι

πηγή

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έκκληση στους συνέλληνες


Σας παρακαλώ, τραβήξτε την κουρτίνα. Ανοίξτε τα παραθυρόφυλλα της Ιστορίας μας, να περάσει μέσα ο ήλιος. Σπάστε τις αμπάρες, κόψτε τα σκοινιά, διαρρήξτε τις μπουκαπόρτες, τινάξτε τα παλιά σκεπάσματα, φωνάξτε επιτέλους την αλήθεια, έρχονται χρόνια βαριά, έρχονται χρόνια κατακόκκινα, όχι από σημαίες και τοματοχυμούς
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.
Σας παρακαλώ, ακούστε με, σας μιλά ο τελευταίος των τελευταίων ανάμεσά σας, με λόγια απλά, δίχως στολίδια, όμως η βαριά ευθύνη μας, ας βγει στον ελεύθερο αέρα. Ο αέρας αυτός είναι δικός μας, ακόμη… Ανεβείτε μέσα του και πετάξτε ψηλά, πιο ψηλά κι απ’ το φόβο, πιο ψηλά κι ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
Σας παρακαλώ, μέσα σας τουλάχιστον, κρεμάστε τους, τουφεκίστε τους, κόψτε τους τις γλώσσες, πετάξτε τα κεφάλια τους στο βάραθρο, διαλύστε τα ίχνη τους στον καραβοριά…
ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ

Κωστας Καπετανιος. (Μοντρεαλ Καναδα.) είπε...

Η φωτογραφία αυτή,- αν και Μοντάζ - καθώς και το άρθρο που ακολουθεί,τα λένε ΟΛΑ.!!!!!!
Μπράβο στον φίλο μου τον Γιαννόπουλο.!!!!

Ανώνυμος είπε...

απανου τους ..γαλανη..gerolykos

Ανώνυμος είπε...

gerolyke..... είσαι φοβερός !!!!!!!
πκ

Ανώνυμος είπε...

Σόλωνα κλείνουν τον ΟΕΚ
πόσα χρόνια θέλεις για σύνταξη?

Ανώνυμος είπε...

Θα τον αξιοποιήσει αλλού η τρόικα
Νις
{αυτό για την κωμική πλευρά γιατί η άλλη πλευρά είναι δραματική !!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον φοβάμαι το Σόλωνα. Θα μεταταγεί στο ΣΔΟΕ, έχει τις άκρες του...

Ανώνυμος είπε...

Με την Εργατική Εστία τι γίνεται; Δεν έχουμε εκεί συμπατριώτες για να αφιερώσει ο Αβ τους αμανέδες του?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες στιγμές που περνάνε οι συμπατριώτες μας, ούτε για αναχάραγμα κωμικής πλευράς είναι.....

Αυτά σκιαζόμουνα τόσα χρόνια και λύσαγα κατά των φοροκλεφτών, ότι θα φτάναμε εδώ με τους αλητήριους του πολιτικού συστήματος που άφησαν και ΣΑΠΙΣΑΜΕ σα χώρα, σαν κοινωνία. Επιμένω, η κατάντια μας είναι εσωτερικό μας θέμα. Το αίμα (αυτός είναι χειρότερος εμφύλιος) ρέει (με τις απολύσεις) γιατί κάποιοι κλεφταράδες (και είναι χιλιάδες) φέρθηκαν αντικοινωνικά και συνεχίζουν.

Τώρα κούκε με πιάνεις???? Βρομερό υποκείμενο (δυστυχώς πατριώτης) στην παγαγιά ζητούσε τις απολύσεις πατριωτών, γιατί διοριστήκανε, τάχα μου με μέσον. Τους εξυπνακισμούς τους αφήνω γι' αυτούς που κάνουν.... παρέα τον καρατζαφέρη (για τις εξυπναδούλες του). Ξέρω τι λέω.....

Το βάστα γαλάνη, κάπως αργά θυμηθήκατε τις επιπτώσεις.....

Τάσιο, συγνώμη που δεν μπορώ να σου απαλύνω λίγο, το άγχος, το φόβο, το θυμό, την ανασφάλεια, την απελπισία. Μη σκύβεις το κεφάλι, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Εσείς θα μας δώσετε κουράγιο να ζητήσουμε μια και καλή την εξαφάνισή τους από ελληνικής κοινωνίας.

χψ

Στο σύνταγμα άρχισαν τα .....όργανα ....της τάξης...λόγω φόβου ...ατάκτου.... Ας ξέρουν ότι αυτό το βόιδι το μανό που το κράζουνε λαό, πόσο βαθιά ρουχνίζει. Μα όταν μυγιάζεται ξυπνά και ανεμοστροβιλίζει. Και λαός φυσικά δεν είναι τα πάσης φύσεως λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

τι γινηκανε..οι επιορκοι, βολεμενοι,και οι αναξιοι......ρε σιουρας το πηρες γραμμη...δεν ηξερες οτι αυτα που λεγανε,τα λεγανε για κατι σαν εσενα..για να δημιουργουν κλιμα....αυτη ειναι η μερκελ που ηθελες ..ΗΡΘΕ.....ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ....τι να σου πω..........ξερω ....συμπασχεις γελωντας........κακομοιρη....gerolykos

Ανώνυμος είπε...

μαλλον αφιερωσε σε δυο επειδη ...αντεχουν τον σολωνα τιμης ενεκεν...χαχαχαχα gerolykos

Ανώνυμος είπε...

πέστα gerolyke!!!!!
Ασβος

Ανώνυμος είπε...

και για να μην παραμυθιαζεις το κοσμακη εδω μεσα ......το ΠΑΜΕ που ισχυριζεσαι οτι πας δεν ηταν συνταγμα που μας λες για επεισοδια....ηταν στην πειραιως!!κατσε λοιπον .........στο στρογγολιθι σου..και σιου που λεγε η γρια κιτσιενα...gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Δεν κολλάει ίχνος γουρουνόλασπης και ειδικά αν είναι πεμπτοφαλαγγίτικης ...προέλευσης, υμνοδίας εθνοσωτηρίου...και καρατζαφέρικου εξυπνακισμού και μην περιμένεις απάντηση.

Ο χρόνος και η ηλιθιότητα δεν πολεμιούνται, τόχω ξαναγράψει....

Άντε γεια όψιμε ...αριστερέ επαναστάτη...η τσίμπλα έγινε κορόμηλο...

Στο σχόλιό σου, ότι συμπάσχω...γελώντας...κακομοίρη...θα φύγω από τις γραμμές αν σου απαντήσω....

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΡΕ.ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΥΝΤΡΑ.ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

κατι θα θελουν....gerolykos