Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε όλοι Έλληνες",φωνάζει όλος ο πλανήτης!!Η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε όλοι Ελληνες" γίεται έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία σε πολλές πόλεις τους κόσμου. Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη ενω στη Νέα Υόρκη η συγκέντρωση θα γίνει στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.
Ακτιβιστές θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κρίση και τη στάση που τηρεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Ελλάδα.
«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!» αναφέρουν οι χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι κι εγώ Έλληνας».
Στον διαδικτυακό τόπο «jesuisgrec.blogspot.com» Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν μ΄ αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΘΑ ΚΟΒΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕς

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΔΩ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σκιάζονται μην έρθει και η σειρά τους.

06.06 όχι ελληνάρες, αλλά ελληναράδες.

06.46 και δω και ουλούθε. Ομορφάντρα μου, μάλλον σε κόβω έναν από δαύτους.....


χψ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ 6.51