Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε όλοι Έλληνες",φωνάζει όλος ο πλανήτης!!



Η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε όλοι Ελληνες" γίεται έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία σε πολλές πόλεις τους κόσμου. Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη ενω στη Νέα Υόρκη η συγκέντρωση θα γίνει στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.
Ακτιβιστές θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κρίση και τη στάση που τηρεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Ελλάδα.
«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!» αναφέρουν οι χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι κι εγώ Έλληνας».
Στον διαδικτυακό τόπο «jesuisgrec.blogspot.com» Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν μ΄ αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/2/12 16:06

    ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΘΑ ΚΟΒΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/12 16:46

    ΜΟΝΟ ΕΔΩ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/12 16:51

    Μάλλον σκιάζονται μην έρθει και η σειρά τους.

    06.06 όχι ελληνάρες, αλλά ελληναράδες.

    06.46 και δω και ουλούθε. Ομορφάντρα μου, μάλλον σε κόβω έναν από δαύτους.....


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/12 17:00

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ 6.51

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.