Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΥΠΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:

*Για σένα είμ' άθεος. Για το Θεό είμαι νόμιμη αντιπολίτευση.
*Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Πίνω, μεθώ, πέφτω κάτω. Κανένα πρόβλημα.
*Ποιος είπε πως είναι νωρίς για ποτό; Είν' ήδη αύριο στην Ευρώπη και χθες στη Κίνα.
*Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι πως η ιδιοφυΐα έχει όρια.
*Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μη τον δίνεις.
*Μη κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: "Δε θα πετύχω, δε θα πετύχω..." Προτιμότερη είν' η θετική στάση: "Θ' αποτύχω, θ' αποτύχω..."
*Όσο απλόν είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκον είναι να τ' απλοποιήσεις.
*Αρχιτεκτονική είν' η τέχνη να χαραμίζεις χώρο.
*Όταν ένας άντρας ανοίγει τη πόρτα του αυτοκινήτου στη σύζυγο, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο αυτοκίνητο.
*Οι άντρες που 'χουνε τρυπήσει τ' αφτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουνε νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα.
*Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε.
*Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουνε περισσότερο από τη τούρτα.
*Οι ληστές ζητάνε τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.
*Το μόνο κοινό που 'χουνε το National Geographic και το Playboy είν' ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.
*Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα, είν' ένα λεωφορείο γεμάτο δικηγόρους που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις αδειανές.
*Εγωιστής: ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα.
*Φυσικά κι υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δε παίρνουνε πολλή κι έτσι συσσωρεύεται.
*Επιτυχημένος άντρας είναι κείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είν' αυτή που μπορεί να βρει τέτοιον άντρα.
*Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με τη τύχη μας;
*Μ' αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να τη κοιτώ.
*Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
*Σας ευχαριστώ όλους που 'ρθατε να γιορτάσουμε τη 43η επέτειο των 39 μου χρόνων.
*Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το 'χω κόψει πάνω από 50 φορές.
*Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του ν' αποδείξει, πως το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουνε κι έχουνε δίκιο.
*Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου.
*Σε παρακαλώ Θεέ μου. 'Αφησέ με ν' αποδείξω πως τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουνε το χαρακτήρα μου!
*Λογική είν' η τέχνη να κάνεις λάθος μ' αυτοπεποίθηση.
*Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που τη πληρώνει.
*Γράφω σ' ένα χαρτί ό,τι πρέπει να θυμηθώ. Κατ' αυτό το τρόπο, αντί να ξοδεύω το χρόνο μου προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό που 'γραψα, το ξοδεύω ψάχνοντας το χαρτί που 'γραψα, αυτά που 'πρεπε να θυμηθώ.
*Είπα στη γυναίκα μου την αλήθεια: πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου 'πε την αλήθεια: βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς κι ένα μπάρμαν.
*Μισώ τις δουλειές του σπιτιού. Στρώνεις τα κρεβάτια, πλένεις τα πιάτα κι έξι μήνες μετά άντε πάλι από την αρχή.
*Οικονομολόγος είν' ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δε συμβήκανε σήμερα.
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αμφισεξουαλικοί. Αυτό θα διπλασίαζε τις πιθανότητές σου να βγεις με κάποιον το Σαββατόβραδο.
*Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι: Κάντο μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουνε.
*Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις τη πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με τ' αυτοκίνητό σου.
*Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που 'χουνε τη σεξουαλική ηθική του άντρα.
*Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.
*Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δε σου χρειάζονται.
*Αν ο Θεός ήτανε φιλελεύθερος δε θα 'δινε 10 εντολές, αλλά 10 προτάσεις προς συζήτηση.
*Όταν κάνεις καλό, ζήτα απόδειξη, μη τυχόν κι ο παράδεισος δουλεύει σα την εφορία.
*Στατιστικές λένε πως 1 στους 4 Έλληνες, υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους 3 καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα.

20 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/2/12 09:09

    Πρόταση – πρόκληση από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου
    «Πουλήστε νησιά για να σας δούμε με ... καλό μάτι»
    Από το πρωτο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/12 09:18

    ΑνώνυμοςFeb 14, 2012 10:58 PM
    αν δεν κουρεψουν τα δανεια[εσωτερικο]δεν υπαρχει σωτηρια...απο την στιγμη που δεν περισευουν λεφτα στο απλο ανθρωπο να κινηθει,οδηγουμαστε στην πτωχευση μαθηματικα...σκεψου το....αν σταματησει εντελλως το κρατος να πληρωνει,μισθους συνταξεις,την αλλη στιγμη δεν θαχει εσοδα καθολου,οποτε ΠΤΩΧΕΥΣΗ.οταν κινας να πας στο χωριο το κρατος εισπρατει περιπου 60 ευρω [βενζινη κλπ]αν δεν σου περισευουν να πας ....παιρνει[αντε να μην πω...]εκτος αν θες το επομενο σεναριο που λεει.....κατασχεση καταθεσεων,γιατι λεφτα θα βρεθουν οπως και να εχει....οσο για το .....νοικοκυραιοι,εχω να σου πω ενα.τα λεφτα θα τα παιρνουν....απο αυτους που εχουν ......ετοιμασου.παραδειγμα το χαρατσι της δεη....600.000 λογαριασμοι απληρωτοι παρ ολα αυτα το προυπολογισθεν ποσο μαζευτηκε...ξερεις ποιος το πληρωσε????ΕΣΥ ΕΧΟΝΤΑ..εισαι ξυπνιος καταλαβαινεις τι σου λεω.....η δε περιουσια σου θα αξιζει ισια με την δικη μου...δηλαδη τιποτα. το κειμενο σου βγαζει μια σιγουρια...που να τρεχουμε τωρα....καλα ειμαστε...ασε να ψοφησει η γιδα του γειτονα.πες τα αυτα στα παιδια που απολυονται απο οεε και οεκ...........και μια φιλικη συμβουλη για τους φαν......δεν σκοπευω να ασχολειθω με κοινα χαχαχα,σε σχεση δε με την Γιαννα,....σεβασμος..το οτι γραφει εδω με το ονομα της...δειχνει και ειναι πιο.... αντρας.... απο μας τους ψευδωνυμους....τα υπολοιπα στην γλανιτσια την λαμπρη....gerolykos

    Tο τοποθέτησα και εδω για να διαβαστεί απ όλους
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/12 09:46

    Ενημέρωση
    Η ομάδα μας στο facebook μετεγκαταστάθηκε
    Περάστε στην ομάδα της Μυγδαλιάς από το ιστολόγιο μας και γίνεται μέλος της.
    Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/12 13:51

    Καλά με τέτοιο κρύο υπάρχουν μύγες ακόμα??? Ποια σε τσίμπισε ρε γιώργη??? Που σε πόνεσαν κάποιες αρλουμπολογίες μου???? Δεν εξηγείται αλλιώς μια επίθεση στο βρόντο.

    Διαβάζεις καλά ή επειδή είναι μικρά τα γράμματα δεν τα βλέπεις??

    (σου έχω πει να τα τρανύνεις)

    Η Γιάννα δε ...χρειάζεται δικηγόρο, τα καταφέρνει μόνη της.

    Το νοικοκυραίοι πήγαινε στο δόλιο το γερόλυκο που ήθελε να χαριστούν τα δάνεια στους νοικοκυραίους και περισσότερο για γκιόλεμα. Εσύ δεν είσαι σαν τους νοικοκυραίους που ξεβράκωνε ο Κολλάς, γιατί μυγιάστηκες???

    Το ΕΧΟΝΤΑ μου το κόλλησε ο ¨ξενέρωτος¨γερόλυκος και εγώ του απαντώ ότι είμαι ο ΕΧΩΝ....Καλά άρχισε το αλτσχάιμερ????

    Πραγματικά δε σε κατάλαβα, γιατί άμα δεν έχεις πρόθεση να γκιολέψεις κάποιον και σου τη βγαίνει ένας άλλος, δίκην δικαστού που πειράζεις άτομα υπό δικαστική αντίληψη ή κηδεμονία μπερδεύεσαι. (Γιάννα ελπίζω ότι με πιάνεις και δεν τσαντίζεσαι,όπως άλλωστε και με το φαν του γερόλυκου...) Δεν σε καταλαβαίνω, λοιπόν γιώργη και δεν είμαι ξύπνιος.

    Επειδή τούτες τις ώρες άνθρωποι ανεβαίνουν στις....ταράτσες καλό θα είναι να έχετε περισσότερη καταλαγή,περισσότερη αυτοκριτική και ένα μοναχά να γίνει.

    Το κάθε λαμόγιο από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο να αναλογιστεί ότι οι κλεψιές τους φτάνουν την κοινωνία στο απροχώρητο, δημιουργούν τα προβλήματα που ζούμε και τους ανθρώπους στα κεραμύδια. Και φυσικά εννοείται ότι οι αρχικλέφτες είναι η καθεστυκηία τάξη, αλλά εγώ αχουγιάζω και ούλους τους λήσταρχους του κοινωνικού πλούτου, όσο μικροί και να είναι.

    Με τους φοροφυγάδες και τους αρχικλέφτες τα έχω.

    με τους επίορκους δημόσιους υπάλληλους.

    Με τη διαφθορά που ξεκινάει από τη σαπίλα του συστήματος μέχρι τον τελευταίο.

    Με όλους αυτούς που φτάσανε απλούς εργαζόμενους του δημοσίου σε απόγνωση, επειδή τους σφάζουν σαν αρνιά για να σώσουν δήθεν το κράτος που εκατομμύρια σαπισμένοι πολίτες τους το χιλιοκλέβουν.

    Ανάρτησε ρε γιώργη την έκθεση και τα δημοσιεύματα για τις φορολογικές παραβάσεις που φτάνουν εκατομμύρια (όχι τα χρήματα) εκατομμύρια οι περιπτώσεις (σήμερα κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο)Ανάρτησε τέτοια δημοσιεύματα να δούμε όλοι μας τη φάτσα μας σε κάποια κατηγοριούλα, μπας και συνέλθουμε, μπας και κάνουμε αυτοκριτική. Τι παρθένες που είμαστε όλοι μας....κανένας δεν έκλεψε, κανένας δεν είναι διεφθαρμένος, κανένας επίορκος, κανένας λαμόγιο. Μόνον οι άλλοι φταίνε.


    Λοιπόν, γιώργη, δεν κατάλαβα τι σε ενόχλησε, γιατί μου φάνηκε ότι είσαι ένα βήμα πριν τη διαγραφή.....σχολίων (όπως παλιά στο ζήτησε κάποιος πατριώτης μας)


    Α!!!! και κάτι ακόμα. Η ανοχή είναι μεγάλο προτέρημα...

    Ελπίζω να μην αλλάξεις τη σειρά του χψ πάλι (με γιαννέικια κακεντρέχεια......) Τώρα άμα θες το παίρνεις σοβαρά, άμα θες σαν χιούμορ. Εσύ διαλέγεις, εσύ αποφασίζεις, εσύ έχεις το μαχαίρι και ....με καταλαβαίνεις

    Ελπίζω της λαμπρής να ιδοθούμε.

    με αγάπη.


    (ο χωρίς ψευδώνυμο)



    Αν σας ενοχλούν αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/12 14:25

    παρε και συ νις......χαχαχαχαχαχα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ15/2/12 15:26

    ΜΑΝΑΡΙ ΧΨ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ.ΟΤΙ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΣΥ.ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΛΘΕ.ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.ΜΠΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕς;ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/12 18:25

    Εγώ για τους εχθρούς τους μέσα γράφω. Τους λωποδύτες φοροφυγάδες, εισφοροαποφυγάδες, φοροκλέφτες, φοροαποφυγάδες, επίορκους και διαπλεκόμενους. Σου ξαναέγραψα παλιά ότι ο λαϊκατζής που σου πουλάει το σπανάκι δύο ευρώ και τα πορτοκάλια 1 ευρώ είναι η αλ καϊντα για μένα. Σε λίγο όλοι θα τους κυνηγάτε, ή θα κρύβεστε....αν ανήκετε σε κάποια κατηγοριούλα φοροκλεφτών.

    Μην πας ρε φίλε στη Μέρκελ, τι δουλειά έχεις και πας για δανεικά??? Φτώχυνε νάχεις την υπόλειψή σου. Ο αδερφός σου ρε δε σου δίνει δανεικά, γιατί να σου δώσουν αυτοί??? Εσύ δανείστηκες και άφησες τα λαμόγια να φάνε τα δανεικά. (όχι ότι αυτοί είναι άγιοι, αλλά αυτούς τους ξέρουμε, τι γυρεύαμε κοντά τους???)

    Έλα να σε δανείσω εγώ. Τοκογλύφος γλανιτσιώτης μέχρι τώρα δεν υπήρχε, ας γίνει η αρχή....

    Άσε γερόλυκε, ο Νις δεν τσιμπάει, εγώ όφειλα να του δώσω εξήγηση και να του εκφράσω την πραγματική μου απορία, έστω και με λίγη δόση αγανάκτησης γιατί μάλλον άδικα με παρεξήγησε. Το γκίολεμα το σηκώνει δεν είναι ...κακός γέρος όπως εσύ.

    Έχεις καταντήσει λασπολόγος (συνέχεια για τη γουρουνόλασπη σου λέω και εσύ το χαβά σου) και ανακατοσιάρης, όπως καλλιώρας πας να μας ανακατώσεις.....

    Σήμερα βγήκε το ευρωβαρόμετρο και οι έλληνες πολίτες, ναι οι έλληνες όχι οι γερμαναράδες, σε ποσοστό 56% μιλάνε για διαφθορά!!!! Ναι ρε τα ρεμάλια ακόμα και τούτες τις δύσκολες ώρες κλέβουν.....Ξυπνάτε ρε δίπλα σας είναι αυτοί που τα φάγανε. Από το οργανωμένο πολιτικό σύστημα, μέχρι τους χειροκροτητές τους, τους σφογγοκολάριους τους που τους έκαναν τεμενάδες......ε???? γερόλυκε???? σου θυμίζουν τίποτα οι τεμενάδες???? μπας και υπέπεσεν εις την αντιληψίν σου τίποτε υποκλίσεις????? μέχρι τους απατεώνες και τα λαμόγια.


    Σας αγαπώ όλους και σας είπα, εδώ που φτάσαμε χρειάζεται περισυλλογή, αυτοκριτική, αυτογνωσία, μετάνοια και ...δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης ....των ελλήνων...είθε!!!!!!


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/2/12 18:29

    α και......κύριε,κύριε, ο Νις αρχίνησε πρώτος, ο γνήσιος...ιππότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/2/12 19:09

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕς ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΦΟΥΝΤΩΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/2/12 19:23

    Εγώ είπα ψχ αλλά δεν μ άκουσε κανείς
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/2/12 19:35

    Εμένα τώρα γιατί με τζιολέβεις ρε ψχ
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/2/12 23:08

    τι διαολο....με τον νις τσακωνεσαι ....με μενα ταχεις...εφιαλτες βλες ??εχεις σιουρηξει μπιτι....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/2/12 23:30

    Και έλεγε μήπως κάνω λάθος.....ρε μήπως??........

    Πελματάκια έλεγε ο Κόλιας, ούτε καν ζουδάκια...

    Γιωργάκο μην περιμένεις απάντηση, θ' αργήσει.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/2/12 23:33

    εγω καρτερω.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/2/12 23:42

    Εγώ είμαι παράπλευρη απώλεια και ας αστειευόμουν
    Γιατί ν αργήσει? Ειδες ο Σοιπλε και ο Βενιζέλος πως απαντάνε αμέσως?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/2/12 23:48

    μαλλον σε χρεωσε....ως gerolyko.............gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/2/12 23:52

    Γιώργη, άσε τα σχόλια εκεί που ο καθένας τα κάνει, δε χρειάζονται ανακατατάξεις, για να τα δουν όλοι. Δεν είδα να κάνεις το ίδιο και με σχόλια πχ του ρεντεζέλα ή άλλου κάποιου. Αν συμφωνείς με κάποιον πες το στα ίσια (και καλά κάνεις). Οι οίκοθεν αναρτήσεις σχολίων (κάποιων) σε άλλες μεριές μόνο σαν παρέμβαση και υιοθέτηση εκλαμβάνονται. Κοινή η γλώσσα των μπλόγκερς και εσύ δεν τήρησες εδωδούλια τη δεοντολογία....
    Αυτή ήταν η παρεξήγηση (σε εισαγωγικά). Ο γερόλυκος το έγραψε εκεί που το έγραψε, εσύ κοψομεσιάστηκες να το κάνεις πρώτη ....μούρη??? πια, τόσο πολύ ....συγκινήθηκες???? Κάντο κανονική ανάρτηση για να είσαι σίγουρος ότι θα το διαβάσουν ούλοι, μην χάσουμε βρε παιδί μου, μη χάσουμε.....

    Σου απάντησα, σαν να ήταν δικό σου το σχόλιο και μόνο δικό σου, γιατί έστρεξες γιώργη μου .....έστρεξες.....

    χψ


    σου απάντησα αμέσως να μην καρτερεί ο φίλος μου ο γερόλυκος.

    Άντε γειά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/2/12 05:07

    Σ αυτό έχεις άδικο . Το έχω κάνει επανειλημμένα αυτό και για άλλους.
    Το έκανα γιατί το είχε εκεί σιακάτου σαν αλησμονημένο.
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/2/12 08:28

    καλα ρε χψ....στο λεω ομως αφου δεν απαντας...ειμαι ρουνζτωτος μαζι σου....και παω να αρμεξω την γαιδουρα να φτιασω τραχανο.......αληθεια θελω αποδειξη γιαυτο???χαχαχαχα....καλημερα με υγεια στους απανταχου..............gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.