Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Εντόπισαν χαρταετό με ένα εκ. ευρώ στην ουρά!

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών του ΣΔΟΕ, προκειμένου να ανακαλύψουν σε ποιο βουλευτή οδηγεί η καλούμπα του χαρταετού που βρέθηκε με δεσμίδες ευρώ στην ουρά του, να πετάει προς άγνωστη κατεύθυνση
Ο χαμογελαστός χαρταετός του άγνωστου ιδιοκτήτη που κατάφερε να διατηρήσει την ανωνυμία του!
Ένα νέο θέμα που πρόκειται να απασχολήσει την κοινή γνώμη τις ερχόμενες ώρες, (μέχρι να βρει κάτι άλλο να της τραβήξει την προσοχή), προέκυψε κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας: Άνδρες της αρχής για την δίωξη μαύρου χρήματος εντόπισαν χαρταετό που χαμογελούσε, ενώ στην ουρά του βρίσκονταν δεσμίδες ευρώ, να προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό.

Αν και κινητοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές, οι έρευνες δεν τελεσφόρησαν, καθώς, όπως καταγγέλλουν οι εκπαιδευμένοι κομάντος εντοπισμού εξαγωγής κεφαλαίων, αμέσως εμφανίστηκαν οι άνδρες με τα μαύρα και χρησιμοποιώντας το στυλό που προκαλεί αμνησία, τους έκαναν να ξεχάσουν τι συνέβη και να ασχοληθούν εναλλακτικά με την βόμβα στο μετρό που σίγουρα δεν θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις ονομάτων.

Παρ' όλο που η πίεση για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του χαρταετού αυξάνεται, ώστε να μην ενοχοποιηθούν και θεωρηθούν ύποπτοι όλοι όσοι πέταξαν χθες χαρταετό, φαίνεται ότι το θέμα προσκρούει σε μια σειρά από νομικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν τόσο με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όσο και με καταγγελίες ότι ιδιοκτήτες τουλάχιστον άλλων 40 χαρταετών προσπάθησαν να εξάγουν χρήματα με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είχε ως συνέπεια το θέμα να χάσει το κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον του, αφού όλοι πλέον μπορούν να γενικολογούν και να ρίχνουν τις ευθύνες «στο σύστημα» γενικά και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα με όνομα και επίθετο.

πηγή

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος27/2/12 12:18

    to ειδα στο facebook kai το μεταφέρω χαχαχαχα
    Ο καπιταλισμός μετράει τις τελευταίες του ώρες. Η ΓΣΕΕ κήρυξε για την Τετάρτη τρίωρη στάση εργασίας...
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.