Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε όλοι Έλληνες!

Στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί Παγκόσμια Διαδήλωση σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρε για Αλληλεγγύη προς τους Έλληνες.
«Είμαστε όλοι Έλληνες! Όταν ένας λαός δέχεται επίθεση, την δέχονται όλοι οι άνθρωποι!», γράφουνε στην εγκύκλιο διαμαρτυρίας τους τονίζοντας ότι «Οι άνθρωποι στην Ελλάδα χρειάζονται την αλληλεγγύη όλων μας και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμα τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!».
«Αρνούμαστε να θυσιάσουμε τους ανθρώπους με τα χρήματα, όπως κάνουν οι Έλληνες. Ας ανακτήσουμε πάλι τα ηνία της ζωής μας. Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας, ενταχθείτε στην κινητοποίηση!»
Προς το παρόν συνολικά έχουν προγραμματιστεί δώδεκα διαδηλώσεις στη Γαλλία και πάρα πολλές άλλες διαμαρτυρίες στην Πορτογαλία και σε ολόκληρη την Γερμανία.
Για την Ελλάδα αναφέρουν ότι «φαίνεται να υπάρχουν σχέδια για διαμαρτυρίες σε "κάθε πλατεία, κάθε πόλη" στις 5 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή».
Ενώ σημειώνουν ότι «Υπάρχουν σημάδια της αλληλεγγύης για τις διαμαρτυρίες που διοργανώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Νέα Υόρκη και στην Αυστραλία», ωστόσο τονίζουν ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί και ότι θα μας ενημερώσουνε πιο μετά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις 18 Φεβρουαρίου έχει ως εξής:

11πμ: Ελληνική Πρεσβεία, Ελσίνκι, ΦινλανδίαΜεσημέρι: Dom (καθεδρικός ναός - μπροστά), Κολωνία, Γερμανία13:00: Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο13:00: Ελληνική Πρεσβεία, Άνω Λεωφ. Πεμπροκ , Δουβλίνο13:00: Rådhuspladsen, Κοπεγχάγη, Δανία14:00: Ελληνική Πρεσβεία, Παρίσι (Μετρό: Τροκαντερό)14:00: Μπεουρσπλάιν, Άμστερνταμ, Ολλανδία14:00: Νορμαλμστοργκ Στοκχόλμη, Σουηδία (με πορεία στην Ελληνική Πρεσβεία)18:00: Praça da República, Coimbra, Πορτογαλία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.