Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ !...

Αργά το βράδυ και σε ζωντανή σύνδεση των δελτίων των 8, άνοιξε η πόρτα του Μαξίμου κι εξήλθαν οι δυο από τους τρεις αρχηγούς, που συσκέπτονταν επί 5, σχεδόν, ώρες, με το πρωθυπουργό.
Στο μεγάλο μπούγιο των δημοσιογράφων, μίλησε, με δεκάδες πολύχρωμα μικρόφωνα στη μούρη του, ο Καρατζαφέρης, κάνοντας μια σιβυλλική δήλωση : «δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση που εν συνεχεία θα κατακάψει όλη την Ευρώπη.»
Το ύφος του δεν άφηνε τις αμφιβολίες, που άφηνε η δήλωσή του, (εξαθλίωση από τα νέα μέτρα ή από τη χρεοκοπία ?...), κι έδειχνε, ξεκάθαρα, πως διαφωνούσε με τις απαιτήσεις της τρόϊκας και πως έλεγε "όχι" στα μέτρα που προτείνει.
Σε μικρότερο δημοσιογραφικό μπούγιο, έκανε δήλωση ο Σαμαράς, μπροστά στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού : «Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Μας ζητούν περισσότερη ύφεση και η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω, και παλεύω με κάθε τρόπο, να το αποτρέψω».
Αυτός κι αν εξέπεμψε εικόνα διαφωνίας, παρουσιάζοντας, μάλιστα, τον εαυτό του, ως τον μοναδικό αντίπαλο της τρόϊκας και υπονοώντας, πως οι άλλοι ...λύγισαν !
Κι όμως, ακριβώς 25 λεπτά μετά, εκδίδεται ανακοίνωση του πρωθυπουργικού Γραφείου, στην οποία αναφέρεται, πως "...Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.

2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους....".
Πρόκειται, επακριβώς, για τα ζητήματα που βάζει η τρόϊκα, εμφανιζόμενα από την ...ανάποδη, δηλαδή, ως στόχοι, οι οποίοι, όμως, κρύβουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα για τις αποδοχές, τις συντάξεις και τις συμβάσεις !

Ο "περιορισμός, π.χ. των δημοσίων δαπανών το 2012, κατά 1,5% του ΑΕΠ...", είναι τα 4,4 δισ €, που ζητάει η τρόϊκα, η "εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών ταμείων...", σημαίνει μαχαίρι στις συντάξεις, όπως απαιτούν οι τροϊκανοί, "... αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων... όπως η μείωση του μισθολογικού κόστους...", τιτλοφορείται το σφάξιμο του κατώτερου, του 13ου και του 14ου μισθού !

΄Αρα, σύμφωνα, με την ανακοίνωση του κ. Παπαδήμου, οι αρχηγοί συμφώνησαν, περίπου σε όλα !!!

Τότε, προς τι τα καραγκιοζιλίκια, μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα ; Προς τι, οι παλληκαρισμοί και οι αφορισμοί ;

Τα πράγματα είναι και παρουσιάζονται ξεκάθαρα : ή ο πρωθυπουργός λέει ψέματα ή οι δυο δεξιοί πολιτικάντηδες, μέσα στα αδιέξοδά τους και την απελπισία τους, ξεκίνησαν μια κακόγουστη θεατρική παράσταση, νομίζοντας πως θα ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό και θ΄ αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες των αποφάσεών τους, συνεχίζοντας να το παίζουν αντιρρησίες, αντιδρούντες και αντιστασιακοί !

Για να δούμε και τη συνέχεια, προκειμένου να διαπιστώσουμε το μέγεθος της υποκρισίας τους !...

πηγή

9 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/2/12 09:45

    Ρεντεζέλα, εσύ που ξέρεις ιστορία, το 1940 που οι Ιταλοί εισβάλανε, βγήκαν οι αριστεροί από τις φυλακές του Μεταξά και χωρίς να θέσουν θέμα δικτατορίας, πήγαν στην πρώτη γραμμή????


    Σήμερα, σε καιρό πολέμου, η Αλέκα και ο Μαϊλης δεν μπορούν να συζητήσουν καν με τον Αλέξη?????

    Να πούνε, μαζί λόγω εκτάκτων αναγκών..ΜΑΖΙ.

    Ποιον εξυπηρετεί η διάσπαση????? και ο πολυκερματισμός της αριστεράς????/

    Μόνο αντιμνημονιακό μέτωπο θέλω, όχι ψιλά γράμματα...Για να δούμε τότε τον Χατζιβάτη (ΕΕ, ΔΝΤ κλπ) θα ζητήσουν υπογραφή από τον....Αγγουράκη??? ή τον ....ακαδημαϊκό συγγραφέα Μπογιόπουλο???

    Θέλω σχόλιο ρεντεζέλα επ' αυτού...

    χψ


    Υ/Γ Εκ του πονηρού το θέτω για νάρθεις σε κόντρα με το γερόλυκο, είμαι της αναμπουμπούλας εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω

    Στα εθνόπαιδα με αγάπη

    (κλικ στο"εδώ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ6/2/12 10:27

    ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΚΗ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Θ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΝΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΥΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/12 10:38

    Αναμένω ανταπάντησιν γερόλυκου.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/12 13:17

    Τα μόνιμα υποζύγια (μισθωτοί και συνταξιούχοι) είναι στο στόχαστρο των νεοφιλελεύθερων καθικιών ντόπιων και ξένων.

    Πήρατε ρε ρεμάλια κανένα μέτρο για τη φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, φοροαποφυγή????

    Ο καραγκιόζης ζητά μείωση μάλιστα της φορολογίας των δήθεν επιχειρήσεων, μείωση των εισφορών του εργοδότη και ....σώζει τον 13 και 14 μισθό, καταργώντας τον κατώτερο, τις επικουρικές και τη μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων.....που εδώ με την κατάργηση της μετενέργειας των συλλογικών το βαρέλι δεν έχει πάτο, μιλάμε για βασικό κάτω από βουλγαρία, αλβανία τουρκία με τιμές όμως αγαθών λουξεμβούργου, βελγίου, ολλανδίας, αγγλίας.

    Κρατά τε με ρε, θα πηδήξω το βράχο, όχι για τα μέτρα αυτά καθ΄εαυτά, αλλά για την κοροϊδία των καραγκιόζηδων.

    Κύριοι, οι κολλίγοι της σημερινής ελλάδας είναι οι μισθωτοί (ιδιωτικού και δημοσίου) και οι γέροντες για τον καιάδα οι συνταξιούχοι.

    Κατά τα άλλα μιλάνε κάποιοι πατριώτες για εμφύλιο. Μα τι είναι αυτό???? Να σφάζετε ο μισθωτός σα βετούλι και να μη θίγεται ο κλέφτης, από τους αρχικλέφτες που κυβερνάνε????

    Όλα τα μέτρα που έχουν πάρει μέχρι σήμερα αφορούν μόνον τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ακόμα και το λεγόμενο χαράτσι αυτούς αφορά. Κλείνουνε κάποιες επιχειρήσεις σαν αποτέλεσμα της ανεργίας και του κοψίματος, αφού έπεσε η κατανάλωση κλπ κλπ

    Δηλαδή στο τέλος θα πάρει ο διάολος και θα σηκώσει όλους μας, θα πέσουμε όλοι στην τρύπα, αλλά τότε θάναι αργά, ήδη σας έχω γράψει είναι αργά, γι' αυτό και άλλοτε σας έγραφα το ΄ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ¨

    Κατά τα άλλα πελαγοδρομείστε με θεωρίες συνομοσιολογίας, εθνικού παροξυσμού και κοιωνικής τάχα μου γαλήνης για να απολαμβάνουν τα κλεμένα τα λαμόγια, που εγώ επιμένω είναι χιλιάδες......ρίξτε το στο τσιάμικο, σιουράτε αδιάφορα και κάντε πνεύμα δραμιών....με φτηνιάρικες ειρωνιούλες.....

    Άκου φίλε μου, ο ένας σώζει τον 13 και 14, ο άλλος είναι αντιμνημονιακός.....το παιντί αντιμνημονιακό και ο μπουρδελοφασίστας τη βγαίνει από αριστερά και ....εθνικά...

    Ανεβαίνει η γαϊδούρα στην καρυά ή δεν ανεβαίνει, όχι πέστε μου.


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ6/2/12 13:44

    ΡΕ ΧΨ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΩ.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/12 13:46

    η μαγαλυτερη κοροιδια χψ ειναι το αρθ 99 .τους πιανουνε για 24 ωρες και μετα τους αφηνουνε Αισχος και μιλαμε για πολλα εκατομ ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/12 19:24

    Να ήταν μόνο το άρθρο περί πτώχευσης θα ήταν καλά.

    Θυμάμαι το μακαρίτη το Ζίγδη που έλεγε ότι ο πιο ξευτιλισμένος νόμος στην Ελλάδα είναι ο νόμος της πτώχευσης. Πτωχεύουν τις επιχειρήσεις και έχουμε πλούσιους επιχειρηματίες.

    Έχουν αποθρασηνθεί τελείως τα κλεφτρόνια και οι κλεφταράδες.

    Ας είμαι ελευθεροεπαγγελματίας έμπορος, εκείνο που έχω να πω είναι ότι ένα κίνημα μισθωτών και συνταξιούχων θα βάλει κάθε κατεργάρη στη θέση του, αλλά πού....


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/12 20:14

    Ρεντεζέλα, διάβασε τούτα με λίγη προσοχή, γιατί είναι από τις λίγες φορές που θα προσέξω τι γράφω, πως και γιατί, χωρίς παρορμητισμό και καλαμπούρια, καθώς και χωρίς τσιγκλιές.

    ΠΑΤΡΙΔΑ. Τι όμορφη λέξη!!!! Ποιά πατρίδα όμως, αυτή που κατά καιρούς καυτηριάζουμε??? Ποιά σημαία, είχε πει ο μακαρίτης ο Διαμαντόπουλος και τον έσερναν στα δικαστήρια κάτι ακροδεξιά κατακάθια, γόνοι χιτών και ταγματασφαλιτών.

    Για ποια πατρίδα και ποια σημαία φίλε να αγωνιστείς??? Πες μου γι' αυτή που μου παρέχει εκείνο, που μου προσφέρει το δείνα, που μου εξασφαλίζει το τάδε, που με προσέχει, που με προστατεύει, που δεν ξενιτεύει τα παιδιά μου, που που που .....Στη χαρίζω αυτή την κωλοπατρίδα.....Άκου κινδυνεύει η πατρίδα....από ποιον???? από τους πατριδοκάπηλους???????

    ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Πού την είδες??? Με τους ένα εκατομμύρια άνεργους και τα λαμόγια να συνεχίζουν να κλέβουν, να απολύουν, να εκμεταλλεύονται την κρίση, να κερδοσκοπούν ακόμα και σ' αυτές τις καταστάσεις????? Αν άκουγες το απόγιομα το Νίκο τον Κοτζιά, ναι τον Κοτζιά, θα φούνταρες το αμάξι στον μπροστινό σου. Ναι ακόμα και σήμερα κερδοσκοπούν,εσωτερικά λαμόγια.

    ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ούτε το παλιό, ούτε το νέο θα σε αφήσουν να ψηφίσεις. Πού ζεις αδερφέ???? Αν εσύ και ΄γω το αποφασίσεις, τότε φοβάμαι ότι θα έχει γίνει εκείνο που κάθε τόσο μου γκλαφουνάς, περί εμφυλίου κλπ

    ΕΚΛΟΓΕΣ. Ε????? δεν άκουσα καλά....εκλογεεεες, ποιον ????? για τι και πώς?????? Η μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής σε αστικά καθεστώτα είναι ο προάγγελος ερπυστριών......ως εθνοσωτήρων. Για ρώτα το γερόλυκο.....

    ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Κάποτε σε ειρωνεύτηκα με τον Παπαρηγόπουλο, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι η ιστορία είναι το ιδεολογικό όπλο κάθε νικητή και ξιπασμένου ευνούχου κάθε αυλής και κάθε καθεστυκηίας τάξης. Η πραγματική ιστορία είναι διασταύρωση, μελέτη, αλήθεια και όχι παραμύθια για κρυφά σκολειά, για παπαδαριά και για ελληναράδες. Κουβέντα επ' αυτού, είναι το διδακτορικό μου....

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Υπήρχε μέχρι το 1900. Κινιόσουν όπου ήθελες, με όποιον ήθελες, εμπορευόσουν ελεύθερα και κατοικούσες όπου ήθελες.
    Από τη στιγμή που τα εθνικά κράτη, που συνέχεια επικαλείσαι, πήραν τη θέση που πήρανε φτάσαμε σε δύο παγκόσμιους πολέμους και σε πολλούς τοπικούς άμεσους και έμεσους.

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ζητάς στο γύφτο προζύμι. Εδώ δε μπορείς, σα χώρα, να βάλεις τάξη στους ντόπιους, δε μπορείς, μάλλον δε θέλεις να βάλεις τάξη στη διοίκησή σου, δε μπορείς να εισπράξεςι τους φόρους σου, θα βάλεις τάξη στη λαθρομετανάστευση, που το ντόπιο κατεργάρικο ψευτο-κεφάλαιο θέλει φτηνή και άδηλη εργασία???

    Όσο και να σου φανεί παράξενο, οι μετανάστες (που όλοι είναι λαθραίοι, όλοι) βοήθησαν στην ψευδεπίγραφη ανάπτυξή σου, σου δώσανε φτηνά εργατικά χέρια, αλλά η απληστία σου δεν τα χρησιμοποίησε επ' αγαθώ του λαού, αλλά προς ωφέλεια του χωριάταρου στα Λεχαινά, που πήγαινε, όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής (ποιας πληρωμής) και τον κάρφωνε στην αστυνομία.

    Αυτά που με τόσο πάθος επικαλείσαι, ίσως επειδή τα έχουν καπηλευτεί ακροδεξιά στοιχεία, μου προκαλούν φόβο, ανατριχίλα και καχυποψία. Άσε με να έχω υγιή καχυποψία δε βλάφτει.

    Περιμένω την πρότασή σου για το νέο σύνταγμα, πως θα γίνει.

    Περιμένω την πρότασή σου για τις επικείμενες εκλογές, το οφείλεις, θέλω πολιτική πρόταση και όχι αοριστολογίες του τύπου κάποιον άγνωστο, καποιον ικανό, κάποιον άφθαρτο, κάποιον .....

    Να είναι ή να μην είναι πολιτικός????? ευθύ το ερώτημα. να είναι ή να μην είναι και αν δεν είναι ποιος να είναι??????

    Εγώ προδόθηκα, σα λαός, πλειστάκις, λέγε λοιπόν, ποιον???? για να βγάλει ο γερόλυκος σπυράκια, γιατί τόσον καιρό, ποτέ δε σου έκανε αντιπαράθεση, επειδή είναι κουτοπόνηρος και καταλαβαίνει ,,,,,

    Τώρα για την αριστερά, ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΩ, άσε να μιλήσουμε εμείς που έχουμε την ταμπέλα του ακραίου αριστερού και όπως τόσα χρόνια ας βγάλουμε για άλλη μια φορά τα μάτια μας, εσύ μην ανακατεύεσαι.

    Αυτά με κάθε σοβαρότητα, ως προς την ερμηνεία των γραφομένων σου.

    Αν έκανα λάθος και σε παρεξήγησα, τότε γράψε λάθος γιατί δε σε πιάνω πραγματικά.


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.