Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή προς Αρκάδες βουλευτές: πείτε ΌΧΙ στο Μνημόνιο 2

ΕΠΕΙΓΟΝ: Κάνουμε έκκληση στους απανταχού Αρκάδες να συνυπογράψουν και να προωθήσουν στους φίλους τους την παρακάτω "Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αρκαδίας".
Η επιστολή θα κοινοποιηθεί σε τοπικά ΜΜΕ και σε ιστολόγια το Σάββατο 11.02.2012.
Παράκληση: όσοι έχουν στο facebook ψευδώνυμο ή ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, παρακαλούνται να γράψουν σε σχόλιό τους το όνομά τους με ελληνικούς χαρακτήρες και τονισμό, ώστε να μεταφερθεί ορθώς στην επιστολή.

Δεν κρυβόμαστε, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αρκαδίας
Κύριοι βουλευτές,
Ως εδώ και μη παρέκει. Τα μέλη του θλιβερού κυβερνητικού θιάσου που εξακολουθείτε να στηρίζετε, την στιγμή που δέχονται την χλεύη των Ευρωπαίων "εταίρων" στα διεθνή φόρα, τολμούν και μας μιλούν για "σκληρές διαπραγματεύσεις" που ουδέποτε έκαναν. Συμφωνούν με τη λήψη νέων σκληρών μέτρων που θ' αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα για την πατρίδα μας. Οι πρόσφατοι θεατρινισμοί των ολίγιστων ηγετίσκων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, οι ξαφνικές μεταλλάξεις, παραιτήσεις, οι κλαυθμοί και οδυρμοί βουλευτών αυτή την ύστατη στιγμή, μαρτυρούν την συντελούμενη ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Αυτή την ιστορική στιγμή που το άρθρο 120 του Συντάγματος καλεί τους Έλληνες πολίτες να υπερασπιστούν την πατρίδα, οι τροϊκανοί μας ζητούν, με περισσό θράσος, να αυτοκτονήσουμε. Η δοτή κυβέρνηση υπερθεματίζει και προτίθεται να υπογράψει την θανατική καταδίκη του ελληνικού λαού. Αυτές τις μέρες έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Και οι πλέον καλοπροαίρετοι πολίτες έχουν πειστεί πως το "παιχνίδι" είναι στημένο. Γνωρίζουμε πλέον όλοι μας με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας ζητηθεί να εκφραστείτε με την ψήφο σας υπέρ ή κατά του νέου Μνημονίου. Ακόμα κι αν αυτό σας προταθεί τμηματικά (ή με οποιοδήποτε άλλον τρόπο σκαρφιστεί το Σύστημα προκειμένου να αμβλύνει τις σημερινές μαζικές λαϊκές αντιδράσεις), θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε: εάν το υπερψηφίσετε θα είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Θα ζητήσουμε την ποινική δίωξή σας, με κάθε νόμιμο μέσο, για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Θα είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Δεν θα σας επιτρέψουμε να λερώσετε με την περπατησιά σας την ιερή Αρκαδική Γη που παραλάβαμε ελεύθερη από τους πρόγονούς μας και που σκοπεύουμε να παραδώσουμε ελεύθερη στα παιδιά μας. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία: πείτε ΌΧΙ στο νέο Μνημόνιο. Αυτό δεν θα σας απαλλάξει από τις τεράστιες ευθύνες που έχετε ως σήμερα, όμως θα δώσει την δυνατότητα στον λαό μας να ονειρεύεται και να συνεχίσει ν' αγωνίζεται για μια πατρίδα ελεύθερη, δημοκρατική, περήφανη.

Ενωμένοι, εμείς οι Έλληνες, θα νικήσουμε. Ξεκινάμε μ' ένα ΌΧΙ. Όπως και τότε.

Τρίπολη, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ελεύθεροι πολίτες

(ακολουθούν υπογραφές)
H επιστολή αυτή διαδίδετε και υπογράφεται μέσω του facebook
Γ.Γ

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/2/12 08:38

    Διαβάστε ΕΔΩ Την σύμβαση πού πάνε να ψηφίσουν στην Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/12 13:39

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΨ ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/12 01:13

    Μάνα θα αργήσω να γυρίσω... Έχει πόλεμο... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΨ ΜΟΥΤΣΩΣΤΕΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΔΟΥΝΙΑ.ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΕΛΑΝΙ.
    Αύριο θα είναι μια μέρα δύσκολη. Άλλη μια μέρα, που η μυρωδιά από τα δακρυγόνα, θα μου τρυπάει τα ρουθούνια και θα καίει τα πνευμόνια μου. Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, απ' όλη την Ελλάδα, θα είμαι και εγώ.

    Δύσκολη μέρα η αυριανή.....ΑΠΟ ΚΑ

    Μάνα μη φτιάξεις φαγητό, θα αργήσω να γυρίσω...Έχει πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/2/12 01:15

    ΑΠΟ ΚΑΒΟΥΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/12 15:49

    να ξαναγυρισεις....μια μαχη ειναι ο πολεμος συνεχιζεται gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/12 15:36

    .................και τωρα μπορεις οδυσσεα να δημοσιευσεις μελετες για την αναπτυξη της αρκαδιας..........εκανες το καθηκον σου ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/2/12 12:08

    ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/2/12 12:10

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.