Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τελειώνει η συντήρηση- επισκευή του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου Τ.Δ. Μυγδαλιάς.

Τόχα τάμα να βρω τρόπο, να αναπαλαιώσω την εκκλησία του χωριού μας από τα θεμέλια μέχρι τον κουμπέ,(καθαίρεση των επιχρισμάτων του κτιρίου, καθαρισμός των αρμών-πέτρας με χρήση υδροαμμοβολής και στη συνέχεια αρμολόγημα αυτού, χωρίς να επιβαρύνω κανέναν πατριώτη,ούτε την ίδια την εκκλησία οικονομικά.
Στο κοινό έγγραφο που έστειλα στις 31-12-2007 να υπογράψουν Παπάς και Δήμαρχος για διεκδίκηση χρηματοδότησης από το καθαρό προϊόν του ειδικού κρατικού λαχείου έτους 2006, μεταξύ των άλλων αναφέρω τα εξής: ..... Ο ιερός Ναός '' Κοίμησης της Θεοτόκου'', που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Μυγδαλιάς, έδρα του Δήμου μας, είναι ΄Εκκλησία, χτισμένη το 1888, με θαυμαστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Άστοχες επιλογές, δεκαετιών πριν, που ο σοβάς εθεωρείτο νεόφερτο δομικό υλικό και της ''μόδας'', οδήγησαν στην επικάλυψη, με σοβά, της όμορφης και αρχιτεκτονικά δομημένης τοιχοποιίας της Εκκλησίας.
Τουριστική αξιοποίηση της Λίμνης Λάδωνα, στο site του Δήμου Γορτυνίας:
Πρόκειται την πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ανάπτυξη της περιοχής του Λάδωνα η οποία αποτελεί τη βάση για την πλήρη τουριστική αξιοποίηση και ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής.
Η ολοκλήρωση της μελέτης αυτής αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς ενεργειών οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2010 όταν με επιστολή μου προς την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων ζητούσα να συμπεριληφθεί η προστασία, ανάπτυξη και αξιοποίηση της τεχνητής Λίμνης του Λάδωνα και της ευρύτερης περιοχής, στην ενότητα «Διαχείριση υδάτινων πόρων» του Προγράμματος Δράσης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων.
Τον Μάρτιο του 2010 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην περιοχή και ακολούθως σύσκεψη στο Δημαρχείο Τροπαίων, στην οποία αποφασίστηκε η σύμπραξη όλων των φορέων για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου, μέσω του οποίου θα εξασφαλιστούν οι πόροι και τα μέσα για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που θα διασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για την ήπια τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Τον Ιούνιο του 2010 ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, κ. Κώστας Καρτάλης παρέδωσε το τελικό πόρισμα «Ένα σχέδιο για την περιοχή της Λίμνης του Λάδωνα» σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Τον Ιούλιο του 2010 πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου τελικά συμφωνήθηκε η επικαιροποίηση της μελέτης του Παραλαδώνιου Συνδέσμου και χρηματοδότησή της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσία του τότε Γενικού Γραμματέα, κ. Φώτη Χατζημιχάλη.
Η οριστική μελέτη, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις αφού ανατέθηκε στις 3.6.2011 σε ανάδοχο, παρουσιάστηκε αρχικά στις 29.6.2011 στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, στην Τρίπολη, μετά από πρόσκληση του Γεν. Γραμ. κ. Αποστολόπουλου, στην οποία συμμετείχα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων κ. Νίκο Μαγκαφά, τον κ. Θεόδωρο Μαραγκό, Δημοτικό Σύμβουλο και εκπρόσωπο του Δήμου Γορτυνίας, τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΟΙΚΟΤΟΠΟΣ» καθώς και στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο ανάδοχος, αφού παρουσίασε το προσχέδιο της μελέτης, δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει την μελέτη μέχρι τον Αυγουστο του 2011, όπως και έγινε. Η τελική μελέτη κατατέθηκε στην αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου.κλίκ εδω
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
.

Η σημερινή κατάσταση της Εκκλησίας, με ξεφτισμένους, κούφιους, χωρίς συνοχή και γενικά γηρασμένους σοβάδες, δίπλα στο πέτρινο και προσφάτως ανακαινισμένο, με έξοδα του Δήμου, διώροφο κτίριο του Σχολείου και στο κέντρο της πλατείας, δημιουργεί εικόνα αρνητικής αντίθεσης, ακαλαίσθητη, βαρύνει τη θρησκευτική μας συνείδηση και δημιουργείται η εντύπωση, ότι Εκκλησία και Σχολείο, δεν ''πάνε'' μαζί, ενώ ιστορικά ξέρουμε, πως στο πέρασμα των αιώνων και σε δύσκολους καιρούς, δίπλα δίπλα ''περπάτησαν''..........
Το Υπουργείο στη συνέχεια,αφού έλαβε υπόψη το από 31-12-07 κοινό έγγραφο εκκλησίας και Δήμου, έστειλε δύο χρηματοδοτήσεις, 5.000 € στο Δήμο και 10.000 € στην Εκκλησία, για την εκτέλεση του έργου.
Την όλη διαδικασία της εκτέλεσης του έργου ανέλαβα εγώ προσωπικά,σε συνεργασία με τον Παπαντώνη και το Δήμαρχο,(έγγραφα,πρακτικά,μελέτη,μαστόρους,επίβλεψη κλπ.)
Σε συζήτηση που είχα πριν ένα μήνα στο χωριό με τον ιερέα του χωριού, Παπαγιώρη, μου είπε να κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε κάποια πίστωση,για να τελειώσει το έργο καμιά φορά.
Έχει απομείνει ο κουμπές, για αποξήλωση των επιχρισμάτων και αρμολόγημα και αντικατάσταση των κεραμιδιών στον κουμπέ με ρωμαϊκά κεραμίδια και έτσι θα δέσει με το υπόλοιπο κτίριο που αρμολογήθηκε.
Για τις πιο πάνω εργασίες έχω σήμερα τα (5.000) € που έχω εξασφαλίσει .
Έχω υπογράψει συμφωνητικό με τον εργολάβο που εκτέλεσε το έργο το 2008, με τη χρηματοδότηση από το καθαρό προϊόν του ειδικού κρατικού λαχείου 2006 και μέχρι το Πάσχα συμφωνήσαμε να παραδώσει το έργο ολοκληρωμένο.
Ροζής Σόλων
------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ιστορία του Ιερού Ναού, Κοίμηση της Θεοτόκου Μυγδαλιάς, όπως μας την γράφει ο μακαρίτης Θόδωρος Γιαννόπουλος στο βιβλίο του.
Για την αντιγραφή Ροζής Σόλων

''Ο σημερινός ναός του χωριού χτίστηκε στα 1888. Στη θέση του παλιότερα ήταν ένας πολύ μικρός ναός, όμοιος με τα κοινά χτίσματα, που πρέπει να είχε χτιστεί το 1831 ή 1838.
Η δεύτερη χρονολογία θεωρείται πιο πιθανή από ένα αγκωνάρι, που φέρει λαξευμένο απάνω τον αριθμό 1838 και έχει τοποθετηθεί αριστερά στο κατώφλι της κύριας εισόδου του σημερινού ναού.
Όπως προκύπτει από ανέκδοτες σημειώσεις του δάσκαλου Γιώργη Παπαγιάννη-Ροζή η αγάπη, η συμπόνοια και η ομόνοια των κατοίκων εκείνη την εποχή- που χτιζόταν ο ναός- δεν περιγράφεται.
Σαν να ήτο μία οικογένεια, σαν να ήτο ένας πατέρας με τα παιδιά του ήσαν οι δύο παπάδες- Παπαθόδωρος και Παπαγιάννης- μέσα στο χωριό.
Εννοείται ότι και ο κάθε χωρικός θεωρούσε ατομική του υπόθεση το χτίσιμο της εκκλησίας.''
''Είναι να θαυμάζει κανείς με αυτούς τους ανθρώπους, δεν είχαν ούτε πενήντα δραχμές για να καπαρώσουν το έργο και είχαν τόση πεποίθηση ότι το έργο θα γίνει... Τα είδη των πληρωμών ήσαν σιτηρά, που εκείνη την εποχή γίνονταν άφθονα, και κτηνοτροφικά, αρνιά τυριά, μαλλιά κλπ.
Αυτά μαζεύονταν εις την οικία του Παπαγιάννη, ο δε Παπαθόδωρος εκρέτει τα δεφτέρια...Συγκινητική επίσης ήτο η προσωπική εργασία των κατοίκων, για τον ασβέστη ( τον έφτιαξαν και τον μεταφέρανε οι άνδρες),για το νερό (το κουβάλαγαν οι γυναίκες)...
Αξιομνημόνευτη ακόμη ήτο η περιποίηση των κατοίκων στους μαστόρους...Ο εργολάβος ήτο πλήρως ευχαριστημένος και υποχρεωμένος''
'' Το συμβόλαιο με τον εργολάβο υπεγράφη κατά οικογενείας. Υπέγραψαν πρώτον οι δύο παπάδες, Παπαθόδωρος- Παπαγιάννης, εκ μέρους των Ροζαίων ο Γιώργος Κ. Ροζής, των Φουρνοδαυλαίων ο Πανάγος Φουρνόδαυλος- Τσιφλής και Αναγνώστης Φουρνόδαυλος, των Γιαννοπουλαίων ο Σούλιας, των Νταρζαναίων ο... Πατσιαντώνης, των Κουγιουφαίων ο Θόδωρος Μαλαπάρδας,των Πολυδεραίων ο Αναστάσιος... Μαυρολύρης, των Βασιλοπουλαίων ο... Λατούφης. Επίσης υπέγραψε και ο Νικόλαος Νικολόπουλος ή Μπακαβές''.
Εκκλησιαστική επιτροπή τότε ήταν ο Παπαθόδωρος, ο Νικόλας Γουνάς κι ο Θανάσης Σούλιας.''.

39 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/1/12 19:52

    Γερόλυκε ήρθε το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα, με το παλιό ημερολόγιο, ενδεχομένως.
    Εύγε, Σόλων.
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/12 20:30

    Σόλωνα
    Δεν μπορώ ν αντιληφτώ την πρωτοβουλία σου από όποια πλευρά κι αν την εξέτασα .
    Τα χρήματα που έχεις στα χέρια σου ανήκουν στο σύλλογο, ανεξάρτητα αν έκανα το σχετικό χιούμορ την πρωτοχρονιά με την ανάρτηση του Άγιο Βασίλη .
    Πράγματι αυτά τα χρήματα ήταν παρκαρισμένα και ξεχασμένα κάπου και ο Γιάννης ο Βασιλόπουλος δημόσια σου αναγνώρισε την προσπάθεια που κατάφερες να τα εκταμιεύσεις .Είναι όμως η ώρα και ιδιαίτερα η εποχή να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις ότι σαν γραμματέας του συλλόγου δεν μπορείς να λειτουργείς ανεξάρτητα και αυθαίρετα . Οφείλεις να λειτουργείς συλλογικά. Οι ανάγκες είναι πολλές για το χωριό και οι φορείς του χωριού είναι οι αρμόδιοι να τις αξιολογήσουν και να ιεραρχήσουν την λύση τους.
    φιλικά
    Νις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/12 22:29

    ΓΙΑΝΝΑ ..σολωνας ειναι αυτος δε μπαινει σε καλουπια...για αυτο προτεινω να του δωσουμε ελευθερο ρολο....κατι σαν τον μεσι στην μπαρτσελονα...ΣΟΛΩΝΑ συμφωνω....τελειωνε την δουλεια.ΝΙΣ συγνωμη αλλα ......ειμαι σολωνικος.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/1/12 22:35

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ....Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΦΟΥΡΝΟΔΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΜΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ????Gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/12 23:57

    ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ 5800 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΗΠΕΥΘΙΝΟΙ ΠΟΙΟΙ;
    ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟΙΤΗΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΛΑΝΙΤΣΙΟΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΓΛΑΝΙΤΣΙΟΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ,ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΤΕΒΑΣ,ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ, (ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ)ΓΙΑΤΙ;;;;ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΝΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ 5800.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!!ΤΗ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ,ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΤΑ 5800;; ΤΗ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΔΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 5800;;ΤΗ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 5800;; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ;;ΠΟΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΛΙΑΣΚΟΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/12 23:57

    TON GERO-LIKO KAI AN KOYREVANE POY UE PAN TA PROVATA ..APO MPARMPERI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/12 00:02

    δικιο εχει ο ανωνιμοσ ο κουθμπεσ τουλιψε του σολονα για να γιασι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/12 00:14

    SYMFONO ME TON 11.57 APOLITA O SOLVN UELEI CYXIATREIO ME AYTA POY KANEI H ALOIOS UA PREPEI NA PANE OI SYLLOGOI..STO CYXIATREIO.. APO MPARMPERI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/12 00:41

    11.57.....εισαι μεσα απο του μπαρμπερι ηηηηη....απο τα περιχωρα????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/1/12 00:58

    Είναι αρκετά σοβαρά τα πράγματα. Κάθε ένας ας βάλει νερό στο κρασί του.
    Και οι σύλλογοι αν θέλουν να είναι σύλλογοινα ενδιαφερθούν για το χωριό τα προβλήματα και για τις δουλειές τους.
    Δεν φταίει μόνο ο συμπαθής Σόλωνας που βέβαια δεν ενεργεί ορθώς και ως Σόλωνας και ως γραμματέας, αλλά η αδιαφορία των συλλόγων.
    Που είναι τα οικονομικά προγράμματα των συλλόγων; Που είναι τα έσοδα και τα έξοδα τους. Πότε δημοσιεύσανε στοιχεί για δούνε και λαβείν.
    Για να ειδούμε μεθαύριο ο σύλλογός Αθήνας θα κάνει καμία ανάλυση των οικονομικών του. Έχει καθόλου λεφτά. Ψάχνει να βρεί, ενεργεί; τι κάνει. Να γιατί ο Σόλωνας ενεργεί όπως ενεργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ11/1/12 03:16

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5800 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΣΟΛΩΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΑΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΜΕΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΛΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΣΑΣΤΕ ΤΖΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/1/12 06:34

    Τώρα να δεις πόσα διαγγέλματα θ ακούσει ο Σόλωνας γι αυτά που κάνει καλή μας Γιάννα
    ΠΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/1/12 08:25

    σωστος ο μπουρεκας.....την καλημερα μου σε ολους.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ ό λ ω ν ά α α ...

    Αν δεν πας τώρα αμέσως να τα φας με τις πουτάνες, να μη ξαναπούμε Σόλωνα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/1/12 11:16

    μη λες τετοια..μη λες τετοια..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/1/12 11:31

    Για την ώρα με καλύπτει η Γιάννα και ο Μπουρεκογιώρης ως ειδικοί και ο ανώνυμος 12,58. Όσο για το φίλο μου το ΝΙΣ,δε ξέρω από που βγάζει το συμπέρασμα ότι είναι τα χρήματα του Συλλόγου της Τρίπολης. Ο παπούλης του ο Ντζίντζιος τουλάχιστον έλεγε όπως εκαλά, γιατί δε γνώριζε ή δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη. ΄Οσο για το πως διοικούν τα δύο διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Αθήνας και Τρίπολης τα τελευταία χρόνια, σας λέω ότι βάσει οικονομικών απολογισμών και πορίσματος ειδικής επιτροπής, λείπουν χιλιάδες ευρώ.
    Λεπτομερή στοιχεία έχω δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας στις 24-5-2011. Αυτά αποκρύππει και κουκουλώνει μέχρι και σήμερα ο τέως πρόεδροςταμίας του Συλλόγου μας.
    Παρακαλώ το Δ.Σ. του Συλλόγου της Αθήνας, μέχρι τις αρχαιρεσίες στις 28-1-2012 να δώσει στοιχεία στη Γ.Σ. 1) για χρήματα που εκταμιεύτηκαν ,σε τί λογαριασμό κατατέθηκαν και αν έφθασαν ποτέ στο Σύλλογό μας για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων 2) Το ποσό που πλήρωσαν για ένα φορτηγό συρματόπλεγμα και στύλους, για την περίφραξη του γηπέδου, που παραδώθει το υλικό αυτό και που βρίσκεται σήμερα. και 3) αν εισπράχτηκαν τα 3.000 € του Υπουργείου Πολιτισμού και αν όχι γιατί;
    ΄Οσο για τα 5.800 € που έχω εγώ και είμαι υπόλογος, θα διατεθούν για την εκκλησία, γιατί πρέπει να τελειώσει, ο κουμπές της είναι σαν βομβαρδισμένο κτίριο και όχι για μάντρες και φαγογλεντοκόπια. Χρωστάμε κύριοι στην εκκλησία , τα ξεχάσατε 4.500 € πήρατε πρόπερσι για μάντρες, θα είχε τελειώσει με αυτά τα χρήματα και ήταν το κερί και ο δίσκος του κάθε χριστιανού.
    ΣΟΛΩΝ ΡΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 13:08

      Σόλωνα παρακολουθεί τα τεκτενόμενα και αλήθεια στενοχωριέμαι.Κατ αρχάς βρίσκεσαι μόνιμα στο επίκεντρο γιαυτό δικαίωμά σου. Στο επίκεντρο όμως για θέματα που ενδιαφέρει όλους μας.Αν θέλεις να προσφέρεις στο χωριό και να κάνειςέργα βγάλε απο το πουγκί σου χρήματα δικά σου. Έχω στην τσέπη μου ξένα κόλυβα και θα φτιάξω αυτό ή το άλλο δεν είναι σωστό. Εφτού είναι ο σύλλγος, μέσα στο σύλλογο είσε μέλος, γραμματέας συναποφάσισε για τα έργα. Ακούω για τον κουμπέ της εκκλησίας οτι χρειάζεται φτιάξιμο. Τον κουμπέ δεν τον θυμάμαι με πέτρες, αλλά με σοβά. Δεν είμαι ειδικός να εκφέρω γνώμη αλλά σίγουρα χρειάζεται ειδικός για κάθε παρέμβαση. Δεν είναι η μάντρα που έγινε στο χωριό η στον Αγιο Θόδωρο.Η ζημιά που θα γίνει θα ειναι ανεπανόρθωτη.
      Αναφέρεσαι για 4.500 e που πήρατε πρόπερσικαι οφείλονται στην εκκλησία. Μπορείς να δώσεις περισσ΄τερες πληροφορίες τι εννοείς και απο που εισαι εξουσιοδοτημένος να μεταφέρεις τέτοιες ειδήσεις. Γενικόταρα βλέπω οτι ανακατέβεσαι σε όλα σαν ο μόνος ειδικός. Και στον Δήμο θυμάμαι στα Δημοτικά συμβούλια κατέβαινες και αντιδικούσες με πατριώτες όποιας παράταξης και αν ήταν ανάλογα που φύσαγε ο αέρας. Ζητώ συγνώμη που γράφω ελεύθερα την γνώμη μου και προσβάλω χωρίς να έχω τέτοια πρόθεση. Αφησε όμως τον σύλλογο να κάνει την δουλειά του και αν θέλεις βόηθα τον
      Φιλικά ΒαγγέληςΧριστόπουλος

      Διαγραφή
    2. ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ email . TΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος11/1/12 13:55

    Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στον ανώνυμο 12:58 ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Τρίπολης, λέγοντάς του ότι σε κάθε απολογιστική Γ.Σ μοιράζονται καταστάσεις στις οποίες αναφέρονται εσοδα -έξοδα α ν α λ υ τ ι κ ό τ α τ α καιυπογραμμένες από τα μέλη του Δ Σ και την Εξελεκτική Επιτροπή η οποία έχει προβεί σε λεπτομερή έλεγχο από προηγούμενη μέρα και αναλογως εγκρίνονται από τη Γ.Σ ή όχι.Τουλάχιστον αυτό γίνεται στο Σύλλογο της Τρίπολης. ¨Να γελάσουμε λίγο; Ε λοιπόν ο κ. Σόλωνας ήταν μέλος της Εξελεκτικής Επιτροπής και υπέγραψε τον ισολογισμό λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητήσει κανένας αυτά.
    Εγώ πάντως είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε πατριώτη, μέλους ή μη του Συλλόγου μας,ακόμη και τώρα που αυτά έχουν περάσει και έχουν εγκριθεί ο μ ό φ ω ν α από τη Γ.Σ να τον ενημερώσω λεπτομερέστατα για την οικονομική διαχείρηση του Συλλόγου από το Φλεβάρη του 2007 που είμαι υπεύθυνος μέχρι σήμερα αναφέροντας με ποιό τρόπο καταμετρούσαμε τις εισπράξεις των κληρώσεων,πόσοι υπεύθυνοι μετράγαμε και υπογράφαμε,πώς καταμετρούσαμε τα έσοδα του πανηγυριού, πόσο κόστισε μέτρο-μέτρο το έργο στον Αγιο-Θόδωρο,συμμετοχές των πατριωτών(και ήταν πολλές)με τις αποδείξεις τους και ένα σωρό άλλες διευκρινίσεις...αλλά και πόσων η μέση πιάστηκε και κανένας μας δε χάρηκε πανηγύρι ή γλέντι κούρου γιατί είμαστε στη τσίτα όλοι Αντρέας΄Νικόλας,Κώστας,Μήτσιος κ.α για να τα ακούμε ΄σημερα από τον κάθε ανώνυμο. Και δεν επιτρέπεται΄΄ ελαφρά τη καρδία-ναι καλόπιστα γιατί όμως ανώνυμα- να δημιουργούμε εντυπώσεις;Το κάνει με μεγάλη επιτυχία ο metr του είδους ή έτσι νομίζει.
    Και κάτι ακόμη. Πέρσι κατάφερα και εξασφάλισα από την ΤΕΔΚΑ 3.000ευρώ τα οποία θα διαθέσω να φτιάξω........σκεπαστή κερκίδα στο γήπεδο του χωριού μας (όχι δεν είναι τάμα....έτσι μου ήρθε..μόνο καιμόνο επειδή τα εξασφάλισα εγώ).Δε σοβαρευόμαστε λίγο; τουλαχιστον όσοι μπορούμε;
    I BAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 20:20

      Φιλε Γιάννη δεν είπε κανένας ότι δεν δουλεύετε, οτι δεν προσφέρετε. Για το Σόλωνα είπα; δεν φέρεται καλά σαν σόλωνας σαν γραμματέας.
      Εχω μια απορία πως και εισέπραξε τα λεφτά ο Σόλωνας; απο τη Νομαρχία δεν ήταν ευθύνη του συλλόγου/ων.Καλά τα εισέπραξε
      Με εξουσιοδότηση πιανού.Δεν έπρεπε να γίνεται παρακολούθηση απο τον σύλλογο; Είναι κάποια λεφτά αυτά. Τι έγιναν δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε.
      Πόσο καιρό τα κρατάει στην τσέπη του. Ελέχθηκε;
      Μην θυμώνεις και αν είμαστε ανώνυμοιδεν ρίχνουμε πετριές
      Παλιότερα είχαμε πλήρη εικόνα των πόρων που είχε ο σύλλογος
      Τόσα είχαμε τόσα μαζέψαμε τόσα ξοδέψαμε μας μένου τόσα.
      Αν αυτα τα κάνετε και οι δυο σύλλογοι συγνώμη
      και συγνώμη για την ανωνυμία φιλικά ο 12,58

      Διαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ11/1/12 14:29

    ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ,ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 5800 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/1/12 15:17

    Γιωργο μου το τιμολόγιο Νο 4/31-12-10του κέντρου Καμάρες στη Βλαχέρνα με το οπόίο εισπράχτηκαν τα χρήματα έχει κοπεί για το ΤΔ Μυγδαλιάς για πολιτιστικες εκδηλώσεις-γιορτή κουράς.Είναι στη διάθεσή σας.Ρωτώ λοιπόν εγώ, ποιος όργάνωσε όλα αυτά τα χρόνια τη γιορτή και ποιος πλήρωσε; ποιος ξοδεύτηκε;οΣόλωνας ή οι σύλλογοι; Δεν ξέρουμε ότι αυτός ειναιίσως ο μονος τρόπος να ενισχυσει οικονομικά κάθε Δήμος ένα σύλλογο;Τέλος το Λάμπρο τον Τσαρουχά στο χωριό το γνωρίζουμε όλοι,γιατί δε ρωτάτε για πού έδωσε τα χρήματα; για το Σύλλογο ή για να τα διαχειριστεί ο Σολωνας κατα βούλιση;Εγώ πάντως ρώτησα και μου είπε φυσικά για τους Συλλόγους ως οφειλε.Για ρώτα το Σόλωνα Γιώργο,ποιος πρότεινε να κοπεί το ποσό των 5000ευρώ προς ενίσχυση των συλλόγων;μήπως ο Δασκαλόπουλος Λεωνίδας;αρχηγός τότε της μειοψηφίας και με παρέμβαση του ιδίου του Σόλωνα οι 5000 έγιναν7000και μπράβο του. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο....¨
    I BAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/1/12 15:32

    Συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλά μου δημιουργηθηκε η εξης απορια:
    ειναι δυνατο ταμα ιδιωτη να ικανοποιειται απο λογαριασμο δημοσιου φορεα και μαλιστα την επιχορηγηση αυτή του δημοσιου φορεα (δηλαδη ολων των φορολογουμενων)να τα διαχειρίζεται ο ιδιώτης αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ11/1/12 17:49

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/1/12 19:22

    Γιάννη αυτή την ώρα, εγώ και σύ πρέπει, αν θές μέσω της ιστοσελίδας,να δείξουμε στους απανταχού πατριώτες, πως δουλεύαμε και πως δουλεύουμε για το καλό του χωριού μας, σα Δ.Σ. των Συλλόγων μας.
    Εγώ πάντως μέχρι τις 28-1-2012, ημέρα αρχαιρεσιών του Συλλόγου της Αθήνας, θα ενημερώνω μέσω της ιστοσελίδας μας τους απανταχού πατριώτες, για να βγάλουν τα συμπερασματά τους. Τώρα όσο για σένα, δε σε κατηγόρησα εγώ προσωπικά ότι έφαγες έστω ένα ευρώ.
    ΄Εβγαλα στη φόρα το πρακτικό της επιτροπής, το οποίο κρύβεις μέχρι σήμερα από το Σύλλογο, για λόγους που δε γνωρίζουμε.Απάντα το φερες ποτέ το πόρισμα σε Γ.Σ. του Συλλόγου μας;
    Το πόρισμα της επιτροπής λέει για κάποιες χιλιάδες ευρώ που δεν παρουσιάζονται πουθενά.
    Παραιτήθηκαν ένα μέλος του Δ.Σ. και ένα της Ε.Ε. για λόγους αντικαταστατικής συμπεριφοράς σου ναι ή όχι;
    Γιάννη πάρτο χαμπάρι, κατηγορήσε στο Σύλλογο της Τρίπολης, για κουκούλωμα οικονομικού σκανδάλου το κατάλαβες;
    Το πρακτικό 15/22-2-2009 της Γ.Σ. που πήγες στο Μαρίνη γραμμένο, όπως μου είπε ο ίδιος,για να το περάσει στο βιβλίο πρακτικών,ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Ο Λούης σαν πρόεδρος ειδικής επιτροπής και σαν μέλος του προεδρείου της Γ.Σ. σε διαψεύδει.
    Γιάννη για να βρούμε μια άκρη μαυτά, φέρε στο Δ.Σ. το αρχείο του Συλλόγου, που δεν τόχεις παραδώσει μέχρι σήμερα, εκτός από τα δύο βιβλία πρακτικών και τη σφραγίδα,και όλα θα βρεθούν.
    Δεν ωφελεί σε τίποτα να κρύβεις από μας πόρισμα επιτροπής, παραιτήσεις, βιβλίο ταμείου, μπλόκ αποδείξεων κλπ.
    Και κάτι ακόμα, ανακατεύουμε το Σύλλογο της Αθήνας, διότι οι υπεύθυνοι του Δ.Σ. καλή τη πίστη, έστελναν χιλιάδες ευρώ στο Σύλλογο της Τρίπολης,για συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων, τα οποία δεν είδαμε ποτέ, και όταν καταγγέλθηκε το γεγονός εσύ Γιάννη το κουκούλωσες και το κουκουλώνεις ακόμα, εκεί είναι η διαφορά μας εμένα και σένα, το κατάλαβες ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
    Εγώ παιδιά δε θάθελα ποτέ να φθάσω εδώ που φθάσαμε, αλλά μεβρε βάσανο.
    ΄Οσο για τον ανώνυμο 3,32, του απαντώ στην απορία του,για το τάμα μου, γράφω να βρώ τον τρόπο για χρήματα, όπως βρήκα και τις 15.000 € πριν τρία χρόνια, δεν πέσανε απο τον ουρανό τα ευρώ φίλε, κάποιος δούλεψε.
    ΣΟΛΩΝ ΡΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/1/12 22:14

    Τα ιδια Παντελάκη μου τα ιδια Παντελή μου
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/1/12 00:49

    ΣΟΛΩΝ οταν χαθηκαν τα λεφτα του συλογου που λες πιο πανω οτι καληψε ο γιαννης εσυ δεν εισουν στο συλογο η μηπος κανω λαθος;γιατι δεν ελεγες οτι χαθικαν λεφτα;αφου ξερεις ποιοι τα πηραν και ποιοι τα καλυψατε, ετσι δεν ειναι; γιατι δεν τα λες;φοβασε;ολοι μαζι δεν εισαστε;μπορεις να πεις ΣΟΛΩΝ να μας ανακοινωσεις εδω στο ΝΙς ποιοι ηταν στο συμβουλιο να το δουν ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΜΑΘΟΥΝ οι απανταχου γλανιτσιοτεσ(ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΞΕΡΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/1/12 00:55

    ΣΟΛΟΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕΙΘΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥς αθηναιους που εχουν εκλογες οχι τιποτα αλλο αλλα μην σε βρει και κανασ εισαγγελεας γιατι οπου νανε ερχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/1/12 10:00

    Ετούτη είναι η γλανιτσιά ρε......και έλεγα ότι το νέφος και ο σύγχρονος τρόπος ζωής μαγάρισε το DNA μας....

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ Συνεχίστε, συνεχίστε, συγνώμη για τη διακοπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/1/12 10:05

    δεν θα αλλαξουμε ποτε ποτε ποτε και μου αρεσει.......φτου συμφωνω με τον χψ ....λες..να παθα τιποτα απο τα ημερα λαχανα με σπετσα χτε το βραδυ???gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/1/12 10:08

    Α!!! Γιώργη Μπουρέκα.

    Μπορεί να έχεις δικάσει φονιάδες, κλέφτες, δολοπλόκους, εμπόρους ναρκωτικών, μπορεί να έκανες νομικές αντιπαραθέσεις με νομικούς μεγάλου βεληνεκούς και να στάθηκες, ΑΛΛΑ εδώ ...θα τα σκίσεις τα πτυχία, γι' αυτό ξεκρέμασε το πτυχίο και κρύφτο κάπου μακριά σου γιατί κάποια μέρα θα ορμήσεις και θα το σκίσεις. Βάζω στοίχημα και ας συνεχίζεις να μη μ' ακους ό,τι έμπλεξες και θα σε ...παλαβώσουνε.


    Παίξτο γερόλυκος, από τη μια μεριά σολωνικός, από την άλλη συμφωνεί μαζί σου (μια στο καρφί και μια στο πέταλο δηλαδή) και.....μάλλον έχει δίκιο, παλιά ...μπαμπόγρια στο κουρμπέτι βλέπεις....(εγώ το χαβά μου με δαύτον...χα χα χα χα )

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/1/12 10:15

    αστο τον γιωργη ησυχο να χουμε καικαναν σοβαρο ...... γιωργη μην τον ακους .....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/1/12 10:19

    ελα γεια...δουλεια..τοπε ο παπαδημος αντε να σωθει η ευρωπη gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/1/12 11:04

    Κατηγορεί ο ΣΟΛΩΝΑΣ τα δύο Δ.Σ.των Συλλόγων τα τελευταία χρόνια, για οικονομικές ατασθαλίες,ψεύτικους απολογισμούς και ψεύτικα πρακτικά,της Αθήνας λέει καλή τη πίστη έδιναν τα λεφτά στο Σύλλογο της Τρίπολης για εκδηλώσεις, και για της Τρίπολης λέει άλοι δεν τα παρουσίαζαν πουθενά τα λεφτά και άλλοι κάλυπταν και κουκούλωναν αυτές τις πράξεις. Γιατί ρε πατριώτες δεν απαντάτε;Προέδροι,ταμίες Γραμματείς και λοιποί; Ο Σόλωνας βλέπω μιλάει με έγγραφα και όνομα, μπράβο του.
    ΄Ημαστε και μεις εδώ που σας διαβάζουμε και σας παρακολουθούμε πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ12/1/12 11:50

    ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/1/12 12:16

    Μεταμεσονύχτιε ΑΝΩΝΥΜΕ 01:04 έχεις μαύρα μεσάνυχτα..απ΄ότι φαίνεται δεν παρακολουθείς συστηματικά τα σχόλια.Λίγο πιο πάνω 11/1/2012 03:55 γράφω κάποια πράγματα ,δε είδες; Το θέμα αυτό έχει απαντηθεί απ΄ όλους μας-εγώ αντέγραψα εδώ ολόκληρη παράγραφο από τα πρακτικά της ΓΣ του 2009 και ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ πλέον. Έκτοτε το θέμα δεν το επανέφερε κανένα μα κανένα μέλος του συλλόγου ούτε ως αίτημα για να συζητηθεί ξανά ούτε στη Γ.Σ του 2011 γιατί απλά η λύση δόθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφεία των μελών της ΓΣ του 2009 . Ούτε ο ίδιος οΣόλωνας το επανέφερε ποτέ επίσημα, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ στηριζόμενος στο θεσμικό ρόλο που έχει.Γιατί δεν το κάνει;Κουκουλώνει; Όταν όμως στριμώχνεται, γιατί τώρα το ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, το επαναφέρει γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό είναι( πιασάρικο)-. πουλάει ....και οι μη καλά γνωρίζοντες (τσιμπάνε)και αποπροσανατολίζονται. Ζήτα του τα πρακτικά αυτός τα έχει καιβγάλε τα συμπεράσματά σου.Θα προτιμούσα λοιπόν να επικεντωθούμε στο σημερινό πρόβλημα που δημιούργησε και όλα τα άλλα.....
    Φίλε μου είναι η τελευταία εξήγηση-διευκρίνηση που δίνω και το εννοώ γνωρίζοντας ότι πάλι θα προκληθώ.Α Ρ Κ Ε Τ Α
    I BAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/1/12 12:21

    Αν έχουν ή δεν έχουν λήξει Ρεντεζέλα, θα μας το πούν οι ιδικοί και όχι Νις,Σόλων,Ρεντεζέλας, Γιάννης κλπ.Μην κάνουτε τον ιδικό όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ12/1/12 13:25

    ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/1/12 11:03

    TA PANTA SOY FTAINE SOLON MIA ZOH SYLOGOI PROEDROS ESY EISAI OSOTHRAS MONO RE TRABA REEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.