Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε τώρα...

Γιατί παραιτήθηκαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς; Εκδοχή πρώτη: Τους επισκέφτηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων και τους επίπληξε που έχουν στείλει τόσο κόσμο στην φυλακή. Εκδοχή δεύτερη: Στην Ελλάδα τα θαύματα κρατούν λίγες μόλις μέρες και εμείς είδαμε πολλά από την νεοσύστατη αυτή υπηρεσία. Εκδοχή τρίτη: Δεν είναι εύκολο να συνεργάζεται κανείς με έναν Βενιζέλο και μάλιστα με τον Ευάγγελο...
Είπαμε κι εμείς! Είναι δυνατόν να λειτουργεί σωστά μία κρατική υπηρεσία στην Ελλάδα; Όνειρο βλέπω, μην με ξυπνάτε, που λέει και... στην διαφήμιση της Cosmote. Κι ήταν πράγματι όνειρο. Οδηγήθηκαν στην φυλακή επώνυμοι, πανίσχυροι άνθρωποι. Δύο, τρεις, τέσσερις, αυτό ήταν. Πάει, τελείωσε. Από ένα σημείο και έπειτα άρχισαν τα «γνωστά». Κι εμείς ξυπνήσαμε απότομα με τις παραιτήσεις των δύο ανδρών.

Θα τους θυμόμαστε για μερικές ημέρες κι έπειτα θα τους φάει κι αυτούς η λησμονιά. Όπως έγινε με τους συναδέλφους τους που παραιτήθηκαν με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Όπως συμβαίνει κάθε φορά σε αυτή την χώρα που κάποιος λειτουργός θέλει να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι σε οργανωμένα και άνομα συμφέροντα.

Ο κ. Χρήστος Σαρτζετάκης θα είχε μείνει γνωστός μόνο σε ορισμένους φανατικούς φίλους της Ιστορίας, αν δε τον είχε «ξεθάψει» για τους δικούς του λόγους ο Ανδρέας Παπανδρέου για να τον κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν η εξαίρεση. Ο κανόνας είναι εκείνος της λήθης.

Που κόλλησαν οι δύο εισαγγελείς; Σε ποια ονόματα; Όλη η Ελλάδα ξέρει. Μόνο οι επίδοξοι και αυτόκλητοι νέοι ηγέτες της χώρας κάνουν ότι δεν καταβαίνουν. Ώρες – ώρες σκέφτεται κανείς αν αξίζει τον κόπο να σωθεί αυτή η χώρα. Αν αξίζει η ευγένεια απέναντι σε εκείνους που μας έχουν καταστρέψει και εξακολουθούν να θεωρούν την εξουσία κληρονομικό τους δικαίωμα και τους πολίτες απλά πιόνια στην εξυπηρέτηση των όποιων σχεδίων τους.

Σε μια χώρα που οι εισαγγελείς παραιτούνται επειδή δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα, δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία.
Καλή μας νύκτα...

πηγή

6 σχόλια :

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ! ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΠ ΤΟ ΦΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΡΕΝΤΕΖΕΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ .ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΛΑΙΚΙΖΟΜΕΝΟΙ,ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ ΤΡΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΧΙΛΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΤΟ 1/10 ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ.ΕΤΟΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 3/4 ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ομορφααααντρες μου......gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτε και σεις να βρείτε το Σπηνέλη τώρα
πκ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΨ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ