Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτήθηκαν οι εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους και κάνοντας λόγο για «πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα» και εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος.
 Πρόκειται για εξέλιξη-σοκ! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι....δύο δικαστικοί λειτουργοί στις επιστολές παραίτησής τους επικαλούνται πολιτικές παρεμβάσεις που τους εμπόδιζαν στο έργο τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ς αναφέρουν:
"Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί, ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων , έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία- με γνώμονα πάντα την νομιμότητα- ήταν πάντα δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη".
 Οι δύο εισαγγελείς είναι τα πρόσωπα που από το Νοέμβριο χειρίζονται τις υποθέσεις μη καταβολής ΦΠΑ και χρεών στο Δημόσιο.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/12/11 15:29

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ28/12/11 18:30

    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΡΕΝΤΕΖΕΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.