Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Προς : Τους απανταχού Γλανιτσιώτες,


Φίλοι και αγαπητοί Πατριώτες, θέλω να αναφερθώ στο δημοσίευμα της Κυριακής13-11-11, στην ιστοσελίδα του χωριού μας με θέμα: '' ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ'', το στέλνει ο Βασιλόπουλος Γιάννης για τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων.
Με το δημοσίευμα αυτό καλεί στην Τρίπολη τους Δημοτικούς Συμβούλους του Χωριού τον Πρόεδρο του Χωριού, ενδιαφερόμενους πατριώτες ενοικιαστές και οποιονδήποτε πατριώτη που επιθυμεί να καταθέσει άποψη για το θέμα.
΄Ως μέλος του Δ.Σ και Γραμματέας του Συλλόγου Τρίπολης, γνωρίζω ότι καμία συζήτηση σχετικά με το αναφερόμενο θέμα έχει γίνει, ούτε για συγκέντρωση του Συλλόγου, ούτε για τίποτα άλλο. Τέσσερα ακόμη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τρίπολης, δήλωσαν ότι έχουν άγνοια της αναφερόμενης συνεδρίασης, δηλαδή 5 από τους 7 έχουμε άγνοια, απομένει ένας ακόμη που δε γνωρίζω αν είναι ενήμερος.
Δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Βασιλόπουλος ενεργεί κατ΄ αυτό το τρόπο βάζοντας τον εαυτό του πάνω απ΄ όλους, Δ.Σ. Συλλόγου, Γενική Συνέλευση και έχει καταγγελθεί γι΄ αυτό πολλές φορές, σε Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου,από μέλη του Δ.Σ. και Ε.Ε. και από μένα προσωπικά, αλλά ο Γιάννης, Γιάννης, το βιολί βιολάκι του.
Πρέπει να μάθει ο κ. Βασιλόπουλος, ότι ο Σύλλογος έχει Δ.Σ., εκπροσωπείται από τον πρόεδρο και για οποιοδήποτε δημοσίευμα,η απόφαση του Δ.Σ. υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος με το Γραμματέα και ποτέ ο Ταμίας.
Όσο για το Δ.Σ. του Συλλόγου Μυγδαλιώτων Αθήνας δεν ξέρω αν τον έχει εξουσιοδοτήσει, ως εκπρόσωπό του για τον τύπο.
Τώρα όσον αφορά το θέμα, σας αναφέρω την υπ΄ αριθ. 10094-10300/11-10-2010 απόφαση του Νομάρχη η οποία λέει '' Παραχωρούμε προσωρινά το καταργημένο Δημοτικό Σχολείο Μυγδαλιάς, στο Σύλλογου Γλανιτσιωτών (Μυγδαλιωτών) Τρίπολης για να χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς σκοπούς, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει με την αριθ. 97/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κλείτορος και του άρθρου 41 του Ν. 1566/85.''
Επομένως κ. Βασιλόπουλε θα πρεπε να φέρεις το θέμα στο Δ.Σ. του Συλλόγου και εκείνο ν΄ αποφασίσει για οτιδήποτε, να καλέσει ή να μην καλέσει, φορείς,συμβούλους,προέδρους και ενδιαφερόμενους.
Ποιος σου δώσε το δικαίωμα να καλείς και να αποφασίζεις μόνος σου, χωρίς να γνωρίζει το Συμβούλιο του Συλλόγου τίποτα;
Αρκετά πλήρωσε ο Σύλλογος του Χωριού μας με την τακτική σου τέσσερα χρόνια,(αποκρύπτοντας πορίσματα επιτροπών, παραιτήσεις μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, για οικονομικές αταξίες, θέτοντας τον εαυτό σου πάνω από τις αποφάσεις και της Γενικής Συνέλευσης, ακόμη.
Είπαμε τόπο στην οργή αλλά εσύ συνεχίζεις.
Οι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν αρνητικά για το Σύλλογο.
Δε βγαίνει σε καλό για το Χωριό αυτή η τακτική σου, δε μοιράζουμε τίποτα, δε μας υποχρεώνει κανένας να ασχοληθούμε με τα Συλλογικά, μόνοι μας το θέλουμε, γιατί αγαπάμε τον τόπο.
Ύστερα από τα πιο πάνω ο κάθε πατριώτης ας βγάλει τα συμπεράσματά
του και ας πάρει θέση.
Τρίπολη 15-11-2011
ΣΟΛΩΝ ΡΟΖΗΣ
Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τρίπολης,




73 σχόλια :

  1. Ανώνυμος15/11/11 12:11

    Εδώ που τα λέμε εχει δίκιο ο Σόλωνας Γιάννη.
    Δεν είναι σωστό ενα μέλος του ΔΣ να καλεί σε κοινή συνεδρίαση τρείς φορείς
    Τίς ανακοινώσεις των ΔΣ ξέρω ότι τίς υπογράφουν πρόεδρος καί Γραμματέας.
    ΠΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/11 13:51

    Γερόλυκε είδες που είχα δίκιο με τα ...ξενέρωτα????

    Τώρα άρχισαν τα σκληρά και μεις στην άκρη....

    Αυτή τη Γλανιτσιά ήξερα εγώ και αυτή θέλω.

    Με διαφωνίες, με ψιλοειρωνίες, με αντιπαραθέσεις, με εξυπναδούλες, με μπηχτές και άμα λάχει με ...καταμέτωπον επίθεση....

    Ο Σόλωνας έχει φλέβα ρήτορος (εγγόνι της Αρετής βλέπεις) και απευθύνεται προς όλο το ...γλανιτσιώτικο έθνος, απανταχού της γης.

    Ο Γιαννάκος είναι λίγο μικρός και δεν έζησε ίντριγκες γλανιτσιώτικες και πήρε το θέμα λίγο αψήφιστα. Τώρα θα μονιάσουνε να το λύσουνε το θέμα....είμαι σίγουρος....

    Μόνο να κάνετε καθαρές κουβέντες, γιατί όταν έθρει η στιγμή της μαυρομύτας......ρωτάτε το γιώρη το μπουρέκα να σας πει.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ15/11/11 14:06

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/11 14:56

    Μπα....άλλαξα γνώμη.Καλύτερα μπουτίκ
    Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ Αρέσμω
    Νίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/11 15:15

    ΣΟΛΩΝΑ ΚΟΦΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙς ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/11 15:36

    αστα χψ.........τουτοι ειναι ικανοι να εχουν KOINH προταση αυριο και να κανουν τζερτζελε για ναχει επιτυχια η συναξη....παντως ψυχανεμιζομαι οτι πολλυ ΔΥΣΚΟΛΑ θα νικησει τουτη φορα ο σολωνας...παροτι συμφωνω μαζι του.. .οπως ΔΕΝ συμφωνω και με τον 3.15..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ. ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/11/11 16:56

    ΑΡΗ...για να γραψεις την αληθεια πρεπει να την ξερεις....και αλλωστε μπορει να την γραφεις αλλα μεσα σε πατουκλιες και οποιος την βρει....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/11/11 18:03

    3.15 είναι ανεπίτρεπτα αυτά που γράφεις
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/11/11 18:03

    gerolyke,εγώ τουλαχιστον σε θεωρώ τον αντιπροσωπευτικό τύπο Γλανιτσιώτη και απευθυνόμενος σ΄εσενα απευθυνομαι προς όλους τους πατριώτες.Το θεμα είναι ποιός ανάρτησε την πρόσκληση;Εμένα πήραν τηλέφωνο οι πατριώτες του Δ Σ του συλλόγου της Αθήνας την ώρα που εκαναν συμβούλιο και σε ανοιχτη ακροαση μου είπαν ότι σιγουρα την Κυριακή 13/11 θα κατεβουν στην Τρίπολη να μιλησουμε για το γνωστο θεμα κατι για το οποιο ειχαν ενημερωσει και το Σολωνα κι εμένα απο το τριημερο της28ης Οκτωβριου που ειμαστε στο χωριο,μου ειπαν ακομη να κανω μια ανάρτηση και να καλεσω τους πατριωτες.Την αλλη μερα επικοινωνησα με τον προεδρο του Συλλογου Τριπολης ο οποιος βρισκόταν στην Αθήνα και ειπαμε οτι όσο πιο γρήγορα γινει η ανάρτηση τόσο πιο πολλοι πατριώτες θα ενημερωθουν και οταν επιστρεψει κι αυτος από την Αθήνα ειδοποιουμε τα μέλη του Δ Σ.Αλλωστε ποτε δεν πίστευα ότι χρειάζεται έγκριση Δ Σ για να βρεθείς και να κάνεις μια συζήτηση με τους πατριώτες της Αθηνας. Δεν δίνονται τέτοιες ευκαιρίες πάντα.Πάντως έχουν ξαναγίνει καποιες τέτοιες συναντησεις χωρίςκαμμία έγκριση από κανένα και στις oποίες συμμετείχε ο κ.Σόλωνας τη μια ως απλό μέλος του Συλλόγου και την άλλη ως Γραμματέας?? Τώρα τι μας λέει δεν καταλαβαίνω.Πώς να καταλάβεται Εσύ, οΠΚ Ο Κος Αρηςκαι οι αλλοι σχολιαστες οι οποίοι ειστε κάπως μακριά από τα πραγματα και με το δικιο σας κανετε αυτά τα σχολια.Φαίνεται σαν απολογια αλλα δεν ειναι, ειναι θλιψη & μονο θλιψη.
    I Bas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/11/11 18:22

    Και γιατι Ο Νομάρχης δεν παραχώρησε το Σχολείο στην Κοινότητα όπως θα ήταν το σωστό και το έδωσε στους Συλλόγους???

    Για πόσα χρόνια έγινε η παραχώρηση αυτή?

    Θα γίνει άραγε διαγωνισμός ή απευθείας ανάθεση?

    Μήπως θα έπρεπε να ελεγχθεί η απόφαση αυτή και να επικαιροποιηθεί με νέα απόφαση του Δήμου, αφού τώρα τα σχολεία πέρασαν στην αρμοδιότητα των Δήμων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ15/11/11 18:39

    Ο Σολωνας σκιαζεται μην του παρουν το λεβετι απο το σχολειο και δεν εχει που να βραζει τα τραγια,και μηνει νηστικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/11/11 18:40

    Να το βάλουμε σε δημοψήφισμα αφού ρωτήσουμε και τους εταίρους μας?
    Νις
    (σόρυ αλλά έχω όρεξη για καλαμπούρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η παραχώρηση έγινε καθ΄όλα νόμιμα σύμφωνα με το Ν 1566/85 ο οποίος ρητά αναφέρει…..
    (3. Σχολικά κτίρια που δε χρησιμοποιούνται για στέγαση δημόσιων σχολείων μπορεί να διατεθούν με απόφαση του νομάρχη, ύστερα από πρόταση της οικείας δημοτικής ή κοινοτικής επιτροπής παιδείας, για άλλες χρήσεις κοινής ωφέλειας, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος σοβαρών φθορών και ζημιών και υπό τον όρο της διατήρησης του διδακτηρίου για το σκοπό που προορίζεται. )
    Για την παραχώρηση αυτή ερωτήθη ο τέως Δήμου Κλείτορος και συγκατατέθηκε με τους όρους που αναφέρονται ρητά στη συναίνεση .
    Στους Δήμους σύμφωνα με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ πέρασε η λειτουργία των εν ενεργεία σχολείων και όχι αυτών που δεν χρησιμοποιούντα.
    ΑΝΩΝΥΜΕ 15/11 6 και22 Να γίνει διαγωνισμός με τι αντικείμενο να το πάρει κάποιος άλλος από τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χωριό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ή να το πάρει η ΑΡΕΣΜΩ (ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/11/11 20:08

    Η υπ΄αριθ. 70/1-8-2010 απόφαση του Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης λέει:
    ''Σήμερα στην Τρίπολη 10-8-2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, συνήλθε το Δ.Σ. του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Τρίπολης με το παρακάτω θέμα ημερίσιας διάταξης:
    (ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ)
    Παρόντες Βασιλόπουλος Ιωάννης, Πολύδερας Ανδρέας, Κωνσταντινόπουλος Ανδρέας, Μιχαλόπουλος Κων/νος.
    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού έθεσε το θέμα προς συζήτηση,ανέφερε ότι θα είναι πολύ σημαντικό για το Χωριό μας, να παραχωρηθεί η χρήση του κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου στο Σύλλογο μας, σύμφωνα με το άρθρο 185 του ΚΔΚ-οικονομική διαχείρηση ΟΤΑ-περιουσία ΟΤΑ.
    Ύστερα το λόγο πήραν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και σύμφωνησαν να ζητήσουμε με αίτησή μας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κλείτορος την παραχώρηση του κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Μυγδαλιάς στο Συλλογό μας.
    Το προκτικό αυτό αφού διαβάστηκε, υπογράφτηκε από τους παρόντες.
    ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ''
    Και ρωτώ κ. Βασιλόπουλε,τι άλλαξε μεσα σενα χρόνο, δεν υπήρχε πέρσι Σύλλογος της Αθήνας;
    ΄Αλλο είναι το πρόβλημα φίλε,και με αυτά τα παιχνίδια, γίνεται ένα Χωριό άνω κάτω.
    ΣΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OLES OI PROTASEIS GIA TO SXOLEIO ....

    GYMNASTHRIO EINAI H PIO IDANIKH !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/11/11 20:26

    @;Άρης..
    Ο νόμος που και ο ίδιος παραθέτεις, αναφέρεται στην επίτευξη σκοπού κοινής ωφέλειας (πολ.κέντρο, δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων,βιβλιοθήκη) και όχι στην άσκηση επιχειρηματικής ή εμπορικής δραστηριότητας.
    Δεν είμαι κατά της μετατροπής χρήσης, αλλά να γίνει με τη γνώμη όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/11/11 21:50

    Δηλαδή Σόλωνα αν πάλι κατάλαβα καλά θεωρείς ότι δεν πρέπει να έχει λόγο ο σύλλογος της Αθήνας; και ότι το σχολείο είναι ιδιοκτησία του συλλόγου Τρίπολης;(και πάλι δεν είσαι καλά ενημερωμένος)ή όταν στριμώγνεσαι απoλάς μια κορωνα και ότι βγει...Γιατί δε λες ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα να το μάθουμε οι απανταχού Γλανιτσιωτες;Τι νοημα έχει η δημοσίευση του Πρακτικού;Τέλος εγώ θελω να βρεθεί ο καταλληλος τρόπος και να ενοικιαστεί το σχολείο.Ξεκάθαρα πράγματα- εσένα ποια είναι η θέση σου;
    I Bas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/11/11 22:46

    Όταν σου παραχωρείται κάτι για λόγους κοινής ωφέλειας και προφανώς μη κερδοσκοπικούς, πως Γιαννάκο μου θα το νοικιάσεις σε τρίτον και μάλιστα με αστική υποχρέωση???? (επαγγελματική στέγη κλπ)

    Δεν ξέρω, αλλά κοιτάξτε καλοπροαίρετα να λύσετε το θέμα καιαφήστε τους ...ψωροεγωισμούς και τις διαφωνίες για ασήμαντο αφορμή....

    Δεν ξέρω την πράξη παραχώρησης (ακόμα και αν αυτή είναι σύννομη) δηλαδή μπορούσε ο νομάρχης να διαθέσει κλπ κλπ, αλλά νομίζω ότι δεν το παίρνεις για να το παραχωρήσεις σε άλλον και μάλιστα με αστική σχέση.

    Εμείς οι γεροντότεροι μόνο συμβουλές μπορούμε να δίνουμε, αλλά άμα είναι να τσακωθούμε ....είμαστε ....μπαϊράκια.

    Διαφωνείστε, πέστε τις απόψεις σας, αντιπαρατεθείτε, αλλά όχι προσωπικές αιχμές, γιατί δεν αξίζει τον κόπο....χουχουλούζες λαλούν και σε λίγο θα λαλούν ...παντού. Δυστυχώς!!!!!

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/11/11 22:50

    TO SXOLEIO EINAI IDIOKTHSIA TWN APANTAXOU GLANISTIWTWN !!! POSO MALLON TOU " SYLLOGOU ATHHNAS" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/11/11 23:01

    γιαννη ..ευχαριστω για την ενημερωση.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ15/11/11 23:51

    Ο Νις και η παρεα του θελει το παραδοσιακο καφενειο της Αρεσμος ενω το δικοτου καφενειο(site) το θελει συχρονο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ16/11/11 00:14

    Σολωνα πες αλευρι ο εισεγγελεας στην δουλια σου σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κουκος16/11/11 00:25

    το χοντρυνατε και δεν κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/11/11 00:30

    ΣΟΛΩΝΑΣ στριμωγμενος στο κορνερ..εχει να αντιμετωπισει..πολλους με ειλημενη αποφαση..και κατι ψιλα αναποφασιστους.ως μεγαλος παιχτης ξεκινησε την τριπλα...ανυπομονω να δω το τελος της φασης ..πιστευοντας οτι ΔΕΝ μπορει να περασει ολη την αντιπαλη ομαδα.[εχω δηλωσει οτι συμφωνω μαζι του]και μην ρωτατε που συμφωνω.πολλοι ξερουμε την πραγματικη αιτια του καυγα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/11/11 00:33

    παει χψ μας ξεπερασαν στον καυγα.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/11/11 00:44

    Δεν είναι βλάκας ο Σόλωνας πιστεύω, γα να απαντήσει στον 12,14.
    Αν και ο Σόλωνας μπορεί να σε ξέρει, γιατί ένας είναι απο τη ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ που ξέρει και γράφει εδω μέσα.Εσύ όμως το βιολί σου, γιατί ξέρω ότι έχεις βιολί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/11/11 00:50

    Αβαδαίε πάρε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/11/11 01:19

    Νομίζω συμπατριώτες ότι ορισμένοι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα κάνοντας χρήση των σχολίων . Μπορεί η ανωνυμία να επιτρέπει να ξεπερνάμε αδυναμίες και να μας απελευθερώνει στην έκφραση του γραπτού λόγου ,ωστόσο δεν επιτρέπεται να γίνεται βήμα για συκοφάντες αμετροεπής και υβριστές .
    Είναι αυτονόητος ο κώδικας δεοντολογίας που πρέπει να διαπνέει το καθένα από εμάς. Δεν θα γίνω ποτέ λογοκριτής και επόπτης του λόγου σας.
    Το ανώνυμο όμως που είναι υβριστικό σε επώνυμους θα διαγράφεται. Αναλογιστείτε μόνο ο,τι ,ότι γράφετε κάνει το γύρω του κόσμου.
    Το ελεύθερο των σχολίων είναι μια καλή αυθόρμητη και πηγαία πλάκα που περνάμε πιστεύω ευχάριστα αρκετές ώρες . Μην την χαλάτε λοιπόν.
    Γ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/11/11 07:57

    Γιώργο συμφωνώ απόλυτα ειδικότερα δε με την τελευταία παράγραφο.Σήμερα είναι μια άλλη μέρα.Εμένα μου πέρασαν τα...
    και τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο δε θα ασχοληθώ με το θέμα γιατί μαζί με το Στάθη ως βάζελοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους γαύρους Σωτήρη Παπά & Μπαντέβα και μάλιστα υπό τη σκιά του Ροναλντίνιο. Καλημέρα σε όλους..
    I Bas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/11/11 08:57

    Όταν είπα ότι τώρα άρχισαν τα σκληρά και εμείς, γερόλυκε, είχαμε τα ξενέρωτα κάτι ξέρω από ...γλανιτσιά μεριά.

    Δεν είναι μακριά η μέρα που θα πεις ότι ναι, είμαστε ξενέρωτοι και τότε θα....σταματήσω να γράφω.......(πόσοι θα τρέξουν να το πουν για να γλιτώσουν από μένα)

    Ο πατριώτης (με τα πολλά ονόματα, ξέρω τι σας λέω) ας αναλογιστεί.....την πράξη του, απέναντι στο Σόλωνα. Αν κρίνω την πράξη του και τον χαρακτηρίσω ζουδάκι, θρασίμι κλπ θα είμαι κακός????

    Δεν έχει προφανώς τη λεβεντιά (γιατί δε θάγραφε τέτοια) να ζητήσει συγνώμη από το Σόλωνα.

    Τι δουλειά έχουν, ανθρωπίσκο, τα προσωπικά του καθενός με μια άποψή του για ένα θέμα???

    Νις, σου έχω ξαναγράψει ότι ...η λογοκρισία δεν είναι της φτιασιάς μας.

    Για ένα τόσο βαρύ παράπτωμα συκοφαντίας δε χρειάζεται διαγραφή του σχολίου, αλλά γερό κράξιμο για τα γραφόμενά του.

    Μην το προσπερνάτε έτσι το θέμα. Αμόλυσε κάποιος τη βρωμιά του, τη σβήνουμε, αλλά πλανάται στον αέρα χωρίς καμιά κουβέντα.

    Όχι φίλοι μου, κράξτε την κακία, τη βρώμικη σκέψη, τη φτήνια, το γελοίο, το κακεντρεχές, το πεμπτοφαλαγγίτικο, τη φανταστική σκιαμαχία του καθένα.

    Μη το προσπερνάτε με μια απλή διαφωνία και ...την μπάλα στην εξέδρα....πάμε γι' άλλα...

    Αυτοί οι ανώνυμοι κακεντρεχείς και...ρουφιάνοι άμα βλέπουν ότι κανένας δεν ασχολείται μαζί τους συνεχίζουν με μανία να συκοφαντούν. Όταν όμως υπάρχει μαζικό κράξιμο, λουφάζουν, είναι θρασίμια.

    Νις, άσε το σχόλιό του, μνημίο βρώμικης συμπεριφοράς απέναντι σε πατριώτη, και ομαδοποίησε τα σχόλια, για να τα βλέπει μαζεμένα, μπας και συνέλθει.

    Δεν ξέρω αν είναι κάποιος καινούριος αυτός με το όνομα ¨μακριά λάκα¨(γιατί κάτι μου λέει ότι αλλάζει πολλά ονόματα), αλλά περιμένω μια ειλικρινή δημόσια συγνώμη για την προσωπική πλέον επίθεση στο Σόλωνα ή να αποχωρήσει από το τερέν, γιατί βρωμίζει το .....λεβέντικο καυγά μας.....

    Η άποψή μου ίσως φανεί αιρετική, αλλά κάτι μου λέει ότι θα διορθώσει το λάθος του.


    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ Πάει τον έκανα και αυτόν εχθρό μου. Άμα με βρείτε θα βάλετε κοτρώνες στο γλογοβίτικο να μην περάσω κατά μεριά χωριό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/11/11 09:17

    βρωμικα σχολια ειναι ηλιθιο να γραφονται...μεχρι ενα οριο παει καλως..αλλα οχι οπως ...η μακρια λακκα κλπ.εσενα χψ παντως εχω το θαρρος,λογω καυγαδων, να σου πω οτι δεν μου βαρεσε καθολου καλα στα αυτια αυτο το-------ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ----δειχνει υποτιμηση για τον ΓΙΑΝΝΗ..εκτος και το εξηγησεις.αν και διαφωνω σε καποια πραγνατα με τον ΓΙΑΝΝΗ..δεν νομιζω οτι του αξιζει τετοιο σχολιο....και σιγα μην σε διωξουμε απο δω μεσα με ποιον θα τσακωνουμε εγω???ην καλημερα μου σε ολους gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/11/11 11:59

    Είμαι σίγουρος, ότι τούτοι οι δικοί μας της Αθήνας, μεθαύριο την Κυριακή θα κατέβουν στην Τρίπολη, κουνώντας τα χέρια, γιαυτό τους το λέω και εγώ, να πάνε με χαρτιά,πρακτικά,αποδείξεις,για να τους πάρει ο κόσμος στα σοβαρά.
    Δεν έχω δεί τόσο καιρό ένα άρθρο τους,σά Σύλλογος,ποίοι είναι;Τί έχουν κάνει αυτά τα χρόνια για το Χωριό; να μας πούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ16/11/11 15:25

    Κοιτα σολωνα να εισαι ετοιμος με τους τομους τον γραπτων που θελει για την παραχωρηση η διαθεση,μεταβιβαση του σχολειου για να αποκρουσης τον συλλογο Αθηνας την κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/11/11 19:37

    Η ¨μακριά λάκα¨κάνει τον κινέζο. Τίποτα για την προσβολή και την ύβρη στο Σόλωνα....Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε...Όλοι σχεδόν τον αποπήρατε και αυτός δίνει ......δικηγορικές συμβουλές.....ήμαρτον γιαραμπή!!!!!

    Γερόλυκε, το ¨Γιαννάκο¨ όχι μόνο σεβασμό έχει από μένα, αλλά για το συγκεκριμένο πρόσωπο και αγάπη και εκτίμηση. Τώρα γιατί εσύ δουλεύεις προβοκατόρικα δεν το γνωρίζω, αλλά εγώ σαν παλιά καραβάνα δεν τσιμπάω, μπορεί να αρπάζομαι εύκολα, αλλά εδώ κάνεις μπαμ από τις ράχες.

    Ρε συνέλθετε.....καλήμερα θα λέει κάποιος και θα τηράτε τον ίσκιο σας.....καχύποπτα.

    Ο καλοπροαίρετος άνθρωπος μπορεί να διαφωνεί, χωρίς να υποψιάζεται τον άλλον. Τι είναι πάλε φτούνο που υποψιάστηκες, χαιρέκακε και αιμοβόρε....γερόλυκε????.....(δεν πιστεύω νάχεις πίεση και ν' αλησμόνηκες το χάπι?, για ρώτα τη γρια, το πήρες??)

    Τώρα για να πω και την αμαρτία μου, μπορεί να κάνω και λάθος στο ποιος είναι ο Γιάννης....μου γεννήθηκε αμφιβολία..(έχει γούστο!!!!.....)

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/11/11 22:39

    ποιον σεβεσαι αφου δεν ξερεις ποιος ειναι???και οχι δεν ειναι προβοκατορικη η παρατηρηση μου....οσο για την μακρια λακκα.....συμφωνω μαζι σου gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/11/11 22:40

    και μην σκιαζεσαι να πεις ...εκανα λαθος..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/11/11 23:04

    Παρακολουθώ, όπως και πολλοί άλλοι συγχωριανοί, πιστεύω,με αγωνία τις αντεγκλίσεις, που αναφύονται, μέσω site,μεταξύ πολλών πατριωτών σχετικά με την ενοικίαση του σχολείου. (του υπογείου υποθέτω). Δεν παίρνω θέση σε τόσο έντονες και επικίνδυνες, διαδικαστικές άλλωστε, αντιπαραθέσεις.Συνιστώ μόνο καταλλαγή και ψυχραιμία.
    Εάν ωστόσο γίνει αυτή η συνάντηση, παρακαλώ τα Συμβούλια και όλους τους παρευρισκομένους να συζητήσουν και να πάρουν μια πρώτη απόφαση, ώστε οι αίθουσες του Σχολείου να γίνουν μελλοντικά "Λαϊκό Μουσείο". Υπάρχει υλικό αρκετό και θα συγκεντρωθεί και άλλο, ώστε να γεμίσει ο χώρος. Για τη σημασία του δεν ομιλώ, είναι αυταπόδεικτη.
    B.Gir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/11/11 23:44

    Δεν τσιμπάω σου λέωωωωω!!!

    Ο Γιάννης έβγαλε ανακοίνωση με το τηλέφωνό του κλπ, γι' αυτόν μιλάω, αυτόν σέβουμαι και αγαπάω.

    Όμως κρατάω πισινή γιατί με σας τους ....χαμαιλέοντες που μ' έχετε παλαβώσει με τόσα ψευδώνυμα, ούλα να τα περιμένει κανείς....

    Καλά ξημερώματα τώρα ......

    χψ

    Υ/Γ επείδη συμφώνησες μια φορά μαζί μου θα φτιάξω αύριο χαλβά να κεράσω και σίγουρα θα χαλάσει ο ....καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/11/11 23:55

    ΝΙΣ,ΝΙΣ ΞΑΝΑ ΛΕΩ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ SITE.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Ε Π Ρ Ε Π Ε !!!!!
    ΜΗΛΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΙΚΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 15-11-11 ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΜΕ 1.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΩ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΟΘΗΚΑΝ.ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ)ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ.ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    Υ.Γ. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος17/11/11 00:00

    ΝΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ SITE.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος17/11/11 00:06

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος17/11/11 00:30

    ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/11/11 00:51

    Δε σε κατάλαβα 12:06 κάντο λιανά.
    Εσύ πρέπει να ξέρεις πολλά, πέστα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ17/11/11 02:47

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΦΟΡΑ.ΑΝ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΝΙΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΛΕΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/11/11 09:41

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ.
    ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΡΑΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος17/11/11 10:02

    χασαμε την μπαλλα .....τι ειναι αυτα μωρε ...οτι θελει ο καθενας σβουρναει εδω μεσα..εχει κανεις αποδειξεις οπως λεει ο γιωρης παραπανω ...και αν εχει γιατι ταλεει εδω και οχι σε εισαγγελεα...εχει δικιο ο αββαδαιος που απεχει μαλλον συνειδητα....κατι θα ξερει παραπανω απο μας τα ξιοφυλλα ....την καλημερα μου..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αβαδαίος17/11/11 10:16

    Και για να τελειώνει το θέμα , προτείνω να μπει ο Σόλων υπό την αιγίδα των νυφάδων Μυγδαλιας, καθότι μόνο ετσι θα γλιτώσει το κούρεμα. Και όταν λέω νυφάδων, εννοώ και τη δική μου, που μου λέει: "Πήρε τηλέφωνο ο κ. Σόλων". Ποιός κύριος είπες; "Είπα ο κ. Σόλων". Τον ξέρεις τον κύριο ; "Όχι, αλλά δεν μοιάζει με σας, είναι ευγενής".(Πια τον φουρκίζεις ή όχι ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ17/11/11 10:27

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟΛΥΚΕ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Η ΓΛΑΝΙΤΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΟΡΜΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΕ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΟΧΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Λ.Χ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ17/11/11 10:29

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΒΑΔΑΙΕ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κουκος17/11/11 10:32

    δηλ αβαδαιε, μπορουμε να εμπιστευτουμε τις νυφαδες στο σολωνα;γιατι με τις ντοπιες ειδες τι εγινε!τον συμπαθουν ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος17/11/11 10:49

    Γερόλυκε, εμείς μοιάζουμε αρσακιάδες μπροστά τους.

    Τον είδες???? Δε πα να του λέτε και να του γράφετε εσείς, αυτός εκεί....δε βλέπει μπροστά του.....

    Ρε γιώρη, για να πας να καταγγείλεις κάτι, εκτός του ότι πρέπει νάχεις αποδείξεις, πρέπει νάχεις και ούμπαλα, να το βγάλεις πέρα, αν το πιστεύεις βέβαια εκείνο που καταγγέλεις και πάνω απ' όλα νάχεις τη λεβεντιά του φονιά, νάχεις όνομα (γι' αυτό του τόγραψα αυτό σε άλλο σχόλιο).

    Πάντως εγώ ...γουστάρω, αυτό είναι γλανιτσιώτικο ...κουβεντολόι....Όμως από την άλλη ....μου κακοφαίνεται και στενοχωριέμαι με τα προσωπικά ρε πατριώτη. Αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, τράβα βρέστο και αν είναι τόσο μεγάλο το αμάρτημα κάποιου πατριώτη, τότε ανάρτησέ το εδώ και κρεμασέ τον στα μανταλάκια (βγάλτον δηλαδή στις εφημερίδες).

    Σκέψου μόνο και συσκέψου με τον εαυτό σου...

    Αν δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις???? που θα βρεις τρούπα να κρυφτείς????

    (ο χωρίς ψευδώνυμο).

    Υ/Γ Σήμερα μπονόρα μπονόρα (εμείς οι γέροι σηκωνόμαστε από τ' άγρια χαράματα και γι' αυτό βλέπεις το πρωί στις 6 ουρές στις τράπεζες στο ΙΚΑ κλπ), σήμερα λοιπόν άκουσα στα μέσα μαζικής επιβολής (έτσι κουκουλοφόρε τα λέμε) άκουσα λοιπόν και επιβεβαιώθηκα για τους κλεφταράδες τους ελευθεροεπαγγελματίες (75% δεν πληρώνουν μία), γι' αυτό όσοι με κράξατε και με βρίσατε τότε σκαιότατα, ζητήστε ταπεινά συγνώμη.......(τι να λέω ο μαύρος εγώ, να ζητήσει συγνώμη ....ποιος????)

    Τέλος πάντων στο τέλος οι περισσότεροι θα συμφωνείστε μαζί μου (δοξάστε με και ας ήμουν και γω ελευθεροεπαγγελματίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αβαδαίος17/11/11 10:52

    Δεν ξέρω πόσο "κυριος" είναι με τις κυρίες, αλλά εμένα...ουκ εά με καθεύδειν το της Γιάννας λεχθέν : "ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ". Είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου, αν το καλοσκεφθείς. Δεν μας σώζει ούτε ο Παπαδήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος17/11/11 11:22

    Πατριώτη Γ.Μπουρέκα,προτείνεις να το κουβεντιάσουμε το θέμα με δικηγόρο.
    ΄Εσύ δεν είσαι δικηγόρος; ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Αθήνας δεν είναι δικηγόρος;
    Πάρτε θέση και οι δύο μαζί, το ζητάει το Χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ17/11/11 11:29

    ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΩ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος17/11/11 11:45

    Μπράβω Γ.Μπουρέκα,έτσι είναι το σοστό.
    Ο άλλος δικηγόρος προέδροςτου Συλλόγου τι λέει;
    Πάρε την πρωτοβουλία Γιώργη και βρες και τους άλλους δικηγόρους πατριώτες,Σούλια και Θοδωράκο σαν γεροντότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος17/11/11 12:51

    ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος17/11/11 13:41

    Οι απανταχού θέλουμε υπογραφές του ΣΟΛΩΝΑ και του ΓΙΑΝΝΗ, για τη σύσκεψη στην Τρίπολη και κοινή δήλωση, για την ομαλή διεξαγωγή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος17/11/11 14:09

    Ρε πατριώτες που ζούμε;
    Ισότητα δεν έχουμε;
    Μόνο άντρες, δικηγόροι, στη Γλανιτσιά υπάρχουν;
    Γιατί δεν παίρνετε θέση,ΓΙΑΝΑ,ΚΑΛΛΙΟΠΗ,ΦΩΤΕΙΝΗ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ καινύφη του Χωριού ΕΛΕΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος17/11/11 16:13

    χψ ...σε παραπεμπω στην χτεσινη εκπομπη του mega...που την λενε ερευνα..με τον παυλο τσιμα..εκει θα βρεις γιατι φτωχιναμε....αυτο που δεν καταλαβα ειναι το......γιατι την δειξαν τωρα....δες την ειναι διδακτικη...λεει κατι για 600δις gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/11/11 16:45

    Γερόλυκε,

    Task force, Χ. ράιχενπαχ, 60 δις φοροδιαφυγή, το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα.

    Αν παλιά με είχες διαβάσει εν ηρεμία και ουχί εν συγχύσει (λόγω ...ξενέρωτου) είχα γράψει ότι μας κατάντησαν κατά χιλιάδες μικροκλεφτρόνια για να φάνε αυτοί τα πολλά (μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοκατασκευαστές, τζάκια και πολιτικοί) και φυσικά από κει τα 600 δις.

    Όμως το πράμα δε σώνεται (είχα γράψει) με τον υπαλληλάκο(σκουπιδιάρη, δασκαλάκο, νοσοκόμα, συνταξιούχο κλπ)

    Σου είχα αραδιάσει λίστα ελευθεροεπαγγελματιών που φοροδιαφεύγουν προκλητικά (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, κατασκευαστές, μανάβηδες, λαϊκατζήδες, φορτηγατζήδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κλπ κλπ)

    και βέβαια σε αγαστή συνεργασία με τον επίορκο δημοσιο υπάλληλο (εφοριακό, τελωνιακό, πολεοδόμο, αστυνόμο, γιατρό εσυ κλπ)

    Αυτήν την απλή αλήθεια (75% των ελευθεροεπαγγελματιών κλέβουν φόρους) με την άλλη του γερμαναρά (60 δις η φοροδιαφυγή) λύνει το πρόβλημα.

    Αλλά όταν σας έγραφα ότι επαναστατική πράξη είναι να ζητάς απόδειξη με χλευάζατε με γλανιτσιώτικη ψευτομαγκιά, όταν σας έλεγα ότι είμαστε βουτηγμένοι και μεις στα σκ....α και δεν έχουμε τα άντερα να περικυκλώσουμε τη βουλή με ένα μόνον αίτημα ΕΝΑ!!!!! εδώ και τώρα οι κλέφτες στη φυλακή και πίσω τα .....600 δις.

    Τώρα αν νομίζεις εσύ ότι ο Τσίμας και το μέγα θα σου πούνε την αλήθεια, τότε να σου στείλω την κάρτα να σε τηράξει γιατρός....Κάτι σκοπό έχει η προβολή τώρα και δεν έχει σκοπό (έρμε γερόλυκε) να με διδάξει......Αφού κατάλαβες ότι θέλει το κατεστημένο κανάλι να σε διδάξει ....αλήθεια, πάω να βρω την κάρτα του γιατρού....

    (0 χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ Νις, άσε το ζάπιγκ και μην ανεβάζεις τόνα θέμα μετά τ' άλλο, ειδικά όταν ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον (θέμα σκολιού) και όταν οι θεατές είναι πολλοί (σχόλια >50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος17/11/11 17:44

    ΨΧ ν ανεβαίνετε και σεις παραπάνου
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος17/11/11 18:22

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ , ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ(ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος17/11/11 18:27

    Κακομοίρη μου μη νομίζεις ότι θα θολώσεις τα νερά και θα την σκαπουλάρης.

    Άκου τι μου είπε ένα σπουργίτι.

    Ο θιχθείς ετοιμάζει αγωγές....ναι ναι όπως τ' ακούς, εναντίον του ...διαβολέα του (συκοφάντη) και εναντίον του μέσου που ετελέσθει η συκοφαντία. Η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος επί θύραις. Εγώ ο μαύρος είπα να το μαζέψω και να σας σώσω (τον μαλώσαμε μάλιστα πολλοί), εσύ όμως στρίβεις με αναρτήσεις και ...καλαμπουράκι. Αλλού τα γιαννέϊκα, ο γιώρης του μπουρέκα σα δικαστής τόπιασε αμέσως και το είπε.

    Πάντως στην αγωγή του Σόλωνα θα κάνω χάζι, μαζί με το γερόλυκο φυσικά, για να μάθει όταν τούγραφα για το λούστρο (δικολάβο) από το βαλτεσινίκο....

    Τήρα ρε που σε ούλα θα βγω αληθινός!!!!!

    φτου μου....

    (ο χωρίς ψευδώνυμο) και εσύ ας επιμένεις ψχ (έχεις γιαννέικια ...ισχυρογνωμοσύνη και ...αιμοβοριούλα, σαν του ....γερόλυκου).

    Σόλωνα η γιαγιά σου η αρετή έλεγε. Τράβα κοντά κυνήγαγε να βρεις τα δικαιώματά σου.

    Κατί για δικηγόρους λέγατε και δικηγορίνες....

    Πόσο μακριά είναι από την πραγματικότητα τα παραπάνω?????

    Γι΄αυτό μαζευτείτε και λουφάξετε ταπεινά, γιατί δεν σας παίρνει να είστε τζάμπα μάγκες και ψευτόμαγκες κατηγορώντας προσωπικά κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ17/11/11 18:55

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΧΨ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΛΕΥΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΙΜΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩ .ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΑ ΚΗΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΔΩ.ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. πάνω-πάνω στο ποίημα της Γιάννας στο εξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΩΡΓΟ ΜΠΟΥΡΕΚΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ .
    ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .
    ΔΕΝ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΜΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
    ΜΗΠΩΣ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΠΩ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Nτορης17/11/11 21:44

    Για να πω του πάπα Αντώνη να παι να ευλόγηση το σχολειό, γιατη με ολα αυτά τα σχόλια θα πεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος17/11/11 22:10

    μπα ...μαλλον εμας ολους πρεπει να ευλογησει....δε βλες τι γινεται gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος17/11/11 22:32

    είπαμε γράφτε επάνω τώρα .οχι πια εδώ
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος18/11/11 08:36

    Κάπου άκουσα θα έχει και κανάλια η κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ.,είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος18/11/11 12:35

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: (Μετά από 70 και πλέον σχόλια)
    Δ Ι Α Κ Ύ Β Ε Υ Μ Α........κανένα!
    Λ Ι Β Ε Λ Ο Λ Ο Γ Ι Α.....ατέλειωτη!
    Ο "παλαιογλανιτσιωτισμός" μεταφέρεται στο υπερμοντέρνο μέσο με λεξιλόγιο σύγχρονης ελεεινολογίας,λόγω φοίτησης σε σχολεία των επιγόνων.
    Δεν αναζητώ τα βαθύτερα αίτια για να μη ρίξω κι εγώ "λάδι στη φωτιά."
    Παρακαλώ να αναλογιστούμε το λάθος μας και να βάλουμε τελεία στην απεραντολογία, όπως σημειώνουν και μερικοί γνωστικοί.
    Κ Α Ι
    Το σχέδιο να προχωρήσει γρήγορα. Το κατάστημα είναι απαραίτητο να γίνει και όλοι μας να ξαναγίνουμε ΣΥΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!....(όπου κατα βάθος είμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος19/11/11 20:23

    Τί γίνατε ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
    Δέν ακούτε ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
    Γράφτε κάτι ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.