Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πάνε οι παραιτήσεις σύννεφο ! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Οι λόγοι παραίτησης του Γ. Κανελλόπουλου από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας
Αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ο Βογιαντζής!

Επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας, δημοσιοποίησε ο Γεώργιος Κανελλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από απροθυμία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κου Πέτρου Ζούνη να συζητηθεί κατά προτεραιότητα προ ημερησίας διατάξεως στην συνεδρίαση 25/10/2011 το θέμα του τρόπου τήρησης των πρακτικών των συνεδριάσεων μας και έπειτα από την επιμονή του να μην μου δίνει τον λόγο να τοποθετηθώ επί του θέματος, υπέβαλα την παραίτηση μου από το αξίωμα του γραμματέα και απεχώρησα από τη συνεδρίαση.
Πιστεύω ότι η εύρυθμη λειτουργία και η ομαλή συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας επιβάλουν την τήρηση άψογων και διαφανών διαδικασιών και για το λόγο αυτό δεν επιθυμώ να συμπράττω σε επιλογές και μεθοδεύσεις οι οποίες εκφεύγουν των αρχών αυτών.
Παραμένω στο συμβούλιο ως δημοτικός σύμβουλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για το καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Γορτυνίας.

Με εκτίμηση,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας
Κανελλόπουλος Γεώργιος
Αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ο Βογιαντζής!
Η κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και αποχωρήσεις.
Στη χθεσινή συνεδρίαση, δεν έλειψαν, για άλλη μία φορά, οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, σε υψηλότατους τόνους, οι κόντες και οι λογομαχίες.
Υπό αυτές τις συνθήκες και με επακόλουθο ότι η συζήτηση είχε ξεφύγει ...
από την ουσία, που είναι η επίλυση των προβλημάτων της Γορτυνίας, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βογιαντζής αποχώρησε από τη συνεδρίαση, καταγγέλλοντας ότι αυτό το επίπεδο δεν τον εκφράζει και δεν πρόκειται να το νομιμοποιήσει με την παρουσία του.
Εκνευρισμένος αποχώρησε, μη δεχόμενος να συμμετέχει σε μία διαδικασία που δεν επικεντρώνεται στα μεγάλα προβλήματα στης περιοχής, αλλά στις προσωπικές κόντες ανάμεσα σε συμβούλους και αντιδημάρχους.

πηγή

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος13/11/11 14:08

    αφου δεν εχει παπαδημο η γορτυνια βαζουμε το μπαντεβα δημαρχο να σηχασουμε....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/11 14:46

    Οχι μεταβατικό ...μόνιμο
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/11 20:59

    Νις βλέπω αρχίζεις και χτυπάς κανονικά το Δήμαρχο
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/11 22:23

    fenete dev vrikan leyta na fane kai paretiou enas enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ14/11/11 09:29

    Λευτα δεν βρικαν για να φανε και φευγει ενας ενας απο το μαντρι να πανε στο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.