Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ....

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 
Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα στις 25-10-2011 και ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ με τους πολίτες της Γορτυνίας τα εξής:
Αν και δημοτικός σύμβουλος της Γορτυνίας με τη μειοψηφία και το συνδυασμό ''ΓΟΡΤΥΝΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ'' του Ηλία Αποσκίτη από τη πρώτη στιγμή κιόλας που ανέλαβα τα καθήκοντά μου θέλησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε ο τόπος μας.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με μεγάλη λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή και έναν δήμαρχο αλαζόνα και μικρόψυχο. Χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση ο δήμαρχος Ιωάννης Γιαννόπουλος και η παράταξή του αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι για τη διοίκηση της ιστορικής μας Γορτυνίας.
Με μεγάλη μου λύπη βλέπω πως η Γορτυνία μας, όχι μόνο δεν παραμένει στάσιμη αλλά κάνει τεράστια άλματα προς τα πίσω με παραπέρα ερήμωση και πλήρη εγκατάλειψη. Η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν διαθέτει σχέδιο και όραμα αλλά ούτε καν ικανότητα και επάρκεια για τη διαχείρηση της καθημερινότητάς μας.

Τα σχολεία και τις υπηρεσίες τα άφησαν να κλείσουν. Να είστε βέβαιοι πως θα κάνουν το ίδιο και με τα κέντρα υγείας σε μερικούς μήνες.Τα αγροτικά ιατρεία είναι ανύπαρκτα, μόνο στα χαρτιά φαίνονται. Τα σκουπίδια τεράστιο και σοβαρό θέμα αλλά δυστυχώς ούτε αυτό είναι ικανοί να λύσουν.

Ο κατάλογος των προβλημάτων της Γορτυνίας είναι ατελείωτος, πράγμα το οποίο δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαιτέρως τον δήμαρχο. Βλέπω μια δημοτική αρχή ανύπαρκτη,μικρόψυχη και εμπαθή.Δεν μπορεί και δεν γνωρίζει να χρησιμοποιήσει τις αστείρευτες δυνάμεις της Γορτυνίας και δεν δημιουργεί κλίμα συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά το μοντέλο διοίκησης από τον δήμαρχο Ιωάννη Γιαννόπουλο το διακρίνει ο αυταρχισμός,η αδιαφορία και η αλαζονεία.Περιφρονεί τις ουσιαστικές λειτουργίες στο δήμο και επιβραβεύει το μοντέλο της παρέας και των "κολλητών". Η Γορτυνία δεν χρωστάει τίποτα να πλειρώνει τις συνέπειες ενός αρρωστημένου και ξεπερασμένου μοντέλου.

Το αποκορύφωμα φυσικά του <<παραγωγικού>>έργου τους είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος με την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, έχει κατεβάσει ως εκεί που δεν πάει άλλο το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου και το έχει καταντήσει παιδική χαρά.Μάλιστα αυτός ο πρόεδρος που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται δημοκρατικός, μας απειλεί εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου πως αν δεν φρονημέψουμε θα φέρει τον αστυνόμο να μας πετάξει έξω.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ

Ας μη χάσουμε ούτε μια μέρα παραπάνω.Είναι ώρα πέρα από κόμματα και παρατάξεις, όλες οι δυνάμεις τις αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στο δήμο και όσοι έντιμοι συνάδελφοι από την παράταξη του δημάρχου να πάρουμε πρωτοβουλίες και να συγκεντρώσουμε μια πλειοψηφία που θα βάλει φρένο στην αλαζονεία, τη σπατάλη και το πάρτυ των κολλητών.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ


16 σχόλια :

  1. Ανώνυμος9/11/11 13:05

    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ,ΒΕΡΓΑΔΙΑ,ΑΡΝΙΑ,ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ,ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ
    ΝΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ?
    ΜΠΑΝΤΕΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/11 13:47

    Νίκο ok από υπουργείο τακτοποιηθήκαμε. Του Σόλωνα μάλλον του πάει καλύτερα η Γ.Γ. και λόγω εμπειρίας.
    Πες όμως του αρχηγού σου να βρει και Πρωθυπουργό...΄Ετσι όπως το πάνε πιο γρήγορα θα βρούμε εμείς το γερόλυκο, που είναι και υψηλών προδιαγραφών
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/11 14:29

    μη ρε μπαντεβα θα καεις...δε βλες τι διαολο γινεται....κατσε να περσει το ντερμπυ και βλεπουμε....αμα επιμενεις ομως εχω κρατησει κενη την θεση...και σε καθε περιπτωση καλως τον εδω μεσα....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/11 18:16

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΜΠΑΝΤΕΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/11 18:30

    ψιλομοιαζει του πετσαλνικου.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/11 18:39

    Ήρθε καμπόσο …που μου τα στέλνει με sms
    Nis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/11 18:43

    εμπλεξες..νις παρτου κομπιουτερα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/11 19:41

    Να πατάει τα πλήκτρα με την κλίτσα?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/11 19:55

    ΧΨ θα την σώσουν την παρτίδα του δικομματισμού .Τι λες?
    Ασβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/11 21:46

    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/11/11 22:34

    αςτον χψ...εχει νευριαση επειδη δεν εγινε αντιπροεδρος ....αλλα ανετα γινεται πρωθυπουργος..δε βλες τι γινεται...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/11/11 22:38

    se troei o kolos sou me ton xψ ασβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/11/11 22:39

    Δε προκάνει έχει κιάλλο πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/11/11 22:42

    Για το Μήτσιο λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/11/11 09:46

    Γράψτε τουλάχιστον με τα ψευδώνυμά σας. Μη παίζετε παιχνίδια τακτικισμών. Αισθάνομαι σαν τον Καρατζαφέρη χθες, στο Προεδρικό Μέγαρο.
    Με ποιον Δημήτρη- Μήτσιο συνδέουμε τον χ.ψ.?
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/11/11 13:47

    Α να χαθείτε παλιόπαιδα, εγώ πασκίζω να λυθεί το θέμα της κυβέρνησης και σεις βγήκατε στα κεραμίδια.

    Αλλά τι σας νοιάζει τώρα στην ...πομπή μου Μάρτη μου...
    Όσο μασάγατε αρουλιόσαστε δίπλα σ' αυτούς που τώρα βρίζετε.

    Για αναρωτηθέιτε, τα ξεχάσατε μάτι????

    Μαυρούλα ΄γω τόσο γλήγορα????

    Τέλος πάντων δεν έχω πολύ χρόνο, λόγω των συνθηκών των εθνικών ντε και σε μερικές μέρες που θα ....στρώσει η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, θα σας περιλάβω....

    ( ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.