Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έχασε με 2-0 ο Αστέρας

 Κέρδισε όμως στην αγάπη. Εσύ τι λές Γιάννη?
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 13’ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ ο Λεονάρντο στο 65’ διπλασίασε τα τέρματά της, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Η ομάδα του Καραγεωργίου μπήκε δυνατά στο ματς και μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκορ.
Πιο συγκεκριμένα, στο 13΄, έπειτα από κόρνερ του Λεονάρντο και γυριστή κεφαλιά του Μπέλεκ αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινή προβολή να κάνει το 1-0.
Η ομάδα του Τσιώλη τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε τις ευκαιρίες στην αναμέτρηση, όταν, ύστερα από λάθος του Δέλλα, ο Χούλι πέρασε και τον Αραμπατζή, αλλά αστόχησε σε κενή εστία, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 22ο λεπτό η ομάδα της Τρίπολης απείλησε εκ νέου, με τον Μπρέσκα αυτήν τη φορά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε ο Δέλλας και με προβολή απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες στο παιχνίδι, ενώ μάλιστα στο 40΄πέτυχαν γκολ με τον Ράγιος, το οποίο όμως ορθώς ακυρώθηκε από τον διαιτητή, καθώς ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, όπου η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και μέσα στα πρώτα 10 λεπτά είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο να «καθαρίσει» το ματς.

Στην πρώτη ο Χακόμπο απέκρουσε το σουτ του Μεσσήνιου, ενώ στη δεύτερη το πλασέ του Βραζιλιάνου πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 65΄ ωστόσο, ο Λενάρντο αποδείχθηκε πιο εύστοχος και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος19/11/11 22:05

    πας γυρευοντας νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/11 22:28

    Γίνονται καμιά φορά και αυτά ρε ΝΙΣ.
    Έχασα απο τον κανέναν.
    Ξέχασα να σου στείλω φωτο απο ΠΑΟΚ ,θελεις την δευτερα;
    Υ.Γ.Το πας γυρεύοντας γιατί το λένε ρε ΝΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/11 23:13

    Επειδή σε πειράζω το λένε
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.