Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Το κράτος έβαλε λουκέτο


Με καταλήψεις υπουργείων σε καθημερινή βάση έχει ανοίξει ο χορός των κινητοποιήσεων των εργαζομένων εν όψει και των απεργιών που έχουν εξαγγείλει για την άλλη εβδομάδα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, στο μέτρο της εφεδρείας και στις περικοπές μισθών και συντάξεων.
Καθημερινά εργαζόμενοι καταλαμβάνουν το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος ενώ σε ανάλογες ενέργειες προχωρούν συνάδελφοι τους στο υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στα παραρτήματα του, στο υπουργείο ...........Οικονομικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α.
Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την ερχόμενη Τετάρτη με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Πεδίον του Άρεως και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Μάλιστα, η ΑΔΕΔΥ έχει εισηγηθεί στη ΓΣΕΕ να μετατραπεί η 24ωρη απεργία σε 48ωρη. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν ανάλογα με την εξέλιξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή.

Την Πέμπτη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 11.00 έως τις 15.00 τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Από την Παρασκευή ξεκινούν 10ημερη απεργία οι τελωνειακοί ενώ σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι καθηγητές οι οποίοι προχωρούν σε στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σαρανταοκτάωρη πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, αποφάσισε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) που προτείνει στα μέλη της να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με απεργία διαρκείας απο τις 24 Οκτωβρίου.

Σε πανελλαδική αποχή κατεβαίνουν οι δικηγόροι από αύριο, Πέμπτη έως και τις 19 Οκτωβρίου, ύστερα από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν όλα τα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, Κανάλι της Βουλής, Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) από τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο ΥΠΠΟΤ (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ). Στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στην είσοδο της Ακρόπολης.

Στάσεις εργασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 11.00 και από τις 15.00 έως τις 18.00 πραγματοποιούν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Κατά την διάρκεια των στάσεων εργασίας δεν θα πραγματοποιηθούν: Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων, παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Δεμένα για τρεις ημέρες θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. Η ΠΝΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου έως την ίδια ώρα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα, το σωματείο των μηχανικών (ΠΕΜΕΝ) έχει αποφασίσει να μην αφήσει τα πλοία να αναχωρήσουν ούτε την ερχόμενη Τετάρτη, συνεχίζοντας για ένα 24ωρο ακόμα τις κινητοποιήσεις.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ. Οι λιμενεργάτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία στις 19 Οκτωβρίου.

Οι εφοριακοί θα πραγματοποιήσουν δύο 48ωρες απεργίες από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου ενώ κινητοποιήσεις θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ.

Σε 48ωρη απεργία, στις 18 και 19 Οκτωβρίου προχωρούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες.
Στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει και η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ με απόφασή τους οι δευτεροβάθμιες Οργανώσεις του Δημοσίου διοργανώνουν συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 10.00 το πρωί. Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα γραφεία της κάθε Ομοσπονδίας και θα γίνει πορεία από την Γ΄ Σεπτεμβρίου προς υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών και τη Βουλή.

Επίσης η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας στις 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26 και 27 Οκτωβρίου . Παράλληλα καλεί σε συγκέντρωση την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Κοραή και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

40 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/10/11 09:53

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝΕ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/11 11:42

    η πιο φρικιαστικη ειδηση.....ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11 12:01

    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ..DVD ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ........................ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/11 12:03

    kai eimaste akoma stin arxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/10/11 12:53

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ;.ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;.ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΠΟΥ ΜΟΥΛΕΓΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ;.ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ!ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/10/11 12:59

    ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/10/11 13:00

    δεν τους σκιαζομαι αυτους φιλε.....το μονο που φοβαμαι ειναι ο εμφυλιος σπαραγμος και απο τετοια δυστυχως η γλανιτσια εχει ασκημες μνημες...αλλωστε στο σκηνικο στηθηκε...τον ριχνουν δε φευγει...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/10/11 13:02

    ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ......δυστυχως..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ14/10/11 13:13

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.Η ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΜΑ ΤΟΤΕ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/10/11 13:53

    Τα πράγματα αρχίζουν και αγριεύουν .Δεν τους βλέπω για πολύ ακομη επάνω
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/10/11 00:30

    ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ.

    ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ....ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ????


    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ....

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ (ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ)ΘΑ ΟΡΜΑΝΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΛΥΝΣΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

    ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??

    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ, ΟΡΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ, ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ, ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΤΖΙΤΩΣΕΙ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕ. Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΔΕ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΒΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ (ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΕΡΔΗ),ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟ...

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΜΕΑ.....

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    ΑΥΤΗ Η ΞΟΦΛΗΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΚΕ)

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ (ΕΔΩ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ)

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ......ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ!!!!!

    ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.....

    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΗΦΙΝΑ, ΚΛΕΦΤΡΑΚΟ, ΖΟΥΔΑΚΙ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ...ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ....

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΖΟΥΔΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΄ΓΩ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ...ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ......

    ΧΨ


    ΥΓ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ.

    ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΖΙΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ....

    ΓΙΩΡΓΗ ΜΠΟΥΡΕΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙΣ.

    ΝΙΣ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΨ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΨ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΗ...


    Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ .......ΑΪΝΤΕ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/10/11 08:09

    ΡΕ ΑΙ ......... ΚΗΡΥΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/10/11 08:55

    Καλημέρα χψ η ψχ που προτιμώ εγω
    Καλημέρα σε όλους
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/10/11 09:27

    καλημερα και απο μενα σε ολους..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/10/11 12:27

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΕΣΚΑΛΤΣΟΥΝΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ντορης15/10/11 13:42

    Σιγά τα αίματα ρε μάγκες, καλήμερα σαι όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/10/11 21:11

    Καλά Νις....

    Έψαξα να βρω τι σε πείραξε, αλλά δε βρίσκω κάτι, γιατί ποτέ δεν είχα την πρόθεση να γίνω προσβλητικός.....με πιάνεις νομίζω...με τα ψχ σου κλπ

    Σ΄ευχαριστώ πάντως για τη φιλοξενία...

    Κάπου κάπου μπορεί να γράφω καμιά βλακιούλα, για να ντοπάρονται κάποιοι και να βρίζουν.

    Καλό κάνει κι' αυτό, εκτονώνονται...

    Και μην ξεχνάτε ποτέ. Ο ηλίθιος και ο χρόνος δεν πολεμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/10/11 22:32

    Και για τεκμηρίωση του τελευταίου σχολίου.

    Ευάγγελος Λεμπέσης:

    <>

    Για να μην αισθάνονται κάποιοι που αρουλιώνται άχρηστοι, είναι και αυτοί χρήσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/10/11 22:34

    Ευάγγελος Λεμπέσης:

    Η Τεράστια κοινωνικη σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω

    Αυτός είναι ο τίτλος του πονήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/10/11 22:45

    τσ...τσ..τσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/10/11 11:52

    Ένα καλημέρα είπα ψχ .τίποτα δεν με πείραξε.
    O σχολιασμός σου για τις ατάκες του gerolykoy ήταν ατυχής
    Όλοι τις περιμένουμε πως και πως γιατί είναι εύστοχες και επιτυχημένες
    Nis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/10/11 12:21

    sostos panta o gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/10/11 14:04

    Επειδή και ΄γω έχω αυξημένες απαιτήσεις από το γερόλυκο, γι'αυτό και παλιά του ζήτησα ν΄αφήσει τα ξενέρωτα και τώρα ν' αφήσει τις σαχλαμαρίτσες.

    Έχω απαιτήσεις απ΄αυτόν και του ζήτησα να μας πει τι πρέπει να κάνουμε και όχι απλό σχολιασμό, έστω και εύστοχο.

    Ίσα ίσα τον τιμά να του ζητάς καθοδήγηση και τον προκάλεσα με τη φράση ¨αν έμεινε κάτι το μαρξιστικό"

    Γερόλυκε, προτάσεις.....ξέρω ότι θα είναι εύστοχες και λογικές. Τις περιμένω, ειλικρινά.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ Εγώ τόλμησα να σχολιάσω και να προτείνω (ίσως άστοχα) το θέμα με τις αποδείξεις και έτυχα ύβρεων από κάποιον αφιονισμένο πατριώτη, που πλέον δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας μαζί του, γιατί ...θα πάθει και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/10/11 15:45

    δεν διεκδικω θεση καθοδηγητη..δε νομιζω οτι εχω τα φοντα....επειδη ειμαι γλανιτσιωτης και εχω ζησει[ακουσει οπως θελετε το παιρνεται] τι σημαινει εμφυλιος....οπως και ολοι εσεις αλλωστε,τον οποιο πιστευω οτι ετοιμαζουν ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ας μην τους κανουμε το χατηρι...να σταθουμε ο ενας διπλα στον αλλον ανεξαρτητως κοματικης τοποθετησης...και δεν ειμαστε σε θεση νομιζω να αποδιδουμε ευθυνες...ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/10/11 15:57

    καλα τα λες γερολυ κε ομως ο χψ η ψχ θελει παγκους αναποδογυρισμενους εχει μεινει εκει ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/10/11 15:59

    λεω να ετοιμαζει το σπιτι του στο χωριο αφου δε θελει να παει σε διαδηλωση μπας και επιβιωσει απο την πεινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/10/11 16:01

    και να φυλαγονται στελιος και θανασης απο την οργη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/10/11 16:13

    πα να ζεξω να κανω καμια ζευγια χωραφι.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/10/11 16:45

    Καταπληκτικό βιβλίο, από έναν κοινωνιολόγο υψηλού επιπέδου.
    Μην είσαι όμως τόσο πειραχτήρι, αφού δε βλέπεις ότι άλλα τους λες και άλλα θέλουν να καταλαβαίνουν ;;;

    Για πράξεις αντίστασης τους γράφεις, για το Μαγγοθανάση στου απαντάνε. Μη χάνεις τον καιρό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/10/11 17:24

    4.45 δεν καταλαβαινεις αντισταση στο στελιο και το θαναση μαλλον θελει ο χψ.αυτοι του πεφτουν εδω που τα γραφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/10/11 19:56

    Ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος ήταν μέχρι σήμερα το μέσον, το ρουσφέτι, οι λαμογιές, οι κλεψιές, οι φοροδιαφυγές, οι εισφοροδιαφυγές, οι ρεμούλες, τα σκάνδαλα κλπ κλπ

    Ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος είναι να μην τιμωρούνται τα άτομα του κατεστημένου και να στοχοποιούνται στην πείνα με απολύσεις και εκβιασμούς ο απλός μισθωτός (του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα) και οι συνταξιούχοι.

    Δεν υπάρχει χειρότερη αντικοινωνική συμπεριφορά απ' αυτή που διαπράτει ο επίορκος δημόσιος υπάλληλος και ο ανήθικος ιδιωτικός τομέας (της αισχροκέρδειας της φοροδιαφυγής, της φοροκλοπής και της εισφοροδιαφυγής.

    Από πότε ρε γερόλυκε, αν τιμωρηθούν τα λαμόγια είναι εμφύλιος????

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ και αυτή ζητώ, αλλά πού να την βρω, αφού η διάκριση των εξουσιών ταυτίστηκε στην Δ΄ελληνική δημοκρατία και εδώ ίσως να είναι η μεγάλη ιστορική ευθύνη του Αντρέα.

    Έκανε την κυβέρνηση να νομοθετεί, να εκτελεί και να ....δικάζει (αφού διορίζει την ανώτατη δικαστική εξουσία).

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ χρειάζονται και όχι ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

    Το να καταγγέλεις είναι το πιο εύκολο, το να αρθρώσεις πρόταση ρεαλιστική, δεικτική και εμβόλιμη στο κοινωνικό γίγνεσθαι είναι δύσκολο, γιατί χρείαζεται ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την οποία δυστυχώς δεν εκπαιδευτήκαμε να την έχουμε....

    Εγώ ξέρω (κοινωνιολογικά) γιατί μου την πέφτετε οι περισσότεροι. Όχι γιατί μέσα σας δε βλέπετε το αυτονόητο που γράφω (δεν είναι εξυπνάδες αυτά που γράφω, όλοι τα ξέρουμε), αλλά κάπου ΒΛΕΠΟΥΜΕ τον εαυτούλη μας και δεν κάνουμε την υπέρβαση να δεχτούμε ότι ναι όλοι ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ.

    Αυτή την εποχή όποιον να ρωτήσεις είναι οργισμένος με όλους τους άλλους εκτός από τον ευατό του. (ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ)

    Αυτή την εποχή οι περισσότεροι φοβούνται και θέλουν να πάνε να πληρώσουν τα χαράτσια, μπας και σωθεί τίποτα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους και πίνουν στην υγειά των κορόϊδων.

    Αυτή την εποχή ψάχνουμε φταίχτες έξω από τη χώρα μας (όχι ότι δεν υπάρχουν), αλλά φοβόμαστε να ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

    Δεν ξέρω αν ετοιμάζουν εμφύλιο κάποιοι, αλλά κανένας εμφύλιος δεν ξεσπά στις κοινωνίες όταν αυτές έχουν δομές, συνοχή, δίκαιο και αρχές.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ εμείς τα ζουδάκια τα τινάξαμε στον αέρα.

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, τους οποίους περιφέραμε στους ώμους μας, που τους γλύφαμε, που τους κάναμε ντεμενάδες κλπ κλπ τα γνωστά που ναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ κάναμε (Μην αντιδράς ότι δεν έκανες γιατί θα είσαι ψωρο-γλανιτσιώτης εγωιστής..)

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ λοιπόν γερόλυκε, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, από διαπιστώσεις χορτάσαμε.

    Η ταπεινότητα ότι δε θέλεις να γίνεις καθοδηγητής είναι ¨φτηνή¨ ΥΠΕΥΚΦΥΓΗ.

    Εγώ επιμένω, ότι αν όλοι (μ' αυτό το σάπιο κράτος σε δομές) ΑΝ ΟΛΟΙ συμβάλλουμε με τη δυνατότητά του ο καθένας, τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ.

    Είμαι οργισμένος (και ας είμαι του διωτικού) όταν βλέπω ότι προσπαθούνε να πούνε ότι το κράτος το κατάστρεψε ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ, ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ, Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ και να ακούς να λέει εκείνος που δεν πλήρωσε ποτέ φορολογία, να λέι σ' αυτούς ΈΓΩ ΣΕ ΠΛΕΡΩΝΩ

    Ε!! ανεβαίνει η γαϊδούρα στην καρυά ναί ή όχι??

    Τα ίδια πάλε γράφω και μάλλον τα ίδια σχόλια απαξιωτικά θ' ακούσω.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/10/11 21:12

    Νάσου ο πρώτος

    Είπαμε τα άτιμα τα χρόνια και η ηλιθιότητα δεν πολεμιόνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/10/11 22:58

    δυστυχως ,και τελειωνω εδω,δε σπουδασα κοινωνιολογια, δεν ειχε τετοιο μαθημα στου τουρκου και δεν μπορω να σε κατανοησω..ειμαι χαμηλοτερου νοητικου επιπεδου συνεπως..... καληνυχτα σας gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος17/10/11 10:00

    Δεν ξέρω γιατί μυγιάστηκες,αφού αφορούσαν τα κακοπροαίρετα σχόλια, εκτός αν........τα αχα, ....

    Άσε τα ¨σάπια¨και μην εφαρμόζεις το ¨απορία ψάλτου βήξ¨, γιατί ποιος είναι κοινωνιολόγος???

    Σοφός και εύστοχος πέρασες στο φιλο-μπλογκερς κοινό (έλα αστείο είναι) γι' αυτό αφού σχολιάζουμε, προτείνουμε κιόλας, ή .....έχουμε ακούσει ιστορίες περί ..ψήφου στον Τριανταφυλλάκο και σκιαζόμαστε λιγουλάκι (έχει μείνει ο φόβος ντε...)

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, εγώ επιμένω, άλλωστε το χρωστάς από παλιότερα σχολιά σου.

    τώρα αν ένα site (του Νις ντε) πήρε το δρόμο του (θυμάσαι που ζήτησα να γίνει ...γλανιτσιώτικο με πολιτική κλπ, αυτό οφείλεται και σε σένα και ΄γω το χαιρετίζω.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ λοιπόν, εκτός αν πάντα στο χώρος μας δυσκολευόμαστε, αφού ο καταγγελτικός λόγος πάντα ήταν ...εύκολος.

    Υ/Γ Πάντως ο Πάγκαλος χθες βράδυ διάβασε το μπλογκ μας και σήμερα στον Παπαδάκη (αντένα) διάβασε ακριβώς αυτά που γράφω εδώ..

    Ε, ρε ποιος είμαι......

    Υ/Γ Πάντως το ¨ο χρόνος και η ηλιθιότητα¨ σε καμία περίπτωση μέχρι τώρα δεν αφορούσε και δεν αφορά εσένα, γιατί τσίμπησες δεν ξέρω και πάλι, ....αχ το άτιμο το εγωιστικό, δε συγχωράει και δεν ξεχνάει.....

    Αυτά και επειδή είμαι πολυ μεγαλύτερός σου, μάλλον, αλλά γνωρίζεις καλά τι γράφω, γι' αυτό με πιάνεις πιστεύω.

    με πατριωτική αγάπη

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/10/11 10:16

    οτι αχα και αλλο θαυμαστικο κανω γερολυκε θα σου το φορτωνει!πρεπει εισαι γραμματα η ανωνυμος για να γλυτωνεις απο την ιδεολοληψια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος17/10/11 10:18

    θ β ας πουμε η 007!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......................((((((((((((((((((((((((((((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος17/10/11 10:22

    μαλλον με θεωρει ηλιθιο που να ξερε οκτω γλωσσες και δυο μεταπτυχιακα και 10 χρονια στην ευρωπαικη ενωση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος17/10/11 15:23

    Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ..[οι οποιοι κατα τον αντιπροεδρο της κυβερνησης εχουν παραξει εργο και μπορουν να μιλανε]....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ...τα φουρτουνιασμενα....κοινως να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου απο το πολυνομοσχεδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.