Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η ιστορία θα γράψει πολλά για αυτή την συγκέντρωση


Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει η συγκέντρωση των δεκάδων χιλιάδων αγαναχτισμένων, όχι μόνο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και όλους του γύρω δρόμους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει με μεγάλα σιδερένια κάγκελα αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ τη Βουλή κάτι που προκαλεί την αντίδραση των πολιτών που εξακολουθούν να συρρέουν στην περιοχή του Συντάγματος. Το πλήθος των «Αγαναχτισμένων»¨πρέπει να έχει ξεπεράσει συνολικά κατά πολύ τις 200.000 αν και κάθε εκτίμηση είναι εντελώς παρακινδυνευμένη.
Μόλις ο κόσμος βλέπει πως η Αστυνομία τους αποκλείει την πρόσβαση προς την πλατεία Συνάγματος από την Ακαδημίας και τους στέλνει από άλλες οδούς, ξεσπά σε διαμαρτυρίες αρχίζοντας να φωνάζει συνθήματα κατά των πολιτικών συνολικά αλλά και της κυβέρνησης ειδικότερα. Η κατάσταση είναι βέβαια ήρεμη τα συνθήματα όμως ακούγονται δυνατά. Το κυριότερο όμως σημείο που χαρακτηρίζει τη σημερινή συγκέντρωση είναι το πρωτοφανές πάθος του κόσμου, πάθος το οποίο δεν φαίνεται να καταλαγιάζει, αντίθετα όσο περνά η ώρα θεριεύει όλο και περισσότερο.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/6/11 00:49

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 12:10

    ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ είπε...
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΕΝ Α ΜΕΝ , ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ 68, ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ(Ελευθεροτυπια 4/6/2011 ΣΕΛ 30)ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ(ΒΛ. ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ PRESS GR) KAI NA MHN ANTIΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΙΣΤΕΥΩ......ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.