Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις 26-5-2011 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 19 μ.μ. στο κέντρο PALLAZZO,στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου
Γλανιτσιωτών Τρίπολης και μέσα σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα έγινε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής..
Ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης θέλω και από την ιστοσελίδα του Χωριού μας να συγχαρώ και να ευχηθώ στο νέο Διοικητικό συμβούλιο και στη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή καλή επιτυχία στο ωραίο έργο που αναλαμβάνουν σε μια όμως δύσκολη εποχή για μας και τη χώρα μας .

Ιδαίτερα θέλω να σταθώ στους νέους μας του Διοικητικού Συμβουλίου ,που αυθόρμητα δέχθηκαν να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου μας και να τους προτρέψω να μείνουν μακριά από τις μεμψιμοιρίες και τα λάθη των παλιών και να προχωρήσουν μπροστά ,ανοίγοντας καινούργιους δρόμους και φέρνοντας νέα ήθη στη λειτουργία και στις προτεραιότητες του Συλλόγου μας.
Είμαστε στο Εμείς και όχι στο Εγώ Στο Σύλλογό μας πάμε για να προσφέρουμε και όχι να κερδίσουμε.. Πάμε να δημιουργήσουμε και όχι να κατεδαφίσουμε.
Περιμένουμε πολλά από τη φρεσκάδα του πνεύματός τους τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους. Από κοινού να μελετούν τα θέματα ,να συνθέτουν και να συναποφασίζουν ό,τι είναι καλό και ωφέλιμο για το Σϋλλογό μας και το Χωριό μας.
‘Όμως να συμβουλεύονται και τους μεγαλύτερους ,γιατί αυτοί διαθέτουν και τη σοφία και την πείρα.,που τους είναι απαραίτητη.
Εμείς,παρακολουθώντας τους από κάποια απόσταση θα τους καμαρώνουμε ,θα τους ενθαρρύνουμε και θα τους χειροκροτούμε στην κάθε τους συλλογική προσπάθεια , ακόμη και στα λάθη τους , γιατί δεν κάνει λάθη όποιος δεν κάνει τίποτα.
Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου θα πετύχει στο έργο του ,εάν επικοινωνεί και συνεργάζεται με τα μέλη του, τον αδελφό Σύλλογο της Αθήνας και με τα αιρετά Αυτοδιοικητικά στελέχη του χωριού μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν ομόφωνα οι :

1- Βασιλόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου ,
2- Γιαννόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου,
3- Κωνσταντινόπουλος Ανδρέας του Γεωργίου,
4- Πολύδερας Γεώργιος του Χαράλαμπου,
5- Πολυχρονοπούλου Ελένη του Μαρίνη,
6- Ροζής Σόλωνας του Ανάστου και
7- Τριάδης Αντώνιος του Δήμου.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν ομόφωνα οι :

1- Δημητρακά Γεωργία του Δήμου,
2- Μαραγκός Νικόλαος του Μηνά και
3- Πολυχρονόπουλος Αθανάσιος του Μιχαήλ.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και καλή τύχη!!!
Πολυχρονόπουλος Μαρίνης Φιλόλογος –Ιστορικός , Τοπικός Σύμβουλος Μυγδαλιάς

2 σχόλια :

  1. ΑΡΗΣ ΤΣΙΡΙΜΟΠΑΝΟΥ27/5/11 00:09

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΩΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΥΤΗΤΗΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ
    ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALIOPRIGISIOS27/5/11 22:00

    KALI EPITIXIA STO ERGOTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.