Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αυτόνομα

Άλλαξε προχθές ταμπέλα η Νομαρχία και από ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΑΔΕ έγινε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΙΝΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΑΔΕ. Και μόνο τα ευρώ που ξοδεύτηκαν για νέες ταμπέλες, νέες σφραγίδες, για φακέλους και χαρτιά με τους καινούριους τίτλους, έφταναν και περίσσευαν για την πρώτη δόση του «τροϊκού» πολέμου-δανείου (πρώτη... ιλιαδική ραψωδία προτού μπούμε στην Οδύσσεια). Δεν τους άρεσε , βλέπεις, το «Παιδείας» και το έκαναν «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» κλπ. Δεν το πήγαιναν γενικώς το «Ασφαλείας» και έγινε «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» . Δεν τους γέμιζε το μάτι το «Ναυτιλίας» και το βάπτισαν «ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ». Άσε τα περί λαχανής ανάπτυξης και οικολογίας, ανταγωνιστικότητας και υποδομών, αποκέντρωσης και δικτύων, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και άθλησης μετά διατροφής. Λούστηκε κι άλλαξε ο Σεραφειμιός (ο Σεραφείμης της θειάς μου ) κι έβαλε το μπενοβράκι του αλλιώς. –Τα λέω καλά, Θανάση ;
--Μα ποιος είσαι, ρε μεγάλε !; Ο Πιπαναγιωτός είσαι για η Τζόρτζολα !;

Αβαδαίος

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος9/1/11 19:18

    ΚΑι που εισαι ακομη.
    Στο μαθημα των Θρησκευτικων θα πηγαινουν τα Ελληνοπουλα σε τζαμιά για να μαθαινουν λεει και τις αλλες θρησκειες.Που σαι Θοδωρα Κολοκοτρωνη εσυ και το σπαθι σου?
    Η λαχανι αναπτυξη,θελει προσοχη.Και στη Γλανιτσια εχουμε ωραιες εκτασεις για φοτοβολταικα.Αλλα οι οροι που βαζουν οι τραπεζες,ειναι παγιδα.Το εχω ψαξει.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/11 20:09

    ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΑΒΑΔΑΙΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Η ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.