Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αυτόνομα

Χθες λέγαμε: ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Σήμερα λέμε : και μισοαλλάζουμε και μισοβουλιάζουμε. Επερωτώμεν : Τι πρέπει να κάνουμε εν προκειμένω; Να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια να επέλθει το έτερον ήμισυ της παλιοκατάστασης ή να ζητήσουμε εδώ και τώρα από την κ. βουλευτή της συμπολίτευσης και τον κ. βουλευτή της μείζονος να κάνουν μια ακόμη καυτή ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή για το τι δέον γενέσθαι ; Έτσι-αλλιώς, αυτή τη δουλειά κάνουν ένα χρόνο ...
Αβαδαίος

6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5/1/11 11:14

    Και δεν επερωτάμε τον Κανέλλο καλύτερα?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/11 13:48

    Το γκρεμισαν δυστυχως το ρημαδι με αποτελεσμα να ξεχασουμε τι ειχαμε.Τωρα πια δεν εχουμε ουτε εθνος ουτε κρατος ουτε κοινωνια αλλα ζουμε τα στερνα μιας τηλεοπτικης κοινωνικης εξελικτικης ψυχολογιας και ψυχαναλυσης με προσωπικα βασανιστηρια(βλ λογαριασμοι, φοροι,κουρεματα αποδοχων κ.λ.π) στην πρωην κληρονομικη κοινοβουλευτικη τηλεοπτικη δημοκρατια του αρχηγου.Ελεος δανειστες αυτα που μας φορεσατε προβλεπουν οι δημοκρατιες που ζειτε.Ο ΕΠΕΡΩΤΩΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝ (ευρωπαιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/11 16:53

    Μεχρι τωρα ταξιδευαμε με βαρκα την ελπιδα.Ο Δεν Τρως Καν και οι δικοι μας οι πολιτικοι μας πηραν και τη βαρκα.Οποτε τωρα κολυμπαμε.Οπως ελεγε και το γνωστο ρητο,<>
    Δημητρης Χ. (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/11 16:48

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΟΥΡΟΦΟΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΗΤΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΒΡΟΝΤΑΕΙ ΠΙΑ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΣΕ ΤΣΙΓΓΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/11 17:37

    πω πω η μαυρη, στα σχολια ειμαι τωρα η στισ στιλες του μπλοκακιου του γιωργακου.ζαλιστικα, μουρχεται να πηδηξω κατου απο δω τα συγνεφα θεια συρμω απο παλιοζογλοπι μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/1/11 16:13

    ΕΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ ΓΙΩΡΓΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.