Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

              
Δυναμική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση της νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» στην πλατεία ΙΟΛΑ το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, των κατοίκων του Παράδεισου και των Πευκακίων. Δυναμική παρουσία εκατοντάδων πολιτών με μήνυμα νίκης στο Γιάννη Σταθόπουλο, ομιλητή της εκδήλωσης, για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ο Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης μας, και ειδικότερα της περιοχής Παράδεισου και Πευκακίων και αναρωτήθηκε ειδικότερα για τον Παράδεισο : «Τι κάνανε τέσσερα χρόνια ;» αναφερόμενος στο «έργο» της απερχόμενης δημοτικής Αρχής στον Παράδεισο. Όπως ανέφερε : «Θα θέλαμε να μάθουμε εάν αναπλάσανε πεζοδρόμια, αν ρυθμίσανε κάπου το κυκλοφοριακό, του οποίου η μελέτη είναι απούσα και βρίσκεται στα
συρτάρια του Δήμου εδώ και καιρό. Θα ήθελα να μάθω αν φτιάξανε μια πλατεία, αν φτιάξανε ένα παρκάκι, αν βελτιώσανε τα παγκάκια εκεί που υπάρχουν». Επίσης ο Γιάννης Σταθόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απαράδεκτη κίνηση του Δημάρχου κ. Γιαννακόπουλου να αποστείλει πρόστιμα, χωρίς καμία προειδοποίηση και στους καταστηματάρχες της οδού Κλεισθένους «μια περιοχή που είναι απολύτως εγκαταλελειμμένη καθώς δεν έχει γίνει τίποτα στην Κλεισθένους εδώ και χρόνια». Για τα Πευκάκια, ο Γιάννης Σταθόπουλος σημείωσε ως θετικό γεγονός τον νέο παιδικό σταθμό (με ενοικίαση βέβαια και εγκαίνια εν μέσω προεκλογικής περιόδου) και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλαπλά προβλήματα της περιοχής.
Ακολούθως δεσμεύτηκε ότι από τα πρώτα έργα που θα πραγματοποιήσει θα είναι ο Αθλητικός χώρος στην περιοχή. «Δεν μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος να λέει πως έκανε περιμετρική ζώνη βαδίσματος και πως ο καλλωπισμός του παλαιού γηπέδου μπάσκετ αποτελούν έργα που ικανοποιούν τους κατοίκους στα Πευκάκια» είπε. «Η περιοχή, δικαιούται και άλλα έργα υποδομών: Δύο παιδικές χαρές, πλατεία, χώρους που θα μαζευτούνε οι κάτοικοι». Τέλος, ο Γιάννης Σταθόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κτήμα ΙΟΛΑ, τονίζοντας: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως οι αγώνες του συλλόγου των κατοίκων και όλων των πνευματικών ανθρώπων της Αθήνας και της Ελλάδας δεν θα πάνε χαμένοι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Πολιτισμού και με πιθανό δάνειο από Ευρωπαϊκή Τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο». Σημειώνουμε ότι τιμητικό προεδρείο της εκδήλωσης ήταν οι υποψήφιοι της περιοχής Μανώλης Κρασσανάκης, Χρήστος Παπαθανασίου, Γιώργος Βάσιλας, Αντώνης Παπάζογλου, και Δημ. Μούρτσινος όπως και τις τοποθετήσεις της Τούλας Καλογερά, γραμματέα του συλλόγου Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων, της Έφης Ροδοπούλου-Χατζή κ.α.

Το Γραφείο Τύπου της
Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή
18/10/10 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1 ΑΪΔΙΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
2 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 8ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ
3 ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
4 ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
5 ΒΑΣΙΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
6 ΒΛΑΜΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛOΓΟΣ, MSc - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
7 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
8 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
9 ΓΙΑΓΗ - ΤΣΙΟΥΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
11 ΓΚΡΙΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
10 ΓΚΟΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
12 ΔΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ
13 ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
14 ΖΑΦΡΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
15 ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
16 ΚΑΣΟΛΑΣ ΜΗΤΣΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
18 ΚΑΣΣΙΩΤΗ - ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΔΑΦΝΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ /FIRENZE-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
17 ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - π. ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
19 ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.