Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τους αναγνωρίζετε όλους;

                                     Κλικ πάνω για μεγέθυνση

22 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/7/11 09:11

    « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις .»Βολταίρος
    ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/11 09:19

    Η Φωτογραφία εχει βγεί στο Βαλτεσινίκο όπως βλέπω το τοπίο.Τα παιδία καθιστά από αριστερά:
    Κώστας Σταθόπουλος του Παπά,Ελένη Γούργαρη,Ρίνα Μαραγκού του Κώστα,Αγγέλω Παπαναστασίου του Ξερικού,Αντρέας Αντωνόπουλος του Μπαζόπανου,τα δύο κορίτσια πίσω καθιστά από αριστερά η Δημητρακά Ευθαλία και Κωνσταντινοπούλου Αγγέλω του Τσιριμόγιαννη.
    Ορθια από αριστερά η Χρυσούλα Κωνσταντινοπούλου του Βάλαγγα,Ο Κώστα Παπαναστασίου του Ξερικού, Ο Σπύρος Πολύδερας του Τούρκου,Ο Γιάννης Κυριαζής του Λαμπίτσα,ο Χρήστος Πολύδερας του Πλιαμίκα και ο Γιώργης Μπουρέκας. Οι δασκάλες η Πρώτη ειναι η Ντάνου Βασιλική και η Καλογεροπούλου Παναγιώτα από τα Λαγκάδια.
    ΣΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/11 09:55

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ. ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΟΠΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/11 14:53

    ληξιαρχε εγραψες gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/7/11 15:04

    κουρεμα...μπαρμπατσιολα..πω ρε γαμωτο τι μου θυμισες και κεινη η μηχανη του βασιλη αντι να τις κοψει τις τριχες τις ξεκωλονε...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/7/11 15:16

    χαιρετω aystralia ----usa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/7/11 16:07

    Κουκουλοφόρε, σκιάχτηκες με τους Ξηρούς????

    Αυτά του Βολταίρου, χιλιομασημένο και καμία σχέση οι αστικές ¨ελευθερίες¨ για ...κουκουλοφόρους.

    Η κουκούλα ήταν άμυνα και επίθεση συνάμα των κατατρεγμένων απέναντι στην καθεστικυία τάξη.

    Βέβαια θα μου πεις κουκούλα έβαλαν και οι δοσίλογοι, αλλά γενικά η κουκούλα ήταν αξεσουάρ των αντίθετων του κατεστημένου.

    Νομίζω ακόμα είναι παράνομο να φοράει κάποιος κουκούλα, ξέρεις γιατί???? Οι κάμερες μπορούν και ανιχνεύουν την ίριδα (εγώ της ΚΥΠ τα ξέρω αυτά, έτσι πολυμορφικέ???)


    Γι' αυτό περί Βολταίρου, φαίνεται πολύ ...δημοκρατικό, μέχρι το σημείο που δεν τους βλάφτεις. Έτσι και τους μπεις στη μύτη και σκιαχτούνε λίγο, φίδι κολοβό που σ' έφαγε. ΄

    Όσο δεν είσαι επικίνδυνος για το σύστημά τους, σ' αφήνουν να λες ότι θέλεις για να έχουν και επιχείρημα ότι τάχα μου έχουν δημοκρατία.

    Γι' μου φαίνεται λίγο αστικούλι αυτό του Βολταίρου, εμένα του ταπεινού χωριάτη.

    Μην ξεχνάς την τύχη του Μαρά στη γαλλική επανάσταση και των άλλων.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ18/7/11 18:09

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΗ Η ΤΟ ΘΕΡΙΣΤΗ ΤΟΥ 1968 ΣΤΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ- ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 6 Η 7 ΧΩΡΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ(ΣΠΗΛΙΩΤΗ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΒΑΣΙΛΗ....ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΕΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/7/11 19:23

    1.Σας ενημερώνω και πάλι ότι τ όνομα μου είναι γνωστό στο διαχειριστή. H επιλογή σαν κουκουλοφόρος εχει χιουμοριστικό χαρακτήρα Το προφίλ που επέλεξα δεν συμβολίζει βέβαια τους κουκουλοφόρους της ασφάλειας και των καταδοτών στους Γερμανούς . Συμβολίζει τους κουκουλοφόρους Παλαιστινίους που μάχονται σε έναν ανάλγητο κατακτητή με τα πιο σύγχρονα όπλα ενάντια σ έναν άοπλο ταλαιπωρημένο λαό .Αυτά σε συνδυασμό με την ονομασία του βουνού του χωριού μας, την κουκούλα που προσφέρει (συμβολικά) ένα διαφορετικό οπτικό πεδίο Μια μέτρια αντίληψη με λίγο χιούμορ θα με είχε απαλλάξει από την περιττή επεξήγηση .
    2.Τις απόψεις μου για την δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα τις καταθέτω σε όλα τα κείμενα μου.
    3. Το [χιλιομασημένο] του Βολτέρου αγαπητέ συμπατριώτη σε βρίσκει οξύμωρο, που υποστηρίζεις ότι πρέπει η αντιπαράθεση να γίνεται επί απόψεων και όχι επί προσωπικού. Η επίκληση του δεν είνα επίδειξη πνεύματος .
    4. Αυτά τα λίγα χωρίς να θέλω να προκαλέσω η να προσβάλω.
    5. Περιμένω να διαβάσω τις δικές σου προχωρημένες επαναστατικές απόψεις σ αυτό το site η ακόμη καλύτερα και οι δυο μας αν θέλεις χωρίς κουκούλες και χωρίς ψευδώνυμα. Είσαι; Ναί η όχι;
    ο κουκουλοφόρος του χωριού
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κούκος18/7/11 20:23

    Δε μπορείς κύριε χωρίς ψευδωνυμο να σέβεσαι καμιά σοβαρή στιγμή;Δε σου μαθε τίποτα εσένα η Γλανιτσιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/7/11 20:47

    Ως προς την 1η παράγραφο. Συμφωνώ απόλυτα, γι΄αυτό έγραψα ότι η κουκούλα ήταν άμυνα και επίθεση των κατατρεγμένων απέναντι στην καθεστικυία τάξη. (δεν κατάλαβα τη διαφορά.)

    Ως προς τη 2η παράγραφο.

    Γλανιτσιά για μένα και ειδικά Παναγιά (αγορά) είναι ζύμωση πολιτική, αντιπαράθεση επί παντός του επιστητού, διαφωνία ακόμα και σε ΄κεινα που κατά βάσει συμφωνούμε, ψιλοειρωνεία, καυστικό χιούμορ, ιστορικές αναλύσεις, κοινωνικές ερμηνείες κλπ κλπ.

    Ως προς την 3η παράγραφό σου.

    Ίσως δεν το έδωσα καλά εγώ τι ήθελα να πω.
    Δε διαφωνώ να λέει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά δε θα σφαχτώ κιόλας στην ποδιά των ΜΜΕ (μέσα μαζικής επιβολής) που ασύδοτα, πεμπτοφαλλαγγίτικα διαμορφώνουν κοινωνία (κατ' επιταγήν των αφεντικών) και βαυκαλίζονται ότι λόγω της δημοκρατίας μπορούν να εκπέμπουν ότι θέλουν. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ.
    Τη δική σου γνώμη που για μένα είναι σεβαστή γιατί αρθρώνεις πολιτική σκέψη ποιο κανάλι, ποια εφημερίδα ποιο μαζικό μέσο την προβάλει????

    κανένα!!!!! Δώρο άδωρο λοιπόν η ελευθερία σου, αφού η σκέψη σου δε φτάνει στο ¨δήμο¨

    Θυμήσου και το internet θα απαξιωθεί μέσα από την ελευθερία του. Θα γίνει αναξιόπιστο, δε γνωρίζει το σκυλί τον αφέντη του.

    Η αξιοπιστία της πληροφορίας στο ιντερνετ δεν υφίσταται λοιπόν. Άρα κουκουλοφόρε μου όσο και να πολεμήσω εγώ να πεις τη γνώμη σου ή εσύ για τη δική μου, τα ΜΜΕ δε μας λογαριάζουν.
    Το μεγαλύτερο όπλο σήμερα της δεσπόζουσας τάξης είναι ¨φυμώστε τον¨
    Τράβα τώρα εσύ και αγωνίσου να μπορώ να λέω εγώ την απόψή μου.

    Συμπερασματικά, το λίγο αστικούλι του Βολταίρου δεν κόλλαγε για σένα, αλλά να μη βαυκαλιζόμαστε δεν αφήνουν να ακούγεται η άποψή σου, παρά μόνο στην Παναγιά( αγορά) και άντε σε τούτο το μπλόγκ.

    Ως προς τις 4,5 παραγράφους σου, σε παρακαλώ διάβασε με προσοχή αν θες τα παρακάτω.

    Από τα γραφόμενά σου σε θεωρώ αρκετά εφυή για να περιμένεις απάντηση. Μην αντιδράς με το θυμικό το γλανιτσιώτικο. Έγώ δε νοιάζομαι για το πρόσωπο κανενός και ούτε θέλω να το ξέρω. Απόψεις κρίνω, γραφόμενα σχολιάζω (ακόμα και δεικτικά), συμφωνώ, διαφωνώ, ειρωνεύομαι, κάνω χιούμορ, γκρινιάζω, ακόμα μπορώ να χλευάσω κλπ κλπ γι΄αυτό δε με αφορά το πρόσωπο, μόνο και μόνο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    Τώρα αν σχολιάζω τις απόψεις που ¨εκτίθενται¨ εκείνος που τις εκθέτει να περιμένει και επίθεση, ακόμα και σκληρή, από Τ-λεμφοκύτταρα όπως στη βιολογία.

    Διαφορετικά όποιος τζοχαδιάζεται, γιατί κάποιος ακόμα και κακεντρεχής του την πέφτει, ας μην ξαναεκτεθεί.

    Ας γράψει βιβλιαράκι και να το μοιράζει στους γνωστούς του.

    Δεν έχω επαναστατικές ιδέες, διαπιστώσεις πεζές καθημερινές κάνω και φουντώνω γιατί ανεβαίνει η γαϊδούρα στην καρυά.

    Τώρα για το χιούμορ πιστεύω να μου αναγνωρίσεις ότι διαθέτω αρκετό για να έχω κάνει τούρμπο αρκετούς στον ιστοτόπο του Νις, ακόμα και σένα που ειρωνικά μάλλον μου γράφεις ¨περιμένω να διαβάσω τις δικές σου προχωρημένες επαναστατικές απόψεις¨ κάπως έτσι.

    Δεν ξέρω κανένα σας, δε με ξέρει κανένας και έτσι δεν κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε.

    Κάποιοι πατριώτες που έχουν θυμώσει μαζί μου και αντί να σχολιάζουν τα γραφόμενα, βρίζουν το πρόσωπο (έστω και άγνωστό τους) είναι μάλλον πρωτάρηδες στα μπλόγκς και δεν έχουν γερό στομάχι.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ Το ψευδώνυμο κουκουλοφόρος και λόγω Κουκούλας (του χωριού μας) και λόγω ποινικοποιημένης κουκούλας απέναντι στους κρανιοφόρους του αστικού συστήματος το θεωρώ πολύ πετυχημένο, πολύ βαρύ και σοβαρό και επιτρεψέ μου μια συμβουλή. Αναθεώρησε την άποψή σου ότι έχει χιουμοριστικό ...χαρακτήρα (σικ).
    τό ΄πιασες το λαθάκι???? (μ΄όλο το σεβασμό...)

    Κοίτα τώρα που θα ορμήσει ο πολυμορφικός αετός και θα πάρει στο λαιμό του και το γερόλυκο.

    Εγώ σας ευχαριστώ όλους, ακόμα και αυτούς που μου όρμησαν (η αλήθεια είναι ότι πήγα γυρεύοντας), αλλά σχολιάστε απόψεις και όχι την προσωπικότητα του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/7/11 20:55

    ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/7/11 20:59

    Ζει στον κόσμο του.Η Γλανιτσια που πρεσβεύει δεν υπήρξε ούτε στον εμφύλιο.Παρά τους νεκρούς της υπήρξε ποιό ανθρώπινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/7/11 22:59

    Για να πω την αλήθεια εγώ 5-6 γνώρισα μόνο
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/7/11 08:22

    Κούκε,

    δεν αντελήφθην τας ¨ιεράς¨ στιγμάς....

    Αργότερα κάντο πιο λιανά, με ενδιαφέρει.

    Όσο για τη γλανιτσιά που πρεσβεύω έχω να πω.

    Ο καθένας βίωσε τη Γλανιτσιά του μέσα από τη δική του γωνία. βλέπω ότι εσείς γίνατε υπεράνω και μπράβο σας....
    Α! ρε μακαρίτη...Βαγγέλη..πόσο δίκιο είχες!!!

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κούκος19/7/11 09:02

    Είναι απλό.Εκεί είναι πολλά παιδιά που σήμερα είναι παππούδες και γιαγιάδες και αντί ν αφήσεις τη ροή τον σχολίων προς αυτή την κατεύθυνση , να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια άρχισες να πολιτικολογείς χωρίς αιτία.Καλά μια καλή κουβέντα δε μπορούσες να πεις για την περίσταση;Τραβάμε οτι τραβάμε από την κυβέρνηση πρέπει ν ακούμε για Ξερούς ,χλωρούς κλπ.Αυτά τώρα είναι πράγματα ξεπερασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/7/11 09:51

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/7/11 11:16

    Κανενας μας δεν ηταν βουβαλοπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/7/11 14:46

    μαζεφτε πραμα ..οταν ξανανοιξει το site....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/7/11 14:56

    Κούκε,

    είπαμε και το μεγαλύτερο κακούργο τον αφήνουν ν΄απολογηθεί, δεν τον παίρνουν απ' τα μούτρα.

    Απλά απάντησα στο πρώτο πρώτο σχόλιο (εδώ) του κουκουλοφόρου,(που νομίζω είναι πολιτικό) ο οποίος μάλλον απευθυνόταν σε ένα σχολιό μου.

    Τώρα οι ξηροί και οι χλωροί απευθύνονταν στον πατριώτη μας κουκουλοφόρο (με χιούμορ φυσικά).

    Στον αποκάτω άγνωστο.

    Το Βαγγέλη τον ήξερε ούλη η Ελλάδα, εγώ πια δεν θα τον ήξερα που τον είχα και μακρινό ξάδερφο.

    Όσο για την κυβέρνηση και το πασόκ η πλειοψηφία της γλανιτσιάς το χρησιμοποίησε, το εκμεταλλεύτηκε και μας εκμεταλλεύτηκε (πελατειακές σχέσεις το λένε) και τώρα που ο καπετάνιος το ρίχνει στα βράχια, τα ποντίκια πηδάνε πρώτα να σωθούν (ο νοών νοείτο)....

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

    Άμα θέλετε να σας ξέρουν (με το ζόρι κρατιέστε, μέχρι και ο κουκουλοφόρος ζήτησε δημόσια αντιπαράθεση, άρα όχι κουκούλα)γράψτε με το ονοματάκι σας όπως ο Βαγγέλης, ο Μαρίνης, ο Αβαδαίος (σε όλους μας γνωστός) κ.ά. και καμαρώστε για τα πονήματά σας όταν όλοι θα σας λένε ¨τι ωραία τα γράφεις γιωργάκο, βαγγελάκο, σωτηράκο, κώτσιο, πάνο, γιάννα, βασίλω κλπ

    Πάντως να ξέρετε ότι την ελευθερία του αγνώστου θέλει άντερα να την διαχειριστείς, να την κοντρολάρεις και να μην παρασυρθείς σε προσωπικές επιθέσεις.

    Πάντως είσαστε με τα ούλα σας Γλανιτσιώτες, γιατί άμα ρωτήσει ο καθένας σας τον εαυτό του, ¨θες να σε ξέρουν γι' αυτά που γράφεις¨ όλοι σας πετάτε τη σκούφια σας.

    Πάντως εγώ σας χαίρομαι και είχα δεν είχα σας αβανταδόρησα και (όχι δεν είμαι μαζόχας) μου την πέσατε.

    Τώρα για το βουβαλόπαιδο, άγνωστε αν απευθύνεσαι σε μένα, μη γίνεσαι ρατσιστής, που ξέρεις και συ μπορεί να γίνεις παχύσαρκος και σε βεβαιώνω εκ πείρας είναι σοβαρό πρόβλημα.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.