Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ποιός ευθύνεται για την ατιμωρησία;


1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος28/2/11 20:14

    ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΡΕΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΦΟΥ ΚΡΙΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ,ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.