Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 23/2Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί ενώ παράλληλα το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα συγκέντρωση στην Ομόνοια.
Στην απεργιακή κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων, το προσωπικό των ΔΕΚΟ, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές αλλά και οι τραπεζικοί υπάλληλοι με απόφαση της ΟΤΟΕ. Ακόμα θα απεργήσουν και οι γιατροί, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στο ΕΚΑΒ και στην πρόνοια, ενώ τα νοσοκομεία θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά. Παράλληλα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα κάνουν στάση εργασίας, όπως και η ΠΝΟ.
Κλειστά τα καταστήματα, μετά από απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια. Μετρό και Τραμ δεν έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις μέχρι στιγμής. Σήμερα, ωστόσο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση των συνδικαλιστικών τους οργάνων για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία τους

1 σχόλιο :

  1. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)21/2/11 22:32

    Μια ισον καμια.Αμα δεν γινει απεργια που να κρατησει μηνα και βαλε,τιποτα δεν προκειτε να γινει.Αμα δεν στειλουνε σπιτια τους τους προεδρους των 2 μεγαλων σωματειων,παλι τιποτα δεν προκειτε να γινει.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.