Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

«Ασυνήθιστοι» καρκίνοι εμφανίστηκαν μετά την πανδημία – Γιατροί… «ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό»

Γιατροί… «ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό», αλλά… δεν την βρίσκουν – Γιατί δεν ψάχνετε κάπου αλλού, τότε;
To Antimedia σχολιάζει
Ευτυχώς που η επιστημονική κοινότητα αλλά και η πολιτική, μας έχουν περιορίσει τα δεινά του σύγχρονου κόσμου σε μόλις τρία: Αν δεν φταίνε οι Ρώσοι, θα φταίει η κλιματική αλλαγή. Κι αν δεν φταίει ούτε η κλιματική αλλαγή, τότε θα φταίει η πρώην πανδημία και η άγνωστη επόμενη. Τέλος. Είδατε πόσο απλή μας έχουν κάνει τη ζωή μας;
Δημοσίευμα της Washington Post αναφέρει ότι από το 2021 και δώθε, πολλοί γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους ότι ήρθαν αντιμέτωποι με σπάνιες μορφές καρκίνου. Και κάποιοι από αυτούς -τους αναφέρει έναν προς έναν- συνδέουν την αύξηση του καρκίνου και των ασυνήθιστων καρκίνων με τον κορωνοϊό.

Πολλοί ειδικοί, ωστόσο, αποδίδουν την τάση ως αναμενόμενη συνέπεια των διαταραχών στην υγειονομική περίθαλψη που ξεκίνησαν το 2020. σύμφωνα με το άρθρο.

Όχι όμως όλοι. Η ιδέα ότι ορισμένοι ιοί μπορούν να προκαλέσουν ή να επιταχύνουν τον καρκίνο δεν είναι νέα. Αλλά δεν υπάρχουν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο που να συνδέουν τον SARS-CoV-2 με τον καρκίνο και ορισμένοι επιστήμονες παραμένουν δύσπιστοι.

Επίσης οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η έλλειψη δεδομένων για τον κορωνοϊό και τον καρκίνο αντικατοπτρίζει τις πολιτικές επιλογές περισσότερο από τις επιστημονικές προκλήσεις.

Και μετά το άρθρο “Ήξεις, αφήξεις ου, εν πολέμω θνήξεις”, το συμπέρασμα είναι… μηδέν!

Αλλά μια στιγμή. Αν ψάχνεις φρούτα και ζαρζαβατικά, θα κοιτάξεις στην λαϊκή. Αν ψάχνεις για ηλεκτρονική συσκευή, θα πας σε ανάλογο κατάστημα ηλεκτρονικών. Το θέμα είναι ΤΙ ψάχνεις για να πας στο σωστό μέρος ΠΟΥ πρέπει για να το βρεις, ναι;

Για ψάξτε, λοιπόν, και στα νέα πειραματικά εμβόλια, αλλά ψάξτε και στην ασύρματη τεχνολογία της οποίας η ραγδαία ανάπτυξη και κατάχρηση μας ήρθε χέρι με χέρι με την πανδημία, μπας και βρείτε εκεί καμία απάντηση. Γιατί… άμα δεν ψάξεις, πώς θα το βρεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.