Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: Νερό ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση στη Μυγδαλιά

Αυτή είναι η πιστοποιίηση των υγειονομικών υπηρεσιών που εξέτασαν το νερό του χωριού στις αρχές Φεβρουαρίου 2024 μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων.
Η ακαταλληλότητα του νερού οφείλεται στην ύπαρξη βακτηριδίων πράγμα που είναι γνωστό από τις αρχές Οκτωβρίου 2023 χωρίς να παίρνονται τα αναγκαία μέτρα.
Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι και από πολύ νωρίτερα αφού κανείς δεν παρακολουθεί και δεν ελέγχει την ποιότητα του νερού.
Πέραν της μόλυνσης του νερού από βακτηρίδια που διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα, η Μυγδαλιά έχει μόνιμα πρόβλημα επάρκειας και ποιότητας νερού αφού τους μισούς μήνες του χρόνου το νερό είναι έντονα θολό και δεν χρησιμοποιείται από τους κατοίκους.
Οι κάτοικοι της Μυγδαλιάς δικαιούνται άφθονο και ποιοτικό νερό.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.Να αντιμετωπιστεί άμεσα χωρίς άλλες καθυστερήσεις το πρόβλημα με τα βακτηρίδια.
Μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας πρέπει να ξεκινήσουν τα αναγκαία έργα για να εξασφαλιστεί άφθονο και ποιοτικό νερό στη κοινότητα Μυγδαλιάς.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

18-4-2024

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος19/4/24 22:36

    Στάθη θα το φτιάξεις το νερό μάτι;Γιωρη σαμπως είχες δίκιο που αγουριοσουνσ πριν τοις εκλογές.Πατριωτη ο Κούρπος είναι σκεπασμένος τώρα .Βαράτε κατά το κούφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/24 05:26

    Γίναμε τόσοι με το νερό της Λιάσκοβας. Όποιες πόρτες και να χτυπήσαμε ναι μας είπαν και εννοούσαν όχι. Το χωριό τελειώνει σε λίγα χρόνια, όποιος ζήσει και όποιος πεθάνει.
    Πολύ μελάνι χύθηκε για αυτό το νερό. Όλοι μας γράψανε. Δήμαρχοι, πρόεδροι Δημοτικοί σύμβουλοι, Δήμος Κλείτωρα, Δήμος Γορτυνίαε κατώτεροι των περιστάσεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/24 09:56

    Το χωριο δεν τελειωνει.το καλοκαιρι αλλα κι ολες τις γιορτες εχει κοσμο..μονη ριζικη λυση ειναι να φερουν αλλο και αφθονο νερο απο υπερκειμενες πηγες του Μαιναλου με φυσικη ροη.κι επειδη δεν υπαρχει οριο κοινοτητας,οπως παλια για να υπαρχουν αντιρρησεις, μπορει να ερθει απ οπου υπαρχει κατα προτεραιοτητα,αφου προκειται για υδρευση.αλλιως και για αμεσα προτεινω 4 βρυσες μια σε καθε γειτονια να περνουμε ποσιμο και για μαγειρεμα απο καταλληλη παλι,υπερκειμενη εκτος οριων του χωριου πηγη με παραλληλη διατηρηση του υπαρχοντος δικτυου για τις υπολοιπες αναγκες.τελος προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες ολων των κατοικων και μη που εχουν κατοικιες στο χωριο το Πασχα και της Παναγιας με πρωτοβουλια της κοινοτητας η του συλλογου Μυγδαλιωτων και να τις υποβαλλουμε με σχετικο κειμενο σ ολες τις αρχες:δημο ,περιφερεια,εισαγγελεα. καποιος βουλευτης της Αρκαδιας να ενεργησει με παρασταση σε καθε αρμοδιο ωστε να υπαρξει αποτελεσμα
    Γιωργος Μπουρεκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί αυτά που γράφετε τα γράφετε ανώνυμα, ντρέπεστε για την γνώμη σας και την άποψή σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρώτο ανώνυμο σχόλιο φυσικά και διαγράφτηκε για την κακοήθεια που εμπεριείχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.