Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Βόμβα παραίτησης στο παρά πέντε από τον Δημόπουλο

 

Με μια ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους παραιτήθηκε από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Μέγα Τους λόγους της παραίτησης εξηγεί με ανακοίνωση του που ανέβασε στην σελίδα του στο  Φβ 

«Στήριξα την παράταξη του  κ.Μεγα γιατί πίστεψα ότι θα είναι μια παράταξη που θα αγκαλιάσει όλους τους Γορτυνιους, θα έχει ενιαίους κανόνες προς όλους και θα σέβεται την ενότητα.

Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένα φαινόμενα που τα λόγια δεν γίνονται πράξεις.

Δεν μπορεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να απαιτούν να είναι ένας υποψήφιος στα τοπικά των χωριών  για να εκλεγεί μόνος του χωρίς συνυποψηφιους.

 Αυτό όπως καταλαβαίνετε  δεν το αποδέχεται κανένας γιατί είναι απέναντι στους όρους της Δημοκρατίας. Δηλαδη, αντί να θέλουμε να εκλέγεται ο καλύτερος βάσει την προτίμηση των πολιτών κάποιοι θέλουν να εκλέγεται ο κολλητός τους.Για όποιον καταλαβαίνει αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της παράταξης αλλά κάποιων προσώπων. Τους ενδιαφέρει μόνο η εκλογή τους και όχι να πάρει η παράταξη την πλειοψηφία. Στεναχωριέμαι που αγωνίστηκα επί  πολλές μέρες να πείσω τον επικεφαλής και τους άλλους συνυποψηφιους μου για τη θέση που δίνει προοπτική νίκης. Όπως γνωρίζετε ήδη,πολλοί άνθρωποι αποχώρησαν για τους οποίους είχα αγωνιστεί να έρθουν στην κοινή μας πορεία. Θέλω να είμαι συνεπής στις αρχές και στις θέσεις μου αλλά κυρίως στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Γι αυτούς τους λόγους δεν θα συμμετέχω στη παράταξη  <<Γορτυνία που μας αξίζει >>.

Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιζομαι τα συμφέροντα των ανθρώπων και του τόπου μας .»

 

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/8/23 23:03

    Ποιον εχει υποψηφιο τοπικο προεδρο ο Μεγας στη Μυγδαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/23 22:49

    Σιγά τις βόμβες και τους νωματαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/23 22:13

    Γιατί δεν βάζεις ρε φίλε Εσύ που είσαι νοματαιος.. και η άλλη είναι παρακατιανοί στην τελική βρες εσύ τον νοματαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.