Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η ΤΙΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 

Αυτό είναι το νόμιμο και το ηθικό.
Γράφει ο
Πάνος Χουντής
• Κυκλοφόρησε σε αθηναϊκή εφημερίδα (DOCUMENTO) η παρακάτω δημοσίευση που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην Γορτυνία και στην Ερμιονίδα.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας, ανάγκασε τον δήμαρχο Γορτυνίας κ.Στάθη Κούλη,να δώσει μια ζωντανή συνέντευξη στην δημοτική ραδιοφωνία της Τρίπολης φυσικά με θέμα τις περίεργες αναθέσεις μελετών, ύψους 129.208€ στην τεχνική εταιρία των υιών του Καμπόσου σημερινού δημάρχου Άργους, βασικού υποστηρικτή του Περιφερειάρχη Πελοπονήσσου και στελέχους της ΝΔ του Μητσοτάκη.
▪Έχουν μεγάλη αξία οι εξηγήσεις που ...ψέλιζε ο κ.Κούλης, με εμφανέστατο θράσος στους δημοσιογράφους και με άκομψο στόμφο, στις λέξεις ΝΟΜΙΜΟ και ΗΘΙΚΟ.
Ήταν εμφανέστατο οτι ηταν νομικά καθοδηγούμενη η τακτική και οι εξηγήσεις που χρησιμοποιούσε ο δήμαρχος Γορτυνίας, στα σοβαρα δημοσιεύματα της εφημερίδας.
Ήταν βέβαια εμφανέστατη και η έκφραση δυσπιστίας των δύο δημοσιογράφων, στις εξηγήσεις που ...παπαγάλιζε ο καταγγελόμενος δήμαρχος, γνωρίζοντας ότι στο μέλλον, θα χρειαστεί η παρέμβαση της εισαγγελείας, η ερευνα του ΣΔΟΕ και η έρευνα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
▪ Φυσικά οι λέξεις ΗΘΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ προκαλούν καπνό νομικής σύγχυσης, αφ ενός, αλλά και μεγάλη σοβαρότητα και βαρύτητα στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της εφημερίδας!
▪ Ο πάνσοφος λαός έχει ξεκάθαρη άποψη σε τέτοιες καταγγελίες! Οπως:
-"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"
-"Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι ΤΙΜΙΑ αλλά και να ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ"
▪Δηλαδή, προτείνω μόνος μου, το άνοιγμα του τραπεζικού μου λογαριασμού!
▪Δίνει πειστικές εξηγήσεις, γιατί ο ίδιος ο δήμαρχος Γορτυνίας με το έτσι θέλω, ανέθεσε "μελέτες" για ανύπαρκτα έργα, στον κομματικό φίλο του Περιφερειάρχη κ.Νίκα και της ΝΔ(Μητσοτάκη), (τεχνική εταιρία των υιών του Καμπόσου, δημάρχου Άργους) ενώ οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, έχουν ικανοποιητική τεχνογνωσία, εμπειρία και οργάνωση!
Άρα, γιατί ο κ.Κούλης ξόδεψε τον δήμο Γορτυνίας, με το ποσό των 129.908€, με το έτσι θέλω, για ανύπαρκτες, άκαρπες μελέτες, αφού τόσα χρόνια στην θητεία του, δεν μπορεί να παρουσιάσει, ούτε ενα ( 1 ) σοβαρό τεχνικό έργο;
Άρα τι ήσαν αυτά τα ποσά;
Κομματικό Ρουσφετάκι ή περίεργα ...δωράκια;
▪Την νόμιμη προμήθεια η ...την έκπτωση, από τα τιμολόγια, ποιός θα την πάρει και πού θα κατατεθεί;
▪ Μήπως ο δήμαρχος Γορτυνίας, εκτελεί τις σαφέστατες μνημονιακές δεσμεύσεις της ΝΔ, για την ...ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ήδη χρεωκοπημένων δήμων; ε;
Αυτό είναι σαφέστατο δικό μου πολιτικό ερώτημα και έχω πολλές ενδείξεις γι'αυτό, τις οποίες θα σας αναφέρω στο μέλλον.
▪Υπενθυμίζω ότι για τα περίεργα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του κ.Κούλη, όπως αναφέρει κατόπιν έρευνας, στον γνωστό φάκελό του, ο εισαγγελέας Διαφθοράς Νικολούδης το 2015, ο σκονισμένος φάκελλος, έχει μπει στο ΑΡΧΕΙΟ της Επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, για το ΠΟΘΕΝ, ενώ έχει αθωωθεί για το ....ΕΣΧΕΣ.
▪Άρα η υπόθεση των παράτυπων και περίεργων αναθέσεων, θέλει πάρα πολύ σοβαρότητα και έρευνα.
▪Χωρίς ...φωτιά, καπνός δεν υπάρχει!
Εχουμε πνιγεί από .....καπνούς στην πυρόπλικτη Γορτυνία τα τελευταία χρόνια και μην περιμένετε καμία ενημέρωση (😉 από τα ...ΜΜΕ της Αρκαδίας και της Γορτυνίας!
▪ Εάν κάποιος πολιτικοποιημένος πολίτης ρωτήσει τι έκανε η ....δημοτική αντιπολίτευση ή οι υπόλοιπες δημοτικές ομάδες, σε αυτές τις προκλητικές αναθέσεις, ή απάντηση κάνει πολύ απλή: ΤΙΠΟΤΑ....ή μάλλον, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
▪Θα σας ενημερώσω και αυτό είναι σίγουρο, πάντοτε έγκαιρα και έγκυρα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπήκαμε στην ...προεκλογική τελική ευθεία!
Αυτά για σήμερα
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 13-Μαρτ-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.