Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΓΕΊ ΑΚΟΜΑ,


Γράφει ο
Πάνος Χουντής
▪Όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία των εκλογικών αναμετρήσεων, δηλαδή των κοινοβουλευτικών, των περιφερειακών και των δημοτικών!
Το 2023 θα είναι χρονιά πολλών εκλογών!
Και να μην το έχετε μάθει, βλέποντας κάθε μέρα την γνωστή περατσάδα των πολιτικών υποψηφίων, τις ψεύτικες χαιρετούρες, τα χτυπήματα στην πλάτη, τα σαχλά και γελοία χαμόγελα, λες κάτι συμβαίνει. Κάτι ψήνεται..
▪Οι διάφοροι κυβερνητικοί πολιτευτάδες, πέρα από τα χαμόγελα και τις χαιρετούρες είναι πάντοτε πολύ βιαστικοί και δεν αφήνουν κανέναν Πολίτη να εκφράσει κάποιο παράπονο, η παρατήρηση για καποιο σοβαρό πρόβλημα, η καποια κριτική.
▪ Είναι όμως μερικά χρονίζοντα, λιμνάζοντα προβλήματα που κραυγάζουν, φωνάζουν, σκούζουν για την ταχύτατη επίλυσή των, αλλά οι διαθέτοντας την εξουσία, που τα αγνόησαν η τα περιφρόνησαν για πολύ καιρό, ίσως και χρόνια, τις πιο πολλές φορές τα προσπερνούν η κάνουν ότι δεν τα βλέπουν ή ανοίγουν το τεφτέρι του διαχρονικού "Μαυρογιαλούρου", με τις φτηνές υποσχέσεις.
▪Σήμερα θα σας αναφέρω την επικινδυνότητα του οδοστρώματος στο 64ο χλμ της Εθνικής οδού Τρίπολη-αρχαία Ολυμπία, απέναντι από τα Λαγκάδια της αρκαδίας.
Το οδόστρωμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει υποστεί αρκετές σοβαρές και επικίνδυνες κάθετες καθιζήσεις, οπότε ο δρόμος παρουσιάζει επικίνδυνα....σκαλοπάτια!
Επίσης σε δύο σημεία υπάρχουν 2 τρύπες στην μέση του οδοστρώματος, με απρόβλεπτο βάθος!
Όπως σας επανέλαβα, μιλάμε πάντοτε για τμήμα της εθνικής οδοποιΐας.
Οπότε από το σημείο αυτό περνούν όλοι οι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι παρατρεχάμενοι ανίκανοι και ασήμαντοι παραγοντίσκοι οι οποίοι με προκλητικό θράσος σε λίγο καιρό θα ζητήσουν την ψήφο σου, στις εκλογές που έρχονται, για να συνεχίσουν το ....έργο της ανυπαρξίας, της ανικανότητας, η της .....λαμογιάς!
▪Περνάει πολλές φορές, ένας ασήμαντος περιφερειάρχης Νίκας, που δίνει μεγάλη σημασία στα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών (Στην ΤΕΡΝΑ για την διαχείριση των σκουπιδιών και στον ΜΟΡΕΑ που δεν συζητάει εδώ και 2 χρόνια την πρόταση που του καταθέσαμε για της παράκαμψης των διοδίων της Νεστάνης, να γλυτωνουν οι γορτυνιοι τα διοδια των 2,40 για ....400μέτρα )
▪ Περνάει και ένας άσχετος αντιπεριφερειάρχης Σκατζός, γιατρός στο επάγγελμα και περιοδεύει για να επιθεωρεί τις ασφαλτοστρώσεις, εάν η άσφαλτος είναι μαύρη, ή πολύ....μαύρη!
▪Περνάει και ένας ανύπαρκτος δήμαρχος Γορτυνίας, όταν πηγαίνει στο σπίτι του, η όταν πηγαίνει για το κόψιμο κάποιας βασιλόπιτας, η για κάποια κηδεία, οπότε κάνει πρόβα τις ψαλμωδίες της τελετής.
▪Περνάνε και οι βο-λευτές του νομού μας, αλλά ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ένα υπόμνημα στον υπουργό Υποδομών τον κ Κώστα Καραμανλή, για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου της εθνικής Οδού.
▪Περνάνε και οι ....άφωνοι περιφερειακοί και δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι όταν περνούν από το σημείο με τις καθιζήσεις και αρχίζουν τα ταρακουνήματα από τις λακούβες, νομίζουν ότι πετούν μέσα σε κενά αέρα, σε κάποια αεροπορική πτήση μιάς άγονης γραμμής.
▪Αυτά είναι τα δικά μου σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησής μου!
Όμως σαν ενας ενεργός πολίτης, σας ενημερώνω ότι έστειλα επώνυμο email στην Δ/ση τεχνικών υπηρεσιών Αρκαδίας, η οποία ειναι υπεύθυνη για τα έργα της οδοποιίας για τον νόμο Αρκαδίας.
Τόνισα δε με μεγάλη ανησυχία την επείγουσα αναγκαία παρέμβασή τους, διότι οι αναμενόμενες χειμερινές έντονες βροχοπτώσεις, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν δύσκολες και επικίνδυνες κυκλοφοριακές, τουριστικές, οικονομικές και κοινωνικές προβληματικές καταστάσεις!
▪Φυσικά θα σας ενημερώσω για τις υπηρεσιακές νεώτερες εξελίξεις και παρεμβάσεις που θα έχει το πολύ σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που σας ενημερώνει η σημερινή ανάρτησή μου.
▪Σας οφείλω και μια ενημέρωση για το σκόπιμο και μεθοδευμένα προεκλογικό ΣΑΝΟ που διοχετεύεται στην Γορτυνία.
Εννοώ το παραμύθι 50 χρόνων εξαπάτησης που σκορπούν για το ταριχευμενο παραμύθι της ..παράκαμψης λαγκαδίων!
Έχουμε και λέμε.
- Πέρσυ ο υπουργός υποδομών Κ. Καραμανλής το ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία χρηματοδότηση γι'αυτό το έργο.
- Σας έγραφα ότι ο Μητσοτάκης στην προεκλογικη επισκεψη του στην Τρίπολη δεν έχει για να υποσχεθεί κάτι στην Αρκαδία εκτός από την πολυχρονη απάτη της παράκαμψης...
- Στην τελευταία επίσκεψή του στην Τριπολη, δεν τόλμησε να την αναφέρει καν ούτε σαν προεκλογικό ....όραμα.
Υποσχέθηκε για την αρκαδία, ένα εργοστάσιο φαρμάκων !!!
- Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι σε αίτημα υπογειοποίησης του προαστιακού μέχρι την γέφυρα του Ριου- Αντιρίου που κατέθεσε η δημοτική αρχή της Πάτρας, η Ευρωπαϊκή Ένωση απήντησε:
Δεν προβλέπεται καμία Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, για κανένα αναπτυξιακό έργο στα κράτη μέλη της, διότι όλα τα κονδύλια έχουν διατεθεί για την αναστήλωση της ........Ουκρανίας!
Δεν ανέφερε την πυρόπληκτη Γορτυνία, ούτε την....παράκαμψη λαγκαδίων!
Το περίεργο είναι ότι κάποια ντόπια παπαγαλάκια και κάποιοι υπάκοοι "σύλλογοι" σφραγιδούλες, το διατηρούν αν και ξέρουν ότι κοροϊδεύουν την εγκαταλελειμμένη και πυρόπληκτη Γορτυνία, αν και ξέρουν ότι έρχονται οι ...εκλογές!
Μονο για την Ουκρανία υπάρχει .... το ενδιαφέρον και η ανησυχία!
Το καταλάβατε Έλληνες, ότι έρχονται οι εκλογες; Ε;
Αυτά για σήμερα και όπως διαπιστώνετε, ξεκινήσαμε πολύ καλά.
Άντε γειά σας.
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 24- ΓΕΝ - 2023

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος1/2/23 09:31

    Έχω τρία παιδιά δικά μου στην κυβέρνηση»...

    Το λέγαμε για ανέκδοτο, αλλά τώρα που παραπαίει ο Μητσοτάκης, πιάστηκε και από τον Καρατζαφέρη: Ότι δηλαδή, τρία πρωτοπαλίκαρα (Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Θανάσης Πλεύρης) του ΛΑΟΣ είναι σταθεροί υπουργοί του Μητσοτάκη κι απομένει ο Καρατζαφέρης...
    Καλεσμένος το πρωί στον ΣΚΑΪ (τι έκπληξη!), ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπλεξε το εγκώμιο του Μητσοτάκη κι είπε απροκάλυπτα ότι... θα βοηθήσει ο ίδιος με περιοδείες στη Βόρειο Ελλάδα, όπου η ΝΔ έχει πρόβλημα, για να μαζέψει τους ψηφοφόρους του Βελόπουλου και να ενισχύει το κυβερνών κόμμα που προέβλεψε ότι αυτή τη στιγμή έχει διαφορά πάνω από έξι μονάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Άντε και στην κυβέρνηση ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ...
    - από το Nonews-Νews

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.