Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

"ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΨΕΥΔΗ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η ΒΥΤΊΝΑ.

 Με κείμενο που ανάρτησε στα social media, ο Αξιωματικός εν αποστρατεία της Πυροσβεστικής κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, εκ Βυτίνας, αναφέρει ...

Παναγιωτακόπουλος: "Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δεν έφταιξε ούτε μία δημοτική τουαλέτα στην τουριστική Βυτίνα. Δυσφημιζόμαστε μέχρι το εξωτερικό"!


Ας προσέξουν οι στις επερχόμενες εκλογές εκλογείς αν θέλουν προκοπή και ασφάλεια στο τόπο.

"ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΨΕΥΔΗ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η ΒΥΤΊΝΑ.

Ένα ακόμη κείμενο μου , κατ εξαίρεση και ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής μου από τα ΜΚΔ.
Έχει να κάνει με τη γνωστή τοις πάσι ...κυρια ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ - ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, αλλά και ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ.
Και πρόκειται για τον Δήμαρχο Γορτυνίας.
Ο εν λόγω στα τρία χρόνια της θητείας του αγνόησε εντελώς και αθετησε την αρχική ΥΠΌΣΧΕΣΗ του στον γράφοντα και υποτιθέμενο φίλο του όπως δήλωνε, ο οποίος του είχε σταθεί, στηρίξει και υποστηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις, εκτός της προεκλογικής του προσπάθειας,στο έπακρον,για θέματα ασφαλείας, υγιεινής και εύρυθμης διαβίωσης των κατοίκων της τουριστικής ΒΥΤΙΝΑΣ Αρκαδίας.
Δυστυχώς δε σκέφθηκε ούτε τους υπερήλικες για τη κατασκευή ενός απλού και ανεξοδου στεγάστρου με δύο τουλάχιστον μικρα καθίσματα στη στάση λεωφορείων, προκειμένου να προστατεύονται από βροχή τους χειμερινούς μήνες και από τον ήλιο τους καλοκαιρινούς, αναμένοντας το λεωφορείο τους.
Δε μεριμνήσε ούτε για τη κατασκευή δημοτικης τουαλέτας, αναγκαιοτατης σε ένα τόσο τουριστικό μέρος με αποτέλεσμα να εξακολουθούμε να δυσφημιζομαστε ακόμη και στο εξωτερικό, αλλά και να κινδυνεύουμε με διάφορες ασθένειες.
Δε μεριμνησε για την στοιχειώδη έστω καθαριότητα σε αυτό το τουριστικό ΤΌΠΟ που επανειλημενως ακόμη και η Διεύθυνση Υγείας Αρκαδίας έχει κατά καιρούς υποδείξει και επιληφθεί.
Δε μεριμνησε για την αποσυμφόρηση των ΙΧ οχημάτων από το κέντρο της κωμόπολης,τουλάχιστον 2 ή 3 μέρες την εβδομάδα όπου και η επισκεψιμοτητα πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες που κινούνται πεζοί.
Δε μεριμνησε για τη τοποθέτηση πινακίδων ΣΤΟΠ σε επικίνδυνα σημεία, παρα τη συμφωνη γνώμη και της Περιφερειακης Αστυνομικης Διεύθυνσης Πελοποννήσου!
Για την καθαρότητα του πόσιμου νερού...
Για τη τήρηση της νομοθεσίας περι αδέσποτων τετραποδων.
Αλλά και για άλλα ακόμη.
Και αν όλες αυτές οι παραλείψεις και αθέτηση του λόγου από τον παραπάνω που μάλιστα είναι και ιεροψαλτης, και πολύ θρησκευομενος, χαρακτηρίζονται σαν διαρκείς, ε τότε..
Μοναδική εξαίρεση ο Αντιδήμαρχος κ. ΔΗΜΑΚΟΣ Σταύρος, και ο πρόεδρος ΤΣ μετά των μελών του κ. ΚΑΤΣΟΥΛΙΑΣ Φώτης.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν απογοήτευση και θυμός.
Ας προσέξουν οι στις επερχόμενες εκλογές εκλογείς αν θέλουν προκοπή και ασφάλεια στο τόπο."

2 σχόλια :

  1. Γιώργος.Σ.Παπαθεοδωρου5/10/22 18:36

    Κ.Παναγιωτακοπουλε θα τα φτιάξει αυτά που ζητάς,μην ανησυχείς........αλλά τώρα έχει αναλάβει την πλατεία του χωριού μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/22 20:10

    Οταν ολοκληρωσει την πλατεια θα μας φαρει και θαλασσα στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.