Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Λήγει στις 13 η ηλεκτρονική απογραφή Απογραφόμαστε στο χωριό μας όσοι δεν έχουμε κάνει απογραφή

                                                                                                                   

              Στις 13 Δεκεμβρίου τελευταία 

 προθεσμία για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, όπως ορίζει ο προγραμματισμός της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με την Απογραφή 2021.

 Είναι πολύ σημαντικό να απογραφούμε στο χωριό μας και να παροτρύνουμε συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Ο πληθυσμός που θα καταγραφεί στη χωριό θα καθορίσει, για τα επόμενα δέκα χρόνια, κρίσιμα μεγέθη για το για το χωριό και τον Δήμο. Πληροφορίες πως μπορούμε να κάνουμε τη  απογραφή στο χωριό στο τηλ του προέδρου Αντρέα Πολύδωρα  697 488 9846 και στο δικό μου
697 759 8866 

2 σχόλια :

  1. 10.12.21
    Αυτόνομα
    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (χθες) 1949: Ο ΟΤΕ αποκτά τον πρώτο του συνδρομητή. Δηλαδή, αν κάποιος στη δύσκολη εκείνη εποχή προφήτευε επακριβώς ότι σε 40-50 χρόνια όλοι οι άνθρωποι επί Γης ( από το Κουτσοπάπουλο μέχρι την Μποτσουάνα ) θα έχουν στην τσέπη τους ...έναν ολόκληρο ΟΤΕ , θα τον αποκαλούσαν μάντη της οκάς - ο χαζός του χωριού.
    NON PAPER. Αφιερωμένο στους τηλεφωνητές-μαγαζάδες των χωριών μας και ιδιαίτερα στις γλυκομιλούσες τηλεφωνήτριες του τότε ΟΤΕ.
    –Έλα γιαγιά, περίμενε, σε συνδέω.
    –Ευχαριστώ, τσιουπίτσα μου, από το πρωί περιμένω...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.12.21
    Αυτόνομα
    Απευθυνόμενος ο Ερντογάν στους άνδρες της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο Κατάρ, δεν ξέχασε να αναφέρει υπερηφάνως το παλαιο-οθωμανικό για την «Τουρκία των τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών».
    –Και σε ρωτώ, βρε Θάνο, εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει: Ποιες είναι οι επτά αυτές θάλασσες;
    ---Είναι η Κασπία, ο Εύξεινος Πόντος, η Προποντίδα, το Αιγαίο, η Μεσόγειος, ο Περσικός Κόλπος, ο... Ατλαντικός Ωκεανός και συγκεκριμένα η θάλασσα της Καραϊβικής όπου «παίζεται» τηλεοπτικώς το Survivor υπό τον Αλί Ατζούν .
    --Μεγάλε της τηλοψίας, Θανάση!
    NON PAPER. –Σιζέ μπιρ καχβέ ικράμ εντεμπιλίρμιγιμ ; Μπορώ να σας προσφέρω έναν καφέ ; --Άσε, Ταγίπ, τις γαλιφιές! Σε έμαθαν... ως και τα Εμιράτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.