Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τρεις ερωτήσεις στον δήμαρχο για το χωριό μας από τον Γιώργο Δημόπουλο

 Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου του δήμου Γορτυνίας  ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Δημόπουλος υπέβαλε τρεις ερωτήσεις στον δήμαρχο για το χωριό μας 

Η 1η για το Γκρέιντερ που δεν έχει έρθει στο χωριό για την διάνοιξη και ισοπεδώση των  αγροτικών δρόμων

Η 2η για το θολό νερό τους χειμερινούς μήνες

Και η 3η ερώτηση  για την πλατεία του χωριού 

Ήταν τρεις ουσιαστικές ερωτήσεις για τα  προβλήματα  του χωριού, που απο τις απαντήσεις  δυστυχώς  διαπιστώσαμε οτι ο δήμαρχος δεν ήταν καν ενημερωμένος  !

Δεν γνώριζε οτι το νερό της κρυάβρυσης είναι μια πιθανή λύση για τους χειμερινούς μήνες και επίσης  δεν γνώριζε οτι λύση της πλατείας βρίσκεται στην περιφέρεια έχει πάρει έγκριση από την προηγούμενη διοίκηση και είναι σε αναμονή για χρηματοδότηση  απο πρόγραμμα του ΤΑΠ ΤΟΚ 

Την επόμενη φορά που θα συζητηθούν τα ίδια θέματα πιστεύουμε ο δήμαρχος να έχει ενημερωθεί  κι ας μην έχει λύση Να έχει τουλάχιστον ενημερωθεί!!!  


 


   

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.