Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Είναι αργά για δάκρυα…

Η Ελλάδα χώρα υπό προστασία (προτεκτοράτο) του ΝΑΤΟ 
Την Άνοιξη του 2010 με την προσφυγή του Γ.Α. Παπανδρέου στο ΔΝΤ για «βοήθεια», με τα συνεπαγόμενα μνημόνια και τις εποπτείες, η χώρα ξύπνησε από το όνειρο της «ισχυρής –οικονομικά- Ελλάδας». Την περασμένη βδομάδα, με την έκκληση (από κοινού με τη Γερμανία και την Τουρκία)  στο ΝΑΤΟ για τον έλεγχο των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδέχτηκε την οδυνηρή πραγματικότητα: η χώρα τελεί υπό
«συνολική» προστασία (προτεκτοράτο)

 Αν σε αυτά προστεθεί και το πρόσφατο πριν μερικές βδομάδες ανάλογο αίτημα στην ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή (FRONTEX) για τον έλεγχο των συνόρων και στην ξηρά το ερώτημα που προκύπτει είναι ανησυχητικό: Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί θα… βοηθήσουν τη χώρα το ίδιο αποτελεσματικά που την «βοηθούν»  στο οικονομικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια οι τρόικες και τα κουαρτέτα;  Τελικά,  ποιος θα μας προστατέψει από τους προστάτες;

Κατόπιν τούτων και ουσιαστικά κατόπιν εορτής, τα ελληνικά ΜΜΕ, οι πολιτικές δυνάμεις και η ελληνική κοινωνία-- με αφορμή την εμφάνιση του ΝΑΤΟ  στο Αιγαίο και την ανάμειξή του στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης – εν χωρώ διατυπώνουν τις ανησυχίες τους, οι οποίες τελικά συνοψίζουν μια ακόμη οδυνηρή πραγματικότητα: το Αιγαίο που θα εποπτεύσει το ΝΑΤΟ είναι ολόκληρο μια γκρίζα ζώνη καθώς:

Η χώρα έχει συμφωνήσει (Α. Παπανδρέου- Οζάλ  1987)  να μην ασκεί το δικαίωμα έρευνας για πετρέλαιο πέρα από τα 6 μίλια από τις ακτές της.
Η χώρα έχει αποδεχτεί μετά την κρίση των Ιμίων, στην αμερικανικής έμπνευσης συμφωνία της Μαδρίτης (Σημίτης- Ντεμιρέλ 1997) τα τουρκικά ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Τα εν λόγω τουρκικά ζωτικά συμφέροντα συνοψίζονται στην Τουρκική θέση ότι στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες των οποίων το καθεστώς δεν διευκρινίζεται από τις συνθήκες».
Η χώρα έχει αποδεχτεί εδώ και χρόνια την κατάργηση των ορίων ευθύνης αποδεχόμενη την «ομπρέλα» του ΝΑΤΟ για τον κοινό ελληνοτουρκικό χώρο

Έκτοτε – από το 1996 και μέχρι τώρα-  οι ελληνικές κυβερνήσεις κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ  όχι μόνο συνομιλούν επί των τουρκικών διεκδικήσεων  αλλά επιχειρούν  και πραγματοποιούν βήματα  συνεργασίας ειδικά στο οικονομικό επίπεδο. Με πιο απλά λόγια οι ελληνικές κυβερνήσεις αναπτύσσουν σχέσεις με μια χώρα που όλο αυτό το διάστημα αμφισβητεί έμπρακτα (με πτήσεις και πλόες πολεμικών πλοίων) την ελληνική κυριαρχία ακόμη και κατοικημένων από Έλληνες νησιών.

Όλο αυτό το διάστημα- της υποτίθεται ισχυρής Ελλάδας- που οι ελληνοτουρκικές μπίζνες πήγαιναν ρολόι οι κυβερνήσεις οι πολιτικές δυνάμεις τα ΜΜΕ και η ελληνική κοινωνία αδιαφορούσαν για την μεθοδική υπονόμευση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο που προωθούσε βήμα προς βήμα η Άγκυρα. Το αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής και μεθοδικής εργασίας  επεκτάθηκε τα τελευταία χρόνια στο απώτατο ανατολικό ελληνικό σύνορο, το Καστελόριζο. Αυτό το ελληνικό νησί, για την Τουρκία απλώς δεν υπάρχει σε ότι έχει σχέση με τα δικαιώματά του σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.

Συνοψίζοντας, τον τελευταίο μόλις χρόνο η Τουρκία υπενθύμισε ότι:

Το  Αιγαίο από πλευράς κυριαρχίας μοιράζεται στη μέση στον 25ο μεσημβρινό – σύμφωνα με τις δεσμεύσεις περιοχών που έχει ανακοινώσει η Άγκυρα για ετήσιες αεροναυτικές ασκήσεις
Τα Δωδεκάνησα (εκτός από γκρίζα) είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη
Τα Ίμια (γραπτό διάβημα) είναι τουρκικό έδαφος

Κάτι που επίσης θα πρέπει να σημειωθεί και να υπογραμμιστεί είναι πως όλη η τουρκική συστηματική δραστηριότητα υπονόμευσης της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο τα τελευταία χρόνια συντελείται κάτω από τη σιωπηρή ΝΑΤΟϊκή συναίνεση, καθώς η συμμαχία είναι παρούσα και εποπτεύουσα τον «κοινό» ελληνοτουρκικό αμυντικό χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, από τις ελληνικές κυβερνήσεις – τα κόμματα τα ΜΜΕ και την ελληνική κοινωνία- δεν έτρεξε ούτε ένα δάκρυ για την υπονόμευση (απώλεια) της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Μήπως τώρα πια είναι πολύ αργά για δάκρυα;

30 σχόλια :

  1. Ανώνυμος16/2/16 22:53

    Το τέλος της εδαφική μας ακεραιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/16 10:55

    ο χψ εγινε συριζα ,το βλεπετε που δεν γραφει κουβεντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/16 11:18

    Τσιγκλα τον να μας τα κάνει τσουρέκια
    Πάντως τον είδα με τον
    Μπουτα στο μπλόκο της Νίκαιας, ως μπαγιαγι αριστερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/16 13:22

    έχει δηλώσει οτι είναι αριστερός και όχι αριστερατζας Είναι και λίγο Μπενυ αλλα για τον Κούλη δεν μας έχει πει τίποτα ακόμα
    Λες ναναι σε καμια κατάληψη εφορίας σήμερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/16 14:09

    οτι και να λετε ειχε δικιο σε οτι εγραφε και λιγα σας εχωνε....τωρα κανει χαζι με σας τα λιγουρια...και θα το ευχαριστιεται...οχι πεστε μου δεν ειχε δικιο για το χαρακτηρισμο αριστεραντζες.....αλλα εσεις εισαστε υπερηφανοι με το λακη σας.....τσου ρε ζαγαρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/16 14:13

    Εχει χεστει πανω του, οχι το ευχαριστιεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/16 14:59

    να ρωτησω πατριωτακια μου καλα,οταν κλεινουνε στον ισθμο και την παλια εθνικη,απο που μπορουμε να περασουμε για το χωριο;εχει κατεβει κανεις προσφατα με κλειστη την παλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/16 17:56

    Από πουθενά ...να κάτσεις εδώ που είσαι Τώρα σ έπιασε ο πόνος για το χωριό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/16 18:45

    Ζαγαρια ήταν οι βολεμένοι τόσα χρόνια.
    Τσούζει τώρα γιατί είναι στην απέξω.
    Κι έχουν μεταλλαχθεί σε λύκους έτοιμους να ξεσκίσουν τις σάρκες των σημερινών που ξέσπασαν όλα στη καμπούρα τους.
    Δυστυχώς ο λαός είναι όχλος.
    Εδώ σταυρωσαν το
    Χριστό, τον Αλέξη θ, αφήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/2/16 18:50

    Συκοφαντία τα περί φοροδιαφυγής» λέει η δημοσιογράφος - Tι αναφέρει στο υπόμνημά της προς τους οικονομικούς εισαγγελείς

    Στους οικονομικούς εισαγγελείς προσήλθε χθες η Έλλη Στάη, καθώς εντοπίστηκε στην ελβετική τράπεζα UBS κατάθεση ύψους 2.500.000 ευρώ, όπου εμφανίζεται το όνομα της και η οποία φέρεται να περιλαμβάνεται στη «λίστα Μποργιανς».
    «Οι καταθέσεις μου είναι νόμιμες, διαφανείς και πλήρως φορολογημένες» απαντάει η ίδια η δημοσιογράφος που θεωρεί συκοφαντικά τα περί φοροδιαφυγής ενώ δηλώνει πως «η πολιτεία γνωρίζει από τις δικές μου πλήρεις και ολοκληρωμένες δηλώσεις την αλήθεια ότι είμαι απολύτως νόμιμη».
    Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σχετικά με την παρουσία της ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ξεκαθαρίζει: «Εμφανίστηκα στους οικονομικούς εισαγγελείς, σεβόμενη τη λειτουργία τους, και..
    παρέδωσα άμεσα αναλυτικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως την αλήθεια, όπως άλλωστε τη γνώριζε ήδη το Ελληνικό Δημόσιο από το παρελθόν».
    Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση της Ελλης Στάη έχει ως εξής:
    "Σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα, στημένα πάνω σε ψεύδη και με στόχο την πρόκληση εντυπώσεων σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου, δηλώνω τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ξεσκεπαστούν οι αθλιότητες των συκοφαντών και όσων τις αναπαράγουν.
    1. Οι καταθέσεις μου και γενικά όλη η περιουσιακή μου κατάσταση είναι νόμιμες, διαφανείς και πλήρως φορολογημένες.
    Στις ετήσιες φορολογικές δηλώσεις μου, όπως και σ’ εκείνες του "πόθεν έσχες", δηλώνω στο Ελληνικό Δημόσιο τα εισοδήματά μου, τις πηγές από όπου προέρχονται, τις τραπεζικές μου καταθέσεις και όλα γενικώς τα περιουσιακά μου στοιχεία.
    Συκοφαντία λοιπόν πρώτη τα περί φοροδιαφυγής.
    2. Η Πολιτεία γνωρίζει από τις δικές μου πλήρεις και ολοκληρωμένες δηλώσεις την αλήθεια ότι είμαι απολύτως νόμιμη. Όλα ήταν γνωστά και στη διάθεση των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας.
    Συκοφαντία δεύτερη λοιπόν ότι «βρήκε» για εμένα στοιχεία από τη λίστα «Μπόργιανς».
    3. Εμφανίστηκα στους οικονομικούς εισαγγελείς, σεβόμενη τη λειτουργία τους, και παρέδωσα άμεσα αναλυτικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως την αλήθεια, όπως άλλωστε τη γνώριζε ήδη το Ελληνικό Δημόσιο από το παρελθόν.
    Συκοφαντία λοιπόν τρίτη ότι τάχα ζήτησα προθεσμία.
    Στον κανιβαλισμό που επικρατεί στον δημόσιο χώρο δεν θα επιτρέψω επ΄ουδενί τη σπίλωση του ονόματός μου ούτε τη χρησιμοποίησή του σε άθλια παιχνίδια εντυπώσεων. Θα υπερασπιστώ άφοβα και μέχρι τέλους στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια τα αυτονόητα έννομα αγαθά μου και όλοι όσοι δημιουργούν και αναπαράγουν τη συκοφαντία θα πληρώσουν.
    Δίνω στη δημοσιότητα το υπόμνημα που κατέθεσα ήδη, γνωρίζοντας ότι γίνομαι υποψήφιος στόχος εγώ και τα οικεία μου πρόσωπα, εγκληματιών και τρομοκρατών και ας έχουν την ευθύνη εκείνοι, οι οποίοι όφειλαν να με προστατέψουν και δεν το έπραξαν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/2/16 18:52

    Είχαμε δει άλλα τέτοια στο παρελθόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/2/16 19:49

    Δεν κατάλαβα καλά το προηγούμενο σχόλιο ...
    Τέτοια καραγκιοζιλίκια πάντως στο παρελθόν πράγματι δεν είχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/2/16 19:58

    διορθωμένο
    Τέτοια καραγκιοζιλίκια πάντως στο παρελθόν πράγματι δεν είχαμε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/2/16 21:57

    Ήξερε το νούμερο ότι θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων....εσκεμένα το έκανε για τα ποσοστά τηλεθέασης, να βρεθεί στην επικαιρότητα.....ο κόσμος το συχάθηκε....(είναι και ατάλαντος βλέπεις!!!!)

    Είναι ικανός να κάνει σκηνές ακατάλληλες στο σανίδι με όποιον φανταστεί κανείς, χάριν της θέαης......τσου ρε βούρλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/2/16 22:37

    Καθηλωμένος στην αλαζονική του καφρίλα, διακατεχόμενο, ταρκάσι, από επιλεκτική εμπάθεια, εθνολαϊκιστικές αντιλήψεις και ρατσιστικά σύνδρομα.....

    Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις έναν γελοτοποιό (ατάλαντο ναι ναι ατάλαντο) που βρίζει έναν ανάπηρο (προσέξτε) για την καθηλωμένη σκέψη του που του προξένησε η αναπηρία του!!!!!!!

    Θλιβέρός κολαούζος λογής λογής "συμφερόντων" και ειδικά των βαρεμένων, μυαλοκαμένων, ψεκασμένων και στοκαρισμένων εθνολαϊκιστών με σκατόψυχες ολοκληρωτικές παρλα-ΠΙΠΕΣ....

    Δείχνει τη μαυρίλα του και τον τιποτένιο ψυχισμό του,.......

    καταρρέει μαζί με το συνονθύλευμα των πολιτικών νούμερων που κυβερνίζουν, τους οποίους γελοιωδώς και απροκαλήπτως αβαντάρισε, αφιερώνοντας την πράγματι μεγάλη αναγνωρισιμότητά του στην υπηρεσία της κάθε τυχάρπαστης αριστεράντζας και του κάθε τυχάρπαστου εθνολαϊκιστή....

    Σκέτη καφρίλα, μίσος και εμπάθεια.......

    Τσου ρε βούρλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/2/16 22:44

    Τα λαμόγια του πάλε ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ που πήγανε στον κορύτο του συνονθυλεύματος για πλύμα, μη νομίζουν ότι θα το γυρίσουν και θα τα δεχτούν........τελείωσαν μαζί με την αριστεράντζα και την ψεκασμένη ντουλάπα......

    Και να μην ξεχνάμε τι έχει διδάξει η ιστορία......

    "όποιος δια πράξεων ή παραλείψεών του προξένησε εθνική καταστροφή η τύχη του είναι γνωστή και αμετάκλιτη"

    και είναι λογικό.....οι προξενούντες εθνική καταστροφή να τιμωρούνται αναλόγως....

    Υ/Γ Πάντα οι λαϊκιστές-δημαγωγοί ιστορικά είχαν άσχημο τέλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/2/16 23:04

    ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/2/16 23:08

    Είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο.
    Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρομούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει.ΜΠΕΡΤΟΛ ΜΠΡΕΧΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/2/16 23:08

    IQ ραδικιού.....υπάρχει αμφιβολία????.....ΚΑΜΙΑ!!!!!

    Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/2/16 23:24

    Η πιο αξιόπιστη στάση απέναντι στην φασίζουσα παρακμή του Λαζόπουλου είναι το το ‘αει χάσου μυρμηγκάκι»…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/2/16 23:36

    υπαρχει πιο καμμενος εγκεφαλος απ αυτον που αγνοει την εγκληματικη δραση του σοιμπλε κατα της ελλαδας και βλεπει μονο το αναπηρικο του καροτσι...ο συγκεκριμενος μεσα απο τα εγκληματα του πετυχε την αναπηρια..κι αν δικαζοταν για εγκληματα σε μια νυρεμβεργη σιγουρα δεν θα τον εσωζε το καροτσι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/2/16 23:38

    23.08 ειναι ο ναζισμος του σοιμπλε ηλιθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/2/16 10:59

    Σωστή η άποψή σου 23.36 23.38.
    Δυστυχώς η χώρα πήζει στους δοσίλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/2/16 11:18

    Σόιμπλε
    Πόσο κακοποιημένος είσαι για να υπερασπίζεσαι τον Σόιμπλε…

    Του Νίκου Νικητέα



    Οχι δεν αξίζουν όλοι οι ανάπηροι το σεβασμό μας! Όπως δεν τον αξίζουν και όλοι οι αρτιμελείς!

    Σε μια χώρα που οι μισοί και παραπάνω παρκάρουν στις ράμπες για τα αμαξίδια των αναπήρων… Σε μια χώρα που βρίζουν και μουντζώνουν γυναίκες οδηγούς στο δρόμο… Μας πείραξε που ο Λαζόπουλος έβρισε τον Σόιμπλε!

    Σε μια χώρα ρατσιστική όπως η Ελλάδα… Που η Χρυσή Αυγή ειναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή… Κάποιοι και μαζί τους τα κανάλια υποκρίνονται και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θίχτηκαν!

    Όποιος θίχτηκε από την ατάκα του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε, είτε είναι αρτιμελής είτε ανάπηρος, είναι ή γελοίος ή γερμανόδουλος (άρα και στις δυο περιπτώσεις να πάει να γ@μηθεί δεν αξίζει το σεβασμό μου)!

    Και εξηγούμαι: δεν με ενδιαφέρει ο Λαζόπουλος, ούτε το είδος της τέχνης που υπηρετεί… Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι λαϊκίζει και ενίοτε κάνει προπαγάνδα, όπως και τα κανάλια… Δικαίωμα όμως και των δυο να κάνουν ό,τι θέλουν, ας τους κρίνει ο κόσμος.

    Εξοργίζομαι όμως με εκείνους τους κακοποιημένους γερμανόδουλους Έλληνες, είτε είναι ανάπηροι είτε όχι που στην ατάκα του Λαζόπουλου διακρίνουν αδικία για τον Σόιμπλε… Δηλαδή τον «ψυχοπαθή» που 7 χρόνια μας γ@μ@ει χωρίς σάλιο και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας τελειώσει! Ποιος λοιπόν κανονικός άνθρωπος Έλληνας, είτε ανάπηρος είτε αρτιμελής, μπορεί να ταυτιστεί με αυτόν το σύγχρονο Χιτλερίσκο που θέλει να εξοντώσει τη χώρα και να την αγοράσει κοψοχρονιά;

    Ποιος νορμαλ άνθρωπος, ανάπηρος ή όχι, αισθάνεται ότι έχει κοινά με τον Σόιμπλε; Μόνο κάποιος κακοποιημένος (με την ψυχολογική έννοια του όρου) ή μαζόχας μπορεί να θίχτηκε απο τη συγκεκριμένη ατάκα!

    Μόνο ένας ηλίθιος ή μεγαλομανής, μπορεί να αισθάνεται ότι μοιάζει με τον Σόιμπλε επειδή κάθεται σε αμαξίδιο… Ας κοιτάξει καλύτερα όμως και θα διαπιστώσει ότι δεν έχει κανένα κοινό με έναν τύπο που εξουσιάζει μια ολόκληρη ήπειρο… Την οποία μάλιστα κοντεύει να εξοντώσει με την εμμονή του στη λιτότητα!

    Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Σόιμπλε να γελάει – άλλη μια φορά με τους ανόητους Έλληνες που τσακώνονται για την πάρτη του… Και κάποιοι δήθεν στο όνομα των δικαιωμάτων των αναπήρων (σε μια χώρα που δεν σέβεται κανένα δικαίωμα), βρίζονται και αλληλομηνύονται! Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε; Αλλα για αυτό δεν μας γ@μ@ει; Είναι προφανές ότι το έχει καταλάβει, ότι έχει να κάνει με αποτυχημένους!

    Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες ή αμφιβολίες ο προτεστάντης Σόιμπλε που τόσο κόπτονται για να υπερασπιστούν οι ελληνικές οργανώσεις ατόμων με αναπηρίες, θα έπρεπε να ξέρουν οτι δεν προσλαμβάνει ανάπηρους στο υπουργείο του ή στις υπηρεσίες του! Δεν είναι από τους τύπους που κάνει ψυχικά! Άσχετο τώρα αν κάποιοι Έλληνες θεωρούν δίκαιο να τον υπερασπιστούν πιστεύοντας οτι κάνουν το σωστό!

    Δεν το κάνουν ομως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/2/16 13:46

    Διασκεδάζω με το κάθε πιθήκι φασιστοειδές που προσπαθεί να δικαιολογήσει την κάθε ρατσιστική κοτσάνα διανθισμένη με ολίγον πατριωτισμό και ελληνίαση....


    Γίδιον, δεν πρόκειται για τις πράξεις και τις απόψεις του γερμαναρά Σόιμπλε....(δεν κρύβει κανένας ότι έχει πολιτική νεοφιλελεύθερου μονεταριστή). Κατάκρινε όσο θέλεις τις απόψεις του και τις ενέργειές του ως υπουργού της Γερμανίας..

    Πρόκειται για την φασίζουσα άποψη ότι έχει αυτές τις απόψεις γιατί .....είναι ανάπηρος!!!!! έχει κολημένες απόψεις....γιατί είναι καθηλωμένος στο αμαξίδιο!!!!!!

    Αυτή την άποψη του γελοίου καραγκιοζη διασκεδαστή της πρωθυπουργικής αυλής κατακρίνει κάθε εχέφρων πατριώτης....κάθε πραγματικός Έλληνας.....ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/2/16 14:49

    Ασε ρε μαλακα που υπαρχει καλος λογος για το γιδι της Γερμανιας..για χαζους μας περνας..δε μασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/2/16 15:04

    14,49 είναι και παπαρας.Ξεχειλίζει από ευαισθησία για το Χίτλερ.
    Ποτέ δεν τους έχει βρίσει...
    Βρίζει τους ομοεθνείς του.
    Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/2/16 15:59

    Δε θαναι ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/2/16 20:35

    Εχει δικιο εδω ο χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/2/16 21:21

    Χψ τιμητης των πάντων, υβριστής των πάντων κι εμείς κατά πως μας βολεύει συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
    Σα δε ντρεπόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.