Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩ

Δε θυμάμαι ποτέ να πέρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος από τη βουλή κάποιο νομοσχέδιο που θα έσωζε συντάξεις, μισθούς, θέσεις εργασίας, συμφέροντα μικρομεσαίων, αξιοπρέπεια ανασφάλιστων. 
Για όλα αυτά πάντα υπάρχει χρόνος να διορθωθούν. Το 2030 θα πάρουν αύξηση οι χαμηλοσυνταξιούχοι, το 2040 προβλέπεται να σταματήσει η διαρκής μείωση μισθών, το 2070 υπολογίζεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, το 2120 θα αρχίσει η υποχώρηση της ύφεσης και το 2450 θα συζητήσουμε για κράτος πρόνοιας. Όλα αυτά έχουν περιθώριο να περιμένουν

Το αντίθετο, κάθε φορά που ένα νομοσχέδιο πρέπει να περάσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος από τη βουλή αυτής της δημοκρατίας είναι για να χαθούν θέσεις εργασίας, για να καταργηθούν εργασιακά δικαιώματα, για να κλείσουν μικρομεσαίοι, για να ενισχυθούν με κρατικό χρήμα οι ιδιωτικές τράπεζες, για να χάσουν δικαιώματα οι ασφαλισμένοι, για να επιτραπούν οι κατασχέσεις όσων δεν τα βγάζουν πλέον πέρα, για να μπορεί το JUMBO να πουλάει ψωμί και φάρμακα.

Συνήθως στις δημοκρατίες το επείγον υπάρχει για να δημιουργείς και να προσφέρεις στους πολίτες. Σε αυτή τη δημοκρατία, επείγον είναι το γκρέμισμα, η διάλυση, η αποδόμηση. Μετά από κάθε ψήφιση πολυνομοσχεδίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κάτι χιλιάδες Έλληνες μπαίνουν σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα και μεταναστεύουν για να σωθούν.

Εντάξει, είναι χιλιοειπωμένο και πολλάκις διαπιστωμένο ότι υπάρχει απέναντί μας μια αποικιοκρατική συμπεριφορά. Μας χλευάζουν, μας ειρωνεύονται, μας ταπεινώνουν και γενικώς θυμίζουν ιεραπόστολους με τη συνοδεία ενόπλων οι οποίοι ήρθαν στον καταυλισμό για να μας εκπολιτίσουν. Τουτέστιν να μάθουμε ότι αν δεν πεινάσουμε κι αν δε σκύψουμε, δεν υπάρχει σωτηρία. Υπάρχει αυτό το «εμείς ξέρουμε, εσείς είστε ηλίθιοι». Είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Γεωργιάδης κοσμικοί Ευρωπαίοι και προσπαθούν να μας εξευρωπαΐσουν κι εμάς πάση θυσία. Συνεπικουρούμενοι από κάτι Ελιές και Ποτάμια που δείχνουν να μας κάνουν χάρη ασχολούμενοι μαζί μας.

Εσχάτως, όμως, μια άλλη εικόνα έρχεται στο μυαλό μου. Είναι αυτή που βλέπεις να σου κλέβουν το αυτοκίνητο, τηλεφωνείς το ίδιο λεπτό στην αστυνομία να δηλώσεις την κλοπή κι ακούς τον πολύπειρο αστυνομικό να σου λέει με βεβαιότητα: «Θα το καταγράψω, αλλά να ξέρεις ότι ήδη είναι σε μάντρα και έχει γίνει ανταλλακτικά». Δεν πα να φωνάζεις «ποια μάντρα και παπαριές, τώρα το βλέπω να στρίβει ολόκληρο στην τάδε οδό»; Ο μπάτσος θα επιμένει ψύχραιμα ότι εν πάση περιπτώσει, σε μάντρα θα καταλήξει και θα γίνει ανταλλακτικά.

Είναι το δεδομένο. Αυτό το «μην το ψάχνεις, απλά άρχισε να μαζεύεις λεφτά για να αγοράσεις άλλο αυτοκίνητο». Κι εσύ ξεκινάς πάλι να μαζεύεις λεφτά, να αγοράζεις άλλο αυτοκίνητο, να στο κλέβουν και πάλι να σου λέει ο μπάτσος ότι είναι σε μάντρα κι έγινε ανταλλακτικά. Ώσπου στο τέλος συνηθίζεις και το παίρνεις απόφαση ότι θα αγοράζεις αυτοκίνητο για να σου το κλέβουν. Κι επειδή το έχεις πάρει απόφαση, σταματάς πια να βάζεις συναγερμό, δεν το κλειδώνεις και στο τέλος αφήνεις και το κλειδί στη μίζα.

Εκείνη τη φορά, λοιπόν, που θα σου το κλέψουν κι εσύ θα τηλεφωνήσεις στην αστυνομία, θα σου πει ο μπάτσος «ρε φίλε με το κλειδί στη μίζα δε στο έκλεψαν το αυτοκίνητο, το έδωσες». Σε αυτό το σημείο είμαστε τώρα. Με το κλειδί στη μίζα, δε μας έκλεψε κανείς τη χώρα, ούτε μας ανάγκασε να χάσουμε τις δουλειές μας, ούτε μας υποχρέωσε να κλείσουμε τα μαγαζιά μας. Όταν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αποφασίζουν να σου φορτώσουν 100 νέα μέτρα κι εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα, επειδή έτσι είπε ο Σαμαράς, συγγνώμη ρε φίλε αλλά κανείς δε σου έκλεψε τη ζωή. Μόνος σου την έδωσες.


Πηγή: kartesios.com

37 σχόλια :

  1. Ανώνυμος31/3/14 00:39

    Όταν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αποφασίζουν να σου φορτώσουν 100 νέα μέτρα κι εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα, επειδή έτσι είπε ο Σαμαράς, συγγνώμη ρε φίλε αλλά κανείς δε σου έκλεψε τη ζωή. Μόνος σου την έδωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/14 04:59

    ΦΑΡΜΑΚΑ
    1) Καταργούνται οι ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ φαρμακείων
    2) Αίρεται η απαγόρευση της συστέγασης φαρμακείων με άλλα καταστήματα
    3) Επιτρέπεται σε φαρμακοποιούς να ιδρύουν περισσότερα του ενός φαρμακεία
    4) Καταργείται το ελάχιστο ποσοστό 50% που πρέπει να κατέχει ο αδειούχος φαρμακοποιός στην εταιρία
    5) Καταργείται το ελάχιστο εμβαδόν σε συστέγαση
    6) Το φαρμακείο θα μπορεί να λειτουργεί επιπλέον ώρες πέραν της εφημερίας
    7) Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής θα μπορούν να πουλιούνται και μέσο ιντερνέτhttp://networkedblogs.com/VpFpE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/14 08:31

    πάπαλα το sibilla ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/14 09:53

    λεηλασία μιας ζωης σχεδόν 200 χρονια

    και η σιωπή των αμνών συνεχίζεται εκκωφαντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/14 10:21

    ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ.΄ΠΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΝΟΙ..ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΗΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/14 10:46

    Πολύ κόφτεσαι για τα φαρμακεία, αλλά υπάρχει και άλλη ανάγνωση.

    1. καταργούνται οι ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ των φαρμακείων.

    Δηλαδή έπρεπε να υπάρχουν ελάχιστες αποστάσεις και σε ιατρεία, σε γραφεία μηχανικών, σε βιβλιοπωλεία, σε ταβέρνες, σε παντοπωλεία, σε δικηγορικά κλπ

    2. Αίρεται η συστέγαση με άλλα καταστήματα.

    Δηλαδή το πρόβλημα του καταναλωτή είναι αν το φαρμακείο είναι μέσα στο Hondos (που είναι με πλαϊνή πόρτα και αν τώρα επικοινωνεί)

    Δεν έπρεπε τότε να πουλιούνται και τα καλλυντικά στα πολυκαταστήματα (πολύ θα το ήθελαν τα φαρμακεία που έχουν γίνει σχεδόν σούπερ μάρκετ με καλλυντικά, προφυλακτικά, πάνες, καραμέλες, τσόκαρα, τσάγια και χαμομήλια κλπ εκτός φαρμάκων)

    3. Επιτρέπεται σε φαρμακοποιούς να ανοίγουν περισσότερα φαρμακεία.

    Ο γιατρός μπορεί να έχει περισσότερα ιατρεία??? ΝΑΙ. Άλλα επαγγέλματα μπορούν??? ΝΑΙ. Ο φαρμακοποιός γιατί να μην μπορεί???

    4. Ο φαρμακοποιός πρέπει να έχει τουλάχιστον το 50% σε φαρμακείο. Γιατί??? Η κλινική του τάδε δεν είναι με ποσοστά γιατρών 1% ή 7% ή 70%???? Το ίδιο σε άλλες επιχειρήσεις .....Γιατί να μην είναΙ ΑΕ ΕΠΕ, ΟΕ, με επιστημονικό-υγιεινομικό υπεύθυνο????


    5. Καταργείται το ελάχιστο εμβαδόν.

    Γιατί πρέπει να αερίζεται το φάρμακο και θέλει πάνω από 47 τετραγωνικά το κουτάκι, ή θα χορεύουμε χορούς όπως στα πάρτυ .....με το πάρτυ που γινόταν της πολυφαρμακείας που κάποιοι έως πολλοί φαρμακοπώλες συμμετείχαν στις εποχές του αλόγιστου δανεισμού?????

    7. Μπορεί να λειτουργεί το φαρμακείο και ώρες πέραν του ωραρίου του.

    Τι κακό θα πάθω εγώ ο καταναλωτής??? Θα έχει έξοδα περισσότερα η οικογενειακή επιχείρηση του φαρμακοπωλείου γιατί θα θέλει περισσότερους εργαζόμενους για να λειτουργήσει και θα κλείσει θα μου πείτε. Ας μην λειτουργήσει τότε και φυσικά θα χάσει μερίδιο, ή ας λειτουργήσει και αν βγαίνει ας δουλέψει και κανένας ανθρωπάκος....αρκετές περιουσίες έκαναν οι φαρμακοπώλες σε ενοικιαζόμενα, σε ακίνητα, σε επενδύσεις πάσης φύσεως, σε καταθέσεις εξωτερικού κλπ

    Αυτό το μοναχοφάι θέλουν να σώσουν ή νομίζεις, ζουδάκι, ότι κόφτονται για το φτηνό φάρμακο. Όταν ήταν στα ουράνια και κατακρεουργούνταν τα ταμεία μας κάνανε την πάπια και έμπαινες μέσα και σε υποδέχονταν κοψομεσιάρικα.....

    7. Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής θα πουλούνται από το ίντερνετ.

    Και λοιπόν, φτηνότερα θα τα παίρνω και θάναι τα ίδια.

    Τέλος πάντων, είναι τόσο έωλα τα επιχειρήματά τους που δεν χρειάζονταν το κατεβατό που έγραψα. Δεν πείθουν κανέναν!!!! Οι μάσκες έπεσαν.....

    Η διαφορά μου εμένα είναι ότι δεν μπορείς από τον υπερπροστατευτισμό των συντεχνιών να φτάσεις στο άλλο άκρο του άκρατου νεοφιλελευθερισμού όπως τον προωθούν τα μονεταριστικά καθίκια στην ευρώπη που τώρα κυριαρχούν....

    Η λύση είναι η σοσιαλδημοκρατία που συγκεράζει την ελεύθερη αγορά με κρατικό παρεμβατισμό για υπεράσπιση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου και των ατόμων με κέντρο τον άνθρωπο, η αριστερή θεώρηση των πραγμάτων μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις, με θέσεις θετικές, με ρεαλισμό, με σοβαρότητα, με εναλλακτισμό, με συνεργασία και συγκερασμό.

    Μιας αριστεράς που να μην αιθεοβαμωνεί, που να μην σχολιάζει δίκην ρεπόρτερ, μιας αριστεράς των προτάσεων που να πατούν στη γη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/14 11:21

    υγεία φάρμακο και μπακαλιάρος στην ίδια παλάντζα!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/3/14 11:33

    μονεταριστικά καθίκια στην ευρώπη που τώρα κυριαρχούν....

    καλά έπαψε να είναι δημοκρατική η ευρώπη όπως έλεγες προχθές?

    το 1999 που μακελέψανε τη γιουγκοσλαβία δεν ήταν καθίκια?
    το 1991 στο ιρακ δεν ήτανε καθίκια?

    σε όλες τις αποχρ΄ωσεις σοσιαλδημοκρατιες κλπ, τον θυμάσαι το μεγάλο σοσιαλιστή μπλέρ?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/3/14 12:20

    Λίγο έλειψε να χυθεί η καρδάρα με το γάλα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/3/14 12:57

    45,5 O ερντογάν.
    τα χούγια μας πήραν οι γείτονες.
    οσο τρως τόσο αξιόπιστος γίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/3/14 13:05

    να ψηφιζετε νεους ρε. Ειδατε? ολοι οι νεοι του πασοκ και της νδ ψηφισαν οχι χθες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/3/14 13:16

    εγώ αυτή την κυρία Ιακωβίδου ψηφισα
    τι έκανε χθες ?
    περιμενα μαζί με την παπακωστα και το ντινοπουλο να καταψηφίσουν .

    ο παππούς φώτης τι έκανε?
    ο ψαριανός που έκλανε καρέκλες?

    αυτή κιαν είναι σοσιαλδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/3/14 13:48

    Μπερδεύεσαι....εσκεμένως.

    Αν εννοείς το σχόλιο που μίλαγε για βενεζουέλες κλπ ψάξε αλλού.

    Η ευρώπη κυριαρχείται τώρα από δυνάμεις της ακρονεοφιλελεύθερης αντίληψης και έρχεται να προστεθεί και ο ακροδεξιός ευρωσκεπτικισμός.....

    Αν η απάντηση της ευρωπαϊκής αριστεράς είναι το ντε λίνγκε και ο τσίπρας ε, τότε ας βοήσωμεν ....εθνικώς και πανευρωπαϊκώς...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    Πάντως όταν εγώ έγραφα και μίλαγα για διεθνείς γκάγκστερς ίσως εσύ ξεσκόνιζες το εικονοστάσι στο παλιόσπιτο της γλανιτσιάς που είχε την εικόνα του κοκού.....ή δεν ξέρω τι άλλο.....


    Φυσικά και η υγεία είναι πρώτης προτεραιότητας και πατώντας πάνω σ' αυτήν την προτεραιότητα το κύκλωμα διαχρονικά έκανε πάρτυ κερδοσκοπώντας με την φαρμακευτική και γενικά με τη δαπάνη υγείας σε δυσθεώρητα ύψη.

    Παλάντζα λοιπόν την είδαν τα κυκλώματα και γήπεδο κερδοσκοπίας και ξεσκίσματος των ταμείων μας.

    Και επαναλαμβάνω γι' αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    Οι συντεχνίες πέτυχαν μέσω πελατειακών σχέσεων με πολιτικάντηδες (φυσικά και δεν φταίει η πολιτική και δη η κοινοβουλευτική) να κατοχυρώσουν προνόμια και να κερδοσκοπίσουν ασύδοτα και προκλητικά. Σ' αυτή τη διαδικασία πήραμε σχεδόν σύσσωμοι και ΕΜΕΙΣ!!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις??

    Με πρόσχημα αυτό τα ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια που τώρα κυριαρχούν στην ευρώπη βρήκαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα πράγματα στο άλλο άκρο....και η αριστρά της ευρώπης απουσιάζει.......είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, είναι ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ, είναι ΒΑΡΕΜΕΝΗ, είναι ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ, είναι ΝΟΥΜΕΡΑ, είναι ΘΟΛΩΜΕΝΗ, είναι ΧΕΡΙΑΣΜΕΝΗ, πήρε μέρος (στελέχη της) στη διαφθορά, δεν προτείνει, δεν πατά στη γη......απλά σχολιάζει και σχολιάζει και σχολιάζει....

    (κοιτάτε εδώ την δική μας επονομαζόμενη αριστερά και θα καταλάβετε ότι τρις-χειρότερη είναι στην ευρώπη......εδώ διαλέξανε τον κ. Τσίπρα ως εκπρόσωπό τους και δεν ξέρω τι είδανε στο προσωπό του, ίσως τον μέγα ηγέτη που δεν βλέπω εγώ, τον μέγα οραματιστή, τον αγωνιστή που δεν έσκυψε το κεφάλι και έγινε σύμβολο, τον διανοούμενο της αριστεράς που σηματοδότησε τις ευρωπαϊκές μάζες κλπ κλπ

    Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, δεν τον κατηγορώ για λαμόγιο (άσχετα αν πολλά λαμόγια σταβλίζονται στο κόμμα του προερχόμενα από το πάλε ποτέ πασόκ) αλλά την γελιότητα της προσπάθειας και της ένδοιας των θέσεων της επονομαζόμενης αριστεράς κρίνω και τίποτα περισσότερο.

    Γι' αυτό λοιπόν η σοσιαλδημοκρατία είναι για τις εποχές και τους καιρούς που ζούμε η πιο ρεαλιστική πρόταση.

    Σκεφτείτε σαν πολίτες και όχι σαν ιδιώτες.

    Ψηφίστε έτσι που να αναγκάσετε το ήδη υπάρχον πολιτικό σύστημα σε συνεργασίες. Ίσως αλληλοσυγκρατηθούν και κάνουν τίποτα της προκοπής.....

    Οι κοινωνίες από τη φύση τους είναι έκφραση συνεργασίας, δομών και λογικής.....Τι δεν καταλαβαίνεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/3/14 14:04

    Και άμα θες να κάνεις χαβαλέ υπάρχει και ο κουκο-ρεντεζέλας. Δε θα χάσεις, το 'χω δοκιμάσει και είναι χαλαρωτικό....

    Άμα θες να κάνεις κουβέντα, μόνο επί θέσεων εκφρασμένων και όχι επί αυτών που υποψιάζεσαι για τον άλλο.......

    Καυτήριασε θέσεις και πρακτικές (άμα θες βάλε εμένα ότι έκανα αυτά που καυτηριάζεις), αλλά να βαράς στο γάμο του καραγκιόζη δεν έχει νόστα να συνεχίσει κάποιος την κουβέντα.

    Υ/Γ Αλήθεια γιατί πολλοί την πατάτε και όταν αντικρούουν τις θέσεις σας (δικιολογημένα ή αδικιολόγητα) αρπάζεστε και νομίζετε ότι ο άλλος γράφει για τα πρόσωπά σας????

    Γι' αυτό μόνο επί των γραφομένων αντιπαράθεση (και σκληρή) και όχι επί προσπάθειας απαξίωσης του άγνωστου γράφοντος, γιατί τα γραφτά του διαβάζονται και δεν είναι όλοι και ειδικά η πλειονότητα των γλανιτσιώτων του 10 και 2/13......


    Ο σοφός τι απέγινε?????

    Γιατί χόλιασε τόσο????

    Δεν αντέχει κουτούπωμα?????

    Ή εμφανίζεται με άλλου είδους ....παλάντζες.....

    ρε ντεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/3/14 14:16

    καλά ρε γιωργάκη,

    με τη λογική σου ο τσολάκογλου καλά έπραξε , τι άλλο να έκανε θα μου πεις με τις τότε συγκυρίες.

    το ότι κάποιοι κάνενε παρτυ δε σημαι΄νει ότι πρέπει θα πεθάνουμε όλοι.

    δεν διαφέρει από το να μου λές ό δουρής βίασε και σκότωσε το παιδί του , η άλλη στην κρήτη το ζεμάτησε
    άρα αξίζει σε όλους τους έλληνες ο βιασμός τέτοια κοινωνία που κτίσανε
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/3/14 14:29

    Η διαφορά είναι ότι εγώ θεωρώ σχεδόν όλους μας συμμετέχοντες στο πάρτυ που μας οδήγησε εδώ, στη χρεωκοπία δηλαδή....

    Αν εσύ τώρα το παίζεις παρθένα, το σεντόνι ....βγήκε ανέπαφο......

    Όποιος δεν μπόρεσε δεν έκλεψε, δεν καταστρατήγησε, δεν έγλυψε, δεν κυνήγησε το συμφεροντούλι του κλπ....

    Ναι φίλε μου σα λαός έχουμε ευθύνη, τόχουμε αναλύσει.

    Τώρα αν εσύ βρίσκεις τέτοιου είδους επιχειρήματα (μεμονομένα και ανατριχιαστικά) εγώ έχω ένα καλύτερο.

    Δε θα μ' αφήσει, αν με πάρει μυρουδιά, η γριά μου να συνεχίσω μαζί σου τέτοιου είδους κουβέντα, εκτός αν μέχρι εκεί είναι η δυνατότητά σου όποτε με συγχωρείς, κατανοώ......


    Ο Νικήτας κάτι με τους ταξιτζήδες (αφίσες του στα ταξί) κάτι με τους φαρμακοποιούς (εκλογικά κέντρα τα φαρμακεία) λες νάχει πιθανότητες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/3/14 15:53

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Τ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ/ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ.ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟ ΜΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΤΣΙΠΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΜΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΧΤΕΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ,Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙ, ΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΙΣΙΝΗ..ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .ΑΝ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/3/14 15:54

    ΤΟ ΜΑΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ.ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ.Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/3/14 15:54

    για πες μας που έκλεβες εσύ που ωρύεσαι τώρα.μιας και λες όλοι κλέβαμε και όποιος δε μπόρεσε.
    να μας απλώσεις και το σεντόνι σε αρνητική δήλωση.

    τώρα αν εννοείς ότι έκανες λαμογιά με τον υδραυλικό για εικσι τρία ευρώ . έχω να σου θυμήσω ότι χτές καταγγέλθηε ότι η eurobank εβγαλε 25 δις και κατι ψιλά ακόμα γύρω στα 20 δισ στα νησιά κέυμαν και τα καλύπτουν οι φίλοι σου με τα νομοσχέδια πακέτα.

    α΄και κάτι άλλο, ξέρεις κανένα λαό που να του δόθηκε η ευκαιρία και δεν έβαλε χέρι.οι γερμανοί που κάνουν πως έχουν κράτος με ούμπαλα απ΄ότι μαθαίνω ειναι πρωταθλητές στη κλεψιά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/3/14 15:58

    ΧΤΕΣ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 250000000 ΕΥΡΩ.ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/3/14 16:03


    Αρχική
    ΕΛΛΑΔΑ
    Κι όμως, έχουμε λιγότερους δημόσιους υπαλλήλους από την υπόλοιπη Ευρώπη!
    Κι όμως, έχουμε τους λιγότερους δημόσιους υπαλλήλους!
    Διονύσης Ελευθεράτος
    13.04.2012 13:25

    -A +A

    Πόσο «υπερτροφικός» και «πνιγμένος» από ... στρατιές πλεονάζοντος προσωπικού είναι τελικά ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα; Ας επανεξετάσουμε τα πράγματα, υπό το φως (και) των στοιχείων που ανακοίνωσε προσφάτως ο Δημήτρης Ρέππας.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σήμερα απασχολούνται στο Δημόσιο 712.000 υπάλληλοι, εκ των οποίων οι μόνιμοι είναι 636.000. Ο συνολικός αριθμός τους έχει μειωθεί κατά 50.000 την τελευταία διετία.

    Η περίφημη απογραφή του 2010, εκείνη που υποτίθεται ότι θα φανέρωνε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους (ή οποιοδήποτε μεγαλύτερο νούμερο «τραβούσε» η ... ψυχή και η διάθεση αυτοσχεδιασμού καθενός), δεν κατάφερε να καταγράψει περισσότερα από 768.009 άτομα- συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας.

    Γιατί λέμε «δεν κατάφερε»; Διότι, απλούστατα, ήταν τόσο έκδηλη η πρόθεση της κυβέρνησης του ΓΑΠ να «φουσκωθεί» ο συνολικός αριθμός, ώστε απογράφηκαν ως δημόσιοι υπάλληλοι κάμποσοι ... φαρμακοποιοί, μηχανικοί, αγρότες, μαγαζάτορες και εν γένει επαγγελματίες που διέθεταν την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου!

    Αυτό συνέβη επειδή η απογραφή «έπιανε» όσους είχαν λάβει κρατικό χρήμα, έστω κι αν πρόκειται για τα 30 ή 60 ευρώ που δίνονται ως έξοδα παράστασης στους συνέδρους των δημοτικών συμβουλίων. Κάπως έτσι, με την απογραφή έγινε και ... παραγραφή της επαγγελματικής ιδιότητας μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Απογράφηκαν ακόμη και ιδιώτες γιατροί που ήταν συμβεβλημένοι με κάποιο δημόσιο ταμείο.

    Ήταν «κεραυνός εν αιθρία» τα ευρήματα της απογραφής του 2010; Κάθε άλλο. Επί της ουσίας επιβεβαίωσαν τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών για το τελευταίο τρίμηνο του 2009. Τα πράγματα, λοιπόν, ήταν σε αδρές γραμμές γνωστά.

    Πηγή: Κι όμως, έχουμε τους λιγότερους δημόσιους υπαλλήλους! | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/46040#ixzz2xXqyevh8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/3/14 16:45


    Αρχίζω λοιπόν:
    __Το site, που λέει ότι είναι της Μυγδαλιάς (Φωτογραφίες, Τίτλοι κλπ), είναι τσιπρικό του "κερατά"!
    Αυτό συνάγεται τόσο από τα κείμενα που δημοσιεύει, όσο και από βίαια και υβριστικά σχόλια των περισσοτέρων, για να συνταχτούν με το ύφος και το λεξιλόγιο του Κόμματος!
    Δικαίωμά του site; Ίσως. Αλλά ¨δε θέλω ου!'
    __Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι περισσότεροι σχολιαστές του site εκτραχύνονται, ως να έχουν τη νίκη στα χέρια τους. Και ερωτώ: Αν είναι έτσι, τί τη θέλουν την αγριάδα και φοβίζουν τον κόσμο; τους συμφέρει; Άβυσσος η ψυχή....
    __Μια προφητεία από την Περσία λέει, η άτιμη, ότι κατα πάσα πιθανότητα θα νικήσει η Ν.Δ.! Πατρώτες, για την υγεία σας, που ενδιαφέρομαι πάρα πολύ,δεν κρατάτε και μια πισινή, μη μας κοψοχολιάσετε;
    (Ένας που τα παθήματα του έγιναν μαθήματα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/3/14 17:52

    ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΚΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/3/14 17:59

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ ΑΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΓΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/3/14 18:05

    4.45

    Θα με πάρεις στο λαιμό σου......

    Φίλε εμφανίστηκε ο κουκο-ρεντεζέλας με delirium.....άμα θες απάντα του, εγώ τον βαρέθηκα, ούτε άλλαξε το υβρεολόγιό του (για νάχει ενδιαφέρον) και όσες φάπες και νάχει φάει μυαλό δε βάνει.....

    Κανένας δε θα βρεθεί να υπερασπίσει τους φαρμακοπώλες?????? κανένας!!!!!

    3.54
    Δεν μπόρεσα φίλε ή δεν ήξερα. Πάντως χιλιάδες μπόρεσαν είτε γιατί τους άφησαν, είτε γιατί οργανώθηκαν, είτε γιατί δεν ελέγχθηκαν, είτε γιατί κάνανε έτσι αφού όλοι το κάνανε....

    Άμα μετά τα τόσα και τα τόσα δεν έχεις πειστεί, εγώ δεν θα κόψω τις φλέβες μου....

    Ο θυμός σου εναντίον μου που βρίζω τους κλέφτες δεν εξηγείται!!!!! Κλέφτες βρίζω και λαμόγια....γιατί με βρίζεις ευγενέστατε κύριε......Να το σεντόνι που θες ...(αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γιατί αμφιβάλλω....)

    Μπορείς να συνομιλήσεις και εσύ με τον κουκο-ρεντεζέλα που ίσως......έχει κάνει προόδους στην προβοκάτσια......αναρωτιέμαι για τα μάτια κύριε....4.45!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/3/14 18:08

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΡΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΡΚΕΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/3/14 18:11

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΡΕ ..ΕΝΩ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ .ΑΣΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ...ΜΑΖΕΥΕΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ Ν ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕ ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΕΡΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος31/3/14 18:16

    άει πέρνα κατά τον κουρπό αν δεν σ αρέσει ,
    μας ζάλισες , μας φτάνει ο μπάμπης , ο πρετεντέρης , ο κωνστασ ο χατζής, ο όπου και να γυρίσεις την τηλεόραση την ίδια σχολή υποταχτικής και καλοπληρωμένης προπαγάνδας ακούς ΄, προσπαθούμε να ξεφύγουμε και μας μυρικάζεις αυτά που ακούς από δαύτους από τις 6 ως τις μία ο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος31/3/14 18:22

    Κολοβό δεν έχει σήμερα???? Μου λείπει η φαλακρίτσα του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος31/3/14 21:30

    ......................
    Ο θυμός σου εναντίον μου που βρίζω τους κλέφτες δεν εξηγείται!!!!! Κλέφτες βρίζω και λαμόγια..
    .............
    δηλ αυτοί που σήμερα νομοθετούν και τους υπερασπίζεσαι τι είναι? και λες καλά κάνουν και σκάσε βάζουν την ελλάδα σε τάξη.

    αλλά ξεχασα ο σκορδάς είναι το λαμόγιο,
    , ποιος θα είναι ο φιλιππίδης ή ο προβοπουλος ,ο κουμπάρος ή ο εφραίμ ή ο φυγαδευθείς στη γερμανία της ζήμενσ, ο κύριος που μπερδεύει τραπεζικούς λογαριασμούς με κινητά τηλ. άσε μη γράφω άλλο γιατί θα φτιάξω λίστα μεγαλύτερη της λαγκάρντ.
    (για αυτό άσε μη κουράζεσαι ,έχουν αναλάβει το έργο αυτό χρυσοπληρωμένοι δημοσιογραφορουφιάνοι και τα μαθαίνουμε από πρώτο χέρι και όχι από αναμετάδοση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος31/3/14 21:42

    Κωστής Παλαμάς- Πιο επίκαιρος από ποτέ...
    Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,

    ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,

    κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,

    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ...;

    Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,

    και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι, ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος31/3/14 22:12

    Α, παπαπαπαπαπα!!!!!!!!

    Επιστρατεύτηκαν τα βαριά πυροβολικά...

    ας κάτσω στ' αυγά μου μπροστά σ' αυτήν την αριστερή διανόηση δεν πιάνω μπάζα........

    Πάντως λίγο Κολοβό γυρεύω......

    Ραχήήήήήλλ .....Βοήθεια!!!!!!

    Τον Βουδούρη πότε θα του κάνουμε ανάρτηση για να μάθουμε τις λύσεις των προβλημάτων της περιφερειάς μας????....

    Έκατσε ο ποταμο-Δήμου να απολογιέται (γι' αυτά που έγραψε για την επανάσταση του 21) στο κάθε ελληνο-επηρμένο, στο κάθε τσούκιον, στον κάθε συνταξιούχο καραβανά, στο κάθε ναζιστικό απόβρασμα, στο κάθε αγελαίο πλήθος κλπ ότι δεν αγαπά την ελλάδα αυτός που ζητωκραυγάζει, αλλά αυτός που λέει τις αλήθειες των γεγονότων, αυτός που την κρίνει για να την κάνει καλύτερη.

    Τελικά ο Βαγγέλας θα αποταχθεί από Πρόεδρος της Βουλής????? Επέτυχεν η εμπνευσμένη πάπιος και σκουρλέτιος λογική της εφόδου?????

    Μετά τον χτεσινό σεισμό της συγκέντρωσης του συντάγματος έβγαλαν φτερά τα συντρόφια και δε συγκρατιούνται.....γι' αυτό θα το επαναλάβουν πάλε αύριο.....μην και ξεχάσετε να πάτε, αλλά μην μπερδέψετε την πάνω με την κάτω πλατεία, αν και δεν έχει κανένα νόημα πια.......αφού καλούν τον οποιονδήποτε παρέα τους, αρκεί να είναι αντιμνημονιακός. Και τα πιθήκια αντιμνημονιακά κραυγάζουν....

    Εγώ, το τίποτα, με τον σκορδά τα βάνω και σκιάζουμαι να του ζητήξω και απόδειξη μπας και μου δόκει κουφωμένα σκόρδα, γι' αυτό με συμπαθάς.......Α, ρε μαγκιά κλανιά και κλιτσόραβδο στον ώμο!!!!!! Δεν πήρες χαμπάρι τίποτα αδερφάκι μου με τέτοιο κλίσμα που έχεις φάει και έμεινες στην μπουχέσιον εποχή!!!!!!

    Άντε τώρα παίξτε με τον κουκο-ρεντεζέλα (μην ανταπαντά στον εαυτό του), εγώ θα επανέλθω αργοτερούλια όταν θα αρχίσουν να ξεμυτίζουν οι σοφοί του σάιτ και τα καλαμοκαβαλημένα της επονομαζόμενης αριστεράς.....

    Τα δεξιά ζουδάκια δεν έχει νόστα να τα κουτουπώνεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος31/3/14 22:38

    ε τι? τον ευατόν σου να κουτουπώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος31/3/14 23:25

    ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος31/3/14 23:46

    Ο ΠΟΤΑΜΟ-ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΘΟΣ.ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΩΡΕ ΤΣΙΟΥΚΙΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΕΙΧΟΝ ΚΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΑΙΟΙ ,ΝΑ ΓΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ,ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ,ΑΦΟΥ ΚΕΡΙ ΑΝΑΒΕΙΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ @@@@@@@@@@@@@@ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΥ ΚΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1822 42000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΝΔΡΑΠΟΝΤΙΣΑΝ 50000 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 14000 ΔΙΕΦΥΓΑΝ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΙΟΥΡΑΤΕ ΣΑΝ ΜΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΕΡ9ΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ..ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/4/14 14:45


    ΠΡΟΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ site,
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΛΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΤΕ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ ΣΥΓΧΙΣΕΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/4/14 17:09

    ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ...ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...ΡΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.