Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Υπό έρευνα Γ.Παπακωνσταντίνου, Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμος, Μ.Μόντι

Μα σοβαρά θα πλήξει το δημοκρατικό σας αίσθημα το να τους βγάλουν στην παρανομία;
Οι τυφλοί που θεραπεύτηκαν, με το γνωστό θαύμα, στη Ζάκυνθο, ανέρχονται, μέχρι στιγμής, σε 682. Δεν πρέπει να υπήρχε αλλοδαπός ανάμεσα τους.
Πολύ σημαντική δήλωση ΓΑΠ: «χωρίς δημοκρατία οδηγούμαστε στη βαρβαρότητα.» Καλέ εμείς σοσιαλισμό δεν είχαμε επιλέξει;
Noμίζω πια η μοναδική περίπτωση να μπει στη Βουλή ο Κασσιδιάρης είναι αν αποκτήσει κρατητήριο.
Να δείτε που δεν έχουμε καλά ξεμπερδέματα και στο τέλος θα μας προκύψει και καμιά μέρα μνήμης κατά του φασισμού κ.λ.π.
Εγώ πιστεύω ότι επιτέθηκε στην Κανέλλη επειδή τον ακούμπησε με Ριζοσπάστη.
Τι ωραία θα ήταν ως Cashιδιάρης.
Άντι να τηλεφωνεί ο πρωθυπουργός στον Μιχαλολιάκο, καλό είναι να του τηλεφωνήσουν από τη ΓΑΔΑ, μήπως έχει καμιά πληροφορία για το που βρίσκεται το λουλούδι του.
Δεν θέλω να σας ενοχλήσω, αλλά τη στιγμή που ασχολείστε με τον Κασιδιάρη, πυκνώνουν τα μηνύματα για έξοδο από ευρώ. Τώρα πάλι συνεχίστε.
Εντάξει, το είδαμε, φτάνει. Θα το βλέπουμε σε όραμα σε λίγο.
.
Ο Ιταλός εισαγγελέας Ρουτζέρο μετά από προκαταρτική εξέταση που ολοκληρώθηκε στην γειτονική χώρα άσκησε ποινική δίωξη κατά πέντε στελεχών της Standard & Poors, με το κακουργηματικό αδίκημα της χειραγώγησης της αγοράς κατά συρροή.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως, βρίσκεται αλλού: Κατά την διάρκεια της έρευνάς για τους οίκους αξιολόγησης των Moody’s και Fitch εντόπισε ότι στοιχειοθετούνται ευθύνες και για τον νυν πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, το δευτερο τραπεζίτη που η trilateral επέβαλε ως πρωθυπουργό σε χώρα της ευρωζώνης μετά τον Λ.Παπαδήμο: Ο Μόντι που ήταν τότε πρόεδρος του Πανεπιστημίου Μποκόνι, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Moody’s τουλάχιστον μέχρι την περίοδο που διερευνά ο εισαγγελέας Ρουτζέρο.
Σε συνέχεια και συνέπεια της μήνυσης τον Μάη του 2010 από οργανώσεις της Ιταλίας εναντίον του οίκου Moody’s, ο εισαγγελέας της πόλης Τράνι, Μικέλε Ρουτζέρο, αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του διεθνούς οικονομικού οίκου αξιολόγησης, για μια ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει τον Μάη του 2010, η οποία είχε αποσταθεροποιήσει τις εγχώριες αγορές και είχε προκαλέσει την κατάρρευση των Ιταλικών μετοχών και ομολόγων.

Μερικές μέρες πριν, και αφού πέρασαν κάτι περισσότερο από δυο χρόνια εργασίας και έρευνας, για την Standard & Poor’s ο εισαγγελέας κατέληξε στο να στοιχειοθετήσει την κατηγορία του εγκλήματος της χειραγώγησης κατά συρροή και με στόχο την απολαβή χρημάτων για πέντε άτομα:

Τον πρόεδρο της Standard & Poor’s, Deven Sharma, τον γενικό μάνατζερ στο Λονδίνο Yann Le Pallec, τον Eileen Zhang (του Ευρωπαϊκού κλάδου της S&P), τον Frankiln Crawford Gill και τον Moritz Kraemer που εργάζονται στη Ευρωπαϊκή προεδρεία της εταιρίας για την εκτίμηση των Δημόσων χρεών χωρών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Τράνι, οι πέντε ύποπτοι, που κατέχουν θέσεις στην κορυφή του οίκου, "μέσω τεχνασμάτων και εντολών ενημερωτικού χαρακτήρα (που όπως περιγράφεται έχουν καταγραφεί μόνο κατ' επίφαση νόμιμα αλλά που στην πραγματικότητα είναι παράνομα), παρείχαν με δόλο στις αγορές, δηλαδή στους επενδυτές ψεύτικες και χαλκευμένες πληροφορίες για την πορεία και την αξιοπιστία της ιταλικής οικονομίας και την οικονομική πολιτική της Ιταλικής κυβέρνησης (που στόχευαν στην ανάπτυξη και την επαναπροώθηση της οικονομίας)".

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει το πόρισμα του εισαγγελέα "αποχτούσαν κρατικά ομόλογα του Δημόσιου χρέους της Ιταλίας αποσβένοντας το κόστος για τους ίδιους και αυξάνοντάς το για την Ιταλική οικονομία".

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Μήπως μοιάζει εκπληκτικά η υπόθεση αυτή με την υπόθεση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο οποίο εμπλέκεται ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Ν.Παπανδρέου;
Ή οι δηλώσεις περί Τιτανικού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου πρώην στελέχους μεγάλων οίκων του εξωτερικού, περί "Τιτανικού" της Ελλάδας που οδήγησε στην εκόξευση των spreads;
Ή στην υπόθεση του δημοψηφίσματος για το ευρώ, το οποίο έκανε μερικούς δισεκατομμυριούχους μέσα σε λίγες ώρες, υπόθεση για την οποία ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

Και βέβαια η περίφημη και "καραμπινάτη" πλαστογραφία των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στο δεύτερο Μνημόνιο και στην κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Πάντως και εντός Ελλάδος, μια "ανήσυχη" ομάδα εισαγγελέων, τα ψάχνει και τα τεκμηριώνει όλα αυτά τα θέματα. Θέματα που αφορούν και πράξεις του Λ.Παπαδήμου. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες...


Τμήμα ειδήσεων defencenet

30 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/6/12 10:32

    Εκτός κειμένου αλλά επικαιρο
    MAΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ: NEΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    απόσοπασμα απο κείμενό του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που αναδημοσιεύει το
    apneagr.
    Ο φασισμός στις μέρες μας φανερώνεται με δυο μορφές. Ή προκλητικός, με το πρόσχημα αντιδράσεως σε πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα που δεν ευνοούν την περίπτωσή τους ή παθητικός μες στον οποίο κυριαρχεί ο φόβος για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν. Κι έτσι εδραιώνεται η πρόκληση. Με την ανοχή των πολλών. Προτιμότερο αργός και σιωπηλός θάνατος από την αντίδραση του ζωντανού και ευαίσθητου οργανισμού που περιέχουμε.

    Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/12 11:38

    Στα πλαίσια του "επίκαιρου" κειμένου του αείμνηστου Μ.Χατζιδάκι, που μας παρέθεσε ο 10:32 πμ, και του χθεσινού τηλεοπτικού και όχι μόνο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα ακροδεξιά και ... άλλα εξτρεμιστικά-φασιστικά, εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι τελικά περισσότερα απ' όσα νομίζαμε και... « όλοι εμείς» λιγότεροι από κάθε προήγουμενη εποχή!!!
    Δυστυχώς η κρίση έχει μπει στο πετσί μας, στο μυαλό μας, στη ψυχή μας...
    Η αντιβίωση που πρότεινε παραπάνω ο Χατζιδάκις δεν χορηγήθηκε ποτέ στη σωστή δοσολογία και τώρα το απόστημα δεν σπάει.
    Γερόλυκε, συμμερίζομαι το φόβο σου και εύχομαι να μην είναι αργά, αν, έστω και την ύστατη στιγμή, αντιδράσουμε.
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/12 11:57

    Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/12 14:01

    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/12 14:20

    . Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/12 14:35

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/12 16:21

    Δε σας εχω πει οτι μαζι με το ελληναρας ειναι και χρυσαυγουλο.

    Ακω τι σας λεει....Δεν κινδυνευετε απο τον κασιδιαρη αλλα από το πασοκ και τη νδ......

    ρε δεν πας....να μη σου πω εγω που....μας καθησυχαζεις κιολας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/12 16:41

    ΣΩΠΑ ΡΕ .ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΘΡΕΠΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/6/12 17:18

    4.21 εισαι ανοητος αν πυροβολεις καθενα που γραφει με κεφαλαια.πρεπει να σε στριμωξε αγρια αυτος τοτε χαχαχαχαχα κακομοιρη πεταγεσαι στον υπνο σου σαν το λουκυ λουκ που πυροβολει τη σκια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/6/12 18:08

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ
    ΚΙΝΔΥΝΟ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/6/12 18:11

    μουρθε σημερα επιστολη και γω ο χαζος νομιζα οτι με σκεφτηκε ο βενιζελος.....τελικα ηταν το ετακ....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/6/12 18:14

    Τωρα που κατάλαβα τι σας τρομάζει περισσότερο ε τοτε θα ψηφίσω ...δαγκωτά ΣΥΡΙΖΑ

    Πηγε στα αζητητα αυτος gerolyke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/6/12 18:34

    ποιος απο ολους????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/6/12 18:34

    ποιος απο ολους????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/6/12 18:43

    "-Βορίδης, Πλεύρης, Ψωμιάδης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης είναι στη ΝΔ.
    -Κι ο Κασιδιάρης, κύριε; Δεν είναι; Γιατί; Γιατί κύριε;.."

    o Bενιζελος gerolyke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/6/12 19:04

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝΕ.ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ Η ΑΠΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/6/12 19:21

    ¨Πυροβολω¨¨ το φασιστοειδες που στο μπλογκ της γλανιτσιας δινει αφεση αμαρτιων στους νεοναζι.....,αλλα γιατι γραφεις με μικρα τωρα, κακομοιρη μου, μονος εμεινες διαγραμμενος και αν βαζεις και το ΚΚΕ και στο κλαμπ των ψηφων δε σε πιστευουν οι γλανιτσιωτες.....νουμερο εχεις γινει, σε βαρεθηκαμε καλα εκανες και κανα 2-3 μερες δεν εγραφες.....τα μυαλο-καμενα χρυσαυγουλα δε θα περασουν και ειδικα σε ενα χωριο που εχει ταλαιπωρηθει. Ασε λοιπον το ΚΚΕ στην μπαντα και μην το πιανεις στο στομα σου....το μολυνεις μονο και μονο που το αναφερεις εσυ που δεν κινδυνευεις απο τη χρυση αυγη..

    Δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σου...Πως τολμας και βαζεις το ΚΚΕ μαζι με τον καμενο και τον τσιπρα, αφου δε θελουμε ρεεε, δε γουσταρουμε, τραβα με τη χρυση αυγη που δεν κινδυνευεις....επιτελους συνελθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/6/12 19:22

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΟΥΝ.ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΤΕΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΒΓΗΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/6/12 19:58

    Ετσι και γρουσουζεψεις και την εθνικη και χασει....κρυψου μαυρη μαυριλα....Καλα ειχες καταπιει τη γλωσσα σου κατι μερες, ποιος σε μυγιασε παλι και αρχισες τις μπαρουφες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/6/12 21:13

    ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ.ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΡΚΕΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Μ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/6/12 21:37

    7.21 σε καταλαβαμε εισαι κκε μπραβο πες το χρυσοστομε τι ηθελες τοσα χρονια στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/6/12 22:48

    το αυγό έσπασε,πεζοπόρα και μηχανοκίνητα ταγματα κάνουν , ηδη εφόδους σε πρόβα τζενεράλε. γραμμή Βικτώρια Πειραιά. μη τους υποτιμάμε.αν η κατάσταση χειροτερέψει ναστε σίγουροι ότι θα είμαστε οι επόμενοι στόχοι.αν δεν μιλήσουμε τωρα αν δεν τους απομονωσουμε με την ψήφο μας και προ πάντων με το αντιβιωτικό της παιδείας και τη γνώση της ι στορίας τους.Ηδη το αίσθάνομαι με το χώρο της εργασίας όλοι είναι έτοιμοι με το βλέμμα και την επιθετικότητα κασιδιαρ και ιδιαίτερα μετά το χθεσινό επισ΄δειο. .θέλουν νύξη για καυγά.το έζησα, και το ιδιο μου είπαν και από άλλους χώρους εργασίας άργ΄τερα, γιαυτό και έβαλα το απόσπασμα του Χατζηδάκη,να σπάσουμε το φόβο, αλλά και τη νοοτροπία που προσπαθούνε να μας περάσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/6/12 22:57

    Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τον Ηλία Κασιδιάρη, το πρόσωπο που απασχολεί από εχθές τόσο τα ελληνικά όσο και τα διεθνή μέσα, μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

    Ο Κασιδιάρης και ο ... Χίτλερ


    Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, εμφανίζεται στα έντυπα της παράταξης ως θαυμαστής του Χίτλερ και νοσταλγός του εθνικοσοσιαλισμού.

    Ανήμερα των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ την Τετάρτη 20-4-2011 ο Ηλίας Κασιδιάρης αρθρογραφεί στην εφημερίδα της Χρυσής αυγής, με τίτλο "Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία".

    Τον αποκαλεί «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «οργανωτή ενός προτύπου κράτους», ενώ υποστηρίζει πως αν δε σταματούσε η αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία μπροστά στην αθλητική Ρώμη και την διάνοια.

    Ο Κασιδιάρης και οι… διεθνείς επαφές

    Εκτός από λάτρης της πολεμικής τέχνης street fighting, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr , από ότι φαίνεται του αρέσουν και τα συγκροτήματα με νεοναζιστική θεματολογία.

    Όπως βλέπετε στο βίντεο, ποζάρει πλάι στα μέλη ενός τέτοιου βρετανικού συγκροτήματος φορώντας μάλιστα μια μπλούζα με διάφορα σήματα, στα οποία ανάμεσα υπάρχει και η σβάστικα.

    Πηγή: Από δελτίο ειδήσεων ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/6/12 14:47

    Μην εμπιστευεστε το συριζα.....

    κκε

    Γεννηθηκα απο βερα αριστερους,

    ψηφιζα πασοκ για χρονια,

    το γυρισα στο συριζα,

    προπαγανδιζω τον καμενο,

    χρυσαυγουλιζω ως προς τη συμπεριφορα (χρησιμοποιωντας λεκτικη βια και βρισιες) (οποιος δε συμφωνει μαζι μου ειναι ηλιθιος, μερκελ, λαμογιο,κλεφτης κλπ),
    προσπαθώ να φανω προοδευτικος υποστηριζοντας κκε τωρα μαζι με συριζα και καμενο και


    τελως παντων ....παρατηστε με ...θα σας στειλω στον κασιδιαρη για τα παραπερα.....

    Και που να σφιξουν οι ζεεεσστττεεεες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/6/12 19:18

    ΔΕ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΥΣΚΟΛΑ Ν ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΕΘΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/6/12 21:58

    χαχαχαχαχαχα

    δεν εχω σπιτι στο χωριο, τι εχω να χασω λοιπον;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/6/12 01:19

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/6/12 07:14

    ε, ρε το κερατο μου, πως με καταλαβε;;;;;......τσακαλι σου λεω ο ανθρωπος.....πως να κυκλοφορησω τωρα....που ξερει ποιος ειμαι, γι αυτο θα συμφωνω μαζι του απο δω και περα μπας και γλυτωσω την γκιλοτινα της...δημοκρατιας....του καμενου και του τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/6/12 17:33

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/6/12 17:51

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    10 / 06 / 2012 17:06
    Παναγιώτης Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις

    Τη θέση ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις εξέφρασε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προακλώντας σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Παναγιώτης Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις

    Σε δηλώσεις του το Σάββατο σχετικά με την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και της υποψήφιας με το ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, ο Π.Ψωμιάδης είπε ότι «εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

    Υποστήριξε ακόμη ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

    Απέδωσε ακόμη το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη σε πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις «αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις» προς τη ΝΔ, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή.

    Στις δηλώσεις Ψωμιάδη απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας με έμφαση ότι «με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

    «Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες».

    Για το ίδιο ζήτημα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολίασε ότι «είναι συγκλονιστική η είδηση ότι ο κ.Ψωμιάδης, δήλωσε ότι είναι αδελφό του κόμμα του η Χρυσή Αυγή.

    «Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ . Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.