Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μέρκελ: Μόνιμη παρουσία - ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα .Kούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%.


Για «μόνιμη παρουσία» και «ενισχυμένη εποπτεία» στην Ελλάδα έκανε λόγο η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ μετά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις της Συνόδου Κορυφής που κατέληξαν σε συμφωνία για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους κατά 50%.

«Το πρόγραμμα της Ελλάδας θα στηριχθεί στα στοιχεία της τρόικας. Θα υπάρχει ενισχυμένη εποπτεία, θα υπάρξει ένα μνημόνιο κατανόησης (ΜOU), η Ελλάδα θα παρακολουθείται, και θα υπάρχει μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα, δεν μπορεί να εμφανίζεται κάθε τρεις μήνες η τρόικα» υπογράμμισε η καγκελάριος.

«Ο δικός μας ο στόχος είναι ότι το χρέος της Ελλάδας το 2020 πρέπει να είναι 120% για να μπει η Ελλάδα στις αγορές» σημείωσε.
Η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε εκ νέου για αλλαγές στις συνθήκες της ΕΕ για ενισχυμένη δημοσιονομική εποπτεία, ενώ πρόσθεσε ότι στο EFSF δεν θα συμμετάσχει η ΕΚΤ.

Από την πλευρά του, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε ότι με τη συμφωνία που επετεύχθη οι τραπεζίτες και οι άλλοι ιδιώτες ομολογιούχοι θα χάσουν το 50% της αξίας τους, αλλά θα πάρουν άλλα 30 δισ, ευρώ υπό μορφήν εγγυήσεων, με το ελληνικό χρέος να μειώνεται κατά 100 δισ. ευρώ.

«Πρόκειται για εξαιρετικά κρίσιμες αποφάσεις που κανείς δεν θα είχε φανταστεί στο παρελθόν» ανέφερε. Για το EFSF ο κ. Σαρκοζί διαβεβαίωσε ότι θα έχει μεγάλη δυνατότητα παρέμβασης.

23 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/10/11 07:58

    Καλώς ήρθατε !!!Χαθήκατε …από το 1944 έχουμε να σας δούμε
    Nis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/11 11:37

    Ευτυχώς το Ο Χ Ι στη χρεωκοπία της Ελλάδας το είπε η Γερμανή Καγκελάριος κ. Μέρκελ ,έστω κάπως καθυστερημένα και μπράβο της.Μιας και είμαστε αναποτελεσματικοί και για να μάθουμε να εισπράττουμε τους φόρους θα μας εποπτεύουν και καλά θα κάνουν για να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα .Αλλιώς θα χρεωκοπήσουμε μελλοντικά στα σίγουρα.Οικυβερνώντες πρέπει να στηρίξουν τους μισθούς και τις συντάξεις ,γιατί σε κάθε ελληνικό σπίτι υπάρχουν τουλάχιστον ένας ή δύο άνεργοι,που ζουν από το εισόδημα των συνταξιούχων και των μισθωτών .Αν χάσουν άλλο από το εισόδημά τους θα έχουμε λαϊκή πλέον Επανάσταση.Είμαι αισιόδοξος ,γιατί θα βάλουμε επί τέλους μυαλό!!!
    marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/11 16:31

    ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/11 16:57

    γιαβολ.......και βουρ για το χωριο.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/10/11 18:02

    4.31

    Όποιος δε συμφωνεί μαζί σου, έχει σχιζοφρενική άποψη????/

    Δε θα γίνω υπερασπιστής του Μαρίνη (δεν τόχει ανάγκη άλλωστε), αλλά θα τολμήσω να επαναλάβω κάποια απ΄αυτά που είχα γράψει πιο παλιά και είχα ξεσηκώσει ορυμαγδό ύβρεων από ...ελληναράδες.

    Δε θέλουν εποπτεία οι συνεταιρισμοί, γιατί τόσα χρόνια είχανε πάρτυ οι επαγγελματίες και πολλά δις χάθηκαν.

    Δε θέλουν εποπτεία οι ελευθεροεπαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι, κατασκευαστές, μπακάληδες, μανάβηδες, λαϊκατζήδες, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, πλακάδες, μαντράδες κλπ κλπ) για να συνεχίσουν να φορκλέβουν (φπα) να εισφοροαποφεύγουν (90% δεν πληρώνει σέντσι φόρο) και να εισφοροκλέβουν.

    Δε θέλουν εποπτεία οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι (εφοριακοί, τελωνιακοί, αστυνομικοί, γιατροί του εσύ κλπ0 για να συνεχίσει η άνομη συναλλαγή (λάδωμα) και να συνεχίσουν να έχουν μεζονέτες, τζιπ, εξοχικά, μπέμπες και χοντρές καταθέσεις. (από το μισθό τους ρεεεεεε θα μου πει κάποιος έξαλλος...)

    Δε θέλει εποπτεία το κύκλωμα γιατρών, φαρμακοποιών και φαρμακοβιομηχανιών που έφτασε τη φαρμακευτική δαπάνη στα ουράνια (μεγαλύτερη της Ισπανίας με 5πλάσιο πληθυσμό) και ρημάξανε τα ταμεία μας.

    Δε θέλουν την εποπτεία τα λαμόγια των δήμων (δημαρχαίοι, πρόεδροι συμβουλίων, αντιδημαρχαίοι) που φτιάχνανε εταιρείες στους δήμους με μισθούς αρεοπαγήτη (και λίγα λέω), που κάνανε αναθέσεις και ο εργολάβος έριχνε μια πασπάλα τσιμέντο και πληρωνόταν σα νάφτιαχνε γιοφύρια ολάκερα, γιατί βλέπεις έπρεπε να δώσει τα ....πεσκέσια στους άρχοντες του τόπου.

    Δε θέλει εποπτεία το σάπιο πολιτικό σύστημα για να συνεχίσει να διορίζει και να έχει πελατεία διαρκείας.

    Δε θέλει εποπτεία ο κλάδος των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοκατασκευαστών για να συνεχίσει το χορό που ήξερε.

    Δε θέλει εποπτεία ο τραπεζίτης που έριξε τον ηλίθιο τον εργαζόμενο στο δανεισμό για να πάρει μεζονέτα, για να πάρει τζιπ, για να πάει διακοπές.

    Δε θέλουν εποπτεία τα αρχιλαμόγια των Μέσων μαζικής επιβολής (ΜΜΕ) για να συνεχίσει το πάρτυ των διαφημήσεων των κρατικών εταιρειών και τα θαλασσοδάνεια.

    Θα μου πεις και πολύ εύστοχα, καλά όλα αυτά τα δίκαια και καλά θα τα έχουμε με την εποπτεία των διεθνών γερακιών????


    ΟΧΙ, αλλά καλύτερα να μας στριμώξουν οι ξένοι και να φάνε αυτοί, παρά τα λαμόγια τα χιλιάδες λαμόγια οι πατριώτες μας,

    Και ξέρετε γιατί??

    Γιατί τους ξένους κάποτε θα τους διώξεις, τον αδερφό σου, το παιδί σου, τον πατριώτη σου ΠΟΤΕ!!!!

    ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ φίλε 4.31 και όχι του Μαρίνη.

    Εμένα βρίσε με, τον Μαρίνη μην τον πλησιάζεις γιατί είσαι πολύ μικρός.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/10/11 18:13

    Α, Νις λησμόνηκα να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχόλιο, ότι κάνεις λάθος ότι έχεις να τους δεις από το 44 και ξέρεις γιατί???

    Εδώ τους είχες με τη siemens με τα εξοπλιστικά, με τα αυτοκίνητα, με τα υποβρύχια με με με με τα γκόλντεν μπόυς και τους λαδιάρηδες πολιτικούς που συνεργάστηκαν μαζί τους κλέβοντας (αυτοί είναι οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες και οι μελανοχίτωνες)

    ΕΔΩ ΤΟΥς ΕΙΧΕΣ ΟΥΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και κατακρεουργούσαν τον ιδρώτα του μισθωσυντήρητου και ξαναπαίρνανε τα δανεικά που δίνανε και που τώρα πρέπει να πλερώσουμε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ (μισθωτοί και συνταξιούχοι)

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/10/11 18:54

    Αντιπαρέρχομαι την ύβρη του ανώνυμου σχολιαστή του ιστολογίου μας και συμπληρωματικά προσθέτω στο παραπάνω σχόλιό μου τα εξής : Η Γερμανή Καγκελάριος , κ.Μέρκελ με το να αρνηθεί τη χρεωκοπία της χώρας μας πέτυχε με την κίνηση- γενναιοδωρία της αυτή να εξαλείψει και τις οφειλές της πατρίδας της προς το ελληνικό κράτος από τις πολεμικές αποζημιώσεις της ναζιστικής Γερμανίας. Έτσι με ένα σμπάρο πέτυχε δύο τρυγόνια : Έδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην Ενωμένη Ευρώπη και είναι το αφεντικό της και πάτσισε με εμάς το μεταπολεμικό χρέος της χώρας της.Θυμηθήτε με,καμιά ελληνική κυβέρνηση δε θα διεκδικήσει πολεμικές αποζημιώσεις από τούδε και στο εξής από το γερμανικό κράτος.Μακάρι να διαψευστώ.
    Μεταξύ μας θα ήθελα να υπάρχει πολιτικός πολιτισμός. Να μην απαντάμε με χαρακτηρισμούς και ύβρεις με όποιον έχει αντίθετη άποψη με έμάς,αλλά με επιχειρήματα και θέσεις.
    Φίλε ( ο χωρίς ψευδώνυμο ) σε ευχαριστώ για τα φιλόφρονα σχόλια σου για μένα.
    marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/10/11 19:47

    ΣΑΣ ΕΒΑΡΕΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΥΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ
    Ασβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/10/11 22:18

    HER COMANTANT....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/10/11 22:38

    ΜΑΡΙΝΗ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ...Κ ΜΕΡΚΕΛ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 2ο ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ [ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ..ΚΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΓΛΗΓΟΡΗ]..ΝΙΩΘΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/10/11 23:10

    ti σημενει το HER COMANTANT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/10/11 23:37

    ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ.....ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ....ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΟΝΟΓΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ...ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ????Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΑΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/10/11 23:38

    Ασβέ,

    αν εννοείς αυτά που έγραψα, για τους ντόπιους λωποδύτες, πες μου σε παρακαλώ με τι διαφωνείς και ποιον αδικώ.

    ειλικρινά θέλω να μου πεις.

    Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα ότι με βάρεσε η κρίση στο κεφάλι, πάντως το αίμα στο κεφάλι μου έχει ανέβει χρόνια τώρα γιατί ....καταλάβαινα απλά που θα οδηγούσε το ....εθνικό πλιάτσικο!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ!!!!!

    Μέσα σ' αυτούς και ΕΓΩ.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/10/11 23:44

    ΑΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ28/10/11 20:46

    ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΡΕ ΜΑΤΡΟΛΙΞ.ΔΗΛ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟΙ.ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.Σ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΩ .ΔΗΛ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ.ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΠΟΛΕΜΑ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΗ;ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΗ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΕΩ .ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ28/10/11 21:13

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΧΨ(ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ)ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Η ΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΥΤΕ Η ΚΛΟΠΗ! ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ! ΟΛΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑ ΣΥΝΟΛΟ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΧΨ ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝ Η ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΣ ΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ.ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΤΕ ΤΟ,ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΓΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/10/11 21:23

    Δε μου στέλνεις την κάρτα του ψυχιάτρου, να τη δώσω και στο Μαρίνη.

    Έχεις πολύ θράσος αδερφέ, μα πολύ θράσος....

    Αυτά τα ολίγα για σένα αρκούν...Τα περισσότερα χασούρα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/10/11 22:16

    ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ .....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΛΠ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ........ΔΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΟΥ ΟΜΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/10/11 13:52

    ΧΩΣΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΕΔΕς ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΨΙΛΟΚΛΕΦΔΤΕς ΕΙΝΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/10/11 15:40

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΔΕ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/10/11 20:00

    ούι μανούλα ούι.....πολλυ κινηση..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/10/11 21:23

    Πατριώτες κάλμα.

    Υπάρχει κάποιος που του κάνει κακό αυτού του είδους η επικοινωνία (οι διαφωνίες δηλαδή με τις απόψεις του) και μπορεί να πάθει κάτι, για όνομα του Θεού.

    Γράφει με διάφορα ονόματα, συνήθως τώρα τελευταί είναι τελείως ανώνυμος και αρχίζει να ξεσαλώνει.

    Τουλάχιστον εμένα μη με μπλέκετε.

    Εκφράσεις όπως του 3.40 και παραπάνω του πατριώτη ρεντεζέλα (που μάλλον είναι ο ίδιος) καλό θα ήταν να λείπουν.

    Φίλε ρεντεζέλα, αν ανατρέξεις στα σχόλιά σου είτε ¨επώνυμα¨είτε ανώνυμα θα φρίξεις και συ ο ίδιος.
    Ηρέμησε και κόφτο επιτέλους γιατί σου είπα θα πάθεις τίποτα και θα τόχω κρίμα.

    Διαφώνησε όπου θέλεις, κατάκρινε τις απόψεις, αλλά ανθρώπους που δεν ξέρεις μην τους βρίζεις γιατί αυτό πια καταντάει....αρρώστεια!!!

    Στη φαντασία σου μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις, αλλά για το πρόσωπό μου, παρ΄ότι σχεδόν έχω σκιαγραφηθεί, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Συνέχισε όμως να υποθέτεις, γιατί και γω υποθέτω για σένα, γιατί δε σε ξέρω.

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Y/Γ Πατριώτη του 1.52 δεν τα χώνω σε κανένα. Όποιος βλέπει τον εαυτό του σ' αυτά που γράφω ας μυγιάζεται. Πιστεύω ότι όλοι τα ίδια κάποως λέτε, γιατί δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/10/11 21:31

    Ξέχασα το σχόλιο του 9.23 δεν είναι δικό μου και ας φαίνεται δικό μου....

    Ρε εξωκοίλατε τελείως????

    Αφού δεν αντέχετε τον καρσιλαμά, κάντε τουμπεκί..

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.