Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτόνομα

Ξεκαλοκαίριασε ή μου φαίνεται ; Πάντως δρόσισε αρκούντως και είναι χαράς ευαγγέλια για τους ολίγον εύσαρκους ( Πάγκαλος-Βενιζέλος ) και τους πολύ θερμούς, ως ημείς. Δροσιστείτε να δροσιστούμε.
***
Ησυχάστε, χριστιανοί, θα φύγει η Τρόικα. Είναι τόσο χειμαρρώδης ο Βενιζέλος με τα αγγλογαλλογερμανικά του που τύφλα να έχουν τα ελληνικά του. Δεν θα αντέξουν άλλο οι τροΪκανοί -- όπου φύγει-φύγει...
***
«Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες». Για την ακρίβεια, θα φύγουν οι «κηπουροί» του Γιώργη και θα έρθουν οι «κηπουροί» του Αντώνη, ήτοι Μιχελάκης, Μηταράκης, Σταϊκούρας, Φαήλος κ.α. παιδιά. Θα έρθουν δηλαδή τα παιδιά με απανωτές εκλογές και θα φύγουμε οι μεγάλοι –όπου φύγει-φύγει...
***
Επαναληπτικές εκλογές θα ζητήσει ο κ. Σαμαράς από το λαό, ώστε να του δοθεί ισχυρή αυτοδυναμία προς ανόρθωση του έθνους. Το είπε κάτωθεν του Λευκού Πύργου, και ο Πύργος – ω του θαύματος – δεν έγινε της... Πίζας. Έμεινε ενεός, αλλά όρθιος και θεσσαλονικιός.
***
Με τα τόσα και τα τόσα των τελευταίων ημερών, προσπαθώ να χαλαρώσω με το νεοκδοθέν βιβλίο «Έλληνες Ποιητές» του Παρμενίωνα Μπώλου . Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρείς, αλλά εκατόν δέκα τρεις έλληνες ποιητές παρελαύνουν στις σελίδες του. Και , μα τον Δία, αισθάνομαι μία χαλάρωση ! Τυχαίο ; Δεν νομίζω. ( Χαλαράαα...).
AΒΑΔΑΙΟΣ

5 σχόλια :

  1. ΚΟΥΚΟΣ20/9/11 15:32

    ΑΒΑΔΑΙΕ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/11 17:23

    Αβαδαίε εκείνα τα ποιήματα του Μπουρεκογιώργη τι έγιναν? στα έστειλε dvd?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/11 22:12

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ...νεφρα σε καλη κατασταση...μονη υποχρεωση των αγοραστων..να μεγαλωσουν τα παιδια .....προτιμουνται πατριωτες.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΚΟΣ20/9/11 22:42

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΒΓΑΝΟΥΝ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/11 09:18

    τα πουλαω τωρα πουναι γερα...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.