Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αυτόνομα

Ευχόμαστε από καρδιάς στον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος κάνει αύριο το ντεμπούτο του στις Βρυξέλλες, κάθε επιτυχία για το καλό όλων μας. Και επειδή γενικώς στη γλώσσα (ελληνική - γαλλική - αγγλική) είναι ατελείωτος, θα πρέπει κάποιος να τον σκουντάει ώστε να βάζει μια άνω τελεία. Ας δημιουργηθεί θέση «σκουντιστή». Εκεί θα κολλήσουμε;
                                     ***
Εν πρώτοις, είμαι περίεργος να δω αν εκείνη η περιχαρής γαλλίδα υπουργός θα ασπάζεται τον Ευάγγελο περιπαθώς, όπως έκανε πάντοτε με τον συμπαθή Παπακωνσταντίνου. Θα λυπηθώ τα μάλα ως Έλλην, αν διαπιστώσω ότι Βαγγέλης αντιμετωπίζεται ως ολιγότερον γοητευτικός.
                                                                                    ***
Με τον Βάγγο, ένας κίνδυνος υπάρχει: Να τον δουν οι Ευρωπαίοι έτσι καλοθρεμμένο και να πούνε « άντε, ρε τομάρια, που λέτε ότι πεινάτε!».
Αβαδαίος.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος19/6/11 22:46

    ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΄ΓΩ!!!!

    ΕΦΤΟΥΝΟ ΠΩΣ ΤΟΧΕΙΣ?!?!/!

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΡΙΑ.....

    Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΑΤΙ??? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?/

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/11 23:14

    σκεψου να τους δουν μαζι με τον παγκαλο τι εχουν να πουν. gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.