Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το βίντεο της Κυριακής.

Τ. Σταθόπουλος (Μπουρνά)

4 σχόλια :

  1. Δημητρης χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)20/2/11 01:05

    Το παλιοκατσουλο.Καλα να παθει.
    Δημητρης χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/11 13:00

    ΟΠΑ ΤΑΣΟΥΛΗ.... ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ.....ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ !!!!ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΨΩΜΩΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΙΝΕΣ.ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/11 02:13

    agapite kolonakioti apo to fagito pou kaname tosa xronia tora erxete dieta gia to kalomas min pathi i ygia mas tipota sovaro mas prosexi o pagkalos kai i kyvernisi!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/11 11:04

    Ήταν μια πολύ ωραία και συγκινητική ταινία.Του Ζαν-Ζακ Ανώ.Την είχα δει στο σινεμά με τον πατέρα μου,όπως και τους Γορίλες στην Ομίχλη.Δεν ξέρω αν το θυμάται ο ίδιος.Ταινίες του 1988 και οι δύο.Χαίρομαι που το μπλογκ μοιράζεται και τέτοιες ευαισθησίες...

    Νικηφόρος Γιαννόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.