Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σηκώνουν τις μπάρες των διοδίων στις 3 το μεσημέρι

Κινήματα και φορείς
Η κόντρα για τα διόδια συνεχίζεται, με τη σημερινή ημέρα να ονομάζεται από τα κινήματα κατά των διοδίων «Παλλαϊκή μέρα δράσης». Στις 3 το μεσημέρι το Κίνημα κατά των διοδίων προγραμματίζει ν’ ανοίξει τις μπάρες σε όλες τις εθνικές οδούς καθώς και στην Αττική Οδό.
Η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια, καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της Πελοποννήσου, σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στο άνοιγμα των διοδίων που ετοιμάζει σε όλους τους σταθμούς του αυτοκινητόδρομου ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ καλεί σε προσυγκέντρωση, μία ώρα νωρίτερα, στο Εργατικό κέντρο Αρκαδίας μία ώρα νωρίτερα.
http://diodiastop.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html

Στη Θεσσαλονίκη συγκροτήθηκε μια Πρωτοβουλία Επιτροπών, Κατοίκων και Φορέων ενάντια στα διόδια, η οποία θα λειτουργεί με ανοιχτό συντονιστικό και συνελεύσεις.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σε ανακοίνωσή του είπε ότι θα βρίσκεται στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου στις 3 μ.μ. για να συμμετάσχει στην παλλαϊκή μέρα δράσης κατά της ληστρικής λειτουργίας των διοδίων.

8 σχόλια :

  1. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)6/2/11 15:23

    Τωρα θα δινει λεει ο Ρεππας τα στοιχεια των οδηγων που δεν πληρωνουν τα διοδια στις εταιριες για να μας κανουν μηνυση οι εταιριες.Ρεππα αμα με βρεις γραψε μου.
    Τοσο βρωμικο που ειναι το αυτοκινητο ουτε η πινακιδα αλλα ουτε το χρωμα δεν φαινετε.
    Και κατι αλλο,Ρεππα.
    Στα ΜΜΜ οταν θα μου ζητανε εισιτηριο,θα τους δειχνω την καρτα ανεργιας του ΟΑΕΔ.Αμα δεν την δεχτουνε,στειλε να τους μαζεψουνε.
    Θα εχει γινει μαχη.
    Και κατι αλλο.
    Εγω μπορω να παω στην Τριπολι οποτε θελω.Εσυ μπορεις?ΟΧΙ

    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/11 15:42

    την πρωτη φορα που ηρθε στο χωριο μιλουσε για ....λαικη κυριαρχια τον ακουει λοιπον ο παπαφουλας και του λεει εσυ θα βγεις και θα γινεις υπουργος...βγηκε... εγινε...ααααμην ξεχνας ο μακαριτης ο αντρεας τον ειχε μια ζωη στην --απεξω,δασκαλακης,οι παλιοι θυμουνται,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟς ΜΗΝ ΞΕΧΝΑς ΗΤΑΝ ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑς ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/11 19:28

    Ο ΡΕΠΠΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΖΑΠΑΤΖΗΣ
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/11 20:34

    αυτος σωζει την χωρα!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/11 20:38

    αρνουμαι να ασχολειθω με ανθρωπους που εξαρτωνται απο την ψηφο μου!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)7/2/11 17:24

    Και επειδη η κατασταση με τα αυτοκινητα,βενζινες,διοδια κτλ εχει ξεφυγει εντελως,ξυλουργος ειμαι,θα κατασκευαζω και θα πουλαω ξυλινες αμαξες.Με καθε αμαξα,δωρο ενα γαϊδουρι.
    Τι θα κανεις τωρα Ρεππα,θα βαλεις διοδια και στα τετραποδα μαζι με τα τετρατροχα?
    Τον εκανα σκονη τωρα.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/11 18:01

    οριστε ΓΓ ,διαφημιζομενος,να πληρωσει!!!!!χαχαχα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)9/2/11 20:57

    gerolyke,τωρα το ειδα και εσκασα στα γελια.Μακαρι να ειχα κανονικη επιχειριση και να εβαζα και διαφημιση και να πληρωνα.
    Ρεππαααα,θα μας βαλεις φυλακη?
    Ωραια,θα τρωμε και τζαμπα,θα κανουμε και καλες παρεες.Θελω να γνωρισω το Μπαμπη το σουγια,το Τακη το λεπιδα κ.α.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.