Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αυτόνομα

Στην εντατική ο αγαπημένος Θανάσης Βέγγος. Γεννήθηκε το 1926 στο Ν. Φάληρο και υπηρέτησε τίμια την τέχνη του προσφέροντας χαμόγελο σε γενιές και γενιές. Περαστικά του . Και θυμίζουμε γενικώς πως ,είτε ξέρεις είτε δεν ξέρεις από μηχανάκι, «όλα είναι ατμός» . «Ξέρει κανείς από βέσπααα...;»
Αβαδαίος

Βεβαίως και λέει μερικές αλήθειες η πολιτευτής της ΝΔ κ. Ασημίνα (σε χθεσινό άρθρο της) για το πώς κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ στα 22 χρόνια της τελευταίας 30ετίας. Αν όμως έλεγε και ολίγα τινά για το πώς κυβέρνησε «η Δεξιά του Κυρίου» στα... 122 από τα 190 χρόνια της υπάρξεώς μας, θα την ανακηρύτταμε Πολιτευτή Καλής Θελήσεως. – Συμφωνείς, μπάρμπα Σεραφείμη ; -- Δεν ξέρω... εγώ είμαι των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Αβαδαίος

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/1/11 20:49

    Ο πατέρας μου παραπονιοτανε οτι τρεχει τοσο πολυ που δεν προφταινε να τον δει....στην οθονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/11 21:43

    ο παγγαλος θέλει................Κάππα παλιόκαππα τριω χρονω παλιοκολοπαννοκαππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.