Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010


Το e- mail που μας έστειλε η Γιάννα Πολυδώρου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το μετατρέψαμε σε βίντεο και το δημοσιεύουμε. Το μουσικό κομμάτι επέλεξε η ίδια. Διαβάστετο προσεκτικά και απολαύστε το τραγούδι (αντιγράφουμε τους τίτλους γιατί δεν είναι ευανάγνωστοι ) 
Εικ 1 ΑΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΪ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ <<ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ>> ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΖΟΡΖ ΟΡΓΟΥΕΛ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ <<1984>>
Εικ.2 Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΦΟΒΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ(ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ)
Εικ.3 Ο ΧΑΞΛΕΪ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.(εικ ΤΟ –X-FACTOR ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
Εικ4 Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΦΟΒΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Εικ5 Ο ΦΑΞΛΕΪ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ
Εικ.6 Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΦΟΒΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ(εικ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ)
Εικ7 Ο ΚΑΞΛΕΪ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .(εικ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ-ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ SMS STO….ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ-ΖΩΔΙΑ)
Εικ8 Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εικ 9 Ο ΧΑΞΛΕΪ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ <>
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΗΤΑ <<ΣΠΟΡ>>(εικ.ΚΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ-ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΕΙΝΑΙ….ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ-ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΗ)
Εικ 10 ΟΠΩΣ Ο ΧΑΞΛΕΊ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ <<ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ>> ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ <<ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΣΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ >>
Εικ.11 ΣΤΟ 1984 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ(εικ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΡΕΙΝΗΣ.) ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.
Εικ 12 ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ
Ο ΧΑΞΛΕΪ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ NEIL POSTMAN<<ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ: O KOINOΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ >> ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΧΑΞΛΕΪ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ.

2 σχόλια :

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.