Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Της θείτσας μου...

                                               
-- Τελειώσαμε, θεια Βγένω; -- Ούλα καλοτελειωμένα, παιδάκι... – Για τα περί εκλογών λέω. – Με αυτά, καλόσμουτο, δεν τελειώνει ποτέ ο Ρωμιός, ούτε μετά θάνατο. Από τότενες που κατάλαβα τον εαυτό μου ούλο για κόμματα, κομματάρχες, σωτήρες, ψήφια, και τέτοια μιλάμε. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια στο γυαλί γίνεται το μαλιβράσι με τους Πρετεντέρηδες, Χατζηνικολάηδες, Τρέμες, Τράγκες κι άλλους ειδικούς. – Εγώ, θείτσα, τους αναλυτοδημοσκόπους δεν μπορώ με τίποτα. Σου πετάνε ένα «διακύβευμα» , ένα «μείγμα», ένα βαθυστόχαστο... – Δεν ξέρω, ρε συ, τι μου λες τώρα , αλλά κείνο που ξέρω εγώ είναι ότι είμαστε οι Έλληνες για το βράχο του Γληγορέα. Να ησυχάσει και κείνη η δόλια η Αγγέλω της Γερμανίας...
Αβαδαίος 17.11.10

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.