Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ


ΜΑΡΙΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πατριώτη και φίλε, Γιαννόπουλε Γεώργιε , Νις.

Με κάποια εύλογη περιέργεια στην αρχή, που γρήγορα μεταβλήθηκε σε χαρά και ικανοποίηση, άνοιξα το δικτυακό τόπο του χωριού μας, της λατρευτής μας Μυγδαλιάς, ( Γλανιτσιάς ), που είναι δημοιύργημα και κατόρθωμα ,νομίζω, προσωπικό δικό σου και σε συγχαίρω ειλικρινά γι’αυτό τον άθλο που επιτέλεσες,ξεκινώντας από την άδολη αγάπη και το ασίγαστο πάθος που τρέφεις ομολογουμένως για το χωριό μας.
Έυχομαι από καρδιάς αυτή η ωραία πρωτοβουλία σου να ευοδωθεί και να αγκαλιάσει
όλους τους απανταχού γης Μυγδαλιώτες ,αφού αυτό η σύγχρονη τεχνολογία το επιτρέπει,γιατί η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι άμεση ,γρήγορη και πολύ φθηνή.

Τώρα το περιοδικό «Λιάσκοβα»,η φωνή των απανταχού Μυγδαλιωτών και Πατριωτικών Συλλόγων, θα συνεχίζει να εκδίδεται μετασχηματιζόμενο σε ηλεκτρονική μορφή .
Έτσι η Μυγδαλιά θα είναι σήμερα παρούσα, όσο ποτέ άλλοτε ,σε κάθε πατριώτη.
Η αγορά μας διευρύνεται για να ενημερώνει,να εκπαιδεύει,να ψυχαγωγεί και να προβάλλει τη συγχρονή ζωή του τόπου μας με τα επιτεύγματά, αλλά και τα προβλήματά του. Για το καθένα μας επίσης θα είναι ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης και προβληματισμού, όπου, ελεύθερα και ανεπηρέαστα θα διατυπώνουμε την γνώμη μας.
Κλείνοντας τη σύντομη αυτή παρέμβασή μου εύχομαι η νέα μορφή επικοινωνίας με τους συμπατριώτες να μακροημερεύσει, να βελτιώνεται συνεχώς και να ενώνει όλες τις ασίγαστες και αβόλευτες ψυχές για την πρόοδο και ανάπτυξη της γενέτειρας μας.
Φίλε Γιώργο:
Σου εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή επιτυχία .Να οπλισθείς με υπομονή και νηφαλιότητα στο ωραίο μα και δύσκολο έργο που ανέλαβες για χάρη του χωριού μας. Κι εγώ απ’την πλευρά μου δεσμεύομαι να συμμετάσχω με όλες τις πνευματικές μου δυνάμεις σ’αυτό τον συναρπαστικό δρόμο που ξεκίνησες.

Είμαστε πάνω από όλα ,όλοι μας αθεράπευτα Γλανιτσιώτες !!!

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5/10/10 22:33

    Μαρίνη σ ευχαριστώ!! Σ ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ επίσης τον Πάνο του Μπρουκλόγιαννη και τον Γιώργο του Σωτήρη που ανταποκρίθηκαν το ίδιο και μ εφοδιάσατε με τον μικρό θησαυρό που διατηρείται στα σπίτια σας και μπορεί τώρα πλέον να τον απολαύσει ο κάθε συμπατριώτης μας .Είμαστε ακόμη στην αρχή !!.Αυτό το blog πιστεύω ότι θα γίνει τόπος διασκέδασης και συγκίνησης και προπάντων επικοινωνίας Το λέω και το εννοώ… ανήκει σε όλους μας. Εγώ απλά με όποιον άλλον γνωρίζει από pc θα κάνουμε την διαχείριση Να είστε και εσείς όλοι καλά ΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/10 04:27

    ...NAI EINAI DIASKEDASH ,EPIKOINWNIA KAI SYGKINHSH !!!SYGKINHSH NA AKOUS TON MPROUKLOGIANNH KAI THN ORAIA FONH THS MARINAS POU EIXA NA AKOUSO 30 XRONIA !!! GYRISA PISO STO XORIO KAI STA ANEPANALHPTA , AKSEXASTA KAI KSEXORISTA PANHGYRIA MAS !!!!SYGXARHTHRIA STO DHMIOURGO THS ISTOSELIDAS KAI SE OLOUS POU PANTA EINAI EKEI NA PROSFEROUN ME TON DIKO TOU TROPO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.