Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ενας ουρακοτάγκος προσπαθεί να προστατέψει το χώρο του

 Όσοι βρίζουν κάποιον αποκαλώντας τον πιθηκοειδές και πριν κατηγορήσουν την ζούγκλα ότι δεν έχει νόμους ας κοιτάξουν αυτή εδώ την φωτογραφία όπου ένας ουρακοτάγκος δίνει την μάχη μέχρι εσχάτων για το δάσος που ζει. Αυτός ο ένας της ζούγκλας απέναντι σε ένα μηχανικό τέρας τόνων σιδήρου και ανάμεσα σε ανθρώπους που "βγάζουν το μεροκάματό" τους ανθρωπίνως νόμιμα και πολιτισμένα.

Κοιτάξτε την φωτογραφία καλά. Όλα γύρω έχουν χαθεί. Ξέρει ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει και δεν έχει ο ίδιος ο ουρακοτάγκος συμβόλαια ιδιοκτησίας ούτε για το δέντρο που ζούσε, ούτε για την γη του που είχε ρίζες το δέντρο που ζούσε.
Δεν ξέρω αν οι ουρακοτάγκοι έχουν στην γλώσσα τους την έννοια πατρίδα, αλλά αυτός ο πλανήτης εν έτει 2021 αυτόν τον ουρακοτάγκο θα έπρεπε να έχει ως σύμβολο ηρωισμού. Μέχρι το τέλος πόλεμος για το δίκαιό του. Για το σύνορο που χωρίζει την ζωή στο κλουβί ή τον θάνατο, με την ελευθερία

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.